Campbellin kohtelu ja hyökkääjävahvistukset Asano sekä Sanogo

Campbellin laina Portugaliin vuodeksi on varmistunut, joidenkin lähteiden mukaan kaupassa on mukana osto-optio, mutta varmuutta ei asiasta oikein ole. En kerta kaikkiaan ymmärrä mitä tämä laina antaa kummallekaan osapuolelle?

Tämä on viides lainavuosi costaricalaiselle ja on täysin selvää, että mitään luottoa ei ole managerillamme mieheen, joten miksi ei myydä saman tien. Ehkä ongelmaksi muodostuu tässäkin palkka, sillä todennäköisesti maksamme lainankin ajalta suuren osan Campbellin palkasta.

Ainut positiivinen asia lainassa on, että jos meillä on ensi vuonna uusi manageri, niin Campbell saattaa saada vielä uuden ja samalla ensimmäisen reilun mahdollisuuden tykkimiespaidassa. Viime kaudella Joel esitti muutamissa otteluissa enemmän kuin Ox ja Walcott ovat esittäneet useaan kauteen ja vähän liioitellen koko Arsenal urallaan.

Todellinen vitsi oli tämä uutinen, jonka mukaan Arsenal eli todennäköisesti Wenger yritti vielä aivan viime hetkillä perua lainan, koska sai niin paljon kritiikkiä kannattajilta päätöksestään. Kuulostaa uskomattomalta, mutta samalla sopii täydellisesti siihen kuinka Wenger hoitaa kaikki muutkin siirrot. Jahkailua, aikailua ja päätöksien muuttamista vielä ihan loppuhetkillä, vaikka kaikki on jo sovittuna.

Pari kautta sitten Stoken rautatieasemalla ollut kolmikko ei ollut oikeassa ainoastaan Wengerille avautuessaan, vaan sanoessaan Campbellille seuraavan:

Get out while you can Joel.

Tuskin on muuten ihan sattumaa, että Campbell ei pelannut käytännössä enää juuri ollenkaan ja hyvä jos mahtui kokoonpanoon sen jälkeen, kun kotiyleisö buuasi joskus tammi- tai helmikuussa Wengerille tämän ottaessa Campbellin vaihtoon, vaikka mies oli meidän parhaita ellei paras pelaaja ottelussa.

Tuosta lähtien jalkapalloilijan irvikuvalta viime kaudella näyttänyt Walcott ja surkeassa vireessä ollut Ox menivät edelle tai laitureina pelasi keskustan pelaajia, vaikka mikään ei pelaajien esityksiä vertaillessa olisi tällaista valintaa puoltanut. Wenger näytti, että hänen päätöksiään ei arvostella olivat ne mitä tahansa ja näin Campbell joutui koirankoppiin ja täysin syyttömänä kärsijäksi samoin kuin joukkueen etu.

Tässä vielä artikkeli kuinka muutkin näkevät Wengerin toiminnan Campbellin suhteen täysin käsittämättömäksi ja vääräksi. Laitureista tai ylipäätään koko joukkueesta puhuttaessa costaricalaisen ei todellakaan pitäisi olla ensimmäisten nimien joukossa, josta hankkiudutaan eroon.

Vielä hämärämmäksi asian tekee Iwobin loukkaantuminen ja Gnabryn samanaikainen lainaaminen, joka varmaan kohta julkistetaan. No taustalla on managerimme halu antaa peliaikaa suosikeille eli Walcottille, Oxille ja Ramseylle sekä sitten tietysti muitakin keskikentän keskustan pelaajia, kuten Wilsherea, Öziliä ja Cazorlaa voi käyttää laitureina.

Ei toki kannata vaihtaa kenttäryhmitystä timanttiin keskikentän osalta, jolloin kyseiset pelaajat saisivat pelata ihan omilla paikoillaan. Ryhmityksen vaihtaminen useammin kuin kerran 20 vuodessa on huijaamista.

Asonon työlupa on evätty, kuten arvata saattoi. Hieno hankinta vahvistamaan hyökkäystä, kun pelaaja ei voi edes pelata. No sama kelpaisi Sanogon kohdalla, mutta valitettavasti vielä miehen työlupa-asia ei ole ajankohtainen, kun Britannian ero EU:sta on kesken.

