Jälleen Manchester City vastassa viimeisessä harjoituspelissä

Tämä päivitys on viikonlopun ohjelmastani johtuen kirjoitettu jo ennen perjantain Viking ottelua, joten uusimmat uutiset loistavat poissaolollaan ja voi hyvin olla, että moni asia on ehtinyt muuttua.

Muutama vuosi sitten tähän samaan aikaan voitimme Manchester Cityn Helsingin Olympiastadionilla pelatussa ottelussa selkeästi 3-1. Tulos ei kantanut kuitenkaan yhtään sen enempää kuin viime kauden Community Shield voitto Chelseasta, vaan molempien voittojen jälkeen tuloksena oli kotitappio liiga-avauksessa.

Toivottavasti tällä kertaa menisi toisin, mutta pelkään pahoin saman olevan täysin mahdollista tälläkin kertaa. Voimme voittaa Guardiolan Manchester Cityn ihan hyvin harjoituspelissä tänään, sillä katalaanivalmentaja vasta totuttelee uuteen joukkueeseen ja maahan.

Tällä en toki tarkoita, että pelistä tulee helppo tai meidän olevan edes ennakkosuosikki. Joka tapauksessa ainekset ovat juuri samankaltaiset kuin kahdesti aiemmin eli hyvä harjoituskausi, mutta sarja lähtee heikosti liikkeelle. No ei mennä vielä ensi viikkoon, vaan katsotaan ensin mitä tänään tapahtuu ja miltä pelimme näyttää sekä ylipäätään ketkä pelaavat.

Tänään voisi kentällä odottaa olevan hyvin pitkälle se miehistö, joka tulee avaamaan Liverpoolia vastaan. Ehkä poikkeuksen tekevät Sanchez ja Ramsey, jotka eivät välttämättä ole avauksessa, vaikka ehkä ovat sitä viikon kuluttua.

Cech lienee maalissa ja olettaisin Monrealin ja Bellerinin olevan avauksessa ja pelaavan suurimman osan ellei koko ottelua. Sama Gabrieliin ja mahdollisesti Chambersiin. Tämä olettaen, että brassi on toipunut sairastelustaan ja on ylipäätään mukana tällä Skandinavian kiertueella.

Keskikentällä näkisin Xhakan olevan varma avauksen pelaaja, joten sveitsiläinen varmaankin pelaa myös tänään. Rinnalla voi olla sitten Coquelin, Elneny tai Ramsey. Periaatteessa myös Cazorla, mutta Özilin puuttuessa veikkaan espanjalaisen pelaavan kymppipaikkaa tänään ja Liverpoolia vastaan.

Ox todennäköisesti löytyy toiselta laidalta, mutta kuka pelaa toisella puolella? Iwobi, Campbell tai Walcott lienee todennäköisin vaihtoehto ellei Sanchez ole vielä pelikuntoinen.

Hyökkäykseen en näe kuin kaksi vaihtoehtoa eli Walcott tai Akpom. Akpom olisi oma valintani, mutta voihan Wenger kaivaa jonkin yllätyskortin, kuten Sanogon tai jopa Campbellin piikkiin vaihtoehtojen ollessa mitä ovat.

Tämän illan ottelu on hyvä mittari ja antaa samalla ensimmäistä kertaa tuntumaa missä mennään kilpailijoihin nähden. Toisaalta harjoituspelit ovat harjoituspelejä, eikä niille kannata antaa liikaa painoarvoa. Silti Guardiolan Cityn kohtaaminen on huomattavasti mielenkiintoisempaa kuin aiemmat harjoitusottelumme.

Mainokset

52 thoughts on “Jälleen Manchester City vastassa viimeisessä harjoituspelissä

 1. Wenger tuotti jälleen pettymyksen, eikä näköjään panosta liigamestaruuteen mainittavammin. Hän ei välitä, ettei joukkueen iskukyky ole elokuun peleissä läheskään paras mahdollinen ja jättää tarpeellisten siirtojen sinetöimiseen siirtoikkunan loppuun. Jokaisesta liigapelistä saa saman verran pisteitä, mutta kauden aloituksen mennessä huonosti on psykologinen vaikutus joukkueen sisällä sekä median/kannattajien suunnalta tuleva lisäpaine kovaa luokkaa ja haittaa tavoitteiden saavuttamista huomattavasti kriisipuheen viedessä fokusta. Käsittämätöntä, ettei diiliä saada lukkoon Lyonin kanssa, vaikka todistettu kiinnostus on olemassa ja pelaaja panee painetta Lyonin johdolle. Kaikki on Arsenalista kiinni, eikä mitään tapahdu.

