FA Cupissa amatööriporukka Lincoln City vastassa ja Wengerin vastaiset protestit jatkuvat tänään

Otteluennakko
Sanoin jo ensimmäisessä osassa Bayernille kärsityn 5-1 nöyryytyksen ja Sutton ottelun aikoihin, että tasomme on lähempänä Englannin amatöörisarjoja kuin maailman eliittiä. Edelleenkään en ole muuttanut käsitystä asiasta, vaan päinvastoin se vain sai vahvistusta tiistain uuden rökäletappion jälkeen.

Wenger on jälleen äärimmäisen onnekas, sillä täydellisen nöyryytyksen jälkeen vastassa on amatööriporukka ja tällä kertaa vieläpä kotona. Mitäpä jos tähän jatkoksi olisi ollut tiedossa vaikka vierailu Old Traffordille tai Stamford Bridgelle? Lincoln sentään saattaa kaatua jopa Wenger managerina.

Nyt kaikki Wengerin puolustajat, joita edelleen löytyy jonkin verran jostain käsittämättömästä syystä, saavat tuulta purjeisiinsa, kun managerimme pääsee taas kehuskelemaan upealla reagoinnilla ja nousulla edellisen pelin tappion jäljiltä, kuten Sutton voiton jälkeen. 10-2 yhteistuloshan onkin täysin kuitattu samoin kuin viimeinen 10 vuotta, sillä että FA cupissa vaivoin voittaa kaksi amatöörijoukkuetta. En edes halua ajatella kuinka nöyryyttävä tulee Wembleyn välierästä, kun vastaan asettuu joku kolmikosta Manhester City, Chelsea/ManU tai Tottenham.

En tiedä paljoakaan vastustajastamme, mutta tässä on juttua Lincolnista ja mitä voimme odottaa ottelulta. Tasoeron pitäisi olla aivan selvä, mutta valitettavasti tämän hetken tilanteessamme ei voi tietää mitä tulee tapahtumaan.

Jotain managerimme ajatusmaailmasta ja asenteesta tulevat kertomaan kokoonpanovalinnat. Jos avauksessa tai edes ylipäätään kokoonpanossa ovat Sanchez ja Özil, niin se paljastaa Wengerin olevan tavallista varovaisempi ja ehkä jopa pelkäävänsä asemansa puolesta, sillä normaalisti managerimme ei ottaisi kumpaakaan pelaajaa kokoonpanoon tällaisessa ottelussa.

Wengerin vastainen protesti jatkuu
Protestointi manageriamme vastaan saa jatkoa ja toivottavasti kaikki menee vähintään yhtä hyvin kuin ennen Bayern peliä. Tuolloin protesti onnistui, sai julkisuutta todella paljon ja aihe on ollut koko ajan esillä siitä lähtien. Protesti pakotti jopa puheenjohtajamme antamaan lausunnon, joka toki itsessään ei sanonut juuri mitään.

Edelleen jos Suomigoonereita tänään menossa peliin, niin kehotan lukemaan tämän protestiin liittyen ja menemään mukaan. Itselläni ei ole Twitter -tiliä, mutta hashtagien #wengerout ja #nonewcontract alta löytyy paljon lisää aiheesta niin menneen kuin tulevan protestin osalta.

Tänään todella on sellainen tilanne, että ensi kertaa uskon tappion tarkoittavan tämän jäävän Wengerin viimeiseksi kaudeksi. Suostuisin heti tähän tarjoukseen jos se olisi mahdollista.

Valitettavasti tähän on tultu, että nykyään joutuu toivomaan oman joukkueen tappiota isomman edun nimissä. Syyllisiä ovat kuitenkin manageri ja seurajohto, jotka ovat päästäneet asiat tähän pisteeseen asti. Kannattajilla ei ole enää mitään muita keinoja kuin protestoida.

