Brutaali marraskuu jatkuu ja loukkaantumissaldot hiljalleen selvillä

Huhujen mukaan Sanchez on kertonut olevansa pelikuntoinen lauantaina. Tämä ei yllätä ketään jos chileläinen näin sanoo, vaikka totuus voi olla jotain muuta. Saa nähdä mitä lääkintätiimimme asiasta sanoo, kun mies joskus tänään Colneyn harjoituskeskukseen palaa. Joka tapauksessa suunnilleen yhtä varmaa kuin Sanchezin julistaminen itsensä pelikuntoiseksi on Wengerin laittavan miehen avaukseen.

Lääkintätiimimme yhteistyö Wengerin kanssa ei saa kovin korkeita pisteitä tälläkään kertaa Bellerinin kohtelusta. Mies loukkasi managerimme mukaan Tottenham ottelun loppuhetkillä, mutta tästä huolimatta espanjalainen päästettiin junnumaajoukkueen mukaan. Hienosti taas hoidettu ja uusin arvio nilkkavammasta on neljä viikkoa eli toisin sanoen Jenkinson pelaa vuodenvaihteen yli jos vain pysyy kunnossa. Muuten oikean pakin paikka arvotaankin ja arpa voisi osua Coquelinille tai vaikka Holdingille.

Cazorlan tilanne kuulosti jo alun perin pahalta, kun managerimme ei missään vaiheessa ole suostunut sanomaan loukkaantumisesta käytännössä yhtään mitään. Vieläkään paluun ajankohta ei ole tiedossa, joten valitettavasti tärkeä espanjalaispelaaja tulee olemaan vielä kauan sivussa.

Kaikesta näkee lauantain olevan tavallista ottelua suurempi, sillä Sky rummuttaa eri artikkeleita sivuillaan ja muuallakin on normaalia enemmän kirjoittelua viikonlopun valioliigakierroksen avaavasta ottelusta.

Tottenhamia vastaan olimme ennakkosuosikki, vaikka silloinkaan ei tohtinut paljoa toivoa ja ihan aiheesta ottelun nähtyä. Tällä kertaa ei ole mitään odotusarvoja, vaan jopa tasapeli olisi jo enemmän kuin suurimmalla osalla kertoja olemme saaneet mukaan Old Traffordilta.

Loukkaantuneiden lisäksi Walcott saattaa missata ottelun, sillä englantilaispelaajan perheeseen on odotettavissa lisäystä millä hetkellä hyvänsä. Tämä tästä vielä puuttuisi, että lisää pelaajia olisi poissa lauantailta.

Toki yleensä en paljoa harmittelisi Theon puuttumista, mutta tällä kaudella mies on ollut meidän paras laituri, vaikka siihen ei nyt paljoa vaadita Sanchezin pelatessa piikissä ja vaihtoehtojen ollessa erittäin keskinkertaiset.

Tähän samalla otan kiinni muutamalla sanalla eilisen kommenteissa olleen Iwobi keskusteluun. Mielestäni Iwobi on parempi kuin Ox, vaikka kausi ei olekaan mennyt viime kauden lopun tavoin putkeen. Ox on vain saanut niin paljon näytönpaikkoja vuosien varrella, että lisää ei tarvita. Näytöt on annettu ja ne olisi pitänyt todeta riittämättömiksi viimeistään viime kesänä.

Siitä olen samaa mieltä, että Iwobin voisi tiputtaa penkille, koska esitykset ovat heikkoja. Ongelma on vain, että tilalle on laittaa vain vielä huonompia vaihtoehtoja. Kiitos edelleen Gnabryn myynnistä ja Campbellin lainaamisesta Wenger ja ei se uusi avauksen laiturikaan olisi ollut huono hankinta.

3 thoughts on “Brutaali marraskuu jatkuu ja loukkaantumissaldot hiljalleen selvillä

  1. Itse taas väittäisin että Jenkon mahdollisesti loukkaantuessa sinä aikana kun Bellerin on poissa, siirtyisi joko Gibbs tai Monreal oikeaksi laitapakiksi puolustuslinjan ollessa muodossa: Monreal – Mustafi – Koscielny – Gibbs. Toivottavasti tähän tilanteeseen ei kuitenkaan jouduta.

  2. Mukava Ville ja muutkin, että otitte kantaa tuohon iwobi avaukseeni.
    Olen aika lailla samoilla linjoilla blogistin kanssa kaverista tällä hetkellä.
    Valitettavasti kaikki vaihtoehdot ovat joko vesijuoksussa welldone eiku wellbeck ja kait tuon lucasin olisi sinne voinut myös heittää.

    Nyt tilanne se että iwobi siirtyy kausikortti jengiin ja näytöt kuitenkin parhaimmillaankin aika lailla hataria.
    Tästä paasaan lauantaina varmasti kokouksessakin.;)

Jätä kommentti