Tällä kertaa tappio odotetusti Liverpoolin vieraana

Liverpool – Arsenal 3-1 (2-0)

Eipä tämänkään tuloksen ennustaakseen tarvinnut olla kummoinen veikkaaja. 3-1 oli lopputulos, kuten ennakossa kirjoitin. Toisin sanoen normipäivä Wengerin johtomassa Arsenal maailmassa. Iso vieraspeli ja tuloksena on tietenkin tappio. Edelleenkään emme ole voittaneet kuin yhden ison ottelun koko kaudella ja liigassa ei yhtään top7 -joukkuetta vieraskentällä. Mutta kuka voisikaan tehdä parempaa työtä managerina?

Wengerin ratkaisu ja yritys muuttaa asioita oli laittaa Özil taas vaihteeksi ”lomalle” ja Sanchez penkille. Loistavaa managerointia, kun joukkueen kaksi kalleinta ja parasta pelaajaa ei pelaa, vaikka luultavasti molemmat olivat pelikuntoisia.

Ainakin Özilistä sosiaalisessa mediassa viime päivinä olleet kuvat eivät ole viitanneet mihinkään suurempaan sairauteen. Muutenkin melko epätodennäköistä, että saksalainen olisi monta kertaa kaudessa sairaana. Eiköhän poissaolon syy liene ihan jokin muu, kuten Sanchezinkin penkityksen. Toisin sanoen sopimustilanne ja mahdolliset yhteenotot managerimme kanssa.

Managerimme selitys tappiolle oli aivan uskomaton ja kertoo kuinka syy on aina jossain muussa kuin omassa tekemisessä. Aikaa edellisestä pelistä oli liikaa. 11 päivää oli liikaa, kun taas yleensä Wenger syyttää, että pelejä on liikaa, eikä palautumisaikaa ole ja vastustajalla on sitä enemmän. Mikään ei kelpaa ja selitysten ainoa tarkoitus on pelastaa oma nahka kerta toisensa jälkeen. Mikähän olisi managerimme mielestä oikea aika pelien välillä?

Todella loistavaan paikkaan tuli Sanchezin penkille jättäminen, sillä luulisi tiistaiksi Bayern Munchen ottelun yhteyteen suunnitellun Wengerin vastaisen protestin saaneen juuri lisää osallistujia parhaan pelaajamme kohtelun takia. Tuskin se ainakaan vähentää osallistujamäärää ja ehkä jopa osalle kannattajista Wengerin tuorein tempaus oli viimeinen niitti. Toivottavasti näin ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Tällä hetkellä neljän joukkoon sijoittuminen näyttää hyvin epävarmalta, vaikka kilpailijat tekevät kaikkensa pistemenetyksillä, että Wenger saa kaikenmahdollisen avun ja onnen. Toki sekään ei tule riittämään jos esityksemme ja joukkueen ilme ei parane selkeästi kauden lopuissa otteluissa. Vaikea nähdä vain mistä parannus tulisi, kun Sanchezinkin kanssa välit ovat todennäköisesti managerillamme täysin poikki eilisen jälkeen.

Aivan uskomatonta, että seuramme on ajautunut tähän pisteeseen. Koko seura on täydellisessä kaaoksessa ja olemme yleinen naurunaihe jalkapalloilevassa maailmassa. Kaikkein pahinta on, että kaikesta huolimatta todennäköisin lopputulos on Wengerin jatkosopimus.

Loppukaudelle itselläni ei ole mitään odotuksia otteluiden suhteen, sillä emme voita liigaa tai edes FA Cupia millään ilveellä, sillä siinä on jäljellä aivan liian monta hyvää joukkuetta jos ylipäätään voitamme amatööritason Lincolnin seuraavalla kierroksella. Neljän joukkoon pääseminen ei voisi kiinnostaa vähempää, joten kauden ylivoimaisesti tällä hetkellä kiinnostavin tapahtuma on Wengerin vastainen protesti tiistaina. Ei voi kuin toivoa, että se onnistuu ja saa jatkoa tulevissakin peleissä ja niin kauan, että saamme uuden managerin.

