Hyökkääjätilanteemme

Mietitäänpä hetki hyökkääjätilannettamme. Van Persie myytiin käsittämättömästi Manuun kauden 2012 alussa. Tästä lähtien tai viimeistään 2013 kesästä olemme tarvinneet uuden ykköshyökkääjän, koska jo avauskauden jälkeen kävi selväksi, ettei Giroud ole riittävä vaihtoehto.

Pahemmaksi asian on tehnyt, että Giroud on ollut ainoa vaihtoehto useilla kausilla ja sitten kärjessä on käytetty Walcottia tai muita huumorivaihtoehtoja jos ranskalainen oli sivussa. Käsittämätöntä kuinka tilanne voi olla sama nykyään kuin kolme tai neljä vuotta sitten ja Giroud näyttää aloittavan viidennen kauden ykköshyökkääjänä ja oikeastaan ainoana vaihtoehtona.

Emme tarvitse ainoastaan ykköshyökkääjää, vaan joukkueeseen mahtuisi vielä toinenkin hyökkääjähankinta nykytilanteessa, kun selkeästi Welbeckinkään varaan on turha laskea mitään.

Toki managerimme väittää vaihtoehtoja olevan muun muassa Sanchezin, Walcottin, Akpomin ja Sanogon muodossa. Katsotaanpa tarkemmin, jolloin selviää Wengerin puhuvan tässä asiassa puuta heinää.

Sanchezin tulevaisuuden pelipaikasta kysyttäessä Wenger sanoi sen olevan kärjessä, mutta tämä ei pidä paikkaansa millään muotoa. Sanchez on pari peliä pelannut meillä piikissä, mutta yhden kärjen muuttumaton systeemi ei todellakaan sovi chileläiselle. Kahden kärjen pelitapa olisi toinen juttu, mutta tätähän managerineromme ei ole koskaan kokeillut, eikä tule kokeilemaankaan.

Lisäksi Sanchezin peluuttaminen piikissä vie meiltä joukkueen ylivoimaisesti parhaan laiturin, joka on suuri ongelma, sillä vaikka Sanchez pelaisi omalla paikallaan tarvitsisimme hankinnan toiselle laidalle. Wenger puhui Sanchezin tulevaisuuden olevan piikissä, mutta katsokaapa vain välittömästi Giroudin palattua chileläinen on takaisin laidassa eli managerimme puhui taas kerran mitä sattui, kunhan vain sai jotenkin seliteltyä avuttomuuttaan siirtomarkkinoilla.

Entäpä Walcott. Koko pelaaja on suuri vitsi, mutta omien sanojensa mukaan englantilainen ei halua edes pelata piikissä, vaan mieluummin laiturina oikealla. Ei kuulosta oikein järkevältä siis peluuttaa miestä piikissä. Ylipäätään Walcott ei ole lähellekään meillä vaadittavaa tasoa millään pelipaikalla, on äärimmäisen loukkaantumisherkkä ja kuinka voi olla mahdollista, että manageri ja pelaaja itse eivät tiedä 10 vuoden jälkeenkään (pisimpään nykyjoukkueen pelaajista) parasta pelipaikkaa.

Tätä ei yksinkertaisesti tapahdu missään muualla kuin Wengerin Arsenalissa vai luuletteko Mourinhon, Guardiolan ja kumppanien pitävän Walcottin tasoisen ja äärimmäisen loukkaantumisherkän pelaajan joukkueessa 10 vuotta ja maksavan tälle 140 000 puntaa viikossa tietämättä edes mikä on pelaajan paras pelipaikka.

Akpomin Wenger mainitsee aina siinä vaiheessa, kun selitellään miksi uusia pelaajia ei osteta. Pitäisi kuulemma ostaa parempia kuin nykyiset. Ei pitäisi olla ihan hirveän vaikea tehtävä ostaa parempi kärki kuin Akpom, sillä mies osui pari kertaa viime kaudella Championshipissä, eikä todellakaan mahtunut Hullissa vakituisesti pelaamaan.

