Taas kriisi päällä yhden pelatun kierroksen jälkeen ja ei todellakaan pelkän tappion takia

Jos olisin Sanchezin, Özilin, Bellerinin tai Koscielnyn kengissä, niin en miettisi kahta sekuntia mitä tekisin seuraavaksi. Sanoisin agentilleni, että alkaa etsiä uutta seuraa ja lyö siirtopyynnön Wengerin pöydälle. Toki tuota ennen voisi sanoa Gazidikselle, että ellei manageri vaihdu, niin edellä mainittu on lopputulema. Ehkä jos neljä parasta pelaajaa tekisi saman, niin se voisi saada muutoksen aikaan.

Mitään järkeä ei ole yhdenkään oikean huippupelaajan tai sellaiseksi todella pyrkivän nuoren lahjakkuuden jäädä Wengerin Arsenaliin. Mitään et voita, etkä myöskään kehity, koska esim. puolustuspeliin ei kiinnitetä mitään huomiota harjoittelussa.

Samat nöyryytykset ja virheet toistetaan kausi toisensa jälkeen. Lisäksi olet alipalkattu, kun samaan aikaan taas keskinkertaiset tai jopa heikot pelaajat sekä täysin kokemattomat junnut nostavat sellaisia palkkoja, joita kukaan muu seura maailmassa ei maksa.

Toki jos olisin Campbell niin laittaisin myös siirtopyynnön sisään, sillä niin pöyristyttävää kohtelu on jo toista vuotta putkeen. Harjoituskautemme paras pelaaja ei mahtunut sitten edes penkille, vaikka Sanchez pelasi kärjessä.

Holdingin kohdalla Wenger teki täysin samoin kuin aikaisemmin muun muassa Jenkinsonin ja Chambersin eli heitti susille. Täysin kokematon pelaaja laitetaan suoraan avaukseen kauden ensimmäisessä ottelussa vastustajan ollessa kova. Näin murenee pelaajan itseluottamus heti alkuunsa ja lisää löylyä lyö vielä managerimme heti ottelun jälkeisessä haastattelussa:

..some players are not ready physically to last 90 minutes at that level.

Hienoa toimintaa taas kerran Wenger. Ensin pari päivää sitten kehuu nuorta puolustajaamme kuinka hyvä hän on ja pystyy pelaamaan tällä tasolla. Sitten heti tappion jälkeen mielessä ei ole mikään muu kuin oman nahan pelastaminen taas kerran vaikka sitten junnupelaajan kustannuksella.

Kenenkähän vika se on, että emme ole valmiita kauden ensimmäiseen peliin mennessä tai kentälle joudutaan laittamaan junnutopparipari? Varmaan kaikkien muiden kuin 8-11 miljoonaa puntaa kaudessa tienaavan managerimme, joka toki ehti kuukauden kommentoida kisoja, koska mitään tekemistä ei ollut omassa varsinaisessa työssään. Hyvä ratkaisu, joka taas maksaa heti takaisin joukkueen ollessa täydessä iskussa sarja-avauksessa.

Miksei muuten se meidän kuuluisa yhtenäisyys näkynyt, kun me hankimme vain kolme pelaajaa kesän aikana ja ainoastaan yksi näistä oli avauksessa? Liverpoolilla oli kolme avauksessa ja ylipäätään hankintoja kuusi. Meidän olisi siis pitänyt hoitaa homma keveästi, sillä vierailijoiden pakan olisi pitänyt olla täyin sekaisin ja yhteispelistä ei mitään tietoa. Tämäkin myytti on jo vuosien ajan täydellisesti murrettu, mutta silti managerimme selittää samat jutut joka kesä, kun ei hanki vahvistuksia.

Eilisen 4-1 tappioasema oli meidän koko kuva pienoiskoossa kuvaten täydellisesti viimeistä reilua 10 kautta Wengerin johdolla. Hommat menevät v*tuilleen niin kauan kuin mahdollisuuksia on voittaa jotain ja menestyä.

Sitten kun tilanne on toivoton, 1-4 taululla, alamme pelata paremmin vastustajan nostaessa jalkaa kaasulta. Sitten kun pääsemme lähelle menestystä/voittamista (maalin päähän eilen) lamaannumme taas täysin emmekä saa mitään aikaan. Eilenkään viimeiseen 15 minuuttiin tuskin saimme ainuttakaan paikkaa enää luotua. Ja voitte olla varmoja, että jos olisimme tasoittaneet olisi Liverpoolin parantanut otteitaan ja vielä tehnyt sen voittomaalin.

Kuten jo aiemmin sanoin odotuksia ei ole mitään menestyksen suhteen tälle kaudelle, kuten ei ole ollut ties monelleko edelliselle. Ainut tavoite ja toive on, että Wenger ei ole enää ensi kaudella manageri. Aivan sama miten tuo toteutuu, niin olen tyytyväinen. Jos meidän pitää hävitä seuraavat 10 peliä putkeen, niin hyvä on. Parempi hetken konttaus kuin tämä vuodesta ja kohta vuosikymmenestä toiseen jatkuva oravanpyörä.