40 thoughts on “FA Cupissa amatööriporukka Lincoln City vastassa ja Wengerin vastaiset protestit jatkuvat tänään

 1. En huomannut Sutton ottelun jälkeen että kukaan olisi ylistänyt joukkuetta tai manageria vaan kritiikki on ollut aika jatkuvaa.
  Jo pidemmän aikaa on tuntunut siltä että keskustelu Arsenalin managerin ympärillä on vähän kuin maahanmuuttokeskustelu. Jos et pidä kaikkia maahantulijoita raiskaajina, ryöstelijöinä ja etuuksien tavoittelijoina niin olet suvakki. Taas jos sanot jotain kriittistä asiasta niin olet rasisti.
  Wengerin ympärillä keskustelu tuntuu olevan sitä että on vain managerin palvojia jotka eivät halua luopua messiaasta koskaan tai sitten niitä joiden mielestä manageri on jälkeenjäänyt, itsepäinen seniili joka ei ole koskaan ymmärtänyt todellisesta jalkapallosta mitään tai ainakaan viimeiseen 10v.
  Voisiko olla että siinä välissäkin olisi jotain. Itse olen sitä mieltä manageria pitäisi vaihtaa koska Wenger ei saa joukkueesta kaikkea irti. Mutta en kuitenkaan ole sitä mieltä että olemme sellaisessa kriisissä kuin monet antavat ymmärtää.

  • Molemmissa kannoissa on pointtinsa. Wenger tai ainakin joku on saanut pelin kulkemaan aina sen verran, että muutaman tappion jälkeen kurssi on saatu käännettyä. Nyt ollaan uudessa tilanteessa: joukkueen paras pelaaja jätetään penkille (pool-ottelu) kurinpidollisista syistä, vaikka edessä oli yksi kauden tärkeimmistä otteluista. Wengerhän väitti, että mitään välikohtausta ei ollut, mutta Walcott myöhemmin myönsi että oli. Tämäkin oli poikkeuksellista, että pelaaja ns. käräytti wengerin. Ja ennen muuta, sen teki theo, joka on Pohjois-Lontoossa nuorisoidolin asemassa. Jotain on tapahtumassa.

 2. Wenger on aikoinaan ollut aikaansa edellä ja hyvä manageri.
  Paino sanalla ollut.
  Nyt mies todellakin on pelkkä painolasti ja rasite seuralle.
  Puhutaan että kukaan pelaaja missään ei saisi nousta seuraa isommaksi. Totta. Pitäis myös muistaa ettei myöskään kukaan manageri voi nousta seuraa isommaksi.
  Wengerillä alkoi 22. kausi ja tänä aikana 3 mestaruutta. Osumisprosentti huitelee 14 hujakoilla ja viimeisestä mestaruudesta aikaa 13 vuotta.
  Ja joku media puhuu managerivelhosta.
  Voi jumalauta. Ihan vertailun vuoksi niin Barca oli sieniliigas just
  samas asemas ku mekin
  Barcan piti tehdä 4 ja pitää 0 mutta ku PSG sai kuparisen rikki nii Barcan piti tehdä 6. Ja se teki.
  Meidän piti tehdä 5 ja BM korkeintaa yhden.
  Barca voitti 5 maalilla ja me hävittiin 4 maalilla.
  Lehdistö kyseli wenkulta että mitä pitäis muuttaa niin wenkula hämmästeli että mitä?
  Mitä Arsenalissa pitää muuttaa?
  Tuliko kellekään muulle mieleen että onkohan wengerillä iha oikiasti jotai alkavaa Alzhaimeria tms?
  Jos mies ei ittekkää tiedosta tilannetta vaan horisee tuohon malliin
  niin todella pahalta näyttää.
  Muistisairas mies johtamas yhtä maailman isointa seuraa
  Surullista

  • No en nyt menisi mitään diagnooseja asettamaan.

   Yksi tärkeä tekijä Wengerin korttitalon romahduksessa on se, että liki kaikki pelaajat ovat pelanneet maajoukkueissaan tai muutenk muiden huippumanagerien alaisuudessa. Ero taitaa olla jo kestämätön Wengerin ja nuorempien huippujen välillä, joten uskottavuus voittamiseen on omien pelaajien silmissäkin mennyt. Toistuvat ja nykyään aika räikeätkin sulamiset kertovat tästä.

