Gander Green Lanen pukukoppi, pelaajat harjoittelevat yksinään ja huomio kaikkeen muuhun kuin olennaiseen

Eipä hirveästi innosta ennakoida huomista Chelsea peliä, koska voittaja on jo tiedossa, kuten ties monenako kautena aiemminkin. Saldomme Stamford Bridgellä on todella synkkä viimeisten vuosien ajalta, ei ehkä ihan yhtä paha kuin Old Traffordilla, mutta silti aivan karmea.

FA Cupin seuraavan kierroksen ottelu Sutton Unitedia vastaan on päätetty pelattavaksi maanantaina 20.2. Tämä oli hyvä uutinen. Kyseessä on tv-peli ja streameja löytyy varmasti. Samoin maanantaina pelaaminen tarkoittaa, että taukoa peleistä ei tule sitä kahta viikkoa, vaan muutama päivä vähemmän, kun vierasottelua Southamptonissa samalla viikolla on siirretty kotijoukkueen Liigacup finaalin takia.

Tietysti saamme myös lepoaikaa muutaman päivän enemmän Bayernin kohtaamisen jälkeen, kun alasarjalaista vastaan pelataan vasta maanantaina. Toki tässä tapauksessa varsinkaan valittaminen lepoajasta tai mistään muustakaan on aivan naurettavaa, kun ajattelee seurojen välillä olevan kuusi sarjatasoa vai vielä enemmän.

Tässä vielä vierasjoukkueen pukukoppi, joka joukkuettamme Suttonin Gander Green Lanella odottaa. Voi olla melkoinen shokki lellityille miljonääreille, jotka ovat tottuneet porealtaisiin ja ties mihin automaattisiin hierontatuoleihin. Onpahan Wengerillä yksi selitys lisää jos lähes mahdoton tapahtuu eli häviämme Suttonille.

Ylipäätään mitä hyötyä on FA Cupissa lepuuttaa ykkösmiehistöä, kun esitykset sitten lepuutuksen jälkeen ovat Watford ottelussa nähdyn kaltaisia.

Tässä BBC:n sivuilta löytyvä juttu, joka hyvin kuvaa kuinka mikään ei ole muuttunut, vaan olemme tässä ikuisuudelta tuntuvassa oravanpyörässä, jota on kestänyt jo kymmenisen vuotta.

Walcott on näemmä mennyt harjoittelemaan salille itse, kun Wenger ei viitsi vetää harjoituksia katastrofaalisen kotitappion seurauksena, vaan mieluummin päästää pelaajat kahden päivän lomalle.

Arsenal.comissa ja muuallakin tunnutaan keksivän taas ties mitä aiheita kääntää keskustelu pois tiistain Watford tappiosta. Perinteisesti tuollaisen tappion jälkeen saadaan kuulla kuinka siitä otetaan opiksi ja seuraavassa pelissä palataan voittojen tielle. Nyt kuitenkaan tällaista ei oikein uskalleta sanoa ja kirjoittaa, koska huomenna vastassa on Chelsea.

Niinpä löytyy turhia uutisia Elnenystä lähtien ja näiden ainut tarkoitus on kiinnittää huomio muualle kuin menneeseen tai oikeastaan tulevaankaan peliin. Samoin Wengerin kommentointi uudesta Henrysta on aivan naurettavaa. Joku Monacon junnu on kuulemme potentiaalisesti samantapainen pelaaja kuin legendamme.

Paras tapahan onkin kertoa tämä koko maailmalle jos on kiinnostunut pelaajasta. Samoin kuinka ”yllättävää”, että kiinnostus tapahtuu juuri siirtoikkunan sulkeuduttua, eikä pari päivää sitten, jolloin junnuhyökkääjä olisi ollut vielä mahdollista ostaa.

Puhe on halpaa, mutta teot vaikeampia ja niihin managerimme ei ole pystynyt enää todella pitkään aikaan.

4 thoughts on “Gander Green Lanen pukukoppi, pelaajat harjoittelevat yksinään ja huomio kaikkeen muuhun kuin olennaiseen

 1. N`kolo Kanten saa muuten myös lisätä niihin kuuluisiin wengerin virtuaalihankintoihin,jäärä on taas jutellut kuinka yritti hankkia kanten kahteen kertaan.lieneekö xhaka ollut sitten kakkosvaihtoehto.

 2. Suttonin vieraskoppi oli kerrassaan komea. Muutama tikku kun tarttuu kannikkaan, niin luulis jalkojen liikkuvan 🙂

 3. Joo taas yks ”melkein ostettu” vahvistus.
  Ootteko muuten pannu merkille että Wenger tekee kaiken ”melkein” loppuun asti.
  Harmi sinänsä ku panostais tekemisiinsä (lähinnä hankintoihin)
  kunnolla niin ettei meillä oo koko ajan ”melkein” huippujoukkue

 4. Oikeesti en halua kuulla Wengerin järkevästä rahankäytöstä yhtään mitään. Miksi noita ylimääräisiä jamppoja ei voi vain myydä / purkaa sopimusta? Sanogo taitaa vetää kovempaa vai samaa palkkaa kun esim Manun Rashford huh huh.

  Miksi Alexisille ei voi tarjota sitä jotain 250k vähintään? Onko syy vaan siinä, että palkkagappi Wengeriin tulee liian suureksi? Ego ei kestä? Menee ainakin 150k jo sellaisiin ketkä ei pelaa ja nämäkin rahat voisi antaa Alexisille.

  Sanogo – 30k
  Debuchy – 70k
  Jenkinson – 45k
  ——
  Per – 70k

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s