Southampton kaatoi Liverpoolin, RedActionin tekeminen hämmästyttää ja pari siirtohuhua

Eilen todennäköinen FA Cup vastustajamme oli tositoimissa Liigacupin välierän ensimmäisessä osassa Liverpoolia vastaan. Molemmat joukkueet pelasivat parhailla kokoonpanoilla, joten se kertoo halusta voittaa kyseinen kisa. Meillä sen sijaan on varaa kausi toisena jälkeen heittää Liigacup ja useasti myös FA Cup suosiolla menemään, kun kentälle laitetaan kakkosmiehistö höystettynä junnuilla.

En katsonut peliä, mutta lopputulos 1-0 oli jopa kommenttien mukaan liian vähän. Tässä vain esimakua mitä todennäköisesti tulee tapahtumaan jos ja kun Wenger lähtee otteluun edes puolittaisella kakkosmiehistöllä. Ja rehellisesti sanoen en olisi mitenkään varma jatkopaikasta, vaikka kentällä olisi kaikki parhaat. Se kuitenkin antaisi mahdollisuuden pitää kauden viimeinen pokaalimahdollisuus hengissä.

Rehellisesti sanoen tällä hetkellä en luota pätkääkään jatkopaikkaan ja jos pöydällä olisi tarjous kotiuusinnasta, niin todennäköisesti tarttuisin siihen. Tosin sekään ei vielä mitään takaa, kuten näimme jo Liigacupissa juuri Sotonia vastaan aiemmin tällä kaudella.

Ei voi kuin ihmetellä mitä liikkuu RedAction kannattajaryhmän mielessä. Joku lakana Sanchezin koirista on tulossa seuraavaan kotiotteluun. Ihan oikeasti? Eikö riitä, että Wenger tekee koko seuran naurunalaiseksi toiminnallaan. Nämä RedActionit, AISA ja muut eivät koskaan uskalla ottaa kantaa oikeisiin kysymyksiin. Ei managerin asemaan tai johtoportaan toimintaan, mutta sitten löytyy aikaa ja energiaa tehdä jotain näin turhaa. En vain voi ymmärtää.

Sanchezia enemmän koskeva uutinen tai pikemminkin huhu on PSG:n kiinnostus mieheen. Voi hyvinkin pitää paikkansa ja myös valitettavasti jutussa mainittu 40 miljoonan punnan siirtosumma ensi kesänä voi olla totta. Wenger väitti, että Özil ja Sanchez pysyvät ensi kauden seurassa, vaikka jatkosopimusta ei syntyisikään. Tämä on kuitenkin täyttä valetta ja molemmat myydään viimeistään elokuussa jos jatkosta ei päästä sopuun.

Toisessa siirtohuhussa Liverpool olisi edelleen kiinnostunut Oxin palveluksista. Kädet kyynärpäitä myöten ristiin, että tämä pitäisi paikkansa. Joku 20 miljoonaakin olisi lottovoitto englantilaisesta. Wengerin aikana mies ei tule enää kehittymään ja ylipäätään luulen, että miehen kohdalla mahdollisuus nousta todella hyväksi pelaajaksi meni loukkaantumisiin ja heikkoon valmennukseen.

Paljon riippuu viikonlopun Swansea ottelun lopputuloksesta ja tietysti samoin Manun ja Tottenhamin pelien loppulukemista. Tällä tarkoitan, että siirtomarkkinoilla saattaa alkaa tapahtua yllättäviä asioita eli laatua saattaa löytyä nopeastikin jos olemme edelleen Swansea ottelunkin jälkeen viidentenä tai jopa tippuneet Manun taakse kuudenneksi sarjataulukossa.

13 thoughts on “Southampton kaatoi Liverpoolin, RedActionin tekeminen hämmästyttää ja pari siirtohuhua

 1. Mielestäni hyvä merkki, että Giro teki jatkon pudottuaan penkkikärjeksi. Siinä roolissa on ollut erinomainen ja nälkäinen.

  Koscielny luonnollisesti antaisee jatkonsa täysin eikä minulla Coqia vastaankaan ole mitään, vaikkei olekaan sellainen tyylikäs deep lying playmaker.

 2. Payet ilmoittanut ettei halua enää pelata West Hamin paidassa. Nyt ainakin olisi sitä paljon parjattua laatua tarjolla talvimarkkinoilla. Tuskin Wenger tosin rikkoo säästöpossua keväällä 30 vuotta täyttävän ranskalaisen kohdalla. Omasta mielestäni tähän olisi ehkä kuitenkin syytä varsinkin kun vielä hetki takaperin Payet flirttaili ajatuksella Arsenaliin siirtymisestä, joten ainakin voisi kuvitella miehellä olevan haluja tykkimiespaidassa pelata.