Silti Akpom olisi ansainnut harjoituskauden näytöillä minuutteja enemmän kuin Walcott. Silti kaiken kertovaa managerimme selittelystä on Akpomin mainitseminen vaihtoehtona siinä vaiheessa kun pelaajia pitäisi ostaa, mutta tosipeleissä ei hyvästä harjoituskaudesta huolimatta tule kuitenkaan minuutin minuuttia.

Sanogo ei mahtunut pelaamaan Ajaxissa tai sen reserveissä ja Charltonissakaan ei luottoa tai onnistumisia liiemmin tullut. Mies on todennäköisesti huonoin pelaaja, jonka koskaan olen Arsenal paidassa nähnyt. On täysi vitsi kuinka mies voi edelleen olla seuran palkkalistoilla ja hävettää kuinka Wenger mainitsee edes pelaajan nimen hyökkääjävaihtoehtona. Vielä pahempaa on toki, että minuuttejakin saattaa taas tulla jos postimies joskus kuntoutuu loukkaantumisista edes hetkeksi.

Huhujen ykkösnimeksi on noussut Deportivo La Corunan 27-vuotias hyökkääjä Lucas Perez. Varmaan tuo on parempi vaihtoehto kuin kaikki Giroudin takana ja jos onnistuu voi olla jopa parempi kuin ranskalainen. Silti tuskin kovin moni tiesi koko miehestä ennen kesää tai jopa eilistä.

Tämä mahdollinen Perezin hankinta olisi täydellinen esimerkki kuinka Wenger on laskenut odotusarvot niin alas, että jopa tämän kaltaista hankintaa pidetään hyvänä ja siitä manageria kehutaan. Säälittävää ja todella toivon, että mitään keskinkertaisuutta ei hankita tässä lopun paniikissa, kun kausi on odotetusti lähtenyt aivan päin helvettiä käyntiin.

Olisi kerrankin Wenger sitten sanojensa mittainen ja luottaisi noihin pelaajiin, joita yllä listasin sekä muihin, joiden takia hankintoja ei ole tähänkään mennessä tehty. Nämä Perez ja vastaavat ovat ainoastaan niitä, jotka saattavat pitää meidät neljän joukossa. Tämä on lähes viimeisin mitä toivon tapahtuvan ja siksi en halua Wengerin hankkivan enää yhtään pelaajaa.

Mainokset

34 thoughts on “Hyökkääjätilanteemme

 1. Olisi ollut vitun hyvä jos tämä negatiivinen paska kaikkine kirjoituksineen olisi kadonnut netistä ikuisiksi ajoiksi. Mene sinä hiekkapillu kannattamaan vaikka spurssia jos ei arsenalin kannattaminen maistu. Turhaa kiukuttelet koko elämääsi kun näyttäisi siltä ettei mitään ole enää vuosiin ollut tehtävissä joukkueen tai sinun hyväksesi.
  Pidä tunkkis.

 2. Viitaten tekstiin ja eilisiin kommentteihin, niin mikäli nämä siirrot (Perez ja Mustafi) toteutuu niin miksi molemmat on jo etukäteen tuomittu. Ihan kysymyksenä, että kukahan olisi sellainen pelaaja joka kelpaisi ilman mitään, ei kai kukaan.
  Jotenkin asiat saadaan näyttämään sellaisilta, että Arsenalin hankinnat on täyttä kuraa, jo ennenkuin niitä on edes hankittu. Toisella puolella on se seikka, että muiden hankinnat täydellisiä hittejä heti julkistamis päivänään. Miksi näin? En tiedä Perezistä enkä juuri Mustafistakan yhtään mitään ja on mahdollista, että kyseessä on kaksi täydellistä ”Spedeä” mutta katsottaisiinko ensin, ja tuomitaan vasta sitten. Kohtuu kalliita huteja kilpailijoillekin on mahtunut ja mahtuu vielä tämänkin kauden hankinnoista.
  Vielä tuohon Villen tekstiin niin riippumatta pelipaikasta, niin näitä Arsenalin lädejä taitaa tämä HG-status suojata sen verran, että tilipussi tulee Arsenalilta kerran viikossa, muuta selitystä en keksi. -Bubba-

