Ospina jäämässä seuraan, Ramsey ja Sanchez nyt mukana ja Walcott muuttanut mieltään pelipaikan suhteen

Maalivahtitilanne on selkiytymässä. Ospina näyttää jäävän Cechin taakse kakkosmaalivahdin rooliin. Tämä on hyvä uutinen, sillä kolumbialainen on kelpo kakkosvaihtoehto. Sen sijaan Szczesny näyttää jatkavan lainalla Roomassa ja tällä kertaa sopimuksessa näyttäisi olevan myös optio pysyvästä siirrosta reilun 13 miljoonan punnan hintaan. Se onko optio pakollinen käyttää vai italialaisseuran harkittavassa jää jutusta epäselväksi.

Joka tapauksessa kolme maalivahtiamme ensi kaudella ovat Cech, Ospina ja Martinez. Tosin argentiinalainen saattaa taas lähteä lainalle johonkin, jolloin Macey tai joku muu ottaa kolmosmaalivahdin paikan pelaten reservien otteluja siinä samalla.

Harjoituspelit jatkuvat huomenna Norjassa ja sunnuntaina Ruotsissa on vuorossa viimeinen treenipeli ennen ensi sunnuntain sarja-avausta. Sanchez ja Ramsey liittyvät joukkueen vahvuuteen naapurimaihimme suuntautuvalla kiertueella. Kummallakaan tuskin on montaa harjoituspäivää alla, joten saa nähdä onko kaksikon ohella kyse puhtaasti harjoituskiertueesta vai tuleeko heti peliaikaa.

Varmaa sen sijaan on, ettei Özil, Koscielny ja Giroud ole mukana yhdessäkään harjoituspelissä. Näin ollen kaiken järjen mukaan kolmikko ei myöskään pelaa ensi viikon sunnuntaina Liverpoolia vastaan. Toki tämä ei ole mitenkään täysin varmaa jos ottaa esimerkin viime kaudelta, jolloin avauskierroksen West Ham tappiossa Wenger laittoi pari päivää vasta harjoitelleen ja puolikuntoisen Sanchezin kentälle viimeisenä epätoivoisena ratkaisuna.

Walcottin kanssa uusin käänne on miehen tehneen täyskäännöksen suosikkipelipaikkansa suhteen. Ennen saimme aina kuulla kuinka englantilainen puhui haluavansa pelata kärjessä, koska on aina ollut kärkipelaaja. Nyt parin viime kauden aikana niitä tilaisuuksia on sitten tullut ja homma mennyt suurimmaksi osaksi täysin vihkoon, joten yhtäkkiä Theo haluaakin taas pelata laiturina.

On tämä erikoista kuinka noin keskinkertainen ellei jopa surkea pelaaja voi saada jättimäistä palkkaa, mutta kaiken huipuksi myös vielä itse päättää pelipaikkansa. Ei missään muualla kuin Wengerin Arsenalissa. Jos Wengerillä olisi yhtään munaa, niin hän sanoisi Walcottille, että siirryt johonkin tai sitten vaihtoehtoisesti istut katsomossa ja treenaat junnujen kanssa. Alkaisi pelaaminen kenties maistumaan tai sitten ainakin siirto Kiinaan rahastamaan voisi tulla kysymykseen.

Lopetetaan tämän päivityksen entisen Valioliigapelaajan Chris Suttonin lyhyeen, mutta täysin asian ytimessä olevaan kommentointiin kuinka Wenger ja seurajohto ovat taas kesän toiminnallaan pettäneet kannattajat.

14 thoughts on “Ospina jäämässä seuraan, Ramsey ja Sanchez nyt mukana ja Walcott muuttanut mieltään pelipaikan suhteen

 1. IS:n Urheilusanomien rankkaus: Chelsea ykkönen, Pool kakkonen (!), Spuds kolmas, Shitty neljäs, Muna viides, Arsenal kuudes ja ketut seitsemäs.

  Perinnehän on se, että tää listaus menee aina pieleen.

 2. Wolfsburg tiukkana: Ilmoittivat jälleen, että Draxler ei ole myytävänä ja että Draxlerin on turha kitistä. Ulosottopykälä astuu voimaan vasta ensi kesänä.

  Eli Wengerin on turvallista tehdä tarjous – ei pelkoa, että joutuisi ostamaan

 3. Mä taas: nyt tv-asiaa: Jos joku odotti, että Viasat näyttää lauantaisin kello 17 useamman kuin yhden ottelun, ei tarvitse tätä tietoa enää odottaa: eivät näytä.

  Koska eivät tiedotteessaan mainitse lisäotteluista Viaplayssakaan, niin tuskin sieltäkään enempää tulee.

 4. jaa siis mitä.. noh, onneksi en ehtinyt tilata vielä.
  Mutta eikös viaplay toimi niin, että voi rauhassa valita ottelun?

   • Viasat teki valinnan helpoksi eli voi jatkaa hyvillä mielin ilmaisilla streameilla tilanteen ollessa tämä.

   • Heh, joo. Pieni täsmennys: Ilmeisesti Viaplayssa näkyy jälkilähetyksenä kaikki eli kun la klo 17 alkavat ottelut ovat päättyneet, sieltä voi katsoa minkä tahansa. Tämä on ilmeisesti oikeasti asia, jota ei voi kiertää Euroopassa.

   • Kas, jopas menee vaikeaksi. Onkohan tällä kaudella usein su klo 18 kaksi ottelua? Arkikierroksia anyway on joitakin. Viasathan alkaa välittää myös Ruotsin viasatin kanavia, mutta ehkä eivät voi taktikoida siten, että Ruotsissa eri matsi kuin Suomessa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s