Ainakin erilainen peli tiedossa – Sutton vastassa ja Gander Green Lane illan pelipaikkana

Puhtaasti järjellä ajateltuna ei tämän illan ottelussa ole mitään epäselvää. Joukkueiden välillä on ties montako sarjatasoa, kun kotijoukkue Sutton United on ns. liigan ulkopuolinen joukkue.

Joukkue harjoittelee lehtijutun mukaan kaksi kertaa viikossa ja suurin osa seuran toiminnasta on täysin vapaaehtoistyön varassa. Ihan vain vertailun vuoksi Suomen kakkosdivisioonassa harjoitellaan vähintään tuplasti tuo määrä ja olisikin mielenkiintoista nähdä miten Sutton pärjäisi jotain kotimaista tuon sarjatason joukkuetta vastaan.

Suttonin kaikki pelaajat ovat ymmärtääkseni amatöörejä eli eivät elä pelaamalla, vaan jokaisella on jokin muu työ. Lisäksi oli hauskaa lukea kuinka eräs tämän iltaisen vastustajamme pelaaja syö aina McDonaldsissa ennen pelejä ja aikoo tehdä niin tänäänkin.

Kaiken edellä mainitun jälkeen ei pitäisi olla mitään epäselvyyttä kumpi joukkueista jatkaa seuraavalle kierrokselle. Ja seuraavasta kierroksesta puheen ollen arpaonni oli satumaisen hyvä, kun vastaa tulee toisella kierroksella peräkkäin (jos voitamme tänään) liigan ulkopuolinen joukkue. Lisäksi kyseessä on vielä kotiottelu vastustajan ollessa Burnleyn tiputtanut Lincoln.

Aivan uskomatonta kuinka Wenger saa aina ollessaan ahtaalla, ja tällä hetkellä ahtaammalla kuin koskaan ennen, vastaansa uskomattoman helppoja vastustajia. Muissa pareissa arvottiin vastakkain muun muassa ManU ja Chelsea sekä Middlesbroug-Manchester City.

Olen toivonut FA Cupin voittoa tälle kaudelle, mutta jos se pelastaa Wengerin ja takaa uuden sopimuksen, niin sitten perun toiveeni. Mikään ei olisi tyypillisempää kuin, että etenemme Wembleylle semifinaaliin voittamalla kaksi liigan ulkopuolista joukkuetta, sitten siellä on vastassa esim. Millwall ja finaalissa vaikkapa Middlesbrough.

Tämän illan peliä mietittäessä näyttää siltä, että Wenger laittaa kakkosmiehistön kentälle, kuten edellisellä kierroksella Southamptonin vieraana. Tuolloin homma toimi, koska vastustajallakin oli kakkosmiehistö kehissä. Toki ylipäätään katsoessa esityksiämme ei voi sanoa, että ns. ykkösavaus olisi yhtään parempi, vaikka tietysti ennen kaikkea Sanchezin todennäköinen puuttuminen viekin ison osan tehoista.

Uskomatonta kuinka Welbeck pelasi eilen reservien kanssa ja ei ole tänään kokoonpanossa. Mies on ollut jo hyvän aikaa kunnossa, mutta silti englantilaista ei uskalleta ottaa mukaan peliin johtuen tekonurmialustasta. Voisikin kysyä, että miksi pidämme joukkueessa pelaajaa, joka tienaa 100 000 puntaa viikossa, mutta ei kuitenkaan ole käytettävissä pelipäivänä. Tämä on taas varmaan sitä managerimme loistavaa rahankäyttöä.

Tavallisuudesta kaikin puolin poikkeava peli tiedossa joka tapauksessa päättyi se miten tahansa. Sanotaanko rehellisesti, että meillä ei ole tässä voitettavaa, sillä kaikki muut tulokset kuin jatkopaikka ovat katastrofeja. Tietysti joku uusintapeli olisi Kroenken ja kumppaneiden märkä päiväuni lipputulojen takia.

Sylettää jo valmiiksi kuinka osa median väestä ja Wenger uskovaiset pitävät tämän illan tulevaa voittoa ja todennäköisesti runsasmaalista sellaista osoituksena, että kaikki on taas hyvin. Asia ei todellakaan ole näin, sillä Sutton ei ole yhtään mikään mittari meille, vaan sitä ovat Bayern Munchenin ja Chelsean kaltaiset vastustajat ja noissa otteluissa epäonnistuimme tälläkin kaudella karmealla tavalla.

Mainokset

25 thoughts on “Ainakin erilainen peli tiedossa – Sutton vastassa ja Gander Green Lane illan pelipaikkana

 1. Ei se ole mitenkään meille tyypillistä, että edetään FA Cupissa helppojen vastusten kautta. Se on tyypillistä koko FA Cupille.

  Kiinnostavampi kysymys on, että jos nostetaan FA Cup, mutta jäädään CL-paikkojen ulkopuolelle, jatkaatko Wenger? Toivon itsekin muutosta, mutta olen valmis ottamaan riskin. Ja mieluiten samalla ryhmällä kuin edellisellä cup-kierroksella.

 2. Tottakai toivon Arsenalin voittoa, mutta se ylimielisille kannattajille olisi ihan oikein, että sympaattinen Sutton jatkaisi tästä otteluparista.

