Kirja ajaa harjoittelun edelle ja Allegri, Wenger sekä Sanchez esillä muissa aiheissa

Aloitetaan ennätyshankintamme asioilla eli kyseessä tietysti Özil. Saksalainen ei pystynyt harjoittelemaan, mutta oli silti riittävän hyvässä kunnossa mainostaakseen uutta kirjaansa. Ei vaikuta oikein hyvältä ja saa nähdä onko Mesut pelikuntoinen huomenna Anfieldillä.

Jos kuitenkin ollaan brutaalin rehellisiä, niin Özilin puuttuminen pahasta vieraspelistä ei olisi suurikaan ongelma tämän kauden näytöillä. Toki sama koskee lähes koko joukkuetta, muta silti parhaiden pelaajien pitäisi olla niitä, jotka kantavat joukkuetta vaikeissa paikoissa.

Ongelmaksi Özilin mahdollisen puuttumisen lähinnä tekee korvaajien puute, kun muun muassa Elnenykin on poissa loukkaantumisen vuoksi. Oma valintani olisikin vaikeaan vieraspeliin mieluummin kolme duunaria keskikentän keskustaan kuin Özil surfaamaan pelin ulkopuolelle lähes koko otteluksi, kun Liverpool prässää ylhäältä asti. No huomenna enemmän otteluennakkoa.

Özilistä jatkettaessa mies paljastaa kirjassaan kuinka otti Mourinhon kanssa yhteen Real Madridissa, koska portugalilainen ei ollut tyytyväinen miehen otteisiin ja työmoraaliin. Kuulostaako tutulta? Ero on vain, että Wenger ei vaadi tarpeeksi ja antaa Özilin surfata pelistä ja kaudesta toiseen kausikortilla avauksessa täydet 90 minuuttia kerta toisensa jälkeen.

AKB:t voivat huokaista helpotuksesta, sillä heidän eilen esille nostama pelko Wengerin siirtymisestä B*rcaan ensi kaudeksi ei toteudu. Arsene ilmoitti, että ei aio valmentaa katalaaneja ensi kaudella. Tuskin sillä oli mitään tekemistä sen kanssa, että B*rcaa ei miehen palvelukset voisi vähempää kiinnostaa..

Juventuksesta Allegria on paljon huhuttu meille ja nyt italialaisseura on näemmä iskenyt takaisin. Joku voisi ajatella, että kostona mustavalkoiset yrittäisivät hankkia Wengerin tai laittaa edes huhuja liikkeelle asiasta. Kaikki tosiasiat tunnustavat kuitenkin ymmärtävät, että tämä ei olisi mikään parannus italialaisille, vaan heikennys nykytilanteeseen.

Tästä syystä huhujen kohteena onkin Sanchez ja tarjouskin olisi tehty. Juventuksen huhutaan tarjonneen 30 miljoonaa euroa parhaasta pelaajastamme. Uskomattoman alhainen summa ja noin kolmasosa siitä mikä siirtosumman pitäisi nykymarkkinoilla olla. Silti jos ja kun Sanchez myydään kesällä, niin hinta tulee olemaan jotain tuollaista. Ei ehkä ihan noin alhainen, mutta olen yllättynyt jos saamme edes saman kuin maksoimme eli 35 miljoonaa puntaa.

Mainokset

6 thoughts on “Kirja ajaa harjoittelun edelle ja Allegri, Wenger sekä Sanchez esillä muissa aiheissa

 1. Joo Wenger on ilmoittanut olevansa jalkapallopappi ja täysin sitoutunut rakastammaame seuraan eli Arsenaaliin joten on jo päätöksensä tehnyt eli kannattajien riemuksi jatkaa seurassa ja seura suostuu jos vain pysymme 4 sakissa.
  Tarkoitan siis vastustajan kannattajien riemuksi.
  Nyt kaikki yhdessä rukoilkaamme että häviämme kaikki kevään loput ottelut

 2. Odotan kauhulla huomista iltapeliä. Arsenal ei näistä pikkutauoista välttämättä juuri (välittömästi) hyödy, vaan alku saattaa olla laiska ja lämpeäminen tapahtuu hitaasti jos ollenkaan ensimmäisessä pelissä. Näin on ainakin joskus nähty. Hankala yhdistelmä, jos Pool tulee Anfiedille ominaisesti hirveällä höyryllä päälle ja Arsenal on vielä hölkkävaihteella liikkeellä.

  Wengerin pelitapa on puhki analysoitu ja hyvin nuorempien managerien tiedossa. Se on mielenkiintoista, että kun pikkuseurat tukkivat Wengerin piirtämät etenemissuunnat, niin joukkue näyttää neuvottomalta ja peli hidastuu kohtuuttomasti. Se on mielestäni yksi asia, joka erottaa Wengerin nykyaikaisista ”pikatulos”valmentajista. Uudet nimet osaavat opettaa enemmän käypiä pelikuviomalleja, jos yksi suunta on tukossa. Pelaajat tietävät paremmin tehtävänsä ja osaavat paremmin reagoida kulloiseenkin pelitilanteeseen. Arsenal näyttää jähmeältä ja usein yllätetyltä sekä hyökkäämisessään että puolustamisessaan. Koko pelin idea on juuri oveluus ja yllättäminen, joten Arsenal antaa paljon tasoitusta jähmeilyllään.

 3. Eli Özilistä on otettu kuva kirja kädessään? Voihan sitä tuostakin tietysti otsikoita repiä.

 4. Bournemouthin Eddie Howe on syvässä kriisissä ja joukkue vajoamassa putoamistaisteluun. Bourmemouth on yhä voitoitta tänä vuonna. Tämä on yleinen ilmiö kokemattomilla valmentajilla, korjaaminen ei suju kun meno tahmaantuu. Alkaen ihan meidän omasta Sami Hyypiästä.

  Howe saanee potkut ennen pitää ja kuningastie jättiseuraan on tukittu vuosikausiksi. Pitää antaa lisänäyttöjä juuri tasaisuuden ja kriisienratkaisukyvyn oppimisesta. Vielä tavallista yleisempää tämä työkalupakin kapeus tuntuu olevan brittivalmentajilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s