 3. Ei Mustafia ole tuomittu. Arsenal on pelaajalle selvästi paras seura joka oli kiiinnostunut ja pelaaja Arsenalille paras toppari, joka oli saatavilla. Ei se Mustafista Hummelsia tee, mutta varmastkin aika optimiaalinen pelaaja. Kokonaan eri asia on, että lmeisesti Valencia pääsi lypsämään hinnasta, mikä on Arsenalille poikkeuksellista. Ja nyt voinee sanoa, että Wenger uskalsi lukita kaupan vasta, kun löysi olennaisesti (10-25m halvemman!) Lacazetteä halvemman kärjen. Sitä voi sitten jokainen miettiä, kumpaan olisi hinnan puolesta panostaa enemmän, kårkeen vai toppariin?

  Olisi mielenkiintoista tietää, mikä sai Wengerin panostamaan alakertaan? Nyt on myytit murrettu sitten melko kalliin maalivahdn kanssa, erittäin kalliin topparin ja keskikenttämiehien/laiturin. Ainoa sektori, jossa Wenger ei ole mennyt markkinahintojen kärkikolmannaksen tasolle, on kalleimpien pelaajien kori eli keskushyökkääjät tai maalintekijät. Nämä tietysti maksavatkin uransa piikissä 60-90m.

  • Kunhan nyt nuokin siirrot varmistuisivat.

   Sitten voidaan arvuutella, koska Mustafi on pelikunnossa. Arsenalissahan uuden pelaajan saaminen pelikuntoiseksi kestää yleensä useita viikkoja.

   Tunkilla taisi revetä pelihousut. Kannattaisi varmaan blokata pois ettei traumatisoidu enempää.

 4. Nyt suuri kysymys tuntuu olevan, voiko tosifani toivoa joukkueelle paskaa kautta sillä ajatuksella, että Wengeristä päästäisiin eroon? En tiedä, se tuntuu maanpetturuudelta, vaikka pitemmällä tähtäimellä mädän aineksen siivoaminen pois parantaisi taudin ja pitäisi potilaan hengissä. Itse en voi toivoa joukkueelle huonoa menestystä, oli tilanne mikä tahansa. Ja vaikka olen läpeensä kyllästynyt vanhaan kääkkään, toivon edes niitä keskinkertaisia vahvistuksia, sillä ne pitävät homman elossa ja antavat kaikille toivoa paremmasta huomisesta.

 5. Kyllämä Mustafin toivotan tervetulleeksi. Ikä ok ja potentiaalia on.
  Perez’istä ei uskalla sanoa vielä mtn. En tuomitsisi ennen kuin nähdään mies kentällä…paljon riippuis siitä mihin Wenger olis miestä sijoittamassa.

  Niin kuin Ville totesi, ei ole löytyny Theolle tonttia10 vuoteen ja Alexis menee hukkaan yksinäisenä kärkenä…
  me tarvitaan oikeesti hyvä miehistö, mut ennenkaikkea me tarvitaan coach/manager jonka tekeminen on tämän vuosituhannen johtavalla tasolla.

  Tunkille tsemppiä, yleensä pelihousuja aletaan ratkoa vasta ..tuiksi menneen ottelun jälkeen.

 6. Miten helvetissä joukkueen tilanne paranisi jos uusi manageri joutuisi aloittamaan kaoottisen ja perseelleen menneen kauden jäljiltä? Totaalisen idioottimaista logiikkaa. Itse asiassa logiikaksi kutsuminen on virhe. Tunnekuohuista ja irrationaalista lässytystä.