  Payet tekisi kärkikolmikostamme ihan jo vertailukelpoisen muiden huippuluokan joukkueiden kanssa, tarjoaisi hyökkäyspäähän kaivattua syvyyttä ja lisäksi pystyisi tuuraamaan myös tarvittaessa Öziliä kymppipaikalla. Payet – Giroud – Sanchez tai vaihtoehtoisesti Payet – Sanchez – Walcott olisi varmasti hyökkäyslinja joka herättäisi pelkoa vastustajien riveissä. Payetista Wenger saisi myös viimeinkin laitapelaajan, jollaista on huonolla menestykellä Ramseystä koittanut muokata.

  Payet on osoittanut kykynsä sumujen saarilla ja taitaa vielä olla myös pelikelpoinen tämän kauden Mestarien Liigassa, joten luulisi raksien menevän kaikkiin siirtoa puoltaviin laatikoihin (pl. ikä). Tuskin tästä edes tulisi mikään hirmu kallis siirto, varsinkin jos sitten ranskalaisen seuraan tultua voitaisiin sitten myydä pois Ox reilulla lädilisällä. Tähän kun lisää vielä sen muutaman miljoonan mitä Perezistä saadaan kun hänet lähetetään ensi kesänä takaisin Espanjaan, niin maksettava erotus Payetin siirrosta jäisi luultavasti johonkin maksimissaan 20 miljoonaan euroon. Kroenken kannattaisi miettiä tätä ihan jo bisnesmielessä, sillä Payet varmasti tyytyisi saman suuruiseen palkkaan kuin mitä Ox ja Perez saavat yhteensä (n. 130 000 – 140 000 puntaa viikossa) ja luulen että pelipaitamynnillä saataisiin katettua suurin osa lopuista siirtoon menneistä kuluista.

 3. Turha unelmoida Payetista. Wenkula ei osta tammikuussa enää ketään – 40 000 paloi jo seiskadivarin jamppaan.

 4. Ranskalaisten sopparit = hieno homma, tosin uusi maailmanluokan kärki on entistä kauempana.

  Payet olis kyllä ”mies paikallaan”, mutta mutta…wenkulan talviostot…saattaapi olla jäissä

 5. Schneiderlin lähti Manusta ilmeisesti jokseenkin samalla hinnalla millä ostettiin. Hyvää tinkimistä Manulta, koska floppihan mies on ollut. Silti, olisiko ollut Arsenaliin sopivampi kuin Xhaka?

  Xhakan pahanlainen floppaus alkaa olla pettymys/pelko-listan kärkeä nyt pelaajiston osalta. Keskikentän kenraalia haettiin ja aikamoinen höseltäjä on saatu.

 6. No joo ei Xhakan näytöt kyllä vielä vakuuta kokonaisuutena mutta
  miälestäni täs jampas on nyt vähä sama ku Ollin kans.
  Tarkotan että on pelannu hyviäki matseja ja potentiaalia olis mutta on kyllä sössinykki.
  Mutta antaisin kyllä vielä aikaa Xhakalle.
  On aikaa annettu Rosickylle, Artetalle, Diabylle, Flaminille, Ramseylle, Oxille ja Theolle ja kelle kaikille.
  Omaan silmääni Xhaka näistä kuitenki kehityskelpoisin.
  Lunastaako odotuksia nii on sitte toine juttu.
  Jos Titanic-Merteki saa meillä vielä yrittää nii sitte saa kaikki.
  Toivottavasti Merte myydään tai lainataa ja äkkiä

 7. Xhakalle aikaa kiitos.. mistään flopista voida puhua. Vähän kuin Pobga kerrottiin olevan floppi manussa, mutta tilastot näytti ihan jotain muuta.

  Olis kyllä kiva päästä Oxista eroon.. Walcottin voi pitää elämänsä loppuun asti vesijuoksemassa.

 8. Kukaan ei varmaan epäilekään, etteikö Xhaka tule saamaan aikaa ja paljon. Aika runsaasti pitää huonoa asennetta näyttää treeneissä ja peleissä, jos Wenger ketään alle kolmen vuoden ulos pistää.

  • Juu, kunhan aattelin että ei Xhaka olisi mikään ykkösvaihtoehto keskelle vielä, vaan hankinta pitäisi tehdä koska Cazorla poissa. Jostain syystä Xhakan taso laski alun jälkeen..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s