Kesäfarssi jatkuu siirtojen osalta – Lacazette tällä kertaa kohteena

Mertesackerin loukkaantuminen on varmistettu seuran puolelta ja Wengerin puhuessa kuukausista tiedämme vamman olevan vakava. Saksalaisella on viimeinen kausi sopimusta menossa ja voi olla jopa, että Merten pelit tykkimiespaidassa on jo pelattu. Joka tapauksessa, vaikka näin ei olisikaan ei miehen varaan voi tai kannata paljoa laskea tällä kaudella.

Siirtoruletti jatkaa pyörimistään ja muut joukkueet vahvistuvat tasaiseen tahtiin. Meidän osalta jatkuu sama meininki eli mitään ei saada aikaan. West Ham tarjosi jo aiemmin kesällä noin 35 miljoonaa puntaa Lacazettesta ja tämän tarjouksen Lyon hylkäsi.

Wenger siis nokkelana miehenä päätti tarjota nyt Lacazettesta 29 miljoonaa puntaa. Tällähän varmasti Lyon myykin ykköshyökkääjänsä, kun on jo aiemmin hylännyt korkeamman tarjouksen. Ei tätä uskoisi todeksi, ellei sama olisi tapahtunut jo niin monta kertaa aiemmin vuosien varrella.

Wenger elää täysin omassa maailmassaan pelaajien hintojen ja palkkojen suhteen. Higuain ei ollut kolme vuotta sitten reilun 30 miljoonan arvoinen, mutta saman aikaan Chambersista pystyi maksaa 16 miljoonaa. Sitten Walcott tienaa saman verran tai jopa hiukan enemmän kuin Özil ja Sanchez. Miten h*lvetissä tuo on perusteltavissa?

Lacazette ei ole koskaan kuulunut omiin suosikkeihini hyökkääjävahvistusten osalta, vaikka toki mies olisi selkeä parannus nykyisiin vaihtoehtoihin. Toki lähes kuka tahansa olisi jos ei väistä palloa tai pysyy kunnossa enemmän kuin kolmasosan kaudesta.

Olennaista ei kuitenkaan ole Lacazette nimenä tai kukaan muukaan. Koko siirtopolitiikkamme on todella säälittävä Wengerin johdolla. Saamme ainoastaan pelaajan jos kukaan muu ei ole kiinnostunut tai pelaaja haluaa lähteä nykyisestä seurastaan paremman palkan ja suuremman seuran sekä liigan houkuttelemana.

Wengerillä ei ole mitään suunnitelmaa siirtojen suhteen, vaan ainoa tarkoitus on saada muutama pelaaja ja mielellään halvalla. Managerimme on väittänyt viimeiset neljä vuotta Giroudin olevan tarpeeksi hyvä, mutta siitä huolimatta tässäkin ikkunassa tarjoukset on tehty muun muassa Vardysta ja Lacazettesta. No ehkä ne olisivat lisävaihtoehtoja ja Giroud jatkaisi ykköshyökkääjänä. Tätä ongelmaa ei tosin ole, sillä emme tule saamaan ketään kunnollista hyökkääjää ja Asano saattaa hyvin jäädä ylipäätään ainoaksi hyökkääjähankinnaksi.

19 thoughts on “Kesäfarssi jatkuu siirtojen osalta – Lacazette tällä kertaa kohteena

 1. Kyllähän tilanne on se, että Arsenal saa Lacazetten jos haluaa, Aulasin kovista puheista huolimatta. Lyon on myynyt jo pari tärkeää pelaajaa ja tuntuu vähän lannistuneen kilpailussa PSG:n kanssa. Lacazette haluaa pois. Kysymys on hinnasta, joka ranskalaisten mielestä lienee n. 40m puntaa.