  Kuinka ironista onkaan se, että kirjoittaja toistuvasti valittaa siitä, että Arsenalista on tullut yhtä kuin Wenger ja samalla itse toivoo paskaa kautta ”kannattamalleen” joukkueelle, koska on tärkeämpää vastustaa Wengeriä kuin kannustaa Arsenalia. Kenenköhän pääässä se Wenger nyt sitten onkaan yhtä kuin Arsenal.

  Wenger tulee suurella todennäköisydellä lopettamaan tämän kauden jälkeen tai jatkaa maksimissaan vielä kauden tai kaksi. Arsenalin edun mukaista on se, että Wengerin joukkue pärjää mahdollisimman hyvin kaikki ne loput kaudet kuin Wenger joukkuetta valmentaa, koska silloin seuraavan valmentajan tilanne on paljon parempi.

  Sitten tähän kärkipelaajan hommaamiseen. Kukas huippuhyökkääjä nyt sitten olisi vapaana? Kertokaas te viisaat. Higuain meni aivan järjettömällä summalla. Jos siihen ansaan olisimme langenneet niin kahde vuoden pääsät olisi taas haku päällä kun entistä läskimpi argo olisi eläköitymisiässään kinumassa siitoa River Plateen. Griezmann? Lewandowski? Vai kenties Ricky Lambert, jota blogisti itse huuteli muutama vuosi sitten ja tilitti kateellisena taas meidän paskaa siirtopolitiikkaa kun mies menikin floppaamaan Liverpooliin. Lähes jokainen nimi jota täällä tai millään muullakaan Arsenal-aiheisella sivustolla on huudeltu olisi jälkitarkastusekn hetkellä osoittautunut flopikis. Mutta ne omat idioottimiaset huuteluthan unohdetaan saman tien kun totuus paljastuu ja sitten ruvetaan vaan huutelemaan uusia yhtä epäonnistuneita ehdotuksia, koska eihän siinä ole mitään hävittävää. Eli kuinkas helppoa sen hyökkääjän hommaaminen nyt sitten onkaan?

  COYG

   • Ja Zlatanko olisi valinnut Arsenalin mielummin kuin jumaloimansa Mourinhon valmentaman ManU:n?

 7. Jos Zlatanin suhteen olisi oltu ajoissa liikenteessä, ei Mourinho olisi edes vielä valmentanut manua. Tässä nyt ei krtisoida yhtä tai kahta kesää. Tässä kritisoidaan seuran johtoa kymmenen vuoden ajalta. Parina viime kesänä suuria kaloja on ollut hankala kalastella, mutta jos Arsenalin kokoinen seura ei onnistu hyviä pelaajia hankkimaan, vaan pelaajat valitsevat mielummin vaikkapa Tottenhamin, Liverpoolin tai Swansean, niin jotain on tehty väärin.

  • Missä kohtaa meidän tavoittelema huippupelaaja on valinnut mielummin Tottenhamin, Livepoolin tai Swansean?

   Ja mihin perustuu olettamus, että Zlatan olisi ollut halukas tekemään diilin meidän kanssa jos oltaisiin oltu ajoissa liikkeellä. Luuletko todella, ettei Zlatanilla ole ollut diiliehdotus lähes jokaiselta Euroopan suurseuralta pöydällä siinä vaiheessa kun hän ilmoitti,ettei jatka Pariisissa. Zlatan valitsee seuran, seura ei valitse Zlatania.

   Perusteltu kritiikki on aina paikallaan, mutta 90% täällä ja muilla Arsenal aiheisilla sivustoilla tapahtuva ktitnä perustuu hatusta revittyihin olettamuksiin siitomarkkinoista. Että jos vaan oltaisiin valmis käyttämään rahaa niin voitaisiin ostaa kuka tahansa. Arsenalilla on rahaa, kyllä, mutta valitettavasti maailmassa on tällä hetkellä ainakin kuusi joukkuetta, joilla sitä on enemmän, ainakin siirtoihin varattuna.