Mainokset

26 thoughts on “Taas kriisi päällä yhden pelatun kierroksen jälkeen ja ei todellakaan pelkän tappion takia

 1. Jos sieltä tulisi Mustafi ja mikälie Evans niin voisi puolustuksen osalta tyytyväinen. Evans tuskin on huonompi kuin Chambers. Chambers on uskomattoman hidas ja kömpelö ja en voi käsittää kuinka Wenger heitti kentälle.

 2. Tarjolle palaa vanha selitys, miksi Mustafia jahdataan pari viikkoa eikä miestä näy. Wenger tarjoaa viisi milliä liian vähän rahaa. Wengerin arvio on oikea, muiden väärä. Ja sitten ostetaan se halpisvaihtoehto. Stepanovs, Cygan, Silvestre, Squilacci jne.

 3. Sain sellaisen käsityksen, että Aw viittasi kuntoon liittyvillä kommenteilla, kyllä muihin pelaajiin kuin Holdingiin, koska oli tyylilleen uskollisesti tekemässä synninpäästöä hänelle heti seuraavassa haastattelussa.
  Tietysti epätoivoinen yritys pelastaa nuorukaisen itseluottamuksen rippeet.
  Tätä olisi voinut etukäteen vähän miettiä. Tai vaikka enemmänkin.

  Harmi, että ei nähnyt Xhakaa kentällä.
  Mutta nyt on ainakin jotain jännitettävää ens viikon pelissä. Tulos lienee kaikille palstan lukijoille selvä ja vähintään toissijainen.

 4. Hommaamalla evans meille, viimeisetkin katu-uskottavuuden rippeet menisivät.
  Edes niin huono ei toppariparimme tappiopelissä ollut, että juuri evansilla jotain parannettaisiin.

 5. Jep, ei tuo Evansin huhu(tai oikeammin kauhukuva) ota kuollakseen fanien keskuudessa. Itse en usko siihen hetkeäkään mutta silti hirvittää. Kyllähän Wengerin on näytettävä kunnianhimoa viimeisellä kaudellaan, tuskin vanha naavaparta haluaa jättää seuraa sijalle 9. tms. kauden päätteeksi ja romuttaa pitkän historiansa seurassa.

  Jotain tarttis tehrä. Yksi myynti (esim Theo) ja pakki ja kärki sisään.

 6. Özilin myyntiä muistuttaen Real Madrid ilmeisesti haluaisi myydä James Rodriguezin. Vaikka onkin jännittävä pelaaja, hän ei ole sitä, mitä Arsenal tällä kaipaa. Puhdas hyökkääjä ja pari puolustajaa olisi optimi.

  • Olen Villen kanssa samaa mieltä siitä että Özil ja muutama muu voi olla lähellä lähtöä kun alkaa olla selvillä ettei vahvistuksia ole tulossa, enkä sitä yhtään ihmettelisi ja voisi olla pitkässä juoksussa seuran etu.

   • Tarkennatko tuota kommenttiasi? Olen ymmärtävänäni, että meidän kärkipelaajien lähtö muualle pakottaa seuran erottamaan Wengerin.
    Tämä on hyvin kaksipiippuinen juttu, sillä uusi manageri joutuisi aloittamaan tyhjältä pöydältä. Itse pitäisin Alexisin ja Özilin vaikka väkisin. Jos nämä kaksi joudutaan päästämään ilmaisiksi pois, se on jo suuremman luokan typeryyttä.

 7. No, ei taida olla pelkoa että kumpaakaan tähteä väkisin pidettäisiin, elleivät suostu allekirjoittamaan jatkoa 08/17 mennessä.

  Mustafin tai kenenkään muun kanssa ei näytetä pitävän suurempaa kiirettä. Sanoisin, että aika tyhmää edelleen heittää Leicesteriä vastaan avaukseen, ellei yhtään tunne pelikavereita. Eli, jatkaako sunnuntain mainio topparipari? Joskushan Wenger panee epäonnistuneet uudestaan heti tuleen, ”pesemään kasvonsa”. Ei se usein toimi.

 8. Nähtävästi neljä helppoa omiin ei ollutkaan riittävä herätys panna vauhtia kauppojen hieromisiin. Tutkittu ja todistettu oikea määrä on 8. Ehkä Leicester voi auttaa.

 9. Ei se vanha koira ( lue wenger) pääse karvoistaan..mitään se ei enää opi, eikä ilm haluakaan oppia.

  Vuodesta toiseen hakkaa päätään seinään, toistaa samat virheet kerta toisensa jälkeen ja selittelee itseään kuiville minkä kerkeää…

  Miestä syö nykysin jo, kun näkee Aw:n naaman..ei tarvi edes odottaa et suunsa avais.

  Vaihtoon!

