Torstai toivoa täynnä – valitettavasti ei

Menihän tässä jo neljä peliä kaudesta ennen kuin Walcott loukkaantui. Kaava on joka ikinen kerta täysin sama tämän sankarin ja Oxin kohdalla. Hetkittäin Theo on näyttänyt jopa jalkapalloilijalta muutamassa ottelussa tällä kaudella, mutta sitten heti tulee se väistämätön loukkaantuminen.

En yksinkertaisesti käsitä miksi näitä pelaajia pidetään vuosia ja Theon tapauksessa 10 vuotta seurassa aivan ylimitoitetulla palkalla, kun esitykset ovat suurimmaksi osaksi heikkoja ja väläytyksiä tulee korkeintaan parin pelin välein ja yleensä paljon harvemmin. Kaiken kruunaa jatkuvat loukkaantumiset. Silti hyvin kunnossa pysyvä ja ottelusta toiseen tasaisesti ja ainakin hurjasti töitä tekevä Campbell oli varaa laittaa viidettä kertaa lainalle.

No eihän tässä ole mitään uutta, vaan samaa on toistettu ties kuinka kauan ja varmasti nähdään niin kauan kuin Wenger jatkaa managerina. Ramsey saattaa olla pelikuntoinen viikonloppuna, joten siinä on managerimme yksi ratkaisu laituriongelmaan. Jos Ox ei saa jatkaa umpisurkeaa tekemistään, niin seuraava vaihtoehto on laittaa Ramsey väärälle pelipaikalle, kun samaan aikaan joukkueen paras laituri ellei pelaaja pelaa yksinäisenä hyökkääjänä, joka ei selvästikään ole kenenkään etu.

Sanchezista puheen ollen mies muutamia päiviä sitten sanoi olevansa samalla tasolla kuin Messi ja Ronaldo. Tämä nyt ampui pahasti yli ja kyseisten herrojen tehoihin matka on vielä pitkä. Ehkä kommenteilla on jotain tekemistä jatkosopimusneuvotteluiden tai siirtohalujen kanssa. Mene ja tiedä.

Edellisestä aasinsillalla Wengeriin kritiikkiin Sanchezia kohtaan. Chileläinen on kuulemma liian itsekäs pelatessaan laiturina. Kaikkea sitä kuulee ja mistä tämä oikein tulee. Ilmeisesti Sanchez yrittää laukoa liikaa boksin ulkopuolelta joukkueen taktiikan vastaisesti, kun managerimme mielestä pallo pitäisi yrittää kuljettaa maaliin.

Muutenkin kuulostaa vähemmän fiksulta kritisoida avainpelaajaamme, kun samaan aikaan joukkueessa on vaikka kuinka monta pelaajaa, joita oikeasti voisi kritisoida tai joiden ei olisi enää vuosiin kuulunut olla joukkueessa. Varmasti hyvä taktiikka tämä kritisoiminen jo ihan jatkosopimusneuvotteluidenkin kannalta.

Huomasin muuten sattumalta Valioliigan virallisilta sivuilta Fantasy Premier joukkuetta rukatessa, että Viasatin valitsemat tv-pelit näkyvät ensi kuun alkuun asti ja mukana ovat myös eniten keskustelua herättävät lauantain klo 17 otteluvalinnat. En tiedä miksi Viasat ei ole julkaissut omilla sivuillaan samoja tietoja, mutta olettaisin tietojen pitävän paikkansa.

Tähän aiheeseen liittyen tarjonnan voi sanoa kärsineen Valioliigan rajoituksien takia, sillä ensi kierros on kauden viides ja olemme jo toista kertaa tilanteessa, ettei pelimme näy tv:stä tai edes Viaplaysta. Onneksi on ilmaiset streamit, vaikka rehellisyyden nimissä alan lähestyä pistettä, jolloin en ole varma haittaako mitään vaikka pelimme jäisi näkemättä.

6 thoughts on “Torstai toivoa täynnä – valitettavasti ei

 1. Nuo tv-valinnat todennäköisesti menevät noin, mutta tv-yhtiöllä on kyllä mahdollisuus vaihtaa ottelua suht lyhyellä varoitusajalla. Esim. Suomen Viasat vaihtoi Watford-Arsenalin chelsea-Burnleyyn ottelua edeltävällä viikolla. Ruotsissa ja Tanskassa vaihtoa ei tehty.

 2. Theon loukkaantuminen ei kyllä haittaa pätkääkään sillä se vaan avaa mahdollisuuksia muille pelaajille.
  Se kuinka wenkku nyt aikoo peluuttaa niin jää nähtäväksi.
  Myös Ox sais siirtyä vaihtopenkin puolelle katseluoppilaaksi.
  Itse haluaisin nähdä 442 ryhmitystä koska meillä nyt 2 kärkeä on ja keskikentän keskustaan on kyllä äijää joista sitten joku ”uhrattava” laituriksi.
  Sääli sinänsä että meillä on oikealle 2 laituria joiden kummankaa taso ei riitä

 3. Itse haluaisin nähdä Juventuksen tyylisen 3-5-2 koska toppareita tällä hetkellä riittäisi. Myöskin Bellerin ja Montreal toimisivat hyvinä wing-backeinä ja mahdollisesti jopa Gibbs menisi paremmin tuossa roolissa. Näin ollen heikkoja laitureita ei tarvittaisi katsella ja kärjessä toimisi hyvin Alexis ja Giroud/Perez. Toinen voisi olla 4-4-2 timantilla.

  Tuo Wengerin kiveenhakattu 4-3-3 ei vain toimi eikä varsinkaan ilman keskushyökkääjää.

 4. Viaplay-tilaus aiheuttaa jo tässä vaiheessa harmaita hiuksia. Otin paketin jotta ei tarvitsisi katsoa Arsenalin pelejä milloin milläkin laadulla ja selostuskielellä. 35e/kk myöhemmin tilanne ei ole muuttunut mihinkään, vaan yhä opettelen venäjän perusteita sopcastin ja aceplayerin avulla. Arsenalilla tuntuu vielä olevan lähes kaikki pelit käsittämättömästi lauantaisin 1700, joten katsotaan ja ihmetellään kuinka monta peliä pääsen Viaplayn kautta katsomaan. Harmittaa, mutta ei tätä Viasatin piikkiin voi oikein edes laittaa. Onko ihmisillä tietoa uuden Henryn loukkaantumisen pituudesta. Terveisin mies nimimerkillä: mitä pidempi, sen parempi.

 5. Nimimerkki tvalimaan ehdotus 3-5-2 vois kyllä toimia mutta ottais varmaa oman aikansa ennenkuin 3 linja alakerras alkais toimia mutta ei kyllä haittais vaikka kokeiluja jossain matsis tehtäis nimenomaan peliryhmityksen osalta ja peluutettais pelaajia oikeilla paikoillaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s