Yksi ainut piste saaliina kahden ottelun jälkeen

Leicester City – Arsenal 0-0

Eipä tullut voittoa, kuten ajattelin ennen peliä. Mitään selkeää syytä uskoa voittoon ei ollut, mutta perinteisestihän Wenger on saanut voiton lahjana tai jollain tapaa aina paineen ollessa kova miehen tekemisiä kohtaan.

Eilen ei kuitenkaan hallitseva mestari ollut avauskierroksen tavoin pihalla tai mestaruuskrapulassa, vaan taisteli alusta loppuun ja loi ottelun parhaat maalipaikat. Ehkä tasapeli kaiken kaikkiaan oli oikeutettu lopputulos, mutta kotijoukkueen voitto oli lopulta lähempänä kuin meidän kolme pistettä ja se kertoo nykytilastamme todella paljon.

Puolustuspeli parani selkeästi Koscielnyn paluun myötä ja ranskalainen oli meidän paras pelaaja. Hyvä näin, mutta valitettavasti se ei vain riitä jos sitten hyökkäyspäässä jäät nollille. Sanchez menee hukkaan kärjessä yhden piikin systeemissä. Paras ja tehokkain pelaajamme olisi nykyryhmityksessä parhaimmillaan laidalla, mutta koska managerimme ei neljään vuoteen ole saanut ostettua kunnollista kärkeä joutuu chileläinen pelaamaan kärkenä. Todella surullista ja samalla anteeksiantomatomanto toimintaa Wengeriltä.

Puolustuspelin tiivistyminen tietysti oli se ainut positiivinen asia. En tiedä tosin voiko silläkään hirveästi juhlia, sillä olemme viisi pistettä jo sarjan kärjessä olevia joukkueita jäljessä kahden pelatun kierroksen jälkeen. Aivan karsea avaus taas kerran kaudelle ja se ei johdu mistään muusta kuin managerimme katastrofaalisesta kesän suorittamisesta niin siirtomarkkinoilla kuin jo olemassa olevien pelaajien suhteen muun muassa pidennetyillä lomilla.

En voi käsittää kuinka Wenger on heivaamassa jälleen kerran Campbellin lainalle johonkin, kun samaan aikaan Walcott ja Ox nauttivat suunnatonta vastuuta ilman mitään teho- tai tulospaineita kaudesta toiseen. Aivan järkyttävä ratkaisu, mutta ei valitettavasti yhtään yllättävä. Tuskin Campbell olisi ollut sen heikompi kuin kyseinen kaksikko eilen puhumattakaan siitä, että nyt penkillä ei ollut yhtäkään laiturivaihtoehtoa.

Kuten jo ennen kauden alkua oli helppo veikata olemme maksimissaan neljässä ja mahdollisesti vielä vähemmässä pistemäärässä kolmen pelatun kierroksen jälkeen, vaikka vastassa ei ole ollut yhtään todellista huippuseuraa, vaikka Kloppin Liverpool vaarallinen vastus onkin. Tosin Burnley osoitti jotain aivan muuta eilen.

Kiitos taas kerran Wenger, että olet tuhonnut kautemme jo käytännössä ennen kuin se on edes alkanut. 36 ottelua jäljellä, mutta tässä vaiheessa tietää jo nelossijan olevan aivan maksimisuoritus. Säälittävää ja ennen kaikkea raivostuttavaa, kun sama toistuu vuodesta toiseen ja mitään muutosta ei saada tapahtui mitä tahansa.

40 thoughts on “Yksi ainut piste saaliina kahden ottelun jälkeen

 1. Tasapeli ja nollapeli vieraissa liigan parasta joukkuetta vastaan, sanoisin että tulos on ihan ok.

  • Leicester ei millään tavalla ole tällä hetkellä liigan paras joukkue. Turha peittää meidän ongelmakohtia tuollaisilla ajatuksilla.

