MLS All Stars kaatui Drogban pakollisesta maalista huolimatta

MLS All Stars – Arsenal 1-2 (1-1)

Pelimme oli huomattavasti parempaa kuin ensimmäisessä harjoitusottelussa Lensin vieraana viime viikolla. Terävyyttä näytti olevan jo jonkin verran enemmän otteissa ja toki vastustajakin vaikutti, sillä ei vastustaja nyt erityisesti puolustussuuntaan vaikuttanut olevan mitenkään kovin motivoitunut, vaikka sinänsä tasokkaampi olikin kuin ranskalaisseura.

Cech maalissa toi heti parannusta koko puolustuspeliin ja sen lisäksi otti muutaman hienon torjunnan ottelun aikana läpiajosta ja boksin rajalta lähteneistä vedoista.

Topparipari ja puolustus selvisi Drogbaa vastaan kelvollisesti aina ensi jakson loppuun asti, vaikka pääsi norsunluurannikkolainen aikaisemmin kokeilemaan muun muassa kerran hankkimastaan vaparista boksin rajan tuntumasta.

Juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppumista iski Drogba kuitenkin sen pakollisen maalin, vaikka oli usean meidän pelaajan ympyröimänä. Jotkin asiat eivät vain muutu koskaan ja 38-vuotias Drogba tekee aina sen maalin meitä vastaan oli tilanne mikä tahansa. Jokohan moni Valioliigajoukkue suunnittelee lainaavansa miehen tammikuussa edes peliksi, jotta saa pisteet ainakin meiltä.. 🙂

Holdingin debyytti oli hyvä Drogban pakollisesta maalista huolimatta. Samoin Xhaka jatkoi siitä mihin kisoissa jäi eli positiivinen esitys kaiken kaikkiaan, vaikkakin 45 minuuttia on vielä liian vähän arvioida tarkemmin sveitsiläistä.

Keskikenttämiehistä Elneny oli miestäni paras ja pirtein. Jotenkin Wilsheren ja Coquelinin otteet eivät jääneet erityisemmin mieleen.

Laitureista Campbell oli mielestäni paras, vaikka Ox esiintyi myös melko pirteästi. Valitettavasti vain Oxin pelaamisesta puuttuu se viimeinen ratkaisu oli kyseessä sitten laukaus tai syöttö. Eilen varsinkin mies pääsi hyviin tilanteisiin, mutta ne järjestäen kuivuivat kokoon huonoon viimeiseen ratkaisuun.

Toisella jaksolla Xhakan tavoin kentälle tulleista Monreal osoitti selkeästi miksi on ykkösvaihtoehto vasemmaksi pakiksi. Espanjalainen on molempiin suuntiin parempi kuin Gibbs.

Hyökkäyspään junnuista maalin tehnyt Akpom ja Reine-Adelaiden toivat erityisesti uutta virtaa viimeiselle 20 minuutille ja loppujen lopuksi ensin mainittu onnistui myös tekemään voittomaalin pari minuuttia ennen loppua.

Walcott oli omaan silmääni suurin epäonnistuja ja miehen tekeminen on aivan hirveä katsottavaa. Hirveä määrä pallonmenetyksiä, harhasyöttöjä ja lähes joka kerta hyökkäyksemme loppui Walcottin menetykseen. Silloin harvoin, kun mies pääsi maalipaikalle oli ratkaisu heikko ja/tai itsekäs kaverin ollessa paremmassa paikassa.

Pelin jälkeen Wenger puhui yhden hyökkäyspään pelaajan olevan hankintalistalla samoin kuin topparin. Toisaalta lähes samaan hengenvetoon managerimme sanoi sarjan alkuun olevan niin vähän aikaa, että keskittyminen on ainoastaan jo joukkueessa olevissa pelaajissa.

Aivan kuin tämä olisi kuultu ”muutama” kerta aikaisemminkin ja eihän tässä olekaan ollut aikaa kuin yli kaksi kuuakutta viime kauden päättymisestä hoitaa joukkue valmiiksi kahden viikon päästä alkavaa uutta kautta varten. No kuukauden vei kisakommentointi ja sitten alkoikin jo harjoituskausi heti perään, joten minkä teet.

