Wenger odotetusti FA:n hampaissa ja REDactionin oma maali

Wengerin rangaistus Burnley ottelun loppuhetkien tapahtumista on ollut varma heti tapahtumahetkestä, mutta edelleen on avoinna mikä rangaistus on loppujen lopuksi. FA on nostanut syytteen manageriamme vastaan muun muassa neljänteen erotuomariin käsiksi käymisestä.

Eiköhän sieltä ole luvassa parin ottelun kielto ja sakot, joilla ei ole mitään merkitystä. Tosin suoraan sanoen ei Wengerin puuttuminen penkinkään päästä tee mitään eroa ainakaan negatiivisessa mielessä. Asia voi olla juuri päinvastoin. Eipä managerimme hermostuneisuus ainakaan pääse välittymään ihan yhtä helposti pelaajiin.

Ne ennalta sovitut 70 minuutin kohdalla ja sen jälkeen tehtävät vaihdot onnistutaan varmasti tekemään ilmankin, että Wenger istuu penkillä ja aika ajoin käy valittamassa neljännelle erotuomarille. Varmasti myös pukukopin puolella Bould tai joku muu osaa sanoa, että pelatkaa omaa peliä.

Melko ironista, että Wengerin todennäköinen panna parantaa mahdollisuuksiamme saada piste Stamford Bridgeltä. Menee tosiaan se vajaan 10 miljoonan palkka plus bonukset todella talteen kausi toisensa jälkeen.

Viime pelissä pysyttäessä nolo lakana Sanchezin koirista näki päivänvalon REDactionin toimesta. Todella turha järjestö, joka ei todellakaan edusta goonereita kokonaisuutena. Järjestön twiitti kertoo kaiken oleellisen ja ylipäätään artikkeli kuvaa kuinka kyseinen järjestö on aivan jotain muuta kuin mitä se väittää olevansa. REDaction vaikuttaa olevan nykyään täysin seuran näpeissä ja kaikkea muuta kuin kannattajien etua ajatteleva.

Lauantainen FA Cup vastustajamme pelaa huomenna Liverpoolin vieraana Liigacupin välierien toisen ottelun. Ensimmäisen Southampton voitti 1-0, joten veikkaisin Puelin ryhmän pelaavan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Anfieldilla.

Kaiken järjen mukaan tämän pitäisi sataa suoraan meidän laariin, mutta saa nähdä näkyykö tämä mitenkään lauantai-iltana kentällä. Ottelu on kuitenkin managerimme papereissa kauden jäljellä olevista ylivoimaisesti turhin ja kokoonpano on varmaankin sen mukainen. Watford ottelu tiistai-iltana on huomattavasti tärkeämpi managerimme ajatusmaailmassa, sillä siinä ei auta menettää pisteitä, koska Chelseaa vastaan todennäköisin tulos on tappio ja kaksi tappiota peräkkäin tarkoittaisi taas nelospaikan olevan vaarassa.

Tietysti 200 miljoonaa puntaa vuodessa palkkoihin käyttävän seuran pitäisi pystyä kaatamaan peliruuhkassa oleva Southampton lauantaina ja Watford tiistaina, mutta valitettavasti en ole kovin luottavainen näin tapahtuvan.

Ei voi kuin toivoa vähintään tasapeliä ja sitä myötä uusintaottelua lauantailta tai muuten kausi on taputeltu jo tammikuussa. Itseäni ei ainakaan innosta yhtään varma tippuminen Bayernille Mestareiden liigassa ja se ainainen taistelu neljän joukkoon pääsystä.

3 thoughts on “Wenger odotetusti FA:n hampaissa ja REDactionin oma maali

  1. Ai jumankekka mikä riskitekijä toi Xhaka oikein on. Suarez taisi aikanaan saada 8 matsia pelikieltoa Evraan kohdistuneista rasistisista lausahduksistaan. En tosin tiedä onko FA:lla valtuuksia tästä mitään pelikieltoa lätkäistä, kun kyseinen episodi ei tapahtunut pelin tiimellyksessä, vaan vaikuttaa enemmän poliisiasialta kuten artikkelissakin oli ilmaistu.

    Näytöt on kyllä miehellä pirun heikot, vaikea uskoa että on seurahistorian kalleimpia hankintoja (tai jopa kallein joidenkin lähteiden mukaan). Ei ihan mene pelillisillä näytöillä Sanchezin ja Özilin kanssa samaan kastiin. Itse näkisin miehen olevan mahdollisesti jopa koko viime kesän heikoin minkään joukkueen tekemä pelaajahankinta hinta-laatusuhteeltaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s