 2. Eihän kukaan oikeasti kuvittele et Lestö on sarjan paras jengi..
  Todellakin, Alexis menee täysin hukkaan yksinäisenä kärkenä. Jos ei kahden kärjen tactic luonnistu, niin Alexis laitaan omalle paikalleen ja huippukärki sisään ( jo ennen kauden alkua). Tämän esim näkee koko futaava maailma, mut ei …kele Wenger

 3. Eiköhän nimimerkki ”Nik” tarkottanu liigan parhaalla joukkeella kettuja siksi koska ovat hallitsevia mestareita. Siis vielä mutta tän kauden jälkeen se on joku muu.
  Mutta Nikin kans samaa mieltä ettei 0-0 vieraissa oo mikää katastrofi.
  Mutta kaudesta tulee kafastrofi jos hankintoja ei tuu

 4. Oli Wengerin onni, ettei Koscielny ole menettänyt hyvää EM-virettään. Yksi mahdollisesti ostettava toppari ei paljonkaan auta, jos muut puolustajat pelaisivat huonosti.

  Samoin vaikka kärkeen ostettaisiin kuka hyvänsä (ei kai osteta ketään), silti ratkaisevaa on pikemminkin se, miten Sanchez, Ox, Walcott ja Giroud saadaan mahdollisimman kovaan iskuun. Leveyttä on löydyttävä pakosti ja maalien on jakaannuttava leveämmälle rintamalle. Nyt toki oli puolustuksellinen esitys neljän päästetyn maalin jälkeen, mikä on tyypillinen reagointitapa Wengerille. Yksi tavallinen piire on Arsenalille ollut viime vuosina, ettei puolustus ja hyökkäys ole kuin lyhyinä jaksoina tasapainossa, eli maaleja tulisi ilman alakerran vuotamista. Ilmeisesti syksyä aletaan nyt mennä puolutuspeli edellä, mikä johtanee aika moniin 0-2 tehdyn maalin matseihin ja siis jälleen matalaan kokonaismaalimäärään. En usko, että kohtuullinen ostettu hyökkääjäkään tätä erikoisesti muuttaa, koska keskikentän pelaamisessa on niin paljon puolustuksellisia varman päälle syöttelyn elementtejä.

 5. Ei me mestariksi nousta tällä materiaalilla, olis valmentajana kuka tahansa.
  Kun materiaali ei riitä niin se ei riitä
  Siksi uus manageri pitäski saada joka pistäs asioihin vauhtia

 6. Ei meillä oo mestaruuteen saumaa, olis valmentajana kuka tahansa. Sen verran heikko on materiaali
  Siksi pitäski saada uus manageri joka laittas ”ranttaliksi” ja koko touhuun tulis tekemisen meininki

 7. Toisti itseäni hieman eri sanoin kun oli jääny joku w..n vlikko päälle eikä nimimerkki näkyny.
  Wenkulla aikaa vajaa 2 viikkoa hommata laatujampat

 8. Kyllähän Wenger varmasti pelaajan/pelaajia vielä hankkii, ja saattaa olla kalliitakin mutta ei ongelmat pelkästään rahapussilla ratkea. Timo tuossa ylempänä kiteytti varsin osuvasti ongelmien ratkaisun mutta onko Wengerillä kykyä ratkoa murheet? Tälläkin palstalla kovasti hehkua saanut Klopp karahti eilen murheellisesti, joten ei se helppoa ole huippumiehilläkään. Kokonaisuutena Arsenen ja Arsenalin olisi nyt pystyttävä jostain löytämään positiivinen kierre päälle, ja saatava sitä kautta yhtenäisyyttä koko seuran ympärille. Ollaan eilisestä pelistä mitä mieltä tahansa, niin hyvänä alkuna se kuitenkin ajaa asiansa. -Bubba-

 9. Onneksi oli vastassa Leicester ja dumarina Clattenburg. Bellerin teki selkeän rikkeen boksissa, mutta Clattenburg ei viheltänyt, kun ei ollut varma, oliko kyseessä rike vai jälleen Leicesterin kalastusyritys. Jos sama rike ois tapahtunut 0-0-tilanteessa esim. Munaa vastaan, pilkku ois ollut selviö. Samoin Mike Dean ois siitä viheltänyt. Toki myös lehmä ois maitoauto, jos sillä ois pyörät.