Voisin melkein lyödä vetoa, että kuulemme siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen Sanogon olevan kuin uusi hankinta jos mies sattuu hetkeksi kuntoutumaan loukkaantumisistaan. Siinäpä sitä on jo meille goonereille hyökkääjähankintaa kerrakseen. Varmaan ovat esim. Mourinho ja Manun kannattajat kateellisia, kun joutuvat tyytymään pelkkään Zlataniin.

Mainokset

45 thoughts on “Campbellin kohtelu ja hyökkääjävahvistukset Asano sekä Sanogo

 1. Espanjalaismedia näyttää vakuuttuneelta, että Arsenal päihittää Evertonin ja ostaa kärjekseen kiertolaiskärki Lucas Perezhin. Just.

 2. Juu.. en dumaa enää ketään, ennenkuin näytöt on näytetty. Olen jo siinä mielentilassa, että ”kaikki käy” 😀

 3. ”Sama vika Rahikaisella”… postimiestä paskempaa ei ole, eikä tule. Jos meille ei haluta hankkia laatumiehiä, niin parempi on raaputtaa uusi arpa, kuin olla raaputtamatta…

  Mut on tää kyllä surkeeta puuhastelua meidän resursseilla!
  Wengerille, seurajohdolle ja ennen kaikkea meille faneille naureskellaan joka jengin toimesta

  • Nimenomaan, näillä resursseilla meidän pitäisi olla kilpailemassa A-luokan pelaajien nimistä soppariin…

 4. Wikipediaan (eng) 8 minuuttia sitten päivitetty perezin seuraksi arsenal. Siinäkö AAA-luokan striker?

 5. Eipä niitä huippukärkiä taida enään olla saatavilla muuten kuin sellaisilla rahamäärillä joita ei ole järkeä maksaa. Jotenkin tämä, mahdollinen, hankinta sopii hyvin seuran ja managerin toimintakulttuuriin. Jos tämä Perez nyt siirtyy, niin sittenhän tässä jää oikeinkin ruhtinaallisesti aikaa topparin hankintaan….. -Bubba-

 6. Iwobi onneksi ei taida olla hirveän pahasti loukkaantunut ja palaa ilmeisesti Watford -pelin jälkeisen maajoukkuetauon (?) jälkeen takaisin rosteriin. Toivottavasti asia on näin, sillä näyttöjen nigerian mies on 2. paras laiturimme heti chileläisen jälkeen. Ekassakin matsissa kuitenkin syöttö tilastoihin ennen loukkaantumista ja muutenkin koko viimekauden loppupuolen ainoita pelaajia joilla oli toiminnassaan se klassinen ”tekemisen meininki” aina kentälle päästessään. Outoa kyllä jos Gnabry ja Campbell molemmat lainataan pois, sillä viimeitään vuodenvaihteessa, jos/kun luultavasti ainaki Ox, Walcott, Wilshere ja muutama muukin tykkimies löytyy vesijuoksuosastolta, alkaa laitureista olla pulaa toden teolla. Luulen että Sanchez loukkaantuu myös tällä kaudella, koska tuntuu olevan Wengerin kirjoissa ainoa, joka ei ikinä kunnon lomaa tule tarvitsemaan vaan jonka tulee aina olla pelivalmiudessa verrattuna vaikka Öziliin, jonka lomailu vielä Leocester-pelissä saattoi maksaa meille sen 2 pistettä. Tempo nousi heti nimittäin Ö11 sisääntulon myötä kummasti ja syötöt alko napsumaan omille. Kaiken logiikan mukaan sieltä luulisi hyökkäyapäähän jonkun tulevan, se onko kyseessä joku varamiehen varavaramies vai ihan oikea pelimies, niin onkin sitten ihan eri juttu. Toivon kyllä costa rican pommittajalle autinkoisia päiviä Portugalissa. Ei mikään Ronaldo (uusi tai vanha), mutta hyvää suhinaa ja kovaa työntekoa aina kentälle päästesssään. Aina käytännössä oli kuitenkin selvää, että ei oo tää homma Wengerin alaisuudessa meant to be. Toivottavasti ei enää tämän takia Arsenal-paidassa miestä nähdä, vaan pääsee uuteen pomppuun Portugalissa eikä tarvitse tappaa uraa meidän vaihtopenkin syvässä päässä.

