Perjantaikatsaus punavalkoiseen maailmaan

Tällä hetkellä on hyvä fiilis ja meininki joukkueen ympärillä parin loistavan esityksen jälkeen. Peli kulkee ja loukkaantumisetkin ovat maltillisella tasolla ainakin jos ajatellaan normaalitilannetta. Yksikään loukkaantuneena oleva pelaaja ei ole avainpelaaja ja ei periaatteessa edes avaukseen kuuluva. Tosin Wenger ajattelee Ramseyn ja Coquelinin kohdalla toisin.

Özilin jatkosopimuksesta on liikkunut viime päivinä jonkin verran huhuja. Toisten uutisointien mukaan jatko alkaisi olla selvä. Toivottavasti tämä pitää paikkansa, sillä saksalaisen korvaaminen olisi melkeinpä mahdotonta tai vähintäänkin hyvin vaikeaa.

Valittavasti liikkeellä on myös päinvastaisia huhuja, joiden mukaan Özil haluaisi palata Real Madridiin. Ehkä näissä ei kuitenkaan ole todellisuuspohjaa, mutta niin kauan kuin uusi sopimus on allekirjoittamatta ei tämäkään vaihtoehto valitettavasti ole täysin poissuljettu.

Uusista hankinnoistamme Perezin pelaamattomuus ja Xhakan penkitys ovat keränneet laajasti huomiota ja palstatilaa. Sen sijaan Mustafin panos on ehkä jäänyt hiukan vähemmälle, vaikka saksalainen on muutaman ensimmäisen totuttelun piikkiin menevän ottelun jälkeen muodostanut Koscielnyn kanssa erittäin hyvin toimivan toppariparin.

Tietysti silloin kun joukkue pelaa kokonaisuutena hyvin on kaikkien helpompi pelata, mutta ei se poista sitä, että Mustafi pelasi esim. Chelseaa vastaan todella hyvin pitäen Costan poissa maalipaikoilta. Edelleen itselläni on pieni pelko, että Koscielny ja Mustafi ovat hyvin samantyyppiset pelitavoiltaan ja ominaisuuksiltaan, mutta aika näyttää. Pelejä on aivan liian vähän vielä alla lopullisen tuomion antamiseen, vaikka pari viime peliä ovat olleet erittäin hyvää tekemistä. Katsotaan kuinka homma sujuu siinä vaiheessa, kun pelimme ei rullaakaan yhtä hyvin kuin parissa viime ottelussa.

Ramseyn tilanne näyttää entistä synkemmältä. Walesin maajoukkuevalmentaja Colemanin mukaan Ramsey on kärsinyt takapakkia kuntoutuksessa ja paluu saattaa tapahtua vasta marraskuun puolella. Aivan liian tutun kuuloista touhua meidän kohdalla puhuttaessa pelaajien kuntouttamisesta.

Toki vika ei välttämättä ole kokonaan siinä, sillä yhä enemmän alkaa vain vaikuttaa, että Ramseyn takareidet eivät vain kestä pidempiä peliputkia, vaan loukkaantumisia tulee tasaiseen tahtiin useita kertoja vuodessa. Asiaan ei varmasti auta Wengerin peluutus ja olematon kierrätys. Silti tällä hetkellä saattaa olla onni onnettomuudessa, että Ramsey ei ole käytettävissä. Pelimme toimii loistavasti ja Iwobi pelaa hyvin, mutta Wengerin tuntien Ramsey olisi pakko saada avaukseen tavalla tai toisella.

Mainokset

6 thoughts on “Perjantaikatsaus punavalkoiseen maailmaan

 1. Todellakin Rambon paluun viivästyminen ei ole katastrofi.
  Peli on nyt paljon nopeampaa ja tehokkaampaa kun walesilainen ei ole ”jarruttamassa”
  Saa sit nähdä ku hän aikanaan palaa että mikä on rooli, jos Iwobi jatkaa samaan malliin niin tuntuisi käsittämättömältä että Gordon hänen paikalleen laidalle istutettaisiin..