  Hyvää oli lähinnä se, että özil tuo selkeän muutoksen hyökkäyspäähän.

  Mä en ois yhtään yllättynyt, jos Wenger ei hanki edes sitä yhtä topparia. Heppuhan vertaa Holdingia jo 55 miltsin hankintaan…

 10. Matsi oli toka kierroksen ehdottomasti surkein ja huono tasoisin matsi. Kaksi kierrosta pelattu ja ollaan vain 5 pistettä vasta jäljessä kärkeä. Huima on pelillinen tasoero Manuun ja M-Cityyn verrattaessa heti kauden alusta joiden managerit ovat ovat olleet seuroissa vasta muutaman kuukauden mutta käden jälki näkyy jo selvästi. Leicester tulee taistelemaan näillä otteillaan sarjapaikastaan?

 11. Ne 2-3 huippuvahvistusta aiheuttais muissaki pelaajissa valtavan hypetyksen ja jokaine tajuais että kentällä on koko ajan pakko laittaa parastaan ja tehdä kaikkensa joukkueen eteen.
  Pelkään vaan pahoin että Isse on oikias eikä ketään tuu.
  1 korkeintaan ja se ei riitä. Liian vähän, liian myöhään.
  Ja sitte välittömästi Wengeriltä kaikki valmennusoikeudet pois

 12. Kai sen nyt voi antaa Wengerille tunnustuksena, että kun tosipelit kulkevat huonosti, kuten nyt, eivät ne sitä latua kovin kauan jatka. Tai tarkentaen, pelillinen loisto jää nykyään usein jo puuttumaan, mutta pisteiden valossa tahti paranee kohtuu nopeasti. Se on tärkein perusta sille, että top4-putki on olemassa.

  Se ei silti poista sitä, että osoituksena oman uskon puuttumisesta mestaruustaistelussa, Wengeriä ei käytännössä huoleta surkeat otteet ja pistemenetykset elokuussa. Ja näin kärki karkaa yhä säännöllisemmin joka vuosi. Nyt sitä satumaista onnea ei todennäköisesti tule, jossa ManCity, ManUnited ja Chelsea kaikki konttaavat syksyn, joten piste-ero on kärkeen aika iso kauden puolivälissä.

 13. Campbellin laina Sporting Lissaboniin on vahvistettu. Jos Gnabry lainataan Berliiniin, kuten myös huhutaan, todella paljon luottoa pannaan sitten loukkaantumisherkkiin Ox/Campbell-pariin sekä vähän pelanneeseen iwobiin. Jäätävää laituria tuskin tulee ja mieluummin ottaisinkin keskushyökkääjän.

  • Todellakin, ei voi ymmärtää. Olisi Gnabry ansainnut ainakin näyttöpaikan.
   Theon tason olisi saavuttanut varmasti, se ei kyllä paljon tällä hetkellä vaadi….

   Tästä kaudesta tulee totaalinen pannukakku, sama kuin chelskillä viime kaudella.
   Jos se kuitenkin sen vaatii että tulee muutosta niin sen kyllä kestää.

 14. Minnekköhän päin Payet on liikahtamassa ku ei europelissä ollu kokoonpanossa eikä myöskään nyt bournemouthia vastaan. Meille kenties?

 15. Nyt kun sekä Cambell ja Gnabry on pois kuvioista, tämän blogin kauhuskenaario on se, että ketään ei hankita ja odotetaan Welbeckin kuntoutumista, jossa ilmeneekin sitten, että kolmen kuukauden ennakoitu aikaistuminen paljastuukin suutariksi. Mutta onhan meillä postimies…
  Optimistisin haavekuva on se, että ikkunan viimeisenä päivänä ilmaantuu Griesmann tai Lewandowski, jos vain faxi on toimintakunnossa.

