Lisää Leicester pelin puintia

Karu totuus on pisteiden ratkaisevan ja jo kahden pelatun ottelun jälkeen olemme viisi pistettä sarjan kärkeä jäljessä. Se on paljon, eikä mikään viittaa kurssin nopeaan kääntymiseen, vaan pikemminkin piste-eron voisi kuvitella kasvavan tai parhaimmillaankin pysyvän samana ensi viikonloppuna.

Sarjan kärjessä ei myöskään ole yksi ainut joukkue, vaan kaikki kolme manageria vaihtanutta eli Manchesterin seurat ja Chelsea. Lisäksi Tottenham sekä myös Liverpool ovat aloittaneet paremmin, vaikka eivät kahta voittoa ole ottaneetkaan. Myös Koemanin Everton on neljässä pisteessä ja voi hyvin olla yksi joukkue West Hamin ohella lisää nelossijakamppailuun. Ei paljoa näy managerimme aina mainostama yhtenäisyys ja pieni vaihtuvuus ainakaan positiivisessa mielessä.

Leicester pelin tapahtumat osoittivat monellakin tapaa, ettei Wenger opi tai edes halua oppia aiemmista tapahtumista ja virheistä. Sanchez ei toiminut piikissä Liverpoolia vastaan, eikä ole koskaan toiminut kärkenä tässä kiveen hakatussa yhden kärjen systeemissä, mutta siitä huolimatta managerimme peluuttaa parasta laituriamme väärällä paikalla.

Coquelin ei ollut hyvä Liverpoolia vastaan ja oli jo tuossa ottelussa onnekas, ettei saanut punaista. Silloin paremmin pelannut ja ilman korttia ollut Elneny vaihdettiin pois. No totta kai Leicestriä vastaan sitten Elneny on vaihdossa ja ranskalainen jatkaa avauksessa. Taas Coquelin on aivan hilkulla saada punaisen toisen keltaisen kortin seurauksena, mutta managerimme ei aiokaan vaihtaa miestä pois, vaan ottaa mieluummin Xhakan vaihtoon, vaikka sveitsiläisellä ei ollut korttia alla.

Myös vaihtojen ajankohta oli taas perinteinen eli aikaisintaan 70 minuutilla ensimmäinen ja loput vielä myöhemmin. Aina sama juttu oli tilanne mikä tahansa. Säälittävää kuinka managerimme ei ole kykenevä millään tapaa reagoimaan ottelun tapahtumiin, vaan vaihdot tapahtuvat aina samaan aikaan ja ovat yleensä vielä ennakkoon päätettyjä tilanteesta huolimatta.

Cazorla oli väsynyt jo tunnin kohdalla ja ei muutenkaan saanut mitään aikaa, mutta eipä silti voitu tehdä vaihtoa aikaisemmin. Kuinka ihmeessä surkea Walcott sai pelata täyden 90 minuuttisen ja Coquelinin tilanne tulikin jo mainittua aiemmin. Järkevä manageri olisi ottanut ranskalaisen jo tauolla pois.

Entäpä Clattenburgin meille suosiolliset tuomiot. Coquelin olisi voinut hyvin lentää pihalle. Ensimmäinen Drinkwaterin paikka ei ollut pilkun paikka, mutta Musan kaato oli armollinen tuomio ja olisin ollut raivoissani jos vastaavaa ei toisessa päätä kenttää vihelletä. Eilen emme ainakaan kärsineet tuomaritoiminnasta, vaan olimme päinvastoin jopa onnekkaita.

Eilenkään ei ollut laituria meillä penkillä, mutta siitä huolimatta managerimme aikoo lainata Campbellin Portugaliin osto-optiolla. Samoin huhut ovat viemässä Olympialaisissa hyvin pelannutta Gnabrya lainalle Bundesliigaan. Hienoa, että managerimme pystyy tällaisen kesän ja alkukauden keskellä vielä heikentää joukkuetta entisestään. Aivan huikea suoritus, kun samaan aikaan surkeat Ox ja Walcott saavat rajatonta luottoa kaudesta toiseen ilman mitään perusteita.

Huomenna jatketaan vielä Leicester pelistä ja sen positiivisimmasta asiasta. Kuten varmaan arvaatte se ei ollut mitään pelikentällä. Joka tapauksessa huomenna lisää aiheesta, sillä nyt aika ei riitä pidempään päivitykseen.

15 thoughts on “Lisää Leicester pelin puintia

 1. Huhujen mukaan valencia on nostanut mustafin hintaa, 50 milliin. Tällaiseksi se menee kun myyvä seura huomaa että ostava seura on kusessa ja paniikissa. Jos toimisi heinäkuun alussa niin ei olisi tällaista asetelmaa.
  Ai niin mutta wengerhän tietää parhaiten.

 2. Jaa, en tiennytkään että Koscielnyllä on jo nyt pientä selkäongelmaa, kuten hänellä on ollut monesti vuosien mittaan. Ei kuitenkaan haitannut pelaamista. Mutta edelleen kiusallisen lähellä ollaan Chambers-Holding toppariparia, jolla ei ihan hirveästi liigapelejä voiteta.

  Wenger kai on viimein myöntänyt yrittävänsä Mustafia. En usko hetkeäkään, että espanjalaiset vakavammin yrittävät hintaa lypsää. Mustafi on jo nyt niin kallis, että Wenger kävelee neuvotteluista heti ulos, jos hinta nousee 5-10m. Pikemminkin yrittävät varmaan muuntaa osan summasta add-oneiksi, joka käy huonosti taas vastapuolelle.

  Ennustan koreografiaa. jossa neuvottelut katkeavat kohta ja sitten joku muu ostaa pois tai Arsenal heittää saman tarjouksen viikon päästä.

 3. Skyn mukaan wenger olisi sanonut ranskalaiselle tv-kanavalle, että Mustafi-neuvottelut ovat menossa. Vähän epäilyttää, että ois noin sanonut, kun ei muutenkaan suostu nimistä puhumaan.

  Entäs tämä: Yksi Arsenalin työntekijä irtisanoutui, koska Wenger sanoi, että pitää maksaa 600 ihmisen palkat, joten ei tässä ole varaa ostella pelaajia. Irtisanoutunut toivoo, että hänen lähtönsä helpottaa wengerin elämää. Irtisanoutuneen vuosiliksa on kymmenesosa Walcottin viikkopalkasta…

 4. Tietää kuka miten ticketbiz onko luotettava sivu vai pitäisi mennä syksyllä kattoo peliä ehdottaa voi jos tietää mistä lippu saa hankittua
  Kiitos

 5. Kannattajat on yrittäny jo vuosia osoittaa mieltään Wengeriä ja myös seurajohtoa vastaan..ilman sen suurempaa tulosta.

  En tiedä aiheuttaako yksinäisen työntekijän ”hiljainen” protesti sen suurempaa muutosta..
  mut ei sen pitäs hyvältä näyttää / tuntua ylipäätään seurajohdon silmissä.

 6. Arsenal pelaa ekan kerran tällä kaudella ensi la klo 17. Viasat ei ole vielä ilmoittanut, minkä ottelun näyttävät – veikkaan Chelski-Burnleyta.

 7. Päivän loppukevennys: Tony Pulis pyytää Jonny Evansista £25m.

  N. viikko siirtoikkunaa jäljellä ja vähintään kahta pelaajaa huutaisi. Mission impossible for Wenger.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s