Wengerin kootut selitykset tiistailta

Sunnuntaina pelataan seuraavan kerran, joten tässä on vielä pari päivää ennen tuota aikaa keskittyä muihin asioihin ja ottaa vielä pari ajatusta tiistain Everton tappiosta esiin.

Managerimme on todellinen häpeäpilkku koko seuralle lausunnoillaan. Tappio oli tuomarin syytä, kun kulma tuomittiin väärin ja siitä Williams puski pallon maaliin. Ei hyvää päivää jos nämä ovat syyt tappiolle sen ohella, että pelaajat olivat väsyneitä. Olisiko kulman voinut siitä huolimatta puolustaa, että se saattoi olla väärin tuomittu. Ei väärin tuomittu kulma nyt sentään mikään pilkku ole, joka saattaa hyvinkin ottelun ratkaista.

Koemanin vastaus Wengerin kitinään tuomarista ja väärin tuomitusta kulmasta oli mainio. Koeman sanoi voittaneensa kolme kertaa peräkkäin Wengerin Arsenalin liigassa kotikentällä ja joka kerta syy on ollut tuomarissa managerimme mukaan. Kertoo tarkalleen kuinka Wenger syyttää aina kaikkia muita heikoista tuloksista, eikä edes yritä oppia aiemmista virheistä saatikka muuttaa mitään asioita pelaamisessamme.

Samoin jos pelaajat ovat väsyneitä, niin tuskin se auttaa, että peluuttaa samoja pelaajia joka ikisessä pelissä ja nyt viimeisimpänä sunnuntain City peli mukaan lukien 12 päivään neljä kertaa. Eikö Baselissa olisi voinut hiukan kierrättää samoin kuin eilen, jolloin energiaa riittäisi, rotaatiopelaajilla pysyisi pelivire yllä ja kaikkein tärkeimpänä tuntuisi, että pelipaikoista on aitoa kilpailua.

Niin ja unohdin lehdistötilaisuuden todellisen ”helmen” Wengerin puolelta. Syy jonka takia hävisimme oli, että Everton pelasi ottelun kuin se olisi ollut cupia. Tällä Wenger tarkoitti ilmeisesti kotijoukkueen taistelevaa ilmettä. Ihan vain tiedoksi, että taisteluilme ja asenne ovat sellaisia asioita, jotka eivät maksa mitään. Valitettavasti kumpaakaan Wenger ei vain saa joukkueeseen kunnolla iskostettua kuin pari kertaa kaudessa ja se on äärimmäisen vähän, kun otteluita on kuitenkin se 50-60 joka kausi.

Tähän cup ottelu selitykseen liittyen tuli Onlinegoonerin forumia lukiessani vastaan aivan loistava kommentti:

According to wenger Everton were playing a cup game.
If that was the case then surely shouldn’t they have rested 10 players whilst focusing on bigger, unwinnable prizes?

Juuri näinhän Wenger toimi Liigacupin kanssa ja sitten parhaat Baselissa kentälle ja nyt siitä maksetaan cupista tippumisen lisäksi väsymyksenä liigaotteluissa menettämällä pisteitä.

2 thoughts on “Wengerin kootut selitykset tiistailta

  1. Meidän materiaali on melko kapea isoihin joukkueisiin nähden. Samaten pelihuumori on esimerkiksi meidän edellä olevilla joukkueilla eri luokkaa. Voin sanoa että ManU:n piristyminen vaarantaa meidän nelossijapokaalin. Näin joulun alla tylsää sanoa että kusessa ollaan.

    • Tiedän jo mitä haluan pukinkonttiin! Arsenen tilalle voittava valmentaja… En tiedä moniko noteerasi Jonatan Johanssonin kirjoituksen, mutta oli siinä kyllä totuuden siemen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s