Mikä on seuraava nöyryytys ja manageria vaihtamallako ei voi tilanne parantua?

Tässä on nyt pari päivää saatu maistella totaalista nöyryytystä Mestareiden liigan jäljiltä. 10-2 yhteislukemat eivät jätä mitään selittelyjen sijaan ja siksi onkin täysin häpeällistä, että edelleen Wenger hakee vikoja ja syitä tappioille kaikista muista kuin itsestään.

Muissa seuroissa jo yhdestä murskatappiosta tai vähintäänkin parista manageri menettää työpaikkansa. Meillä sen sijaan Wengerin johdolla on tullut viimeisen 10 kauden aikana kärsittyä 10 tappiota neljällä tai useamalla maalilla. Aivan käsittämätöntä, eikä tämä tilasto edes käsitä muita nöyryytyksiä, kuten 4-4 Newcastle ja Tottenham pelejä, tappiota kolme sarjaporrasta alempana pelaavalle Bradfordille, Liigacupin finaalitappiota Valioliigasta tippuneelle Birminghamille jne. Listaa voisi jatkaa todella pitkään.

Onhan se nyt melkoista, kun tiistaina ennen peliä sai lukea BBC:n selvästi pilkkaavia uutisia, kuinka veikkaustoimistojen mukaan jopa avaruusolentojen löytyminen 2017 vuoden aikana on paljon todennäköisempää kuin meidän jatkopaikka Bayernia vastaan. Ja kaiken kruunaa, että veikkaustoimistot olivat täysin oikeassa.

Roskalehti Metron mukaan Sanchezin vaatimus palkaksi uudessa sopimuksessa olisi 250 000 puntaa viikossa. Vaikuttaa aikalailla nykymarkkinoiden mukaiselta summalta, kun puhutaan ihan sarjan parhaista ellei jopa parhaasta pelaajasta. Varmaa tosin on, että Sanchez ei tuota tule saamaan, sillä Wengerille tarjottu uusi sopimus on ”vain” vajaa 200 000 viikossa eli 10 miljoonaa vuodessa ja kukaan ei tunnetusti joukkueessa voi tienata enempää kuin diktaattorimme. Ei sillä, että uskoisin parhaan pelaajamme jäävän Wengerin laisuuteen, vaikka saisikin tuon palkan.

Wengerin virtuaalihankintojen lista sen kun vain jatkaa kasvuaan. AS Monacon huippulupaus Kylian Mbappe on uusin vahvistus Messin, Ronaldon ja kumppaneiden jatkoksi. Managerimme oli huhujen mukaan kiinnostunut ja olihan asiasta ihan oikeakin uutinen jokin aika sitten. Jostain kumman syystä vain tämäkin hankinta jäi ja jää vain todellisuudessa tekemättä.

Loppuun laitan suhteellisen pitkän lainauksen Onlinegoonerin forumilta, joka vastaa täydellisesti kysymykseen kannattaisiko vihdoin vaihtaa manageria:

Mourinho came to Chelsea in 2004 and won the league 2005 and 2006.
Wenger in 2005 – building the team
Ferguson won the league 2007, 2008, 2009
Wenger in 2007, 2008, 2009… still building the team
Ancelloti came to Chelsea in 2009 and won the league in 2010.
Wenger in 2010… still building the team
Roberto Mancini came to Man city in 2010 and won the league in 2012.
Wenger in 2012… still building the team
Pellegrini came to Man city in 2013 and won the league in 2014.
Wenger in 2014… still building the team
Mourinho came back to Chelsea in 2013 and won the league in 2015.
Wenger in 2015… still building the team
Claudio Ranieri came to Leicester city in 2015 and won the league in 2016
Wenger in 2016… still building the team
Antonio Conte came to Chelsea in 2016 and already taking the EPL by storm until 2017.
Wenger in 2017… still building the team and we have the best attacking lineup..ever! Yes we did win 2 FA cups…Hurray!

3 thoughts on “Mikä on seuraava nöyryytys ja manageria vaihtamallako ei voi tilanne parantua?

  1. Tuon tilaston perusteella managerin vaihdon pitäisi olla selviö. Wenger itse muistaakseni kommentoi, että on huomioitava viimeiset 20 vuotta. Ei yhdenkään managerin työsuhdetta arvioida sillä perusteella mitä muinaishistoriassa tapahtui. Edellä mainittu tilasto ei sekään puolla Wenkun jatkamista. Wenger ei kuitenkaan ole ongelma vaan henkilöt jotka päättävät hänen työsuhteensa jatkamisesta.

  2. Huomenna on Wengerillä hyvä tilaisuus ”bounce back” ja näyttää sitä kuuluisaa ”mental strengthiä” aina yllätysvalmista Lincoln Cityä vastaan ja ilmoittaa että joukkueen kurssi on käännetty henkisesti raskaiden Bayern-pelien jälkeen.

    PS. 250.000 £ viikossa kyllä kuulostaa mielestäni Sanchezin palveluksista hyvinkin kohtuulliselta summalta, varsinkin kun miettii että Sanchezin pitäisi olla se kenen ympärille joukkuetta lähdetään rakentamaan seuraavien vuosien ajan. Toivottavasti chileläinen yllättäisi ja jäisi pörräämään punavalkoiseen paitaan.

  3. Toi tilasto on kieltämättä KARUA luettevaa Arsenalin näkökulmasta. Kaikkihan on luettuaan ymmärtää, mut Wenger tod näk toteaa ja selittelee huonosta tuurista, tuomarityöskentelystä, loukkaantumisista yms yms.
    Muualla on tehty muutoksia ja saatu menestystä. Meillä muistellaan Wengerin kulta-aikoja ja kieriskellään ”tervassa/höyhenissä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s