  Miksi antaa muille saumaa voittaa Arsenal helpommin, esim. jättää hyökkääjän tontti täyttämättä ja mennä nallipyssyosastolla Poolia ja Leicesteria vastaan? Lisäksi monen vuoden kokemuksella tiedetään, ettei Giroud pelaa jokaista peliä korkealla tasolla, eikä välty pitkiltä tehottomilta putkilta. Kaikkein huolettominta on Wengerin toiminta alakerran suhteen: joukkueessa on Merte-episodin jälkeen yksi mitat täyttävä keskuspuolustaja, Koscielny, ja suunnitelmaksi näyttää muodostuvan arpoa viimeaikaisten virheiden perusteella isosta joukosta ”päivän paras” toppari Koscielnyn vierelle. Gabriel on jo näyttänyt möhlivänsä henkilökohtaisesti 5-10 maalia kaudessa epäammattimaisen helposti omaan verkkoon ja samantyyppisiä otteita pitää pelätä Chambersilta ja Holdingilta. Wenger siis on valmis riskeeraamaan sen, että omiin menee n. 15 maalia lisää totuttuun nähden, vaikka perinteisesti oman pään tilkitseminen on hyvä keino tavoitella kärkisijoja. Lisäksi Wenger valmistautuu päästämään Debuchyn pois, vaikka kunnollista varamiestä Bellerinille ei ole.

  Paljon on puhuttu kilpailijoista ja rahankäytöstä. Huomiota kiinnittää se, ettei Klopp ole ostanut kalliita pelaajia juuri lainkaan, tosin Sane 34m ja Wijnaldum 25m, muut edullisia löytöjä. Chelsea osti kaksi ”Xhaka-tason” pelaajaa ja jopa Pepi on ostanut vain yhden kalliimman pelaajan kuin Xhaka (Sane 37m). Pelaajia ON, jopa Wengerin 10-30m haarukassa, jos vain osaa etsiä ja on vetovoimaa. Vain Mourinho on lähtenyt ökyostoslinjoille ja hamuaa superhintaisia pelaajia. Kun tähän yhdistää Schwenin ja muiden savustuksen ulos häpeån kautta, niin voi sanoa ettei Mourinho ole mitään oppinut vaan rikkoo joukkueen harmoniaa. Ei pelaaja hyvällä katso tähtien nöyryytyksiä, vaan miettää ensi kesänä olevansa ehkä samassa asemassa Jos joku kilpailijoista on floppausuhan alla, niin sen täytyy olla ManU. Vielä tuohon kaikki paineet Pogban onnistumisesta niin huonosti voi peli kulkea.

  Wengerin toimimattomuus kahden ratkaisevan loukkaantumisen paikkaamisessa on sydäntäsärkevää. Kunnianhimoa ei ole. Jälleen kerran pannaan kaikki paine muutaman pelaajan tasoloikkaan. Ties kuinka monetta vuotta odotetaan Oxin nousua maailmanluokan laituriksi ja Theo Walcottin osoittavan tehoja, joita 16-20 ikävuoden välillä uumoiltiin. Jälleen ostettiin edullisesti topparilupaus jonka heti odotetaan olevan uusi Tony Adams. En tiedä millä tämän ankean kuvion toistumista voi enää kutsua, kai se jotain giganttista naivismia on, kun isojen ongelmien odotetaan ratkeavan liki itsestään.

 2. Sellainen täysin realiteeteistä irrotettu pep talk taas arsenal.comissa Theo Walcottista kärkenä, ettei ole lainkaan poissuljettu Wengerin vetävän tämänkin kauden Giroud-Walcott kaksikolla ja Welbeck tulee mukaan sitten joskus. Toki on tässä kokeilujen varaakin, esim. Iwobi ja Akpom.

 3. Ikä tekee tehtävänsä ja vuosi vuodelta se vielä korostuu. Wenger ei ole ketterä kettu vaan helppoon saaliiseen tyytyvä vanha hyeena. Ziisus, tulipas huima rinnastus. Sori siitä(kin).

  • Tuli tuosta hyeenavertauksesta mieleen, että kerran tuolla menneisyydessäni tuijotin hyenaa silmästä silmään ja hän päätti luopua ja poistui. Olisinko ollut liian helppo saalis vai onko niin, että taidoiltani en olisi riittänyt Arsenelle….