 7. Varmaan kyllä ihan hyvä pelaaja tämä perez,mutta voisi olla kunnianhimo pikkasen korkeemmal,mestaruudesta ei tarvii tälläkään kaudella uneksia vaan samaa vanhaa wenger trophyn jahtaamista,toki tämä ns.halvemman hyökkääjän hankinta voisi viitata siihen että mustafi on tulossa kuten bbc:n orsteinkin twiittailee.

  • Ihmeellistä kuinka seuralla on vain £96m käyttää pelaajiin jos tuo nyt pitää paikkaansa. Mihin ne rahat oikein sitten menee vai halutaanko kirjanpito plussalle tai jotain?

   Itse epäilen la ligasta tulevia hyökkääjiä kun ovat järjestään floppeja tai maksimissaan yhden kauden ihmeitä. Wenger ei selvästi vain halua ostaa parempaa hyökkääjää mitä Giroud on vaan usko / toivo häneen on kova.

   • No tuossahan on ihan riittävästi rahaa edes sen yhden kovan vahvistuksen hankkimiseen. Helvetin tekosyitä vain sylkevät suustaan.

   • La ligasta hommattuja floppihyökkääjiä: Aguero, Diego Costa, Negredo, Torres, jne jne…

 8. Lucas Perez 39 apps=19+11 tehot viime kaudella,vaikuttaa ainaki kaverilta joka osaa haastaa puolustajia ja joka osaa puhkasta puolustuslinjoja kuhan özil laittaa passia,oon ainaki ite kaivannu sitä meiän hyäkkääjältä,giruun juoksuvoima on onnetonta ,mutta tää vaikuttaa kyllä vahvasti siltä että giruu on edellee se ykköshyökkääjä.tää kaveri kai kahlannu vardy-tyyppisesti alasarjoja,ja nyt muutama vuosi sitten breikannu vasta,ikää miehellä jo 28 kohta.

 9. Nyt näyttää siltä, että Viasat kiertää lauantaina FA:n määräyksiä: la klo 17 Viasat Jalkapallossa Chelsea-Burnley (kuten aiemmin arvelinkin…) ja Premier Sportissa Arsenal-Watford… Toisin sanoen antennitalouksissa vain Chelski-matsi. Jos tämä nyt näin lopulta menee.

 10. Ei taida tulla edes jälkilähetyksenä, ainakaan ohjelmaoppaan mukaan?

  Alkaa muistuttaa jo totalin touhuja otteluvalintojen suhteen vaikka kausi vasta alussa

 11. Nimenomaan kuten tuossa yllä sanottu, Wenger näkee paljon vaivaa löytääkseen Perezissä Giroudia heikomman kärken joka kuitenkin edes vähän vahvistaa (teoriassa) joukkuetta. Jos tämä hankinta toteutuu, se sinetöi Wengerin papereissa Giroud’n jatkon avauksen automaattisena valintana. Se on aika kunnianhimotonta ja vaisua. Vain todella reipas Perezin maaliputki rikkoo aiotun kuvion, ei toki Wengerkään aivan niin räikeästi voisi maanmiestään suosia.

  • Toki Perez ehkä enemmän onkin Wengerin käsityksen mukaan se maaleja tekevä laituri kuin keskushyökkääjä valioliigaoloissa.

   Saman hintainen kuin Spursin ostama Jasen. Olisin mieluummin ottanut hollantilaisen. Kaikkein mieluummin kovan kärjen, joka olisi sysännyt Giroud’n penkille.

   • Joo jos pitäisi miettiä ottaako samalla rahalla janssenin tai tämän perezin,niin olisi hyvin helppo valinta,nyt joutuu wenger maksamaan melko ison rahan yhden kauden ihmeestä jos tämä perez meille siirtyy,janssen olisi ollut vielä tosi nuori ja silti jo kovat näytöt,kiinnostikohan edes wengeriä?!?kyllä spöörssin tulevaisuus valitettavasti näyttää melko lupaavalta,niillä on nuori ja nälkänen ryhmä ja ajantasalla oleva manageri ja kohta saattaa hyvinkin pohjois-lontoossa valtikka vaihtua.

 12. Farssi jatkuu? Huhujen mukaan Deportivo hylkäsi Arsenalin tarjouksen, koska Arsenal halusi maksaa osamaksulla?

  😀 On tämä veikeää. Vaikka ei olisi tottakaan, kuvaavaa tämä huhuilu Arsenalin ostajan ja tinkijän maineesta…

 13. Lohkokakkosena putoamaan jollekkin suurseuralle 1. playoff kierroksella. Kuulostaako tutulta?

   • Jos Emery saa miljonäärit haluamaansa kuriin, PSG vie pahasti Arsenalia. Toki Emery ei käsittääkseni ole samanlainen innostaja kuin vaikka Pepi, joten Pariisin keikka voi olla fiaskokin.

