Hammers vastassa Itä-Lontoossa

Hyvinpä oli managerimme kartalla Cazorlan tilanteesta. Tässä mitä Wenger kertoi viikolla Southampton pelin aikoihin:

Cazorla I don’t know, honestly. It’s just inflammation. It can go in two days, two weeks – I don’t know. He has no setback, the inflammation is just still here. At the moment, it’s stable.

Kului hetki ja taisi olla vielä saman päivän puolella, kun tietoon tuli espanjalaisen leikkaus ja arvioitu kolmen kuukauden poissaolo. Tosiasiassa Cazorla tuskin tällä kaudella enää pelaa merkittävässä roolissa jos edes ehtii kuntoutua. Pari viimeistä peliä saattaa olla todennäköisin siinä vaiheessa, kun nelossija on varmistettu.

Kuinka pihalla managerimme on todellisuudesta jos ei tiedä mikä pelaajien tilanne on vai onko tarkoitus vain ihan kylmästi valehdella kannattajille päin naamaa. Jompikumpi tai jopa mahdollisesti molemmat vaihtoehdot.

Tänään vastassa on West Ham, mutta ei perinteiseen tapaan Upton Parkilla, vaan ensimmäistä kertaa London Stadiumilla. Kotijoukkueen uudella stadionilla on nähty ongelmia kannattajien välillä samoin kuin kannattajien ja poliisien. Saa nähdä jatkuuko tämä tänään vai keskitytäänkö viheriön tapahtumiin.

On myös puhuttu kuinka tunnelma uudella stadionilla on selkeästi huonompi kuin Upton Parkilla. Tervetuloa kerhoon, sillä me goonerit todella tiedämme mistä puhutaan, kun Highbury muuttui Groveksi. Seuraavaksi lainaus Onlinegoonerin forumilta, joka on aiheeseen sopiva. Kyseessä mitä Bournemouthin kannattajat lauloivat aiemmin vieraspelissä London Stadiumilla West Hamia vastaan:

Bournemouth fans chanting, ”Is this the emirates?”, obviously in homage to OUR soul less ,vacuous, corporate bowl. Happy 10th anniversary.

Toinen lainaus samasta paikasta sopii myös hyvin tähän aiheeseen:

Do West Ham fill out their stadium? This game might be a neutral game, rather than home game. Far less intimidating that Upton Park.
We don’t need anyone to ”intimidate” us, fear of success runs from top to bottom through Wengers teams.

Eipä sitä enää paljon tuon paremmin voi sanoa.

Lepuutimme koko ykkösavausta keskiviikkona ja West Ham pelasi lähes parhaalla kokoonpanollaan samaan aikaan Old Traffordilla Manua vastaan. Nyt olisi pakko näkyä, että meidän pelaajat ovat saaneet viikon lepoa ja valmistautua ainoastaan tähän otteluun. Jalka varmasti liikkuu ja energiaa on enemmän kuin yleensä. Näinhän sen luulisi menevän, mutta uskooko kukaan homman todella menevän näin?

Itse veikkaan viime aikojen surkeiden otteiden jatkuvan ja kotijoukkueen olevan liikkeellä paremmalla asenteella ja taistelevalla ilmeellä. Ehkä Carroll on taas kuntoutunut tähän peliin ja kaikki muistavat mitä viime kaudella tapahtui. Varmaan Wengerkin muistaa, mutta ei silti tee mitään eri tavalla.

En tiedä mitä odottaa, mutta olen yllättynyt jos oikeasti pelaamme hyvin, sillä sitä ei ole juuri tällä kaudella tapahtunut ja viime aikoina esitykset ovat olleet entistä huonompia samoin kuin tulokset, vaikka olemme sentään liigassa sekä europelissä saaneet tasapelejä pelitapahtumiin nähden ansaitsemattomasti.

23 thoughts on “Hammers vastassa Itä-Lontoossa

  1. Tere Isse. Sen verran ollu häiriötekijöitä että oon pystyny kattoo matsia vaa toisella silmällä mutta kyllä kaikki henkii meidän voiton puolesta. Just saavuin foorumille ja ihmettelin ittekki että Isse ainoana paikalla.
    Liekö kaikki muut guunerit pikkujouluis?

  2. Katsoin joo, City sössi totaalisesti. Vielä tokallakin jaksolla 1-0-tilanteessa pari läpiajoa, joista jälkimmäinen ois ollut varma maali, jos Aguero ois tehnyt samoin kuin Alexis nyt Arsenalin maalissa eli syöttänyt tyhjän maalin edessä olevalle.

  3. Tuli pieni paussi ja piti katsoa loppu viiveellä. Saihan se Carroll pakollisen maalin, mutta tässä näkyi kohtuullisen hyvin se, miten liigacupissa pääosin ykkösjengiä peluuttanut joukkue väsähti. Toki Alexis oli anyway liikaa Hammersille.

  4. Paljon hyviä asioita oli: Xhaka alkaa päästä jyvälle, miten Valioliigassa pelataan. Ox teki sellaisen maalin, joita hän pystyy tekemään – ei mikään once in lifetime -veto, vaan sellainen, joita tod.näk. on treeneissä tehnyt useita kertoja. Jostain syystä on ollut lukossa otteluissa. Gabriel hoitaa ihan kohtuullisesti laitapakin tonttia jne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s