MLS All Stars Drogban johdolla vastassa

Kauden toisen harjoituspelin alkuun on kolmisen tuntia. Moni on varmaan hereillä tähän aikaan ja vielä useampi varmasti parin tunnin kuluttua 🙂 Kukapa ei nyt katsoisi keskellä yötä harjoitusottelua, jossa junnutopparimme ja mahdollisesti topparina pelaava Coquelin saavat vielä kerran Drogban vastaansa. Tuskin norsunluurannikkolainen tekee maalia, sillä miehen saldo on vain jotain maali per peli meitä vastaan ja pelejä on kuitenkin lähemmäs toistakymmentä..

En ymmärrä kuinka Wenger on voinut päästää tilanteen taas tähän, että kauden alkuun on pari noin kaksi viikkoa ja harjoituspeleissä toppareina pelaavat Chambers, Coquelin ja Holding. Tässä se aina mainostama yli 30 vuoden managerikokemus pääsee todella esille. Loistavaa ennakointia ja varautumista tulevaan kauteen on alkaa muun muassa kouluttaa Coquelinista topparia kaksi viikkoa ennen sarja-avausta. Tuskin tulisi monelle muulle managerille mieleen.

Toki onhan mahdollista managerimme taas kerran turvautua muun muassa Monrealiin topparina samoin kuin Debuchyyn. Miksipä ei, vaikka homma ei todellakaan toiminut pari vuotta sitten. Nyt se varmasti toimii, mutta valitettavasti vain managerimme harhaisessa rinnakkaistodellisuudessa.

Yön ottelussa Xhaka todennäköisesti tekee ensiesiintymisen tykkimiespaidassa. Sveitsiläinen ei vielä montaa päivää ole harjoitellut, joten 45 minuuttia lienee maksimi ja peliaika voi jäädä vähemmäksikin. Wilsheren ensimmäiset minuutit tälle kaudelle tulevat myös todennäköisesti hetken kuluttua. Toivottavasti ei tule myös ensimmäinen loukkaantuminen normaaliin tyyliin.

Cech ja Cazorla lienevät avauksen pelaajista ne, jotka tulevat mukaan tänään pelaavaan kokoonpanoon verrattuna edelliseen peliin jo mainitun Xhakan ohella. Saa nähdä tuoko se selkeää parannusta edelliseen otteluun verrattuna, sillä esityksemme Ranskan divariporukkaa vastaan ei ollut mitenkään mairitteleva.

Tänään Lensiin verrattuna vastassa on huomattavasti parempi joukkue, joka lisäksi ei ole harjoituskaudella, vaan Jenkeissä sarja on kesken, joten pelaajat ovat parhaassa iskussa. Tämänkin puolesta on mielenkiintoista nähdä kuinka pelaajamme pystyvät vastaamaan haasteeseen.

Xhakan ohella saatamme hyvinkin nähdä Holdingin debyytin ja samalla saamme varmasti kuvaa minkälaisesta ja ennen kaikkea tasoisesta kaverista on kyse. Holding saa perinteisen debyytin eli suoraan syvään päähän ja tässä tapauksessa vielä Drogban ruuaksi. No jos selviää tänään kunnialla, niin homma on mennyt paremmin kuin yhdelläkään topparillamme vuosikymmeneen. Tämä toki liioiteltuna monestakin syystä, mutta on väitteessä silti jotain perääkin.

Hyökkäyspään pelaajilla on nyt elämänsä tilaisuus, sillä Giroud missaa alkukauden ja hankintoja ei ole näköpiirissä, joten Akpomin, Reine-Adelaiden ja Iwobin peliminuutit varmasti saavat jatkoa tosipeleissäkin jos otteet harjoitusmatseissa ovat tarpeeksi hyviä.

22 thoughts on “MLS All Stars Drogban johdolla vastassa

 1. Bielik, Holding toppareina.. muuten onkin sitten kova kokoonpano. Meille rankku…

 2. Voin kertoa kaikille ilosanoman.. Walcott on menettänyt helposti pallon jo 100 kertaa..

 3. Kiitos. Voin nyt kuvitella pelin temmon, kun streamit vähän tökkii.
  Jännä, että johdetaan.

 4. Mielelläni katsoin kannattamani joukkueen pelin tälläkin kertaa, ihmetelköön kuka haluaa. Kuten tyypillisesti niin tyypillisesti kommentoikin, topparit (ja Xhaka) pelasivat hyvin. Vaikka tietysti manageri,me olisi pitänyt vahtia ettei Gabriel sairastu ja Merte loukkaannu. Sehän on toki selvää. Ja blogistimme kiusaksi vielä voitettiin.

 5. Yhtä hyökkäyspään vahvistusta Wenger alkoi vihjailemaan. Mahrez vai Lacazette?

  Holding on lupaava, se on selvää. Silti, on kovin epäselvää, kannattaako nyt heittää kolmostoppariksi heti. On totta, että Englannin divarien taso on noussut selvästi junnu-uudistuksien myötä ja toivon todella Holdingin olevan seuraava suuri engantilainen topparilupaus ja -tähti. Sellaista seura tarvitsisi. Mutta Holdingilla on aikaa odottaa, Kos on kolmekymppinen jo ja Gabrielin en usko kovin kauaa Arsenalissa enää vetelevän.

