Nelossijapokaalimetsästys kiihtyy

Tällä viikolla on luvassa nelossijapokaalin kannalta äärimmäisen tärkeä vieraspeli West Bromwichia vastaan. Ottelu on lauantaina klo 14.30 eli Valioliigakierroksen avaava matsi. Voin sanoa, että en todellakaan toivo voittoa, vaan tappio ja mitä rumempi niin sitä parempi.

Liverpool voitti eilen oman ottelunsa ja on nyt nelospaikalla kaksi ottelua enemmän pelanneena ja viisi pistettä edellä. Aika varmaa on, että nykyvireellä emme ota kahdesta rästipelistä kuutta pistettä, joten pistemenetys WBA:n vieraana olisi todella kova isku. Erityisesti kun seuraavassa pelissä ei Manchester Cityä vastaan ole yhtään enempää odotettavissa, todennäköisesti vielä vähemmän vaikka silloin kotona pelataankin.

Wenger johdolla hävitään kaikki isot ottelut, jotka kannattajana erityisesti haluaisi voittaa, niin miksi ihmeessä toivoisin voittoa ottelusta, joka pitäisi managerimme pestissään ja tarkoittaisi uutta sopimusta?

Metro huhuilee Juventuksen olevan lähellä sopimusta ensi kaudeksi Luciano Spalletin kanssa, kun Allegri on vaihtamassa maisemaa. Vaikea uskoa pitävän paikkansa ja vaikka pitäisikin ei se todellakaan tarkoita vielä mustavalkoisten italialaiskoutsin suuntaavan Pohjois-Lontooseen.

Edellisen huhun kanssa samaan kategoriaan tai ainakin siihen läheisesti liittyy väite, jonka mukaan johtokuntamme olisi antanut Wengerille ensi kuun alkuun eli tulevan maaottelutauon loppuun asti päättää jatkostaan. Vaikea uskoa, sillä tuo tarkoittaisi, että johtokuntamme jäsenten olisi pitänyt samalla kasvattaa pallit.

Ylipäätään mitään päätettävää ei pitäisi olla, sillä eihän jatkosopimusta pitäisi tarjota, vaan sanoa kiitos ja näkemiin sekä uusi mies tilalle mahdollisimman nopeasti kauden loputtua. Toki jo sopimus pitäisi tehdä uuden managerin kanssa aikaisemmin ja tämän kauden ollessa kesken, vaikka sitten julkaisu menisikin toukokuun loppupuolelle tai kesäkuun alkuun.

Özil puolestaan aiempaan poiketen sanoo jatkonsa seurassa olevan riippumaton Wengerin tekemisestä. Toisin sanoen vähän kuulostaa, että jatko voisi tulla kyseeseen jos manageri vaihtuu. Eihän pelaaja nyt voi sanoa suoraan kesken kauden, että ei halua enää pelata Wengerin kanssa kuvitteellisista pokaaleista.

9 thoughts on “Nelossijapokaalimetsästys kiihtyy

 1. Valhe, emävalhe, metron huhu. Kyseinen lähde on yksi epäluotettavimmista. Toivoisin itse Allegrin ottavan ohjat ensi kaudella.

 2. Voi hyvin tosiaan olla, että loput kymmenkunta kierrosta Arsenal taapertaa pisteissä lohduttoman kaukana UCL-sijoituksesta eikä saa edes kunnon kiriä aikaiseksi. Nyt on voitoton putki lähellä, koska ohjelma ei ole helppo ja mieliala on maassa 2-10 johdosta.

  Uskooko monikaan enää siihen, että boardi lätkäisee todella uuden sopimuksen Wengerille, jos ja kun koko kevät menee vihkoon helmikuu-toukokuu välillä?

  Toki jos Wenger vetäisee mykistävän voittoputken ja taas on ”optimismia ensi kauteen”, niin ehkä se pahvi kaivetaan taas esille.

 3. Ei näillä näytöillä voida antaa managerille uutta sopimusta, paitsi nykypäivän Arsenalissa, valitettavasti.

  Usko on menetetty ja toivon rippeet on hyvin olemattomat…mut kyllä se joukkueen uudelleen rakentaminen alkaa, ennemmin tai myöhemmin ja ”ajan tasalla” olevan managerin johdolla.

 4. Arsene varoittelee faneja ”aivopesusta”.
  Ei saa kuulemma tuijotella liikaa yhden tai kahdenottelun tuloksiin.
  Se on kyllä totta. Tätä on katottu jo aivan liian monen ottelun ja monen vuoden ajan.
  Huvittavinta että aivopesusta varoittelee jamppa joka on yrittäny aivopestä faneja vuositolkulla.
  Ainakin siitä asti ku tämä seura tyytyi olemaan kasvattajaseura ja alkoi myydä parhaita pelaajiaan.
  Ja sama jamppa jatkaa parasta aikaa aivopesua varoittelemalla muiden suorittamasta aivopesusta.
  NO. Voihan tuota miestä taas joku uskoakkin

 5. Pires, kannattaa lukea ne suorat sitaatit wengeriltä. Siitähän mies juuri puhuu, ei pureskeltua näkemystä joltain ”ex-tötterströmiltä” vaan faktaa.

  Tähän samaan me kaikki olemme törmänneet ihan jokapäiväisessä elämässä. Nollapohdinnalla heitetyt kommentit vs fakta (etenkin tieteellinen fakta) laitetaan samalle viivalle. Täysin typerää. Ei se, että Wenger tämän sanoo, tee asiasta valetta..

 6. Shitty sit välierässä. Ehkä paineettomin vaihtoehto, vaikka Tötterströmit oiskin ollut hauskin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s