Pelaajiemme kommentit ja lupaukset ovat yhtä tyhjän kanssa

Oravanpyörä jatkaa tuttua kulkuaan taas kerran ja samat tapahtumat toistuvat kaudesta toiseen. Muutama hyvä peli ja tulos alla niin useat pelaajamme ovat julistamassa kuinka olemme oppineet aiemmista tappioista ja kuinka muut joukkueet eivät haluaisi pelata meitä vastaan Mestareiden liigassa. Totuus on vain aivan toinen, kuten tiedämme.

Bayern ei varmasti ole pettynyt arvontatulokseen ja samoin emme ole oppineet tai kehittyneet yhtään, kuten tiistain ottelu Evertonia vastaan näytti. Kakki samat vanhat ongelmat ovat olemassa muutamasta voitosta huolimatta. Kovissa paikoissa ei vain tästä Wengerin johtamasta joukkueesta ole voittamaan. Se ei muutu miksikään siitä yritti pelaajat ja ennen kaikkea managerimme puhua asiasta kuinka tahansa ja väittää samalla mustaa valkoiseksi.

Kunpa joskus edes pelaajamme tajuaisivat vain olla hiljaa ja laukoa kommentteja sekä juhlia vasta sitten kun siihen on aihetta. Tosin tällä tavalla ei olisi mitään sanottavaa tai juhlittavaa ollenkaan, mutta sekin olisi parempi kuin ikuiset mantrat kuinka aiemmasta on opittu ja joukkue on yhtenäisempi kuin koskaan ennen. Mikään tämä ei näy koskaan kentällä, vaan on pelkkää sanahelinää.

Tänään jatkuu liigapelit vaikkakaan ei vielä meidän osalta. Samalla se saattaa tarkoittaa hyvinkin, että huomiseen otteluun lähdetään yhdeksän pisteen takamatkalta Chelseaan nähden. Se on paljon se, kun kaudesta on suurin piirtein puolet pelattu. Sinisten pitäisi hävitä loppukauden aikana vähintään viisi peliä, jolloin itse saisimme hävitä maksimissaan kaksi. Aika mahdoton nähdä kummankaan näistä toteutuvan.

Chelsean lisäksi ennen omaa huomista otteluamme ManU pelaa WBA:n vieraana ja jos vierailijat onnistuvat voittamaan, niin ero kriisissä olevaan Manuun ei ole kuin neljä pistettä. Tietysti meillä on peli vähemmän pelattuna, mutta rehellisesti sanoen en usko meidän ottavan voittoa Guardiolan heikossa vireessä olevasta ryhmästä, vaan parhaassakin tapauksessa tulos on tasapeli.

Yksi positiivinen asia on jäänyt mainitsematta Mestareiden liigan arvonnasta. Nyt olisi täydellinen paikka panostaa täysillä FA Cupiin, sillä kohtalo sieniliigassa on jo taputeltu. Toki näin ei tapahdu, vaan FA Cup todennäköisesti uhrataan jos olemme viidennellä kierroksella asti edes enää mukana.

Tähän loppuun vielä pari lukemisen arvoista artikkelia tilanteestamme. Ensin Independentin hieno kirjoitus. Todella hyvin kerrottu mikä tilanteemme Wengerin johdolla on ja kuinka mikään tuskin tulee muuttumaan ennen managerin vaihdosta.

Tässä toisessa artikkelissa ollaan samoilla linjoilla ja ehdottomasti lukemisen arvoinen tämäkin. Kolmantena vielä Stewart Robsonin näkemykset, jotka ovat aivan oikeita, että ei Wenger voi syyttää otteluruuhkaa heikoista tuloksista, sillä mainostamallaan yli 30 vuoden kokemuksella asia pitäisi olla tiedossa ja siihen pystyä varautumaan jotenkin muuten kuin peluuttamalla samoja pelaajia niin kauan, että loukkaantumiset iskevät.

Huomenna enemmän ennakkoa Guardiolan johtaman Cityn kohtaamisesta.

8 thoughts on “Pelaajiemme kommentit ja lupaukset ovat yhtä tyhjän kanssa

 1. Paljon puhuvaa on kyllä julkisen keskustelun puute Wengerin jatkosta. On varsin mahdollista, että jatkon puuttuminen vaikeuttaa myös Sanchezin ja Özilin jatkosopimusneuvotteluja, jos pelaajat ovat ottaneet tosissaan mahdollisuuden jonkun Eddie Howen tai nuoren saksalaisvalmentajan noususta uudeksi valmentajaksi.

  Olisiko todella mahdollista, että 2017 on Wengerin uran päätepiste? On ymmärrettävää, ettei mitään ilmoiteta ennen kevättä. Melkoista hasardia taas seuralta, jos koko jatko olisi pantu jonkun yksittäisen pytyn varaan, en sellaiseen lyhytnäköisyyteen jaksa uskoa. Ja onhan lukemattomat kerrat spekuloitu, että jatkon tärkein päätöksentekijä on itse Wenger.

 2. Joo, 1-0:t jatkuvat. Conte on tuonut Italian meiningin Englantiin eli ottelut päättyvät 1-0, 0-0 tai 1-1.

 3. Yhden kun tekee ja pitää oman pään puhtaana, niin se riittää kolmeen pointsiin.Yksinkertaista mutta totta

 4. Joo, Conte lähtee voimallisesti puolustuksen kautta kuten Mou ennen, mutta Munan materiaalilla se ei ole mahdollista.

  Ihan muuta: On muuten täysin mahdollista, että Leicester tekee tälläkin kaudella historiaa. Voi hyvinkin olla ensimmäinen valioliigan puolustava mestari, joka putoaa valkusta.

 5. Jos tukkaan tulee huomenna, niin Villeä kompaten tuo 9 pinnaa alkaa todella olla paljon. Viime kaudesta jo opittiin, ettei se hurmos välttämättä hiivu ja onhan Chelsea nyt kuitenkin valmennukseltaan, paineensiedoltaan ja leveydeltään aivan eri tasoa kuin Leicester.

  Harmillista. Huikea voittoputki on laittamassa jo varhain muille jauhot suuhun ja mestaruus saattaa ratketa jo varhain käytännössä ja sitten matemaattisestikin.

  En sano, että tämä on faktaa, mutta pahalta näyttää. Toivottavasti se tilastotappio syöksyy Chelsean kriisiin. Ei syöksenyt Chelseaakaan (maaottelutauko pelasti?), mutta ainahan kannattaa toivoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s