 3. Viasatin lisäksi keinonurmiottelu tulee myös veikkaustv:stä ja koska Britanniassa ottelun televisioi bbc, myös filmon.com on vaihtoehtona.

 4. Perez ilmoittanut agenttinsa kautta, tai agentti siis sanonut, että mies tahtoo hinnalla millä hyvänsä pois Arsenalista. Huolimatta siitä kuka on ensi kauden manageri. Syiksi mainittu vähemmän yllättäen se, ettei näyttöpaikkoja ole tullut ja se, ettei mies ole sopeutunut. Epäselväksi jäi että sopeutunut Englantiin (ilmasto jne) vai joukkueeseen.

 5. Empä ihmettele yhtään, jos/kun Perez on tyytymätön rooliin/annettuihin näyttöpaikkoihin. Vastuuta ei tule ja huonompaa äijää on avauksessa koko ajan.

 6. Tässä on joutunut henkilökohtaisestikin ”pienen” pilkan kohteeksi viime tiistaista alkaen. Olen edelleen ylpeä siitä, että olen Arsenalin kannattaja ja muuta en odota kuin voittoa. Jos joku seuran kannattajaksi lukeutuva muuta toivoo, ihmettelen kovasti. Wengerin asema ei muuksi muutu tappion myötä.
  Whatsup oli hauska!

 7. En tiedä Eno ketä tarkoitat sillä jonka vuoksi olet joutunut ”pienen” pilkan kohteeksi viime tiistaista lähtien mutta taidat tarkoittaa mua siitä kun kon oon toivonut oman joukkueen tappiota tulevissa matseissa.
  Oon pienen ikäni ollu Arsenalin kannattaja ja tuun olemaan ja tuntenut ylpeyttä joukkueesta.
  Tälläkin hetkellä oon ylpeästi Arsenalin kannattaja mutta jotta voisin olla ylpeä joukkueen esityksistä niin en näe muuta vaihtoehtoa kuin managerin vaihdon ja mahdollisimman äkkiä.
  Oot oikeas ettei 1 tappio Wengerin asemaa vielä mihinkään hetkauta mutta jos niitä tuloo 10 putkeen niin alkaa heilauttaa.
  Siis eihän mies itse sieltä lähde vaan seurajohdon pitäis olla pakotettu erottamaan mies pestistään.
  Siksi täydellinen mahalasku ilman telemark-alastuloa on nopein lääke tähän joukkueen aneemisuuteen.
  Jos joku toivoo Wengerin jatkavan niin ihmettelen kovasti

  • Kyllä minäkin kovasti haluan, että Wenger löytää tiensä ”to new pastures”, niínkuin nuo englesmannit asian ilmaisevat, mutta koskaan en halua tappiota kannattamalleni joukkueelle :/

 8. Ok. Uskon ja oon uskonut koko ajan että oot 100% Arsun miäs niin ku täällä kaikki muutki.
  Meillä on vaan pidempipinnaisia ja lyhempipinnaisia(mihin itse lukeudun) kannattajia
  mitä joukkueen kehittämiseen ja muutokseen tulee.

  Tuosta ”pienestä” pilkasta sua kohtaan en kyllä tunnista itseäni

  Kävin oikein viime viikon raapustukseni läpi mutta jos näin oli niin
  haluaisin tietää että mikä oli kirjoitukseni josta ”niin mielesi pahoitit”?

  • En tarkoittanut ketään täällä, vaan fyysisesti tapaamiani henkilöitä viime tiistain jälkeen, jotka ensimmäisenä, kun olen jonkun tavannut, ovat muistuttaneet siitä, kuinka Arsenal on täyttä roskaa…

 9. Oooospina
  Gabriel Mustafi Holding Monreal
  Lucas Elneny Reine-Adelaide Iwobi Xhaka
  Theo
  Subs:
  Martinez Debuchy Merte Gibbs Maitland-Niles Ox Alexis
  COYG

 10. Mites meidän Carl Jenkinson? Ihmetyttää että Gabriel siellä oikealla höylää vaikka näytöt molempiin suuntiin on ollut kyseenalaisia. Mieluusti olis nähnyt oikeanapakkina vaikka ramman Debuchyn. Eipä ole vielä pelissä hurraamista.

 11. Mikä Merten tilanne on? Eikös ole ollut penkillä jo pidempäänkin? Jos tällaisessakin matsissa tarvitsee peluuttaa paljon pelannutta Mustafia niin missä matseissa Wenger meinaa Merteä sit peluuttaa?

 12. Käsittämätöntä että Sanchezia pitää peluuttaa tälläisissä kissanristiäisissä varsinkin kun peli on jo käytännössä ratkennut. Onko kaverilla FA Cup-pykälä sopimuksessa vai mitä ihmettä kun tuli sisään S’toniakin vastaan? Nyt kun pamahtaa se takareisi niin voidaan puhua vuosisadan turhimmasta loukkaantumisesta.

 13. Ehkä osa show’ta. Alexis haluaa aina pelata ja aika moni halusi myös nähdä suurimman tähden.

  Kaiken kaikkiaan hyvällä asenteella pelattu. En lähtisi valittamaan mistään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s