Viimeinen päivä maaotteluita kuukausiin

Tänään ja ensi yönä pelataan viimeiset maaottelut pitkään aikaan. Kentällä vielä tänään illalla pelaajistamme saattavat olla Englanti-Espanja ottelussa Monreal ja Walcott. Tosin Theon on veikattu olevan vaihtopenkillä ja saa nähdä pitääkö Monreal avauksen paikkansa tehtyään avausmaalin maajoukkueessa viime ottelussa. Toivottavasti ei, sillä lepoa saisi tulla edes joskus. Ennen sitä tuli maaottelutauoilla, mutta ei enää, koska Monreal on noussut takaisin Espanjan ryhmään.

Ranska pelaa älyttömän harjoitusmaaottelun Norsunluurannikkoa vastaan. Ruotsia vastaan Giroud ja Koscielny pelasivat 90 minuuttia muutama päivä sitten ja ainakin Koscielnyn toivoisi saavan lepovuoron. Ykköstopparimme ei saa mitään irti pelaamisesta harjoitusottelussa tässä vaiheessa kautta, sillä peliaikaa tulee muutenkin enemmän kuin tarpeeksi. Giroud sen sijaan voisi jatkaa pelituntuman hakua ja puolet ottelusta tai maksimissaan 60 minuuttia voisi olla optimaalinen minuuttimäärä.

Saksan paidassa Mustafi ei pelannut maaotteluiden ensimmäisessä ottelussa ja saa nähdä pelaako Italiaa vastaan tänään. Toivottavasti ei, sillä saksalainenkin saa pelata joka ottelun meillä niin kauan, että loukkaantuu. Toki Mertesackerin kuntoutuminen saattaa jossain vaiheessa muuttaa tilannetta, mutta vaikea nähdä kapteenin palaavan avaukseen Koscielnyn rinnalle.

Viimeisenä Etelä-Amerikassa pelataan karsintapelejä ensi yönä eli Ospina on Kolumbian maalilla ja Sanchez valitettavasti myös luultavimmin Chilen avauksessa. Jälkimmäisessä on hurjat riskit ja todennäköisesti tilanne ei pääty meille hyvin, mutta minkäs teet.

Huomenna todennäköisesti kuullaan jo kuinka kävi. Jotain varmasti heti kertoo pelaako Sanchez 90 minuuttia. Ellei pelaa kertoo se jo paljon, sillä Chile ei koskaan vaihda tärkeintä pelaajaamme pois ilman loukkaantumista oli ottelu tai tilanne mikä tahansa. Toisaalta vaikka Sanchez pelaisikin 90 minuuttia, niin se ei tarkoita välttämättä hyvää, vaan takareisivamma on saattanut silloinkin pahentua.

Lauantai Manu peliä ajatellen molemmilla joukkueilla tulee olemaan useampi tärkeä pelaaja pois. Bellerin on yksi meidän puolelta ja Skysports kirjoitti jutun miehen tärkeydestä ja nopeasta noususta huipputasolle. Jenkinson joutuu kovaan paikkaan pitkän loukkaantumisen jälkeen, sillä pelituntuma on varmasti vielä kaukana parhaasta mahdollisesta.

Manulla Rooney vaikuttaa puolestaan olevan kysymysmerkki, sillä Englannin tämän illan kamppailu jää väliin loukkaantumisen takia. Eiköhän Englannin ja Manun kapteeni kuitenkin parsita kokoon, kun Zlatan on pelikiellossa. Pitäähän jonkun ne pakolliset maalit tehdä meidän verkkoon Old Traffordilla. Toki jos se ei ole Rooney, niin sitten se on Rashford tai vaikka joku muu junnuhyökkääjä.

3 thoughts on “Viimeinen päivä maaotteluita kuukausiin

  1. Toivotaan että Sanchez palaa pelikuntoisena takaisin Lontooseen. Ainoa pelaaja joukkueessa jolle ei oikein korvaajaa ole. Kärkeen löytyy toki muitakin vaihtoehtoja, mutta kukaan ei valitettavasti tuo samanlaista energialatausta mukanaan kentälle.

  2. Toivotaan parasta.
    Sanchez pelas viime yönä täydet minuutut, kaksi kihausta ja yksi syöttö…on se vaan tärkeä mies niin maajoukkueelle kuin meillekin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s