Wengerin vastainen protesti onnistui, mutta samaa ei voi sanoa peliesityksestämme ja tuloksesta

Arsenal – Bayern Munchen 1-5 (1-0), yhteismaalit 2-10

Peli

Aivan kammottavaa ja olemme todellinen naurunaihe Mestareiden liigassa. Kärsimämme 5-1 tappio Saksassa ei riittänyt, vaan sama piti kokea uudestaan eilen kotikentällä. Nöyryyttävää ja kaiken huippu on managerimme, joka syyttää tuloksesta tuomareita. 10-2 murskalukemat kahdessa ottelussa ja vika on tuomareissa. Milloin tämä oikeasti loppuu..

Tuomareiden syyttäminen on ihan turhaa, sillä sama on toistunut niin useasti ennenkin tässä vaiheessa kisaa. Se, että saamme punaisen ja vastustaja pilkun ei ole tuomareiden syy, vaan me emme Wengerin alaisuudessa vain osaa puolustaa tarpeeksi hyvin. Vastustajat pääsevät koko ajan hyville paikoille ja se vain lopulta johtaa näihin tilanteisiin, josta seurauksena on punainen ja pilkku. Ei siinä mitään sen ihmeellisempää ole.

Hyvä ensimmäinen jakso ja alku peliin selittyy ainoastaan, sillä että paineita ja menestysmahdollisuuksia ei enää ollut. Sama on nähty niin usein ennenkin. Paineettomassa tilassa joukkue pärjää ja pelaa hyvin, mutta ei muulloin. Samoin Bayernin keskittyminen ei varmasti ollut sataprosenttista jatkopaikan ollessa jo varma. Sitten kun saimme maalin ja suurimmat akb:t unelmoivat jo jatkopaikasta, niin vierailijat alkoivat taas pelaamaan ja seurauksena oli jälleen murskatappio.

Tappio oli pahin kotipelissä kärsitty lähes 20 vuoteen ja pahin englantilaisjoukkueen kärsimä yhteistuloksena Mestareiden liigassa. Wenger tekee taas todella historiaa, mutta ei todellakaan hyvällä tavalla.

Jos managerimme oikeasti välittäisi seurasta, niin ilmoitus erosta tai vähintään kesällä lopettamisesta/muualle siirtymisestä olisi tullut välittömästi pelin jälkeen tai viimeistään tänään aamulla. Kaikki tiedämme kuitenkin, että diktaattorimme ei luovu vallasta suosiolla, vaan siihen vaaditaan vielä paljon asioita ja mikään niistä ei ole seuralle hyväksi muuta kuin siinä mielessä, että vihdoin jossain vaiheessa sitten saadaan uusi manageri.

Protesti
Ehdottomasti eilisen protesti meni positiivisen puolelle ja vieläpä reippaasti. Muutama sata kannattajaa oli kelvollinen määrä ottaen huomioon kyseessä olleen viikkopelin ja vieläpä sellaisen, johon kovin moni osallistuneista tuskin oli edes menossa.

Ylipäätään on aina äärimmäisen vaikea saada porukkaa liikkeelle, vaikka tyytymättömiä olisi valtaosa kannattajista. Useimmat vain tyytyvät valittamaan sosiaalisessa mediassa tai pubissa. Varsinkin ensimmäiseen protestiin on vaikea saada ihmisiä liikkeellä, kun useat pelkäävät että homma ei onnistukaan.

Protesti oli näkyvä, erittäin äänekäs ja sai huomiota valtavasti niin sosiaalisessa mediassa samoin kuin muun muassa BT Sportsin lähetyksessä sekä BBC:n ja Sky Sportsin uutisissa ja nettisivuilla. Oikeastaan juttuja, kuvia ja videoita löytyy lähes joka paikasta, josta voi ottelusta ylipäätään lukea.

Loistavaa ja tässäkin suhteessa protesti onnistui eli näkyvyyttä tuli todella paljon ja sitä kautta keskustelua aiheesta. Toivottavasti sama saa jatkoa tulevissa peleissä, sillä nyt on todella paikka iskeä. Eilinen tulos vain antoi lisäpotkua protestoinnille.

Nyt jos protestointi jatkuisi ja Lincoln venyisi edes uusintaan tai aiheuttaisi todellisen shokin voittamalla lauantaina voisi se riittää Wengeristä eroon pääsemiseen. Tällä hetkellä näyttäisi olevan ensimmäistä kertaa valoa tunnelin päässä edes hitusen, mutta toisaalta vielä ollaan kaukana tavoitteen saavuttamisesta.

Mainokset

17 thoughts on “Wengerin vastainen protesti onnistui, mutta samaa ei voi sanoa peliesityksestämme ja tuloksesta

 1. Käsittääkseni tälle kaudelle fa cupin säännöt muuttuivat siten, että puolivälierissä ei enää pelata uusintaa vaan homma pelataan loppuun asti lauantaina. Am I right or am I right?

  Tuomarikorttia pääsi tosiaan jälleen käyttämään. Tämä olisi hyväksyttävää, jos wenger olisi sanonut esim. Burnley-ottelun jälkeen, että kävi hirveä munkki, kun saimme ottelun lopussa rangaistuspotkun paitsiotilanteesta… mut ei, se oli team spiritiä.

 2. Kritiikki on tällähetkellä kovaa eikä selittelyille ole sijaa. Varmasti seurakin tiedostaa nämä asiat ja luulisin, että jonkunajan päästä ilmoitetaan Wengerin jättävän Arsenalin kauden päätteeksi.

