Cazorlan ja Merten sopimustilanteet

Jatkosopimuspuolella on hiljaista Sanchezin tai Özilin suhteen, mutta sen sijaan huhujen mukaan Mertesacker ja Cazorla ovat jatkon saamassa. Wenger myös viittasi tähän suuntaan jokin aika sitten kommentoimalla, että optiot olisi seuran puolelta mahdollista käyttää ja ne luultavasti käytetään.

Kaksikon jatko on ristiriitainen asia ja argumentteja löytyy varmasti sekä puolesta että vastaan. Molempien kohdalla ikää on jo sen verran, että pitkistä loukkaantumisista toipuminen entiselle tasolle ei ole mitenkään varmaa tai helppoa.

Varsinkin Cazorlan kohdalla, joka nyt on missannut suurimman tästä ja viime kaudesta. Kunnossa ollessaan espanjalainen olisi edelleen selkeä avauksen pelaaja, mutta voiko kunnossa pysymiseen enää luottaa saatikka rakentaa joukkuetta miehen varaan? Omasta mielestäni tuo on liian suuri riskialtis taktiikka.

Merten taso puolestaan vaikutti olevan laskusuunnassa jo ennen kesän loukkaantumistakin. Näin ollen epäilyttää tarjota uutta sopimusta. Muutenkin toppareita on lukumäärällisesti hyvin, mutta laatua tarvittaisiin sen sijaan lisää. Ehkä saksalaisen voisi pitää kolmosvaihtoehtona, sillä pidän miestä parempana kuin Gabrielia ja nuoret englantilaiset hyötyisivät ehkä eniten lainoista muualle, jolloin peliaika olisi säännöllistä. Toki ihan uudenkaan kolmostopparin hankinta ei olisi huono vaihtoehto.

Tässä on vaarana Merten ja Cazorlan muodostuvan uudeksi Diabyksi ja Rosickyksi jos molemmat saavat uudet sopimukset. Vielä tietysti ei olla siinä tilanteessa, mutta vuoden jatko korkeintaan molemmille jos siihen vaihtoehtoon päädytään. Lisäksi palkan pitäisi pienentyä ja/tai olla sidoksissa pelimääriin. Todellisuudessa tätä ei tule ikinä Wengerin johdolla tapahtumaan, vaan pikemminkin kaksikko saa palkankorotuksen tai jatkaa samalla palkalla.

Tämän päivän huhuissa Sanchezia ollaan viemässä Chelseaan Manchester Cityn sijaan. Varmasti Conte on kiinnostunut ja mahdollinen Costan myynti kesällä lisää entisestään tarvetta huippuhyökkääjälle paikalliskilpailijan riveissä. Silti kai nyt Wenger jonnekin muualle miehen myy, eikä Van Persien kuvio noin viiden vuoden takaa toistu? Valitettavasti en ole yhtään varma asian olevan niin.

Juventuksen koutsi Allegri on jälleen huhuissa esillä, mutta valitettavasti vain meillä ei taida olla paikkaa auki, vaikka tarve olisi suuri. No saahan sitä toivoa ihmettä, vaikka se ei todennäköistä olekaan.

3 thoughts on “Cazorlan ja Merten sopimustilanteet

 1. Jos täs ny valita sais/pitäis nii 100 kertaa ennemmin Cazorlan näkisin kentällä ku Merten. Huippukuntoon pääseminen ottaa aikaa kummaltakin ja nuoremmiltakin mutta itte näen että Cazorlalla olis ehkä vielä vuodeksi jotain annettavaa.
  Merten parasta ennen päiväyksen rajapyykki on ohitettu jo aikoja sitten. Pärjäis vielä ehkä hyvinkin keskityspalloja viljelevien porukoitten kans mutta kovempia jengejä vastaan merteä vietäis ku mätää kukkoa. Mertelle vaan kiitos ja näkemiin.
  Yllättyiskö joku jos jos özil ja Sanches lähtis tai toinen ja sopparit väsättäis Merten ja Cazorlan kans?
  Meidän viimeisellä mestaruuspokaalilla alkaa olla mellevät finnit ”kasvoillaan”.
  Tästä on hyvä jatkaa…

 2. Sillä ei taas ole tietenkään jatkojen kanssa mitään merkitystä, minkälainen Merte on kopissa, kuinka paljon hänellä on annettavaa Chambersin ja Holdingin kehitykselle ja että hän on voittajatyyppi. Ei, näillä ei ole mitään merkitystä minkään asian suhteen.

  Merte on täysin paska, hyödytön, hidas, kankea, tyhmä ja tietenkin kirsikkana kakun päällä täysi aasi.

  Vai olisiko kuitenkin niin, että Mertellä on vielä annettavaa meidän puolustuslinjassa? Voisiko olla niin, että me ei vaan yksinkertaisesti voida kotisohvalta tietää kuka on johtaja ja kuka ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s