 4. Mua vähän ärsyttää tämä tyypillinen trendi ylentää Arsenalia haukkumalla muita ja varsinkin muiden tekemisiä. Guardiola on alkukesän tehnyt kaiken oikein eikä ole ainakaan toistaikseksi lähtenyt naaraamaan isoa kalaa esim. Bayernista tai Barcasta, mikä olisi aika normaalia käytöstä hänen tyyppisillä valmentajilla. Päinvastoin, on lähtenyt rakentamaan ”ranierimaisesti” yhteishenkeä. Vähän samaa fiksuutta on Conten aloituksessa. Kumpikin varmaan hankkii vielä 1-2 täsmäostosta.

  Klopp on siivonnut isolla kädellä rinkinä (13 pelaajaa) ja ostanut/ottanut ilmaiseksi vetovoimallaan 6 pelaajaa, joista vain Manninger on lähes selvä tyhjä arpa. Hän ei luota myöskään supertähtinimiin ja tietenkin on helppo sanoa, ettei seuran rahat ja vetovoima tällä hetkellä riitä. Klopp ei ole ilmeisesti kuullutkaan tästä 30 vuoden viisaudesta, ettei joukkueen harmoniaa kannata luhistaa liioilla muutoksilla. Vaan Klopp aikoo rakentaa samanlaisen melko nimettömän mutta työteliään joukkueen mitä Dortmund oli ja tehdä niitä supertähtiä, joita ökyseurat hamuavat. Mielenkiintoinen vertailukohta stagnaatioon juuttuneeseen Wengeriin.

  Arsenalin epäilen aloittavan kauden huonosti, vaikka City tänään kaatuisikin, kuten Ville tuossa muistutti menneistä. Elokuun lopussa on sitten vaihteeksi sen paniikkihetken aika, kun Wenger alkaa epäillä Holdingin, Chambersin, Walcottin ym. kykyjä. Kaksinkertainen vahinko, muka luottoa ensin ja sitten paniikkinappia täysillä.

  Sanomattakin selvää on plan B, eli jos elokuu rämmitään yllä olevasta poiketen kunnialla, hankintoja ei tule.

 5. Väitän myös, ettei manchesterilaisten ja Chelsean valmentajalle ole annettu ykkösprioriteetiksi valioliigamestaruutta vaan UCL-voitto ja seuran vakiinnuttaminen Barcan tyyliseksi UCL-kestomenestyjäksi (semeihin heittämällä ja pari mestaruutta vuosikymmenessä). Kaikki kolme eivät tässä luonnollisesti onnistu, ehkei yksikään. Pelaajapolitiikka kertoo mielestäni juuri UCL-suuntautuneisuudesta jo pitemmältä ajalta ja toki UCL-brändi on se mikä omistajia tuntuu kiinnostavan. Osin huonosti motivoidut liigaesitykset heijastelevat tätä. Valmentajalle liiga on väline UCL-osanottoon ja se toiseksi paras pokaali työpaikan varmentajaksi.

  Arsenal kuuluu jo Spursin ja Poolin kanssa siihen seuraavaan koriin, jolle liigavoitto on pitkän tauon jälkeen ykköstavoite. Wengerille tosin UCL saattaa olla paha pakkomielle, mutta edes professorin valmennustaustalla ei jääne huomaaamatta kylmäävät tilastot 10 vuoden ajalta tässä kisassa.

 6. Tietty erona Conteen, Kloppiin ja Guardiolan on se, että Wenger ei ole ihan tuore kasvo Arsenalissa… Eli muokkaus on tehty jo foinikkialaisten aikana. Aika harva pitkään samassa seurassa ollut koutsi pöyhii rakentamaansa isolla kädellä. Se, onko Pep ”tehnyt kaiken oikein” jää nähtäväksi. Toki heppu näyttää osoittavan selkeää kunnianhimoa, kun taas Mou on vain ja ainoastaan täydellisen boring etenkin jos vielä Pobgan ostaa ennätyshintaan. Munassa on tietty täydellinen paniikkinappula päällä, kun siellä on totuttu Valkun voittamiseen säännöllisesti.

  • Wenger pani invincibles-tiimin lihoiksi muutamassa vuodessa ja sen jälkeisen Fabregasiin sidotun possessionpelin miehetkin saivat lähteä melko lyhyellä periodilla sitten sen epäonnistuttua. Wenger todellakin on heilutellut kirvestä ja hajottanut projektejaan, osin on ollut aitoa kysyntääkin. Siksi Walcott on selvästi pitkäikäisen pelaaja tällä hetkellä. En ole varma onko Wenger laittanut ”pohjat kuntoon”, aika sekavalta vaikuttaa siirtopolitiikka esim. puolustuksen rakennus.