  Menikähän Mertellä muuten ristiside vai jokin rustovamma? Jos näin, kausi on tosiaan melkeinpä ohi.

 6. Drogba joo. Neljä puolustajaa jampan edessä ja silti pääsi tökkäämään maalin. Mut sinänsä highlightsin perusteella pirteää pelaamista.

 7. Jos Wenger haluaa Pool-matsissa käyttää muita uusia hankintoja kuin Xhakaa tai Holdingia, viikon sisään melkein hankinnan pitäisi tapahtua. Ei nyt yksillä treeneillä enää pelaajia heitetä sisään.

  Kokeneista pelaajista nyt kovasti höpistään. Tarkoittaako tämä fokuksen siirtämistä kolmekymppisiin stop gap -pelaajiin?

 8. Positiivista toki, että Xhaka ja Holding molemmat (yhden höntsän perusteella) osoittautuivat ihan mukiinmeneviksi pelaajiksi. Kolmea pelaajaa huutaisi viellä. Korvaaja Mertelle (Holdingin ja Coquelin varaan ei voi laskea), laituri (esim. Mahrez) ja sitten se hyökkääjä. Viikossa tuskin tulee tapahtumaan noin paljoa. Jos yksi pitäisi valita, niin kai se sitten se hyökkääjä olisi.

 9. Huhuja on sitten Juven Mandzukicista, jonka asema vaikeutui huomattavasti Higuainin tulon jälkeen. Olisi todella keskinkertainen hankinta, ns. kaksi Giroudia tyyppinen ratkaisu tasollisesti.

  • Jep, ei ole varsinainen maaliruisku ja melkoinen kiertolainen: Bayern, Atletico, Juve. Toki kovissa liemissä keitetty eikä kumartele mihinkään suuntaan.

   Mut tätähän tää on: Odotellaan, että joku luopuu jostain. No, kunhan ei Bonya hankita.

   • Samaa pelkään myös minä,jos kerran wenger on sanonut etsivänsä kokenutta hyökkääjää nii tää ois sellanen,eikä mikää hyvä hankinta ensinnäkään,ei kiitos.

 10. Tarkoitus oli itsellä näin lomalaisena peli katsoa, mutta torkahdin sohvalle vähän ennen alkua ja jouduin siis tyytymään Footyroomin 5 minuutin highlightseihin. Jos joku muuten tietää paremman paikan pelikoosteiden katsomiseen, niin vinkkejä otetaan vastaan.

  Drogba on kyllä uskomaton, äijä on 38 mutta meininki ei näytä hyytyvän kun juuri pussitti edellisellä MLS-kierroksella hattutempun ja nyt meitä vastaan sen klassisen kiintiömaalin. Todellinen voittajatyyppi kyllä, ei voi kuin ihailla miehen menoa. Toivottavasti ympyrä nyt sulkeutui tämän pelin myötä ja esiintymisiä meitä vastaan ei enää tule, sillä luulen että tähän maaliin oli hyvä lopettaa ja samalla toivottavasti toimi opetuksena junnupakeille siitä mitä tapahtuu jos antaa luontaiselle maalintekijälle kolme paikkaa boksin sisältä. Hyvin viileä kärsä maalin sisäpuolen sivuverkkoon nimittäin, se tapahtuu.

  Voitto on kuitenkin aina makeaa mannaa ja toivottavasti alkaa kohta tapahtumaan myös siirtomarkkinoilla, ehkä jopa heti viikonloppuna. Toivossa on hyvä elää. COYG!

 11. En matsia nähny jote ei siitä sen enempää. Wenkulle pojot xhakan hankinnasta joka tuntui olevan pelimies emkisojen perusteella ja plussaa myös holdingin hankinnasta joka enempi varmaa tulevaisuuden hankinta vaikka oli lukemani mukaan hyvin pelannukki. Nähdäkseni tarvitaan kuitenki vielä kokenut toppari.
  Huippukärki tarvitaan ehdottomasti ja tilausta olis vielä laiturille.
  Reilu kuukausi aikaa.
  Tekeekö wenkku tarvittavat hankinnat vai: liian vähän, liian myöhään

 12. Mustafi-huhu elää, vaikka jokainen tietää ettei Wenger puolustajasta tuollaisia summia maksa.

  Taitaa käydä niin, että Chambersia ei voi lainata, koska on tärkeä Holdingin mentorina. Holdingia ei voi lainata, koska pitää totutella Arsenaliin. Coquelin osoittautuu lupaavaksi topparina. Siinä on siis topparin tontit täynnä.

  Yksi pelaaja tulee, toivottavasti se on Mahrez sitten ellei Lacazettea saada. Keskinkertaisella hyökkääjällä ei tee paljon mitään, niitä on nähty ihan riittämiin. Kohta kymmenisen vuotta, kun seurassa on pelannut viimeksi ylivertainen kärki. van Persie ei yhdellä kaudellaan ihan nouse omassa diletantin asteikossani sinne asti.

 13. Ox:in arsenal ura: Huikeita esityksiä aina preseasonilla, loukkaantuu heti tosipelien alkaessa muutamaksi kuukaudeksi, toivuttuaan ei enää pääse kunnon formiin kuin vasta seuraavan kauden preseasonin alkaessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s