Viikonloppu ilman Mike Deania – valitettavasti vain yksi kierros

Meidän peli on vasta huomenna ja saa nähdä mikä on sarjasijoitus tuolloin, sillä tänään illalla pelataan muun muassa Manchester City – Tottenham ottelu. Jos kotijoukkue voittaa, niin nousee Guardiolan ryhmä pelin enemmän pelanneena pisteen edelle meitä Wengerin suosikkisijoitukselle eli neljänneksi.

Myös ManU voi nousta pisteen päähän jos voittaa Stoken vieraspelissä. Muissa kärkiotteluissa Chelsea tuskin menettää pisteitä kotona Hullia vastaan tai Liverpool isännöidessä surkeassa vireessä olevaa Swanseaa.

Perez olisi ansainnut enemmän peliaikaa mitä on saanut. Tästä olen kirjoittanut useampaan kertaan ja Sky Sports näyttää olevan samalla kannalla. Ainakin tilastojen valossa espanjalainen on onnistunut hyvin, sillä vajaa 700 minuuttia peliaikaa, eikä kovin montaa avauksen paikkaa, mutta tästä huolimatta maaleja on syntynyt kuusi ja syöttöjäkin on neljä.

Koko joukkueen tehotilastoja peilattuna minuutteihin ainoastaan Giroud on ollut tehokkaampi tällä kaudella. Voikin taas vain ihmetellä millä perustella Wenger pitää Walcottia, Oxia ja Iwobia parempina ja peluuttaa vain pakon edessä espanjalaista. No eihän managerimme piittaa faktoista, vaan tärkeintä on mennä omien mieltymyksien ja projektien tai paremmin sanoen pakkomielteiden tapaan pelistä ja vuodesta toiseen.

Viikonlopun ottelua ajatellen erotuomarien suunnalta kuului hyviä uutisia meille ja koko liigalle ehkä Tottenhamia ja Manua lukuun ottamatta. Mike Dean on viimein tiputettu sarjaporrasta alemmaksi heikosti sujuneiden pelien jälkeen. Joku voisi sanoa, että noin 10-15 vuotta liian myöhään. Cohen Bramallin entinen sarjataso eli Englannin seitsemänneksi ylin sarjatasokin olisi ainakin omasta mielestäni liian korkea tälle tuomarin irvikuvalle.

Ainut negatiivinen asia on hyllytyksen Valioliigasta olevan kai vain yhden kierroksen mittainen ja varmaan taas ensi viikonlopusta lähtien Dean pääsee ottamaan roolia ja pilaamaan otteluita.

Entinen pelaajamme Stewart Robson pitää Sanchezin siirtymistä muualle kesällä todennäköisenä vaihtoehtona ja vaikea olla eri mieltä. Chileläinen on koko ajan näyttänyt entistä pettyneemmältä kentällä mitä varmempaa on, että tänäkään vuonna emme taistele mestaruudesta vaan paikasta neljän joukkoon.