22 thoughts on “Tällä kertaa tappio odotetusti Liverpoolin vieraana

 1. Merson satuili että Wenger on kesällä menos PSG:hen
  Luonnollisesti. PSG on jo vuosia himoinnut dynaamista valmentajaa joka vie PSG:n ………..neljänneksi

 2. Miksi Wenger ei lähtenyt itse kaksi vuotta sitten? Olisi ollut ihan tyydyttävät läksiäiset, vaikkakaan ei erityisen upeat.

  Nyt en näe Wengerin kannalta oikein mitään hyviä vaihtoehtoja. Ei kunniakasta tietä ulos. Varsinkin kun sanoi vielä, että valmentaa joko Arsenalissa tai muualla syksyllä. Edes Ranskan maajoukkueessa ei ole ilmeisesti vapautumassa pestiä. Suurseurat eivät Wengeriä palkkaa, joten jäljelle jää sitten joku Lyon, Monaco-tyyppinen heikohko vaihtoehto. Pakotie olisi vain ilmoitus, ettei terveys enää kestä valmennushommia.

  • Asiaa, wenkun ois pitäny poistua pari vuotta sitten ns.kunniallisesti, ois jääny faneille erittäin hyvä maku ja kunnioitus
   Nyt enää kiihkeimmät wenkulafanit sietää nykymenon.
   Toivon todella et nää allegrihuhut pitäs paikkansa. Todennäköisesti kuitenkin ensi kuussa tulee ilmoitus wenkun loppuelämän mittaisesta sopimuksesta 😨

 3. Ei perustu mihinkään, mutta alan ostaa tämän Allegrin kanssa on sovittu -homman. Joka julkaistaneen sitten huhtikuussa.

  Neljäs scudetto tulossa kovaa vauhtia. UCL-finaalin yltänyt. Kiinnostusta valmentaa ulkomailla. Kova pelin organisoija, puolustuspelaaminen rautaa. Voisi olla kyllä hyvä valinta 3-4 vuodeksi rakentamaan uudelleen joukkeutta Wengerin apatian jäljiltä. Tosin lädipelaajat saisivat varmaankin kyytiä, tuskin taso ja kurinalaisuus miellyttäisivät.

 4. Monaco on tällä hetkellä niin kovassa lennossa niin sarjataulukossa kuin myös pelillisesti . Joukkue hyökkää todella agressiivisesti joukkuepuolustuksen kuitenkaan kärsimättä.
  Joten monaco ei oo se jengi joka alkaa wenkulaan aikaa ja rahaa tuhlata

  • Ajattelinkin, että jos sieltä valmentaja haetaan kesällä pois. Aina mahdollista tuon kokoluokan seuroissa.

   • Kaikki mahdolliset seurat tietävät, ettei Wenger ole mikään kestävä ja pitkäaikainen ratkaisu noilla ikävuosilla. 2-4 vuotta maksimissaan jaksaa ja aivan huipputason stressissä vähemmänkin.

 5. Joo sinänsä sieltä voi paikka vapautua mutta kyllä Euroopan jokaise huippuseuras analysoidaan mitä kukin valmentaja voi tuoda tullessaan joten wenkula nähdäkseni poissuljettu.
  Ei kukaan huippuseura tietoisesti halua taantua tai ongelmia itselleen.
  Lisäksi Wenger varmaa vaatii aikamoista palkkaa joten mun on vaikea nähdä wenkun työllistyvän mihinkää. seuraan.
  Sen sijaan joku ranskan ”yle” saattaa miehen pestata pariksi kaudeksi jorinoimaan