 3. Miksi kukaan huomaa miten paska toi mustafi on ihan sama tasoa kuin santos squillaci sendros ja muut sankarin mitä ollaan nähty

 4. Kyllä wenkku tällä kertaa oli ainaki osittain oikeas tuomareita syyttäes mutta se ny on ihan sama koska jatkoon ei oltais päästy kuitenkaa.
  Niinku eno eile kirjotti nii kyse on paljo isommasta asiasta ku yksittäisetä matsista tai otteluparista.
  Kyseessä on itsestään liikoja luuleva nykypäivän valmennuksesta jälkeenjäänyt narsisti joka yrittää saavuttaa mestaruuksia vanhoin opein itselleen ja kaikille muille todistaakseen että on oikeas.
  Wengerin puolustajat ovat vedonneet siihen että olemme ”menestyneet” voittamalla ny 2 facupia ja olemalla sijoilla 2-4 käyttämällä huomattavasti vähemmän rahaa kuin esim muna, chelski, pool tms ja tekem’llä hyvää taloudellista tulosta.
  Munalla ja chelskillä toki on isommat rahavarat ei siinä mitään, citystä ny puhumattakaan mutta nuukailun loppulaskuja aletaan maksaa wenkun lähdöstä riippuen tulevana kesänä, tai sitä tai sitä seuraavana.
  Siis nuukailun loppulasku tuloo maksettavaksi sillä hetkellä kun uusi ja VOITONNÄLKÄINEN manageri astuu remmiin.
  Hän katsoo mitä kädessä on ja kaikki huonot kortit lentää roskiin
  ja ostaa uuden pakan.
  Ja se pakka maksaa.
  Seuraavan kahden vuoden aikana joudumme ostamaan ainakin 7-8 laatujamppaa nykypäivän hinnoilla.
  Tilanne on sama ku pitäis ittellää liian alhaista veroprosenttia ja ihmettelis sitte seuraavan vuoden joulukuus että tulipa paljo jälkiveroja maksettavaksi.
  Wenkku ja nautastan: Witun urpot

 5. No eilinen meni kuten meni ja saimme olla osallisina varmaan pahimpaan pleijariteurastukseen ucl:n historiassa.

  Mutta että fanien protesti onnistui? Mitä ihmeen väliä sillä on? Tai jollain someprotesteilla? Minun tekstillä täällä? Aivan. Ei yhtään mitään. Stan Kroenke ei ole tyhmä sijoittaja, joten ainoa mitä Stan ymmärtää on raha. Vai luuleeko joku, että Kroenke omistaa Arsenalin (tai oikeammin vain määräysvallan) ”rakkaudesta lajiin”. Nyt saa nauraa.

  Millään meidän läpinöillä ei ole merkitystä, jos edelleen käymme peleissä ja ostamme paitoja/huiveja/jne. Ainoa protesti joka varmuudella toimii, on jättää omat rahat kukkaroon ja antaa Kroenken huomata sen.

  Silloin ja vain silloin saamme muutoksia.

 6. No onhan tässä aineksia herättää Kroenkea. Seitsemäs peräkkäinen suora putoaminen UCL-pudotusvaiheessa, kaksi viimeistä murskalukemin ja tämä oli rumin tappio pudotuspeleissä englantilaisseuroille. Lisäksi stadionilla oli media-arvioiden mukaan tuhansia tyhjiä paikkoja. Rättimyynti myös sakkaa näillä tuloksilla ja pelaajien esityksillä kuin kivi, ei junnut halua spedejen paitoja kantaa.

  Boardikaan ei voi enää noilla lukemilla ummistaa silmiään tason puutteelle. En itse lähde allekirjoittamaan täysin arvioita pelaajien luokattomasta tasosta, vaikka joitain pelaajia pitääkin vaihtaa. Kyse on valmennuksesta. Ja koko valmennustiimistä. Onneksi nykyään joka tapauksessa uusi valmentaja tuo koko taustatiimin mukanaan, ei jollain Bouldillakaan ole enää mitään uskottavuutta jatkaa.

  Nyt vaan romahtaminen kuudenneksi liigassa ja se on siinä. Ehkä loppukauden mielenkiintoisin seikka on liigapelit ja reaktio. Arsenalin materiaalilla pitäisi voittaa suurin osa peleistä (pl. kärkiseurat), mutta jos pelaajat heittävät läskiksi ja hylkäävät Wengerin (kuten Chelseassa hylkäsivät Mourinhon), tappioita tulee aika monta vielä ennen kesää.

 7. Uh, pää hajoaa jos koko UEFA:n Barca kampeaa itsensä jatkoon, kun Arsenalin kiri neljän maalin takaa päättyi 1-5.

 8. Ja tietenkään media ei enää koskaan palaa kyseenalaisiin filmauksiin, vaan on täynnä ylistystä ja ihailua koko maailman Barcaa kohtaan.

  Ei sekään siis kovin paljon auta, vaikka Arsenal joskus palaisi oikeaksi jalkapallojoukkueeksi. Vuori kiivettävänä UCL:n voittamiseksi, kun tuomarit suosivat jättejä näin selvästi. Esim. Arsenalille on oikeasti varattu vain statistin rooli, saati että se myös käyttäytyy täysin statistin tavoin.

  • Sky sports tietää kertoa että OX haluaa kesällä pois seurasta,jos näin niin on todella sääli,muutaman pelin perusteella mitä keskellä pelannut niin olen kyllä tykännyt miehen otteista.en tiedä sitten muuttaisiko valmentajan vaihto asiaa.

   • OW myös eri koutsin alaisuudessa saattais olla kelpo pelimies joka sais sen piilossa olevan potentiaalin esille.

 9. tuon barcan pelin jälkeen alkoi kyllä v*t*ttaan kahta kauheammin tuo tuomarisekoilu meidän pelissä. Oltais varmasti pystytty samaan, oli se meidän peli niin hyvän näköistä siihen punakorttiin asti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s