Wenger ja huhut Englannin maajoukkueen valmentamisesta

Maaottelutauko tarjoaa loistavan paikan pitää pieni tauko tästä harrastuksesta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita tyhjää päivää tälle tai eiliselle, vaan mennään tämä ja huominen parilla ennakkoon kirjoitetulla päivityksellä.

Wengerin peli Englannin maajoukkueen kanssa on jatkunut taas Sam Allardycen potkujen myötä. Kesällä oli täysin sama meininki menossa ennen kuin Englannin jalkapalloliitto päätyi käsittämättömästi Allardyceen uuden valmentajan hankinnassa.

Kirjoitin jo kesällä, että Wenger taas kerran vain hakee palkankorotusta ja uutta sopimusta antamalla kommentteja, joiden mukaan muka olisi kiinnostunut lädien maajoukkuekäskyttäjän paikasta. Olin myös varma, että saaga päättyy siihen, että joku muu palkataan, kuten tapahtui, ja toisekseen managerimme kirjoittaa jatkosopimuksen. Onneksi jälkimmäistä ei tapahtunut, mutta nyt ollaan uudelleen samassa tilanteessa ellei pahemmassa.

Southgate on väliaikainen manageri ja ei tässä ole enää kovin montaa karsintapeliä ennen ensi kesää, jolloin Wengerin sopimus on katkolla. Näin ollen FA:lla ei ole kiire palkata uutta manageria, koska muutama peli hoituu nykysysteemilläkin. FA elättelee toivoa Wengeristä, vaikka tosiasiassa managerimme ei missään vaiheessa todella ole aikonutkaan ottaa pestiä vastaan.

Wenger pystyy nyt antamaan ja on jo antanut kommentteja kuinka on muka kiinnostunut. Näiden ainoa tehtävä on saada uusi ja entistä parempi sopimus Arsenalista. Sama kuin aina ne jutut Real Madridin sun muiden kiinnostuksesta sopimuksen on ollessa katkolla. Valitettavasti vain nuo huhut olivat yli 10 vuotta sitten ja nykypäivänä yksikään todellinen huippujoukkue ei ottaisi Wengeriä, vaikka tuo olisi vapaa agentti.

Wenger ei todellakaan ota palkkaansa yli puolen alennusta, jollainen olisi luvassa jos Englannin maajoukkuetta menisi valmentamaan. Samoin tuossa hommassa voisi tulla potkut, eikä valta olisi täydellinen diktaattorin tapaan, kuten se nykyään on.

Parasta olisi jos Englanti palkkaisi jonkun muun ja mahdollisimman nopeasti, niin eipä tarvitsisi enää kuulla tätä Wengerin spekulointia ja peliä pestin ympärillä, jota hän ei ole ottamassa missään tapauksessa vastaan. Näin tuskin tulee kuitenkaan tapahtumaan ja veikkaan seuraavan kerran, kun nämä jutut yltyvät Wengeristä seuraavana Englannin managerina, niin seurajohtomme paniko ja tarjoaa monivuotista jatkoa, jonka Wenger myös allekirjoittaa.

Muutenkin tällä hetkellä jatkosopimus on taas helpompi myydä ainakin osalle kannattajista, sillä viime ottelut ovat sujuneet hyvin. Vaikeampaa jatkosopimuksen perusteleminen on talvella tai viimeistään keväällä, kun pokaalimahdollisuudet ovat taas kerran menneet.

5 thoughts on “Wenger ja huhut Englannin maajoukkueen valmentamisesta

  1. Olin lukevinani jo päiviä sitten että Wenger on suorasanaisesti kieltäytynyt Englannin maajoukkueen valmentamisesta,…..mutta kun rahasta puhutaan niin Wengerin focushan omassa toiminnassa on ollut jo vuosikymmenen ajan enemmänkin Arsenalin rahastamisessa kuin hyvässä manageroinnissa.

  2. Valioliiga.com sivuston mukaan Wenger on ilmoittanut, ettei halua Englannin maajoukkueen managerin tehtävää. Kuka tietää vaikka jäisi eläkkeelle.

  3. Valioliiga.comilla ei ole ns. omia lähteitä vaan siteeraavat aina jtn muuta. Tuskin wenger on missään sanonut suoraan, kiinnostaako oikeasti vai ei.

    Sinänsä hassua, että Steve Bruce oli loppusuoralla, kun valituksi tuli Fat Sam. Bruce on vapailla markkinoilla mutta ilmeisesti sössi jtn haastattelutilanteessa kun ei taida olla enää edes vaihtoehtona.

  4. Sekin viivyttää ratkaisun varmasti ensi vuoteen, että näitä korruptioasioita pitää nyt pöyhiä kunnolla. Se ei tule kyseeseen, että seuraajakin joudutaan heti erottamaan väärinkäytösten takia.

    Wenger ehdottaa ilmeisesti englantilaista valmentajaa päivän lehden mukaan, mutta tietää hyvin ettei mittoja täyttää nimeä ole olemassakaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s