 6. Kysymys kuuluu: mikä menestystä janoava, aallon harjalle haluava seura palkkaisi Wengerin kaltaisen fossiilin? Ei tule montaa mieleen..
  Mielenkiintoista olis kyllä tietää mistä Ö:n ja A:n kohtelu todellisuudessa johtuu? Ö:n asenne ollut sitä sun tätä koko kauden, mutta johtavana pelaajana, toivoisin että A olis nostanut ”kissan pöydälle” ja vaatinut suuria MUUTOKSIA.
  Saksalaisia vastaan lähdetään tietysti ykkösmiehistöllä ja tod näk toinen heistä loukkaantuu. Pataan tulee reilusti vaikka vastustaja pelais puolivaloilla…

  Turhahan tässä on muutoksia vaatia, kun pokaaleja tulee tasaisesti ja peli on huippukunnossa.
  Ei muuta kuin Wenkulalle parin vuoden jatko ja palkankorotus.Piste

 7. Wengerin vihjaus siitä, että hän valmentaa ensi kaudella Arsenalissa tai jossain muualla, saattoi olla hänen umpimielinen uhkaus. Eli Kroenken olisi syytä antaa tuhti palkankorotus tai hän lähtee, mikä olisi wengerin mielestä katastrofi Arsenalille.

 8. Jos Kroenke jenkkitapaan kuuntelee mediaa ja somea, on selvää sitä kautta, että jotain pitää tehdä. Seura on aivan naurunalainen, mikä ei varmaan ollut se asema mitä haettiin Emirates-stadionilla ja kasvamisella. Vaikea sanoa, onko sponsoreilla jotain vahvaa viestiä ja halua assosioitua väsyneeseen Wengeriin. Boardi todennäköisesti ei kuuntele sponsoreita kovinkaan herkällä korvalla brittijäärätyyliin.

 9. Kyse voi olla myös siitä, että wenger ymmärtää bisnesmiehiä paremmin kuin managerit yleensä. Eli pyrkii myös hyvään taloudelliseen tulokseen.

  Vielä tuosta wengerin turhan helposti ennustetusta kommentista eli että kahden viikon paussi oli huono homma. Cech sanoi aika eri lailla: Meillä oli kaksi viikkoa aikaa valmistautua otteluun. Vielä hämmentävämpi on Cechin toinen kommentti: molemmat puoliajat pelattiin samalla taktiikalla. Eli puoliajalla ei tehty muuta kuin Alexisin ottaminen kentälle. Sattui vain sujumaan hiukan paremmin.

 10. Wenger voisi lähteä kesällä Kiinaan. Siellä varmasti olisi ottajia kun miehellä on kuitenkin nimeä ja tämän lisäksi palkkauspuolikin olisi varmasti enemmän kuin kunnossa. Viimeisenä tekonaan Arsenalille voisi Wenkula sitten ostaa uuteen seuraansa kaikki meille hankkimansa flopit ja muut kehäraakit tottakai perinteiseen kiinalaiseen tyyliin reiluun ylihintaan.

  • Hyvä idea. Ja onhan Japanin keikan perusteella jotain sympatioita Aasian suuntaan.

   En kyllä edelleenkään pysty ostamaan väitteitä siitä, että Wengeriä motivoisi raha. Sen ymmärrän, että kannattajapaineen takia voi pyytää lisää rahaa, koska haukkuminen potuttaa. Mutta se on silti eri asia kuin ahneus.

   • Samaa mieltä raha-asiasta. Kyllä tässä on kysymys siitä, että ideologia ei istu tämän päivän palloiluun,

 11. Tässä on aika hyvä kommentti Arsenalin keskikentästä: ”Xhaka has been really average, Coquelin has gone backwards and Iwobi’s not a midfielder for me. That’s the same midfield that played against Chelsea and it is not a midfield of a top team.”

  Sanoja on Sunday Timesin Jonathan Northcroft. Tämän voi allekirjoittaa – usein syyttävä sormi osoittaa puolustukseen, mutta tuolta ne suurimmat ongelmat löytyvät. Cazorlaa ei ole pystytty korvaamaan ja muilta osiltakaan taso ei vain ole riittävä.

