Harjoituskeskuksen nurmi uusittuja ja jotain puuttuvista jatkosopimuksista

Olemme olleet vuosikausia loukkaantumistilastojen kärjessä tai ainakin ihan kärkipäässä riippuen vuodesta. Tämä on ollut suuri ongelma ja on edelleen, sillä löytyy tälläkin hetkellä loukkaantumislistalta useampi pelaaja. Onneksi ei kuitenkaan yhtään, jonka voisi laskea selkeäksi avain tai edes avauksen pelaajaksi.

Joka tapauksessa vuosikausia on arvailtu ja mietitty missä mättää, että kärsimme näin paljon loukkaantumisista kaudesta toiseen. Syitä on esitetty tässäkin blogissa aina Wengerin harjoitusmetodeista rotaation puutteeseen. Nämä sanoisin edelleen oleva suuria ongelmia, mutta muutosta silti tuskin on näillä osa-alueilla.

Sen sijaan muutosta on tulossa tai paremminkin jo tullut Colneyn harjoituskeskuksen nurmimattoon. Viime kaudella ainakin ellei jo aikaisemminkin on ollut uutisia liikkeellä kuinka harjoituskeskuksemme kentät ovat kovempia kuin useimmilla muilla joukkueilla. Tätä on sitten pidetty yhtenä syynä loukkaantumisiin ja hyvin mahdollista, että se on ollut yksi tekijä.

Nyt nurmi on vaihdettu ja sen pitäisi olla uusinta uutta. Vasta aika tietysti näyttää onko vaihdoksella mitään vaikutusta, mutta voisi veikata, että ei tilanne nyt ainakaan kovin paljoa huonommaksi voi mennä. Positiivista on reagointi asiaan, vaikka näin myöhään, sillä ongelmat ovat varmasti olleet kaikkien tiedossa seurassa vuosikausia. Tämäkin päätös oli vain todennäköisesti Wengerin, joten sen tekeminen kesti aivan liian kauan, kuten esimerkiksi riittämättömäksi todetuista pelaajista eroon hankkiutuminen.

Özilin sopimuksella on spekuloitu eniten, vaikka saksalaisen kanssa Sanchez on samassa asemassa. Cazorlan sopimus on loppumassa tähän kauteen ja samaa huhuttiin kauden alussa Koscielnyn kohdalla. Ilmeisesti kuitenkin ranskalaisen kohdalla tämä ei pidä paikkaansa tai sitten aiheesta on kirjoitettu harvinaisen vähän.

Joka tapauksessa Özil on koko ajan esillä ja lähteestä riippuen jatkosopimus on lähellä tai sitten ei. Aiheessa on keskitytty enimmäkseen siihen kuinka paljon ennätyshankintamme haluaa palkkaa uudessa sopimuksessa. Summat ovat liikkuneet suurin piirtein 200 000 – 250 000 punnan välissä.

Tämä artikkeli kuitenkin nostaa esille myös menestysnäkökulman, josta olen itsekin joskus maininnut. En usko pelkän palkan olevan ratkaiseva asia, sillä Özilin luulisi haluan voittaa vielä jotain ennen uransa loppua. Seuraava sopimus ja vuodet ovat kuitenkin todennäköisesti miehen parhaat pelivuodet. Pelkkä raha ei välttämättä riitä jos Özil kokee, että meillä ei Wengerin johdolla pysty voittamaan Valioliigaa ja Mestareiden liigaa.

Täysin sama on tilanne Sanchezin kohdalla tai ainakin näin luulen. Toki voin olla väärässä ja molemmat laittavat nimet paperiin kunhan vain saavat jatkossa sen 250 000 puntaa viikossa tilille. Valitettavasti vähän kuitenkin epäilen tätä, sillä kaksikko saa tuon summan muuallakin ja menestysmahdollisuudet olisivat paremmat.

3 thoughts on “Harjoituskeskuksen nurmi uusittuja ja jotain puuttuvista jatkosopimuksista

  1. Huhujen mukaan Sanogo olisi lähdössä seurasta tammikuun siirtoikkunassa. Tämä olisi kyllä makeaa mannaa, sillä 30.000 puntaa viikossa voi varmasti käyttää postimiehen palveluita fiksummin.

  2. Kyllä toi postimiehen viikkopalkka on hurja!
    Jos joku ostaa miehen sopimuksen ulos, niin myydään ilomielin. Ilman vaihto-/palautusoikeutta.

  3. Ilmeisesti sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, joten todennäköisesti menee niin, että jos joku huolii, niin maksaa vain osan palkasta, mutta säästöä sekin on.
    Emiratesilla kenttä leikataan työnnettävillä ruohonleikkuukoneilla. Olisiko postipalvelut siellä paikallaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s