   Käsittämätön määrä rutinaa faneilta, joiden kannattama joukkue sijoittui viime kaudella valioliigassa toiseksi. Ja ymmärrän senkin jos rutistaan jo tapahtuneista asioista, koska niitä voidaan analysoida, kunhan on faktoja pöydällä, mutta nyt valitetaan jo pelaajista, jotka ovat vasta siirtymässä seuraan eivätkä ole pelanneet peliäkään. Paskoja ovat jo valmiiksi.

 8. Hyvät gooneriveljet rauhoittukaa ja säästäkää pelihousujanne. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Kuitenkin mielipide on kuin peppureikä. Meillä kaikilla on sellainen ja useimmat haisevat. Blogistin pessimismin värittämät ilmaukset saattavat ärsyttää mutta olkaamme sen verran sivistyneitä ettemme kohdista toisiimme mitään alatyylin ilmaisuja ja solvauksia. Spursista on sen sijaan hyväksyttävää sanoa mitä tahansa paitsi kehuja.

  Vaikka en usko, että Wengerin johdolla voisimme liigan tai mestarien liigaa voittaa yhdyn esitettyihin käsityksiin, ettei Wengeristä eroon pääseminen hinnalla millä hyvällä ole hyväksyttävä tavoite. Joukkueen romahtaminen ei auta menestymään tulevaisuudessa, oli manageri kuka tahansa. Toisaalta sopivan seuraajan valitseminen Wengerille ei ole helpoimpia tehtäviä. Tämän hetken joukkueen pelaajamateriaalissa on puutteita, joita täällä on tyhjentävästi käsitelty. Lisäksi joukkuetta on vaivannut outo alisuorittaminen, joka vaikuttaa henkisellä tasolla. Nykyisestäkin materiaalista olisi saatavissa enemmän irti. Tämä on juuri manageroinnin ydin aluetta.

 9. Kiva, että Wenger ja board päättivät rentoutua maaottelutauon ja päästä ajoissa nukkumaan deadline daynä. Siirrot pakettiin jo viikonloppuna. Mieluisa yllätys.

 10. Olisikohan ollut -09, kun ensi kertaa näille sivuille kirjoitin.
  Toivoteltiin tervetulleeksi..jos heti kohta dissattiin, kun fergusonia menin kehumaan…
  Yhteenkuuluvuuden tunne, goonerismi, toisen mielipiteen kunnioittaminen( vaikka oltiin eri mieltä), ei menty henkilökohtaisuuksiin, vaadittiin nimimerkin käyttöä; se oli tuolloin olennaista.
  Tämä blogi antoi ja antaa tietty edelleenkin! pirusti lisää Arsenalin kannattamiseen: paljon uutta tietoa, erikoisia mielipiteitä ja persoonia, vastauksia milloin mihinkin, pelaajatietoihin, matsilippujen hankintaan ym.)
  Blogistin kanssa on tullut oltua eri mieltä. Ja samaa mieltä.

  ’Mitä Vittua’-lehden -sivustolla olen käynyt kerran. Sivuston nimi viehätti kovin, mutta sivusto itsessään ei ollenkaan eli vierailu jäi tasan yhteen kertaan.
  En edes tiedä mitä tuolla edellisellä lauseella tarkoitin.
  Pelkkä päivityksen sisällön dissaaminen, valitus, tuntuu vaan niin tyhmältä, tylsältä ja turhalta trollaamiselta.

  Ugh ja COYG!