  Topparistakin Wenger myönsi nyt olevansa kiinnostunut, ymmärrettävästi. Sille tontille pitää pelätä jotain Silvestreä. Totta on ja olisi ollut jo ennen Mertsackerin loukkaantumistakin, että saksalainen saa varmaankin lähteä ensi kesänä. Gabrielillla viimeisten näyttöjen aika. Englantilaiset ovat nuoria ja samalla kannattaa huomata, ettei Wenger ole pystynyt kehittämään maaliin yhtäkään 16-2o vuotiaana hankittua topparilupausta tai oman akatemian kaveria. Senderos, Djourou ja Upson ehkä nyt lähimpinä?

 2. Eipä taida haluta jos tarjous oli alhaisempi kuin West Hamin aiemmin esittämä ja Lyonin hylkäämä tarjous. Mertesackerin loukkaantumisen seurauksena olisi hyökkääjän lisäksi hankittava kovan luokan toppari mikäli Wenger haluaa saada joukkueensa edes neljän parhaan joukkoon.

 3. Nythän on huhua, että Aulas teki sen parhaan keinon lopettaa Arsenalin ostohalut eli vuotaa kaiken julki ja ehkä joidenkin mielestä hieman nolaa Wengerin pikku pelaamisen. Ainakin tietäjät tietää Wengerin olevan ärtynyt asian julkituloon. En jaksa ymmärtää mitä suurta etua se lymyily nykymaailmassa antaa. Moni seura on pörssissä, käsittääkseni Lyonkin eikä pörssisääntöjen mukaan summista voi satuilla mitä tahansa.

 4. Ja Gadizis jatkaa niukkuuden korostamista. New York Times on haastatellut Ivan-vekkulia, joka hokee vanhaa mantraa; emme pysty kisaamaan tuhlareiden kanssa. Lisäksi Ivan-setä väittää, että rahan merkitys siirroissa on vähentynyt. Nyt ratkaisee mm. pelaajien kehittäminen, analytiikka, psykologia ja ties mikä. Ja Gadizisin mukaan Arsenalissa nämä ovat hallussa.

  Mitä tästä opimme: jätkä on ihan sekaisin.

 5. TV-asiaa: Viasat tuo elokuussa tarjolle myös Ruotsin Viasatin kanavia, mutta kattavampi valikoima on vain kaapelissa ja satelliitissa. Antennitalouksiin tulee vain Ruotsin Sport-kanava, muihin lisäksi football ja sport premium. Miten valioliiga näkyy lauantain pääkierroksella, en osaa sanoa.

 6. Sevilla ilmeisesti on halukas myymään Mustafin, mutta hinta on €25m. Luulen, että se on Wengerille ehdottomasti liian paljon.

 7. Mustafi – Koscielny olis heittämällä valioliigan paras topparipari. 25m ei oo mitään. Hyvä homma kyllä toi Merten loukki jos tämmösen siirron poikii, ei tosiaan ollu nimittäin BFG kummonen viime kaudella. Otan paljon mielummin Mustafin kuin esimerkiksiStonesin, jonka perässä tuntuu muut seurat ravaavan, varsinkin kun meillä noi lädikiintiöt on jo liiankin täynnä.

 8. Ei Mustafi nyt ihan varma hitti olisi. Evertonista pantiin pihalle liian pehmeyden takia. Carrollit on vähän eri asia kuin spansiliigan kärjet. Mutta, ehdottomasti sisään vaan, jos saatavilla. Itse alan menettää toivoa jo Gabrielin suhteen ja jos otteet eivät tasoitu, ensi kesänä takaisin Espanjaan.

  Chambers on saatava lainaan seuraan, jossa pääsisi pelaamaan 30+ peliä. Mieluiten topparina, koska laitapakkina jää aina todella keskinkertaiseksi.