   Tarkoitin Pepi-jutulla sitä, että hän olisi voinut kunnon egomanagerin tapaan heittää 10 ukkoa ulos floppikauden jälkeen, mutta päätti valita rehabilitoinnin tien ja jokainen saa ilmeisesti aidon mahdollisuuden oppia pepipallon ja päästä pelaamaan. Tässä toimintatavassa ei voi olla kellään mitään mussutettavaa. Hankinnatkin on olleet halpoja ja tuoneet sitä duunarimentaliteettia lisää Cityyn. Jota muuten Mourinho ja Contekin ovat aiemmin ostaneet omiin joukkueisiinsa, ei tosin vielä liiemmin Unitediin tai Chelseaan. Tässä on yksi asia, mitä Wenger väistelee, rouhijoita ei kaivata, eikä puolustukseen painijoita. Xhaka on onneksi selvästi sellainen taitopelaaja, joka myös rakastaa kovaa peliä. Sanchez on toinen samanlainen viime aikainen ostos ja Coq tarvittava duunariosaston löytö, joka tasapainotti peliä ja suojasi laiskasti pelaavia tähtiä.

 7. Eikös viime kesän hankinta eli cech maksanu n 11 – 13 miiliä ja faarao tammikuus 7-8 eli yhteensä n 20 milliä joten wenkun ei todellakaa tarvi itkeskellä että on rahaa palanu. Toki nyt xhaka hankittu n 40 millillä mutta kuten wenkku on ittekki todennu että hetken päästä huippupelaajat saattaa maksaa 200 – 300 milliä. Toki tähän menee vielä aikaa mutta siinä wenkku on oikeas että summat on käsittämättömiä ja hullummaksi menee.
  No. Pitäsköhä asian eteen tehdä jotain?
  Hankkia vaikkapa täs ja nyt paletti kuntoon ja ostaa nuoria ja edullisia kasvamaan korkoa.
  Siis ihan sen takia ettei wenkun seuraajan sitte joskus tarvi uusia koko palettia kerralla uusiksi.
  Sitte ihmetellää että mitä helvetissä meillä palo yhtenä kesänä 300 – 500 milliä?
  Niin. Miksiköhän?
  Oonko muistanu kertaakaa mainita wenkun perisynnistä.
  LIIAN VÄHÄN, LIIAN MYÖHÄÄN
  Aikaa vajaa kuukausi

 8. Pari nuorta kaveria jo hommattu (Holding ja japsi) joista Holding varmaa joutuu tuleen jo eka pelistä lähtien kun taas japsi pelaa reserveissä tai lainalla.
  Muttane huiput puuttuu: hyökkääjä, linkki ja toppari

  • Wengerin tilasto topparien hankinnoissa on katastrofaalinen. Vain Sol Campbell oli huippumenestys ja sen arvaamiseen ei tarvittu kristallipalloa, Koscielny hyvä ja Mertesacker paniikkiostokseksi ok. Tosiasia on, että mestaruuksien 1998 ja 2002 pohjat teki alakerrassa George Graham pitkälti.

   Holding on ollut hyvä hyvin heppoisissa harjoituspeleissä. Luultavasti valion isot voimahyökkääjät syövät tässä kohtaa pojan kuitenkin elävältä. Ja mitä tulee scouttaakseen, mitä muut seurat näkivät Holdoingissa, kun kilpailu oli jokseenkin vähäistä ja hinta halpa? Nyt Stonesista ollaan valmiita maksamaan poskettomia summia. Löysi Spurskin alakerroksista pelimiehiä, toivottavasti Arsenalkin, mutta itse en innostu Jenkinsonin tasosta, jos edellisestä löydöstä puhutaan (melko paljon pelanneista tulijoista).