10 thoughts on “Viikonloppu ilman Mike Deania – valitettavasti vain yksi kierros

 1. Isselle ja tietenkin myös muille. Artetaa ja Mertesackeria oon moittinu vain ja ainoastaan hitaudesta. Arteta on ollu aikoinaan loistava pelaaja ja on harmi ettei häntä ostettu meille Piresin myynnin jälkeen vaan meille hommattiin Rosicky joka ei oo ollu kelvollinen edes Piresin kengännauhoja sitomaan.
  Niin suuri tasoero ja voittamisen nälkä on ollut Piresillä ja Rosickyllä.
  Artetalla on ollu aivan loistava pelikäsitys pallonhakijana alhaalta ja pelinrakentaminen on ollu aivan omaan luokkaansa mutta Artetalle niin kuin kaikille muillekin pelaajille tapahtuu 1 iso asia kun ikää tulee. Tapahtuu hidastuminen kuten on alkanut tapahtumaa esinm Rooneylle munassa eikä väinö tuu enää nopeutumaan vaan päinvastoin hidastumaan.
  Mutta se Väinöstä- Se on munan ongelma-
  Siksi en yhtään ihmettele että Arteta kaapattiin Man Cityyn
  Mies älyää pelistä joten itse näkisin että Artetasta tulis hyvä valmentaja-
  Samoin Merteä en oo moittinu pelikäsityksen puutteesta tai siitä onko aasi vai idiootti vaan siitä on kysymyksiä ilmaan heitelly joku muu kun minä.
  Päinvastoin mertehän olis idiootti jos ei olisi allekirjottanu ääliöwengerin tarjoamaa sopparia.
  Mies tietää ittekki ettei kukaa täysissä sielun ja ruumiin voimissa oleva manageri ei tuu tarjoamaan noin loistavaa diiliä.
  Mertellä varmaa on ihan hyvä pelikäsitys mutta se ei valitettavasti riitä että tietää missä pitää/pitäis olla mutta ei oo siellä koska ei ehdi.
  Jokku manageri tajuaa tämän mutt vekkuliwenkku ei.
  Oon itte valmentanu vaa eri ikäisiä junnuja mutta oon huomannu yhden asia joka pysyy ja paranoo ku valion viili: Nykypäivän topparin on oltava hyvän katkomisen ja pelin avaamisen lisäksi myös aivan saatanan nopea.
  Jos et oo nopea käännöksissä, tilanteiden lukemisessa ja juoksunopeudessa niin vastustajn hyökkääjä on meidän molarin kans nokikkain ennenkuin hides toppari ehtii kissaa sanoa.
  Merte ei oo ollu koskaa nopea ja pitkän loukkaantumisen jälkeen vielä hitaampi mikäli ylipäätään mahdollista.
  Mua ei haittaisi yhtään se että Merte palkattaisiin nimenomaan apuvalmentajaksi hoitamaan puolustuspään juttuja.
  Mutta se mua risoo että sille etanalle tarjotaan jatkosopparia pelaajana 70 000 punnan viikkoliksalla.
  Laittaisikko Isse itte Merten toppariksi jos tarkoitus on että prässätään ylhäältä koko joukkueella ja linja ylhäällä?
  Itte oon huomannu että älä tee kahta asiaa. Älä käytä hidasta topparia äläkä avaa lyhyellä jos vastustaja prässää kahdella nopealla kärjellä. Avaa vasta sitte myöhemmi lyhyellä ku oot pakottanu vastustajan vetäytymään.
  Tulee siinänpukukoppineuvoille hintaa ku Merte käy tokaisemas nuoremmalla kollegalle millo pitää kaventaa ja millo leventää ja millo nousta tai tiputtaa linjaa varsinki ku kos hoitaa ja pitääkii hoitaa se oman työnsä ohella tai siis se on työhön kuuluvaa.
  Ja vaikka oonki vaan heikosti peliä näkevä sohvamanageri niin näen sentään perusviat.
  Saa vapaasti moittia

  • Kyllähän tuo on ihan Arsenaalin linjassa kun Callekin saa 40k. Omasta mielestäni hyvä, että Merte jatkaa mutta Holdingin pitäisi olla lainalla tai Gabriel myydä. Nyt on 5 topparia joista loukkaantumisien takia 3 saa peliaikaa. No oikei nyt voi 4 kun Bellerinille ei ole varamiestä edes joukkueessa.

 2. Pool kyykkäs swanseaa vastaan kotona!Walesin pojilla 3 kutia maalia kohti ja kaikki sisään.Katotaan tuoko vkl lisää meheviä yllätyksiä?

 3. En käsittääkseni ole kannattanut Mertelle jatkosopparia… Totesin vain, että mun kompetenssi ei riitä arvioimaan, millainen kapteenin rooli on. Artetakin oli pelaajana vain keskinkertainen ja aina vaikeuksissa mm. CL-otteluissa.

  Mutta Pool… Kloppillehan ei tällaisia kämmejä käy, ku se niin tsemppaa…

 4. Noo, rehellisyyden nimissä Klopp on tervehdyttänyt paljon Poolin pelikulttuuria. Mutta olisikin aika ihme, jos se kerralla natsaisi, ensimmäisellä kokonaisella kaudella. Aika kaukaa perästä Klopp Poolinsa kohti kärkeä ohjaa.

  Poolilla liikevaihto on aika lailla Arsenalin imussa, mikä on skandaali Arsenalin kannalta. Palkkakulutkin lienevät pienemmät, joten pelimerkkejä Kloppille kai alkaa syntyä ja hyvä haasto mestaruuden lähivuosina.

 5. Huomenna – jos …. – ei julisteta joulurauhaa, se meni jo. Mutta jos voitetaan ja noustaan liigassa kakkoseksi, se on täysin ansaitsemantonta.

 6. Noh, huomenna olis 2nd place tarjolla, mielenkiintoista nähdä minkälaisella asenteella eka 45 min huomenna vedetään?
  Tasuria ja tappiota muille kärkioäässä, nyt pitäis näyttää sitä mental strenght’iä..

 7. Juuri näin, Eno. Klopp tekee hyvää duunia vaikka ottaa kotonaan pataan Swansealta. Ja Guardiola on ihan kurko – mitä nyt ei saa joukkuettaan voittamaan. Pochettino taas on taktinen nero, kun kahdesta paikasta kaksi maalia – ja jälkimmäinen sen jälkeen, kun dumari jätti viheltämättä Citylle pilkun.

 8. Yritätkö Isse tässä kyseenalaistaa Wengerin loisteliasta hyökkäyspeliä, jossa paikkoja riittää ja hulinaa kummallakin maalilla? Kaikkihan tietää Arsenalin pelaavan liigan viihdyttävintä jalkapalloa.

  • En tietenkään 🙂 Onhan se komeaa dominointia, kun eka paikka voi tulla jo varsinaisen peliajan puitteissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s