 9. Kyllä kai tämä Mustafi jonkun tasoinen pelaaja kuitenkin on kun kerran mahtuu Saksan maajoukkueessa pelaamaan. Fyysinen taso on varmaankin kehittynyt sitten Evertonin päivien.
  Toki, täytyy nyt ensin katsoa toteutuuko siirto ensinkään…-Bubba-

 10. Lacazette, Mahrez, Mustafi. Kolme vahvasti huhuttua vahvistusta ja vahvistaisivat reilusti rinkiä. Luultavimmin näistä saadaan korkeintaan yksi. Esim. Ben Yedder huhu ei suostunut nopeasti kuolemaan ja olisi kyllä taas Chamakh-tyyliä Lacazetten sijaan.

  Pakko sentään nähdä edes se positiivisena, että Wenger tajusi heti ettei voi mennä Holdingilla j Chambersilla Mertesackerin loukkaannuttua.

 11. Silloin kun Alexis tuli olin tyytyväinen, kun Cech tuli olin tyytyväinen, ku Debuchy tuli en oikein odottanut mitään. Kun Özil tuli olin tyytyväinen, vaikka laiskamato pelityyli meinasi aluksi keittää.

  Kaikki kova hankinnat ovat onnistuneet Arsenalissa.. Miksi niitä ei hommaisi muutaman lisää ja voittaisi vähän pyttyjä. Todnäkösesti toisi vain lisää rahaa kassaan ja samalla pystyisi luopumaan Walcottista yms. turhakkeista.

  • Toivottavasti saadaan äkkiä Merten tilalle joku yhtä hidas ja kankea. Paljonkohan Merteltä menee 60m? Voi olla että vain Giroud jää toiseksi… Kyllä on hankinnat menny perseelleen. Wenger on totuttuun tyyliin kitsastellut ja luu jää vetävän käteen. Vituttaa taas jo ennen kauden alkua.

   • Merte on tosiaan ollia nopeampi kun juostaan lentävällä lähdöllä 30m. Tosin molemmat ovat pelitilanteissa naurettavan hitaita keskinkertaisuuksia joiden ympärillä pelimiehet juoksee kasia ja nauraa paskaisesti.

 12. Kyllä Mustafi olis selkeä vahvistus, nopea ja nuori kaveri, ellei Wenkula tyytyis lopettamaan orastavaa kehityskaarta…ei muuta kun all in!

 13. Nytkö se sitte menee siihen mistä aiemmin kirjoitin? Eli samaa tarkoti ittekkin mitä Timo tuolla vuodattaa.
  Kirjoitin että kokkelia vois kokeilla topparin paikalla ja tarkoitin nimenomaan jos ei ketää oikeaa topparia sinne ostete.
  Ja ny alakaa näyttää siltä ettei osteta jos kokkelille asetetaan topparinviittaa harteille.
  Jos/kun siihen ei näköjään ketää osteta nii meidän omasta nipusta kokkeli olis ittellekki se vaihtoehto nro 1 iha siksi että muut olis varmaa vielä huonompia.
  Mutta tää kokkeli mulle tuli mieleen siksi että mun o vaikia kuvitella että wenkku tekis 2 hankintaa samalle pelipaikalle (oli tilanne mikä tahansa) ku miäs ei saa ostettua edes 1 miästä pelipaikalle.( lue kärki ja laituri)
  Alakaa muuten goonerit mennä siihen pisteeseen ku ennenki että odotellaa kahdelle viimeiselle viikolla ketä on enää myynnissä jos sais halvalla ja sitte jos käy niin että özil ja alexis winkkaa että alakaa muut seurat kiinnostaa niin sitte painetaa paniikkinappulaa.
  Woin olla wääräskin ja wenkku topparin hommaa ja ehkä nimekkään kärjen mutta kyllä pahalta näyttää warsinki kun tää lähihistoria tiädetään.
  Jos kärkeä tai laatutopparia ei tuu (ja kun wielä laituriakin kaivattais) niin wenkulta pitää walmentajalisenssi repiä kynsistä. WÄLITTÖMÄSTI

 14. nou hätä…kattelin noita treenikuvia ja siellähän
  on valmis toppari Merten paikalle…..Bould…..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s