Mainokset

9 thoughts on “MLS All Stars kaatui Drogban pakollisesta maalista huolimatta

 1. Ranieri jatkaa vakuutteluja, että Mahrez pysyy leicesterissä. Lisäksi jampalle tarjottu 100000 punnan viikkopalkalla uutta diiliä. Arvaus: Saattaa jäädä täksi kaudeksi mutta ei tee uutta sopparia.

 2. Nyt on ollut useita päiviä täysin pysähtynyt tilanne. Valencian suunnalta rummutetaan Mustafin hintaa ja Lyon/Leicester kertoilevat moneen kertaan, etteivät Lazacette/Mahrez olisi kaupan.

  Käytännössä alkaa epäillä, että Arsenal on vetäytynyt kaikkien kolmen kohdalla kisasta, jos Mustafia nyt koskaan on yritettykään ostaa. Ehkäp yritetään viimeisellä elokuun viikolla uudestaan, Lacazettellä tosin PSG-huhut heräsivät, joten se voi olla sitten myöhäistä.

  Omituista sinänsä, jos Wenger oikeasti haluaa 1-2 pelaajaa ostaa, eikä puhele vain kannattajia tyynnytelläkseen.

  Nimittäin, jos Arsenal konttaa vaikeahkossa alkuohjelmassaan uusien hankintoja kanssa, kannattajat ovat paljon ymmärtäväisempiä kuin kontatessa ilman uusia hankintoja. Toki Wenger tuttuun tapaan uskonee, että nykymiehistöllä pärjää loistavasti ja ehkä hakee tunnustettujen ja kalliiden nimimiesten sijasta vain ringintäytettä loukkaantumisjaksoille.

 3. Jotta kukaan ei ahdistu liiasta negatiivisuudesta, niin on heikkoja huhuja että Lacazette olisi päättäväisesti ajamassa nimenomaan Arsenal-siirtoa, mikä aika lailla sitoisi Lyonin yritykset pitää pelaajasta kiinni. Jos näin on, siirto on hyvin pohjustettu (toisin kuin Vardy).

  Vielä heikompaa vihjettä on, että Arsenal sittenkin olisi edistynyt Mustafin kanssa.

  No, kuten sanottu, järkevä seura hoitaisi pari diilia pakettiin ensi viikon aikana. Saa nähdä, mitä tapahtuu USA:n rundin kohta loppuessa.

 4. Gameiro maksoi Atleticolle £28m. Tarkoittaneeko ettei Costa palaakaan Atleticoon? Gameiro oli myös yksi ehdokas Lyonille Lacazetten korvaajaksi. Hintaa voi myös peilata nuorempaan ja lahjakkaampaan Lazacetteen. Kaiva kuvetta, Wenger, ja maksa £40,

 5. Pari kertaa mainittuun Ben Yedderiin ei tainnut olla koskaan oikeaa kiinnostusta, mutta hän on nyt Sevillan mies. Häviää hitaasti kalliit ja halvat vaihtoehdot.

 6. Jos tosiaan ollaan oltu tosissaan mahrezin perässä eikä saadakaan ni onhan se jo nolo paikka meidän kokoiselle suurseuralle ku ns. pikkuseura vetää pitemmän korren toisen kerran..

 7. Managerit ovat taas puhuneet. Ranieri: ”Mahrezille on parasta pysyä vielä yksi kausi Leicesterissä.” Kyllä tässä on hiukan sellaista makua, että Ranieri alkaa olla epätoivoinen.

  Wenger: ”Pokaaleja voittaneet seurat eivät ole tuhlanneet isoja rahoja.” Hmm, voittiko Arsenal jotain? No, toisaalta wenger höpöttää joukkueen vahvistamisesta, ”jos löytyy pelaajia, jotka vahvistavat joukkuetta”. Tämähän se. Kun parempia ei ole saatavilla.

  • Ja minkälaiseen faktaan tuo Wengerin sanoma perustuu? Taitaa olla leicester ainut joka ei ollut siirtänyt suuria summia ja vähän tuurilla voitti pokaalin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s