 3. Amatöörit voitetaan, mutta semeissä on mitä ilmeisemmin lisäksi City, Spurs ja kahden jätin kamppailusta kenties Chelsea. Eli kaksi isoa voittoa vaadittaisiin pokaaliin. Se ei tältä Bayern-pohjalta ponnistaen tule tapahtumaan. Niin rumasti selkärangattomuus paljastui molemmissa peleissä, ettei tätä tiimiä korjata viikoissa, vaan kuukausissa. Todennäköisesti Wenger itse ei tätä enää koskaan pysty korjaamaan, ts. tekemään joukkueesta isojen pelien voittajaa saati pokaalien voittajaa.

 4. Wengerin joukkueenkokoaminen ei onnistu koska ostot epäonnistuu liian usein.
  samahöpötys jatkuu potentiaalista ja ties mistä mutta joukkue on liian huono.
  Kaikkien tietämä pelisysteemi joka toimii joskus heikkoja joukkueita vastaan. Joukkueessa pitäisi olla useita maailmanluokan pelaajia jotta homma toimisi silloin kun heillä sattuisi olemaan hyvä päivä.
  Nyt on ajauduttu taas tilanteeseen ettei oikein mikään osa-alue ole kunnossa.
  manageri ja useita pelaajia pitää vaihtaa.Koska remontti alkaa ?

 5. ”Arsenalissa flunssa-aalto”
  Wellbeck, Iwobi ja ehkä Özil sivussa.
  Siinähän oiva tekosyy tappiolle jos saamme pataan mikä toivottavasti tapahtuu

  • Wellbsin poissaolo harmittaa, iwobin ei yhtään, ollu supersurkea jo pitkään mut silti aloittanut. Ja kyllähän tää pitäisi Ilman Öötäkin hoitaa tai sit ollaan jo tosi syvällä..

   • Yllättävän vahva avaus,sanchezin olisi voinut penkittää,eikä lucas saa EDES tälläses pelis pelata!?!

 6. Tappamisen meiningistä ei ole alun perusteella tietoakaan. Pelaajat miettivät vaan, ettei tässä ole kuin hävittävää.

 7. Hienoa että walcott ja giroud pääsee vihdoin pelaan oman tason puolustajia vastaan, mutta saas nähdä miten käy.

 8. Kyllä tämä xhaka alkaa olemaan jo katsottu. Tulee jotenkin Flamini mieleen. Jatkuvasti myöhässä

 9. Ei suinkaan tarpeeksi hätää kärsimässä. Lincoln tuskin on pystynyt drillamaan kovin hyvin puolustuspelaamistaan, mutta silti aika hyvin on vähemmän hyvällä organisoitumisellaankin pysynyt monta porrasta parempi Arsenal aisoissa ja ennen kaikkea nollilla. Kyllä tasoeron pitäisi nopeasti alkaa näkyä, jos hyökkäyspeli olisi edes auttavasti miljonääritason mukaisessa kunnossa.

 10. Jes! Theo näytti kaapin paikan ja vastustaja on helisemässä. Johtomaali loistavaan paikkaan ennen taukoa. Tää on pakko pitää.

  • Wenger on vaan nero! Taas se on todistettu. Rautaiset hermot mielettömän kokoisista mielenilmauksista huolimatta. Jos Haukiputaalla jaettaisiin ilmaisia ämpäreitä Tokmannin avajaisissa olis Arsenalin kannattajayhdistys häpeissään väkimäärästä omissa kannanotoissaan. Wenkku pysyy, se on varma.

 11. Tää on taputeltu. Ensi lauantaina sitten Pulisin sumppu vastassa. Ei tällä tahtotilalla tule täysiä pisteitä.

 12. Onkos arvonta huomenna vai maanantaina? Manu OT:llä olis kyllä klassikko. Voi sitä Mourinhon sympaattista virnettä, kun taas tiputtaisiin.

 13. Noh, voitto on aina voitto ja eihän tätä peliä olis voitu hävitä missään olosuhteissa?!
  Mut turha tässä on kenenkään vielä henkseleitä paukutella…katotaan nyt ensiks missä iskussa joukkue on w.b.a:ta vastaan vieraissa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s