 11. Jos Mustafi ja LP tulee Xhakan lisäksi, niin ite suht tyytyväinen kesän hankintoihin. Holding ja Asano kuitenkin enemmän tulevaisuutta varten, jos nyt japskia siis koskaan edes nähdään Arsenal-paidassa. Mustafi ja Xhaka kuitenkin kovan luokan vahvistuksia ja LP:stä en tiedä vielä hirveästi, mutta nopealla videoscouttauksella vaikutti ainakin ihan potentiaaliselta. Suht selvää kuitenkin oli jo ennen siirtoikkunaa ja varsinkin EM-kisojen jälkeen, että AW ei uutta ykköskärkeä tule ostamaan, korkeintaa back-uppia Giroudille. oletettavasti LP kuitenkin tulee pelaamaan piikin lisäksi myös laidalla Welbeckin tapaan. Eroon päästiin kuitenkin kauden jälkeen Flamini-Artera-Rosiscky -kolmikosta ja viimeisimpien huhujen mukaan Oxia ja ilmeisesti myös Chamberssia oltaisiin laittamassa lainalle. Ei kukaan nyt mielestäni voi sanoa että joukkue ei olisi vahvistunut kesän aikana. Ratkaisevaa tietysti on se, että onko joukkue vahvistunut tarpeeksi, mutta tämä selvinnee ajan kanssa. Huomenna pakkovoitto ja kausi käyntiin. COYG!

 12. Wengerin puheiden mukaan Joelin lisäksi Chambers saattaa mennä lainalle.

  Täällähän hieman kiehuu… Zlatanista on sanottava, että se mahdollisuus hukattiin vuosia sitten. Wenger ois saanut Zlatanin Malmööstä mutta meni tarjoamaan harjoitteludiiliä. Zlatan ei unohda.

  • Silloinhan aikanaan Zlatanille annettiin jo paitakin nimellä painettuna.
   Mut Zlatan ei tosiaan suostunu harjoittelu ja koeotteludiiliin.

 13. Ja hyviä uutisia Wengerille tai kuka sitten valmentaakaan tulevina vuosina: kaudelle 2018-2019 CL:n lohkovaiheeseen pääsee suoraan neljä joukkuetta neljästä maasta. Eli vaikka Italia porhailtaisi Englannin ohi, ei tunnu enää missään. Eikä neljänneksi jääneen tarvitse siis karsia.

 14. Asano meni yllättävän kovaan seuraan eli Stuttgartiin. Mahtaako herua peliaikaa?

  Gnabry äänestettiin olympialaisten parhaaksi saksalaispelaajaksi, ilmeisesti fanien puolesta.

  Saas nähdä miten monta päivää medicaleja hierotaan.

 15. Nyt oli jo Villenkin mittapuulla negatiivinen blogi. 🙂

  No toukokuussa se sitten muuttuu positiiviseksi, kun julkaistaan Mancinin neljän vuoden pahvi. (joillekkin)

   • Eddie Howe. Vielä jokunen vuosi sitten se ois ollut serbi (nimi unohtunut), joka oli japanissa wengerin oppipoikana, mutta nyt se tahkoaa rahaa Kiinassa.

   • Katsoinkin, että Howe aloitti kauden kahdella tappiolla. Englannissa maine ja rispekt ryvettyy todella nopeasti, jos tulokset putoaa.

 16. Meinaat Isse Dragan Stojkovićia. Oli tosiaan vielä jokunen vuosi sellainen nimi, josta povattiin Wengerin mantelin perijää. Nykyään 51 -vuotias ja valmentaa Kiinassa. Pelasi 90 -luvulla Nagoyassa Wengerin alaisuudessa.

 17. Oho, hämmentäjät väittää Mustafin olevan kuitenkin plan b. Eli ykkösyritys olisi ollut Toprak Leverkusenista, mutta oli £40m hinnalla liian kallis.

 18. Aubameyang olisi ollut ja olisi vieläkin hyökkääjä joka pitäisi hommata hintaan mihin hyvänsä. 50m varmaan riittäisi. Samoin Fellaini olisi pitänyt ostaa jo ennen kuin siirtyi Manuun ja viimeistään tänä kesänä ennen kisoja kun olisi varmaan irronnut halvahkosti. Nyt Mourinho pistää ukon iskuun ja mestaruus menee Manuun.