 10. Ian Wright kommentoi olevansa todella huolissaan Arsenaalin ja Wengerin ostopolitiikasta.
  Kommentti nyt sinänsä ei yllätä koska ihan rivipenkkiurheilijatkin
  on hiffannu jo vuosia sitten että Arsenaalin materiaali ei riitä.
  Pahin kauhuskenaario on että saamme ielä pari kertaa pataan oikein kunnolla ja sitten ostetaan1 joku huippupelaaja (joko toppari tai hyökkääjä) ja kipuamme lopulta neljänneksi ja wenkku saa taas jatkosopparin.
  Jos kävis semmone ihme että ostettais huipputoppari, huippuhyökkäjä ja huippulaituri niin tekisin wenkulle aaltoja.
  Jokaine gooneri tietää ettei allekirjoittaneen tarvi eväänsä räpäyttää.
  1 hankinta voi tulla ja se on siinä

  • Lähes kaikki ex-pelaajat King Henryn johdolla ovat ilmaisseet huolensa ja arvostelleet rankastikin seuran nykymeininkiä.
   Kaikkihan sen jo näkee paitsi fanaattisemmat wenkkufanit.
   Arsenalissa vallitsee pysähtyneisyyden aika.

  • Ja kun wenkula tykkää keräillä entisiä manun jämiä ni eikös wes brown oo myös vapaana…
   …..

 11. Sehän riittäisi, että Wengerin Arsenal yrittäisi parhaansa ja käyttäisi resurssit parhaan mahdollisen menestyksen saavuttamiseksi, kuitenkaan hullusti velkaantumatta. Jokainen ymmärtää, ettei joka kausi pokaaleja Englannissa nostella, mutta jos nyt edes virheitä yritettäisiin korjata. Tuolla liikevaihdolla ja kustannustasolla pitäisi useimpina kausina haastaa hyvin tai erittäin hyvin liigamestaruudesta, kuitenkin. Ei näin, että jo syksyllä tai viimeistään 3 kk ennen kauden loppua kausi on tuhottu joka vuosi.

  Sääli, ettei seurasta ole paljon mitään positiivista luettavaa tai kuultavaa. Vain mässytystä vihaisten fanien reaktioilla ja väsynyttä analyysiä, miksi Arsenal ei toimi siirtomarkkinoilla kuten muut saman kokoluokan seurat, vaan ei tee useimmiten yhtään mitään.

 12. Juuri näin. Jämiähän tässä on ostellu ainostaan jo pitkän aikaa ja oltu kasvattajaseura suurille. Jopa Özil ja Sanchez ovat oikeiden suurseurojen jämiä. Koskahan tulee se aika kun viedään joltain kilpailijalta kärkipelaaja väkisin. Sol Campbell varmaan viimeisin.

 13. Tämä hollantilainen fittness coach (ja ex-Wales) Verheijen taas tuulettaa:

  He said: ”For the last 13 seasons, Arsenal has an injury on average every five days and that’s unprecedented.

  ”That’s probably the worst injury record in the whole of Europe. It is the responsibility of Wenger to sort this problem and he didn’t fix it for 13 years.”

  Sanoopa vielä, että Ramseyn kannattaisi lähteä Arsenalista uraansa pidentääkseen, koska Arsenalissa ei osata.

 14. Tässä taas ollaan siinä tilanteessa, että Spurs/Manu-henkiset mediapersoonat alkavat tuutata Arsenal-jöötiä, negatiivista spinniä tietenkin. Moni haluaa nähdä Wengerin lähtevän kepitettynä. Jos esim. Arsenal sattuisi häviämään Leicesterille, joka on nähdäkseni aivan mahdollista, alkaa pikku hiljaa jo spekulaatio, miten paksu on boardin nahka? Eli kuinka kauan Arsenal voi vetää kautta voitoitta ennen kuin on pakko antaa potkut?

  En yhtään sano, että tilanne voisi muistuttaa Mourinhon pudotusta mestarista potkuihin, mutta moni muu mielellään näkisi asian näin. Kiva seurata syksyä, kun Spurs-pojat laskee tykkimiesten eron kasvamista kärkeen.

 15. Tämän toimintatavan ymmärtäisi jos seuralla olisi rajoitetut taloudelliset resurssit mutta kun rahaa on ja lisää tulee ni ei vittu voi käsittää tätä nykymeininkiä…..

  Meidän kokoisen seuran näillä resursseilla pitäisi olla päinvastoin ostelemassa kilpailijoiden tähtipelaajia kuin heidän jämiään.
  Hämmentää kunnolla.

  Mut vitut, silent wanker on pahinta mitä seuralle on ikinä tapahtunut kuten aikaisemmin on tullut todettua.
  Puhuva munapää gazidiz on nauta-stanin äänitorvi ja kusetuksen mestari.

  Mulla sama kuin laardilla edellä, pelkkä wenkun naaman näkeminen syö…

  Ainoa toivo taitaa olla että usmanov lähettää mafiayhteyksillään ”komitean” nauta 🐮 stanin ranchille neuvottelemaan seuran myynnistä.
  Ampuvat niin pitkään stanin rakkaita nautoja että suostuu…

 16. Käyhän tämä näinkin seurata voittavan joukkueen pelin kulkua…

  Niinkuin vanhoina hyvinä aikoina.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s