 9. Siis tää 300 – 500 millin kesä on täyttä totta vasta n 4 -6 vuoden päästä. Siis sillon ku wenkku wäistyy ja ku meillä on miehistössä ainoastaa nuoria joskin lupaavia junnuja ja parhaat päivänsä nähneitä kehäraakkeja ( lue mallia Arteta, Rosicky, Flamini ja nyt ”uusimpana” Mertesacker) ja muute vaa saamattomia lupauksia (Ox ja Theo)
  Pessimisti ei pety perkele

 10. ..tuttaa jo valmiiks, jos me lähdetään Theolla ja Ollilla (kärjet) elokuuhun…
  Pessimisti ei pety, kuten piresgun totesi…ja paskat on taas housussa kun kahdesta – kolmesta eka pelistä on tasan tasuri taskussa.
  Treenipelit on aivan eri asia kuin valkkumatsit. Kun on 3 pojoa pelissä, niin hyökkäyspäässäkin painitaan aivan eri tavalla kuin höntsäpeleissä…toppariosastokin pelottaa jo valmiiksi..
  Mutta aukeehan se siirtoikkuna taas talvella..toivossa on hyvä elää, vaikkakin rasittavaa tää pitemmän päälle on.

 11. Akpom ja Iwobi toivottavasti taistelee tänään isot minuutit Shittyä vastaan, koska siinä on kyllä pari kaveria, jotka ihan tosissaan taistelee avauspaikasta Poolia vastaan. Theo tulee valitettavasti viemään paikan jommalta kummalta peluutuksesta riippuen, vaikka mies pitäisikin pudottaa reserveihin. COYG!

 12. ”Liian vanha” Zlatan runttasi tyypillisen ison sentterin räkämaalin Communitu Shieldissä ja ratkaisi pelin Manun voitoksi. Muuten Unitedin peli ei ollut mitenkään säkenöivää (yllätys) ja Leicesteristä vahvistuu lievä epäilys siitä, että ne viime kauden niukat voitot kääntyvät nyt niukoiksi tappioiksi ja tasureiksi.

 13. City ei ole päässyt eroon alakerran koomailuistaan eikä Arsenal luokattomasta viimeistelystä. Muuten peli aika heikkoa, syöttöpeli tökkii kummallakin. Ehkä täysiä kierroksia ei myöskään haluta ottaa.

  • Juurikin näin. Melkoista kohellusta ollut. Paljon hyviä asioita kuitenkin kaiken kommeltamisen keskellä. Itsekseni mietin, että olisikohan joku hyvä maalintekijä noistakin paikoista jo pistänyt sisään.

 14. Ja muna hoitaa Pogban takas miehistöönsä…siirtosumma pilvissä…en mä tollasia hullunhintasia hankintoja meille haluaisi…vähempikin riittäis, kun taso olis kohdallaan

 15. Yllättävän paljon tyhjää tuolia Göteborgin stadionilla. Jää pohjoismaiden turneet tähän.

  • Joo, jopa yllättävää, kun on hehkutettu ruotsalaisten innostusta valioliigaa kohtaan. Toisaalta: Ruotsissa on jalkapallokulttuuria eikä harjoitushöntsäilyyn välttämättä hussata kruunuja.

 16. Joo 100 miltsin summat on järjettömiä riskiostoja.
  Ny esim Cavani jos sen sais 50 millillä (olisko summa aika lähellä oikeaa ja irtoisko sillä) ja kovan luokan toppari joka vois olla 20-30 milliä
  No sit olis menny tänä kesänä hilloa n 120 milliä mut jos sais Theon, Oxin ja Sanogon lihoiksi niin eikö niistäki ny yhteensä saa jotai 40 milliä.
  Ja Merte lihoiksi tammikuus

 17. Meinasin juuri kommentoida Wengerin pep talkin vähän tuoneen yritystä Theolle ja sitten se tekee nätin maalinkin. Eiköhän hyökkääjätilanne ole ratkaistu.

  Sanchez ei vaan voi pelata piikissä. Nopeissa varmaan osaa, mutta hitaammissa hyökkäyksissä ei kiinnosta positio ja boksiin ei jää ketään.

 18. Pep ei muuten megalomia jakele em-höntsäilijöille. Sagna jo pelaamassa. Meillä ei mukana edes välierässä pelannut eli Özil. Ja kolmikko ei siis mukana pool-avauksessakaan.

 19. City olisi saanut jaksaa edes vähän prässätä tosissaan, niin kävisi harjoituksesta Pool-peliin. Nyt tämä antaa kovin vähän, välillä kävellään ja neppaillaan.

  • Tulee sellainen kiva omahyväinen olo, niin voidaan iloisesti mennä takki auki soitellen sotaan 🙂

 20. Siinä tuli tutunomainen Pepi-joukkueen nopea riisto ja heti maali, vaikka Arsenalin miehiä oli boksi täynnä.

   • Olipa mukava piiiiiiiiitkästä aikaa nähdä pirteä theo,myös iwobi jatkaa hyviä otteita.nyt on jo wenger pakotettu nostamaan tarjousta mustafista,onhan?