 19. Itte oon kritisoinu wenkkua nimenomaan munattomasta toiminnasta siirtomarkkinoilla eli siitä että laittas sen paketin kerralla kuntoon vaikka se tiätysti vaatiikin sen että rahaa poltetaan sitte yhden siirtoikkunan aikana ja reippaasti. Jos kahdellelletai kolmelle eri pelipaikalle on kaivattu tuoretta verta, on wenkku hommannu yleensä vaan yhden.
  Özil ja sanches nimimiehiä ja loistavia hankintoja mutta ainakin viime kauden cech ja tammikuun hankinta Elneny oli loistavia vetoja.
  Mutta isossa kuvassa ei tapahtunu muutoksia koska edelleen jäi hyökkääjän paikka täyttämättä.
  Kun joukkue ei oo ollu kaikilta osa-alueiltaan täysin kilpailukykyinen niin en oo uskonu mestaruuteen moneen vuoteen.
  Vaikka valmentajana olis ollu kuka tahansa.
  Se mua nimenomaan wenkus on vituttanu että jos/kun penkkiurheilijatkin tietää mistä homma kiikastaa niin olis laittanu sen kuntoon.
  Nyt Mustafi tulossa ja Perez ja hyvä niin.
  Voin myöntää suoraan että nämä yllätti täysin Wengerin jahkailun ja varovaisuuden tuntien.
  Samoin v….tti se että kaikki oli tienny Rosickyn, Artetan ja Flaminin mukana roikottaminen ylisuurilla palkoilla ku kaikki on tienny ettei tossun liike enää riitä.
  Miksi niitä ei voitu aiemmin laittaa lihoiksi ja uudistaa jengiä kun tiedossa oli jo monta vuotta että parhaat päivät näillä nähty jo aikoja sitten.
  Merten voi jo surutta lisätä tuohon listaan ja Sanogon kanssa.
  Nuori mies mutta thanks and goodbye.
  Oon siinä samaa mieltä kun muutkin että tilaisuus uusille pelaajille pitää antaa (vaikka olin jo ittekki aiemmin lytänny esim Evansin)
  Ymmärrän ja komppaan Villeä siinä että jos taso pikkuisen nousee näiden uusien hankintojen myötä ja ollaan esim neljäs niin sama moodi jatkuu ja Wenkulle muovataan taas uus soppari ja homma jatkuu samanlaisena.
  Toivotaan kummallekkin pelaajalle loistavaa kautta.
  Nyt kun nämä 2 hankintaa on saatu niin odotusarvot on paljon korkeammaala kuin vuosi sitten.
  Laituria vielä kaivattais oikeelle ja sitte olisin 100 prosenntisesti tyytyväinen.
  Ollaan edes yritetty.
  Jos taas jostain kumman syystä nää vielä kariutuu niin manaan wenkun alimpaan helvettiin.
  Joka tapaukses nyt näiden uusien hankintojen myötä odotukset kauden suhteen paljo positiivisemmat kuin esim vuosi sitten.
  Jos näitä ei olisi tullu(onko ne varmoja?) Olisin toivonu just samaa ku Ville että täys mahalasasku wenkku vaihtoon.
  Siis ihan seuran parasta ajatellen.
  Mutta kuten kirjoitettua, usko joukkueen tekemiseen nyt paljon parempi.
  Sen verran vielä että oo ittekkin ottanu kiivaasti kantaa jonkun kanssa mutta en oo ketään ruvennu nimittelemään ja kaikki goonerit on ollu myös fiksuja ettei kukaa oo nimitelly myöskään mua.
  Jote toivois että ku aikuisia ollaan niin kaikki lapselliset ”hiekkapillut” yms loppuis tähän paikkaan.
  Krisoida voi rankastikkin kenen tahansa kirjotuksia
  mutta nimittelyt ei kuulu tänne

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s