 14. Lehdet kirjotttaa jo Pereziä salettina. Sidnei menee Valenciaan, joten se saattaa tietää Mustafin tuloa. Katsotaan, sano.

 15. Sikäli Perez ois hauska hankinta, että tuskin olen koskaan nähnyt hänen pelaavan. Vähemmän hauskaa on se, että olemme pudonneet tasolle, jossa kilpaillaan hankinnoista Evertonin kanssa. Ulosostopykälä huimat 17 miltsiä.

  • Kaverilla on Kreikat ja Ukrainat kierrettynä, oliko Venäjäkin. Espanjalaisista poiketen ulkomaille sopeutuminen ei ole uusi asia, mutta olen kyllä sitä mieltä, että Espanja ei muuhun tasoon nähden tuota kummoisia hyökkääjiä ja la ligan parhaat pyssyt on ulkomaalaisia iiki poikkeuksetta.

   • Ja Perezilläkin on lähinnä yksi hyvä kausi. Sekin huonompi kuin Vardyllä. Floppiriski ei ole ihan pieni, mutta onneksi hinta on halpa (=ostoperuste).

   • Eiko kuitenkin anneta kaverille mahdollisuus näyttää miten pärjää. Eikun sori, eihän se käykään 🙂

 16. Palaan vielä varmuuden vuoksi tuohon Viasatiin: vaikka niiden ohjelmatiedoissa mainitaan, että Sport Premium -kanavalta tulisi Watford-Arsenal, se näkyy vain Ruotsissa ja Tanskassa, joissa tämä ottelu on katsottu kiinnostavimmaksi. Suomessa päättivät valita chelsea-burnleyn. Ovat luvanneet poistaa arsenal-ottelun ohjelmatiedoista, mutta eivät vielä(kään) ole sitä tehneet. Premiumilla ei tule Suomessa klo 17 alkaen mitään. Sama koskee Viaplayta – vain jälkilähetyksenä tulee.

   • No kas. F-Securella (ei ole maksettu mainos) on tuote nimeltään Freedome, jolla voi muuttaa virtuaalista sijaintiaan. Samalla tätä sijaintia ei paljasteta ulospäin. Laittamalla sijainniksi esim Ruotsin tai Tanskan, saa näkyviin kyseisen maan Viasatin siaällön omilla suomalaisilla tunnuksilla. Hyvin toimii.

 17. Sky lupailee myös jo Pereziä. Ja Ornstein Mustafia.

  Näin puolustus ja alempi keskikenttä saisivat kohtuulliset vahvistukset, tosin myöhässä. Mutta hyökkäyksessä ei siivousta eikä kovin kummoista vahvistusta. Jos ja kun Perez pelaa enimmäkseen laidassa, onko reilusti parempi kuin esim. Campbell?

  Ei huono siirtoikkuna, mutta ei sitä kunnianhimoa ja ”Wengerin viimeistä” mitä odotettiin tai pelättiin. Mustafi ei ole ihan parhaita toppareita ainakaan vielä, mutta potentiaalia on. Eikä niihin parhaisiin varmasti ollut vetovoimaa. Toppareissa täytyy olla tyytyväinen, jos varsinaiset melko varmat pommit väistetään. Siihen on tultu.

 18. BBC mainitsee Mustafin hinnaksi £35m. Erittäin kova hinta, ManCity maksoi periaatteessa samantyyppisistä pelaajista (Mangala, Otamendi) £30-32m ja Manu Baillysta £30m. Ja nämä siis jo manchesterilaisten normaaleja ylihintoja? Tämå on Arsenalin siirtoikkunan varsinainen pommi, ronski hinta puolustajasta ja osa asiantuntijoista pitää ylihintana. Jota Arsenal ei siis omasta mielestään halua maksaa.

  No, näemme maanantaihin mennessä, meneekö medicalit läpi.

  • Niin no Mustafia ei varmasti olisi tullut jos Luolamies olisi hengissä.. paniikkihankinta siis.

 19. Enää siis puuttuisi se kärki… Noh ensi kesänä lähtee Özil ja Alexis niin sitten voi pistää kärkeen 100milliä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s