 12. Ilmeisesti Alexis ottanut useamman pelaajan kanssa yhteen Arsenalin treeneissä ennen Liverpool peliä. Toisaalta ymmärrän täysin Alexisin voitonnälkää, mutta jalkapallo on edelleen joukkuelaji ja huonolla ryhmähengellä ei ikinä ole mitään voitettu.

 13. Tietämättä aivan tarkkaan mitä siellä treeneissä on tapahtunut, tämä alkaa olla lopun alkua kun joukkuehenki jo rakoilee.
  Nythän on ainakin selvää että
  Alexis lähtee, pitää vaan saada hänestä kunnon hinta.
  Wenkula vois tosiaan mennä sinne Kiinaan ja viedä muutaman ylipalkkaisen virkamiespalloilijan mukanaan.

  Olen ollu tähän asti varma että jäärä vielä jää mutta nyt alkaa tuntumaan että on sittenkin lähdössä, sekoittaa vaan koko seuran. lähtiäisiksi. Meille nauraa harakatkin, enkä tarkoita pelkästään newcastle faneja

 14. Joo luin kans kommentin että Alexis lähteny treeneistä ovet paukkuen. Syytä en tiedä mutta ainaki taustalla on varmasti se että Alexis on totaalisesti tympääntyny joukkueen esityksiin ja ehkä jopa joidenki pelaajien taitotasoon tms.
  Samoin ymmärrän että toisilta voi vaatia ja pitääkin vatsinkin kun itse vetää sata lasissa mutta asia pitää esittää oikein.
  Jos se on ollut loukkaavaa jotain kohtaan niin sitte tällä kertaa asetun wenkun kannalle penkityksen suhteen.
  Varsinkin kun mestaruusjuna on karannu jo aikoja sitten.
  Mutta ettei se karkaisi taas tulevina vuosina niin wenkula v…ttuun ja äkkiä

 15. Ei Sanchez tässä välttämättä ole pelkästään hyveellinen ja tulisieluinen. Jos on menossa Juventukseen tai Bayerniin, ne eivät isoa siirtosummaa maksa. Sen sijaan saattaisivat kompensoida pelaajalle, jos alentaa siirtosummaansa esim. polttamalla välit ex-seuraansa. Vaikuttaa klassiselta kuviolta tässä mielessä.

  Sanchezin markkina-arvo on mielestäni ainakin 60m, mutta tosiaan ei yllättäisi jos Arsenal saisi pelkästään omansa pois. Ja taas harakatkin nauraa. Toki ihan eri maksuhalukkuus on esim. Cityllä ja PSG:llä, mutta pelaaja sen osoitteen valitsee.

  • Tiedä sitä tosiaan, mikä on kiukuttelun todellinen syy. Arsenal ilmoittanut, että turha haikailla kesällä minnekään? Alle 50 miltsillä ei myydä? Uusi soppari ei nosta palkkaa 300000 euroon viikossa? Harmitti, kun Chilessä oli järjestetty arsenal-protesti ja paikalle oli tullut alle 10 sanchez fania?

   Ja sit on keksinyt kiukuttelun aiheen jostain ja jotkut muut pelaajat ovat sanoneet pari valittua sanaa.

   Sädekehää en nyt ainakaan vielä Sanchezin ympärille laittaisi.

 16. Mua suoraan sanottuna vituttaa, kun aikuiset ihmiset kiukuttelee. Ymmärrän sen voittamisen tahdon, mutta todellinen voittaja ei kiukuttele vaan pyrkii nostamaan muita ylöspäin.

  Wenger saisi ilmoittaa tulevaisuudestaan mahdollisimman nopeasti. Mitä enemmän ukko pitkittää päätöstään, sen enemmän joukkue kärsii.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s