 21. Wenger tarvitsisi kaksi laadukasta topparia, joita ei ikinä kykene hankkimaan. Päästettyjen sarakkeeseen voi huoletta lisätä 10 maalia viime kaudesta.

 22. Olen kyllä jyrkästi sitä vastaan, jos alakertaa rasitetaan ottamalla joku ManU-rejekti sinne sähläämään 4 vuoden sopimuksella. Mieluummin sitten vaikka heitetään Bielik, Holding ja Chambers sinne maksamaan oppirahoja. Ainoa mutta tuossa on se, että toki on kohtuullista heidän pelata kokeneen mentorin vierellä (Kos), mutta hänelläkin on tutut selkävaivansa. Eli yksi laadukas todella laadukas toppari, ei kahta tusinaa. Jos kolmas keskuspuolustaja saa syksyllä pitkäaikaisvamman, tammikuussa sitten vielä uutta miestä, vaikka lainalle.

 23. Pystyykö Akpom ottamaan tilaisuutensa, kuten Iwobi talvella? Kokonaisvaltaisessa pelaamisessa ei varmasti pysty, mutta tekeekö niitä kaivattuja maaleja? En oikein usko. Paikkoja saa rehellisesti varmaan tehdä ainakin 10 liigamaalia, mikä olisikin jo hyvä läpimurto.

  Miten jatkaa Iwobi liigassa? Helpon näköisesti pelaa ja hyvällä itseluottamuksella. Aika kovatkin tehot voi tulla. Kauden alku (1-2 kk) ratkaisee paljon. Jos itseluottamus lyödään siinä maahan, niin kestää aikansa nousta takaisin. Tämän muuten opin Wengeriltä.

  • Akpom toki kovat neljä rysää harkkapeleis mutta totuuden nimissä kaikki tyhjiin,enkä mä nyt vielä pojan peliotteissakaan näe mitään ihmeellistä,toivotaa et oon vääräs ja poika tosta kehittyy.iwobin avauspaikka joo alkaa olla liigassa lähellä,ois kiva tietää se myös fantasy premier leaguen kannalta😄

 24. Tässä on tietty pieni mahku, että wenger hankkii oikeasti kunnollisen topparin, kun Gabriel ei ensin oikein vakuuttanut ja sitten vielä loukkaantui. Silti todennäköisintä yhä on Evans tai vastaava hasardi.

  Sen sijaan hyökkääjä voidaan unohtaa. Nyt kaikki aika menee sen topparin, siis yhden, hankintaan. Kaikki aika on yhtäkuin tunti päivässä, mikä on jo maksimi noilla palkoilla.

  • chambers-holding on todennäköisin pari, jos ketään ei ale-laareista löydy. Depuchyta ei ole kokeiltu treenipeleissä topparina – saas nähdä, onko elokuun jälkeen edes Arsenalin pelaaja.

   • Jos näin käy niin mennään ensimmäisessä pelissä ojasta allikkoon.. ellei sitten tehdä kuutta maalia.

 25. Gabrielin loukkaantuminen laitto wenkun tosi ahtaalle topparitilannetta mietittäes. Merte telakalla vaikka en Merteä enää oo noteerannu oikee miksikää suunnattoman hitautensa takia. Hyvä pääpelissä ja osaa sijoittua ja pärjää jos linja alhaalla mutta ku linja ylhäällä ja pisto välistä nii Merte on turisti.
  Gabrielille mun mielestä pitää antaa aikaa (kuten kaikille nuorille pelaajille sanogoa lukuunottamatta)vaikka vuosi sitte hyvän alun jälkeen heikompia otteluita tulikin.
  Mutta huipputoppari tarvitaa ehdottomasti.
  Eikä siihen riitä pelkkä pääpelivoima tai oikea-aikaiset katkot.
  Nykypäivän topparin pitää olla aivan helwetin nopea ja pitää osata avata peliä.
  Ja se saatanan hyökkääjä edelleen hankkimatta.
  En naulaa Wenkkua vielä täysin koska lähes kuukausi on aikaa mutta onko joku sitä mieltä että wenkku on yrittäny tosissaan? Vardysta tarjottii jotai 28 milliä tms ja ku ei saatu niin se sitte hyökkääjistä tämän kauden osalta?
  Näinkö toimii voittoa janoava valmentaja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s