 2. Özil täyttää lokakuussa 28 ja seuraava sopimus (3-4v) on ehkä viimeinen özilin ollessa maailman huippuhuippua. Vastaavaa taituria ei ole mistään saatavilla, joten uutta lappua äkkiä kouraan ja vaikka seuran palkkaennätyksellä.

 3. Jep. Özil on optimaalisessa iässä oleva huippumies. Nimet paperiin, makso mitä makso.
  Iwobi on kieltämättä vastannut huutoon hienosti. On pelannu hyvin ja niin kuin Goonetmind totesi, tehokkaasti. Kuntouttakoon Ramsey paikat kuntoon kiirehtimättä.

  Saas nähdä miten lokakuu tulee sujumaan tulosten ja esitysten valossa. Lokakuun ohjelma ei ole ennakkoon nähden vaikeimmasta päästä.

 4. Jalkapallouutisten tietojen mukaan Özilillä on kaksi ehtoa joiden pitää toteutua
  1. hänen pitää saada numero 10 selkään

  2. Joukkuetta pitää vahvistaa

  Ekasta voi jokainen olla mitä mieltä tahansa mutta toisesta oon täysin samaa mieltä.
  Joukkuetta olis pitäny vahvistaa radikaalimmin jo vuosia sitten
  mutta ku hakattii vuositolkulla päätä mäntyyn niin kakkossija on ollu se maksimisijoitus
  Edelleen joukkuetta pitää vahvistaa mutta tämän kesän hankintojen myötä on joukkueeseen tullut laatua ja se on näkynyt heti joukkueen tekemisessä.

  Laitalinkki ja hyökkääjä vaikka Perezille täytyy tottakai antaa aikaa ja mahdollisuuksia.

  Ens keväällä pitää jo alkaa kattella uutta molaria.
  Ei tarvi olla vielä maailmanhuippu vaan mieluummin nuori mutta lahjakas. Cehchillä alkaa jo ikä painaa pikkuhiljaa vaikka molarit toki pystyvät pelaamaan pidempään.
  Ospina ei oo todellakaan huono molari mutta itte haluaisin jonkun nuoren huippulahjakkaan kaverin josta koulitaan useiksi vuosiksi meille huippuveskari.
  Mitä mieltä Goonerit?

 5. Iwobi on pelannut ihan hyvin hyökkäyssuuntaan, mutta jättää puolustussuuntaan Monrealin jokseenkin yksin. Vähän outoa, että siihen ei ole puututtu. Rambon kanssa tätä ongelmaa ei ole.

  Veskari: Meillä on jo tuleva ykkösveskari. Nimi on Hugo Keto.

 6. Hyvä, että kuuluu huhua Özilin ja Cazorlan sopimuksista. Toivottavasti Sanchez ja Kos seuraavat. Kaikki nuo ovat niin kokeneita ja paljon tienanneita, ettei lähtö olisi vaikeaa rahan puolesta vaikka vähän heikompaan seuraan (viittaan tässä lähinnä Santiin), jos seurassa joku mättää pahasti ja kopissa voidaan huonosti. Jatkot siis ovat paljon puhuvia, jos toteutuvat, eikä se hyvä yhteishenki siis olisi pelkkää sanahelinää.

  Vahvistuksien vaatimukset Wenger tunnetusti helposti ignooraa tai ei ainakaan pidä mistään joka haiskahtaa sanelulta. Mutta ehkäpä rinki alkaa olla oikeasti lähellä hyvää, varsinkin alakerran selvä vahvistuminen antaa todellisia menestysmahdollisuuksia.

  Ja Sanchez kärkeen on ehkä onnistunut ja pitkäaikainen hyvä veto. Mies vanhenee ja uusi rooli vähentää hieman kireitä spurtteja. Lisäksi transformaatio tyyliin Henry laidasta kärkeen näyttää mahdolliselta. Tällä en vertaile heitä, vaan sitä että Henrykin oli alussa hukassa, mutta sitten alkoi kulkea tunnetuin tuloksin. Sanchez oli viime kaudella ja tämän kauden parissa ekassa pelissä huono roolissaan, mutta ehkä nyt loksahti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s