Sitä sun tätä maaotteluiden ympäriltä

Pelkästään tuloksen katsomalla voi sanoa, että ei pahemmin harmita Islanti – Suomi pelin katsomatta jättäminen. Toki olisihan siellä ilmeisesti tapahtumia riittänyt lisäajalla.

Punavalkoisessa maailmassa on hiljaisempaa. Holding ja Chambers pelasivat Englannin 21-vuotiaiden paidassa 1-0 voittoon päättyneessä ottelussa. Samalla taisi kisapaikka varmistua, joten kaksikko varmaankin pelaa seuraavana kesänä junnukisoja lomailun sijaan.

Maajoukkueista puheen ollen Ox sanoo maajoukkueesta tippumisen olleen herätys. Vaikea uskoa katsoessa miehen otteita ainakaan jos herätyksellä tarkoitetaan tässä yhteydessä jotain positiivista. Laiturimme otteet ovat taas hyvän harjoituskauden jälkeen olleet sellaista kuraa, että ei pahemmasta väliä. Ei pelkoa, että lisää maaotteluita tai ylipäätään maajoukkuekomennuksia on edessä ellei tahti todella muutu.

Oxin suhteen täytyy sanoa, että olen jo luovuttanut. Hommasta ei vain tule mitään. En tiedä mistä loppujen lopuksi kiikastaa, mutta Wengerin alaisuudessa englantilaisesta ei vain ole ollut meille juuri mitään hyötyä, vaan joukkueen menestyksen kannalta ennemminkin haittaa. Eikä tämä valitettava tosiasia näytä tämänkään kauden perusteella muuttuvan. Edelleenkään ei voi kuin ihmetellä miksi Ox on joukkueessa ja Gnabry myytiin ja Campbell lainattiin jälleen kerran.

Itse en ole seurannut maajoukkuevalintaoja oikeastaan ollenkaan, kuten hyvin huomasitte Bellerinin kohdalla. Oletin miehen olevan Espanjan mukana, vaikka tosiasiassa puolustajamme pelasi Espanjan 21-vuotiaiden kanssa, joka ei todellakaan ole hyvä asia. Lepo olisi huomattavasti parempi vaihtoehto kuin pelit junnujen kanssa, sillä meidän paidassa peliaikaa tulee enemmän kuin tarpeeksi.

Mikä on muuten Giroudin tilanne? Onko mies mukana Ranskan joukkueessa? Tämä kiinnostaa jonkin verran ja ehkä hiukan kertoo onko kyse ollut oikeasta loukkaantumisesta vai toimistoloukkaantumisesta, jonka seurauksena Wenger on voinut vapaasti peluuttaa Sanchezia piikissä ilman sen kummempia spekulaatioita Giroudin asemasta joukkueessa.

Todella harmi, että maajoukkuetauko tuli taas kerran tähän väliin. Edellinen kierros oli hyvä Manchester Cityn kärsiessä avaustappion ja samoin Manun jäädessä kotikentällään tasapeliin surkean alkukauden pelanneen Stoken kanssa. Me puolestaan saimme ansaitsemattoman voiton, mutta voiton joka tapauksessa.

Tuosta olisi mielellään jatkanut heti pelejä sen sijaan, että nyt katsotaan vielä viikko ensin näitä maaottelupalloiluja, joista pahimmassa tapauksessa tuloksena on vain loukkaantumisia.

9 thoughts on “Sitä sun tätä maaotteluiden ympäriltä

  1. Gnabry olisi haluttu pitää, mutta hän itse päätti toisin. Tosin hinta oli alimitoitettu. Bellerin loukkaantunut, kuinka vakavasti, ei tietoa.
    Vääryys aina korpeaa, sattui se sitten Arsenalille tai Huuhkajille!

  2. Jep, Marcan mukaan Bellerin sai kovan taklauksen ottelun viime minuuteilla oikeaan nilkkaansa. Pidetään peukkuja ettei mitään pahempaa.

  3. Daily Mailin uutisoinnin mukaan Giroud ei ole Ranskan maajoukkueen mukana tällä maaottelutauolla, joten kyseessä mitä luultavimminkin ihan oikea loukkaantuminen toimistoloukkaantumisen sijasta.

  4. Viime viikonloppuna pelillisesti ansaitsimme voiton. Voittomaali ei syntynyt erityisen tyylikkäästi mutta tyylipisteitä ei jaeta. Olennaista on, että sitä ratkaisua haettiin loppuun asti ja tällä kertaa lykästi.

  5. Olen blogistin kanssa samaakin mieltä jostain eli Oxin asemasta joukkueessa ja kaverista pelaajana. Pistäisin samaan listaan lisäksi Chambersin huolimatta miehen paikasta nuorten maajoukkueessa. Puolustus on Mustafin saapumisen mukana vahvistunut selvästi. Mahdollisten/todennäköisten loukkaantumisten sattuessa tilanne voi muuttua, koska pelaavien tilalle ei ole yhtä laadukkaita korvaajia. Gabrielin pelaaminen on välillä yhtä venäläistä rulettia.

  6. Voi Bellerin, jos pahempi loukkaantuminen tuli.. Debuchy varmasti huikealla asenteella pelaamaan..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s