 16. Tilanne ei ole ihanteellinen, mut hei äijät, kaks kierrosta vasta neppailtu. Kova usko on siihen että huru-ukko päräyttää meitä kaikkia väkisinkuivatulla kikulla perberiin ja tuo jonkun toptoptoptop quality jalkapalloilijan grovelle, ellei jopa kaksi. Dreaming costs nothing.

  • Näitä Sportti.comin virheellisiä käännöksiä ei hirveästi kannata noteerata… Wenger siis sanoi, että hän käyttäisi 300 miljoonaa puntaa pelaajaan, jos löytäisi sopivan pelaajan ja jos hänellä olisi 300 miljoonaa. Heitti siis puhtaasti läpän. Löytyy mm. Arsenal.comista video, josta tuo löytyy.

   • Joo kieli poskessa heitinkin tuon linkin. Ja toisaalta sanoo wenger mitä tahansa niin ei se kuitenkaan mitään tarkoita. 😂

 17. Toivottavasti paukkuu! Mut esim Icardi saadaan unohtaa…teki 5 vuoden jatkon Milaniin.

  Katotaan onko huru-ukolla puheet suuremmat kun teot..

 18. Huonomuistinen kysyy. Kuinka kauan huhut kerkes velloo Özilin mahdollisesta siirtymisestä meille ennenkun itse siirto tapahtui?

  • Muistelen että kaksi päivää ennen ikkunan sulkeutumista ainaki itse ne huhut kuulin,ja se käviki sit nopsaan.realisesti puhuen,kenet arsenal enää voi saada?icardi ei jos kerran tehny jatkopahvin,lacazette oli ilmeisesti todennut asioiden olevan mallillaan lyonissa eikä harkitse siirtoa,ketä ykköskorin äijiä olisi enää saatavilla pari viikkoa ennen ikkunan sulkeutumista?kieltämättä gnabryn ja joelin siirrot viittaa vielä myös hyökkäyspään hankintaan mutta ei sieltä enää mitää lacazetteä kannata haaveilla.

 19. Gnabryä ei ole siis vielä virallisesti lainattu, mutta Hertha Berlin on myöntänyt neuvottelevansa asiasta ja Saksan Hrubesch varmaan lyö löylyä kiukaalle. Voihan olla mahdollista, että olympialaisten hyvät esitykset muuttavat Wengerin kantaa, mutta epätodennäköistä se on.

  Sanogosta ei valitettavasti liiku mitään huhuja, joten se Wengerin läppä Sanogosta hyökkääjänä Arsenalissa ei ehkä ollutkaan läppä vaan joku plan C jos kaikki lakoavat vesialtaaseen

 20. Juvesta vois varmaan irrota manzukic… mutta on kyllä tyyliltään liian giroud-mainen, vaikka toptop qualityä onkin

 21. Carlos Baccakin oli joskus huhuissa. Voitaneen lopullisesti unohtaa nyt, kun pisti hänkin Lacazetten tavoin hattutempun ekaan peliin.

  • Toiveissa olisi vielä nuori mutta tasonsa jo osoittanut kärki,griessmann olisi se ihannekärki mutta todennäköisempää taitaa olla että joulupukki jakaa mulle loton päävoiton.

 22. Huumorioptiona esillä pidetty Asano ei saanut työlupaa yllätyksettömästi, joten lainalle menee. Saa nähdä saako koskaan työlupaa Englantiin.

 23. Mites se Mustafin loukkaantuminen, taisi olla todellinenkin eli jos ostetaan, koskahan mahtaa olla pelikunnossa? Ilmeisesti vasta maaottelutauon jälkeen.

 24. Miettikää nyt tuota Wengerin pelleilyä.. Onko missään muussa huippuseurassa nähty Sanogon tasoista pelaajaa? Tuo jantteri ei olisi mikään ihmemies edes veikkausliigassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s