Bayern nöyryytys huipentuu harjoituspelillä ja urheilutoimenjohtaja sekä Primoracin lähtöhuhut pelkkää propagandaa

Ihan kuin Bayern Munchenille 10-2 yhteismaalein häviäminen ei olisi ollut ihan tarpeeksi noloa ilman, että pari päivää sen jälkeen julkaistaan harjoituspeli kesälle juuri saksalaisjoukkuetta vastaan. Uskomatonta ja ei mennyt ihan nappiin seuran pr -koneistolta.

Kesäkiertueiden pitäisi olla pelkästään hyvää mainosta seuralle, mutta pelaaminen Bayernia vastaan viime vuosien ja etenkin tämän kauden tuloksien jälkeen on kaikkea muuta. Tosin oikeastaan mikään muukaan iso seura ei sitten kelpaa tilastoillamme niitä vastaan, joten pitäisi varmaan tyytyä Hullin ja Burnleyn tasoisiin porukoihin.

Propaganda koneisto on todella viritetty seuran puolelta käyntiin, kun huhut mahdollisesta urheilutoimenjohtajan palkkaamisesta laitettiin liikkeelle. Tämä ei tapahdu, niin kauan kuin Wenger on managerina. Toissapäivän Le Groven päivityksessä oli hyvin juttua aiheesta ja siellä oli muun muassa suora lainaus manageriltamme kuinka hän vastustaa urheilutoimenjohtajan palkkaamista.

Ainoa tavoite tällä urheilutoimenjohtajan uutisella on rauhoitella kannattajia ja antaa se kuva kuinka jotain muutoksia olisi tarkoitus tehdä, vaikka tosiasiassa näin ei olekaan. Ja vaikka seuran jonkun urheilutoimenjohtajan palkkaisi, niin paikka olisi nimellinen niin kauan kuin Wenger jatkaa.

Wenger olisi varmaan mukana palkkausprosessissa, kuten Gazidiksen kohdalla ja kuten olemme nähneet ei toimitusjohtajallamme ole mitään valtaa seurassa. Todennäköisesti jos joku urheilutoimenjohtaja palkataan on mies managerimme valitsema sätkynukke tyyliin Keown, Overmars, Pires tai joku muu entinen pelaaja.

Muutoksia huhuttiin muutenkin, että Wengerin pitkäaikainen luottomies Boro Primorac olisi kesällä lähdössä Turkkiin päävalmentajan pestin houkuttelemana. Tämä ammuttiin kuitenkin alas nopeasti, sillä eihän Wenger voisi jatkaa ilman, että saisi pitää kaikki joo joo -miehensä, kuten Primoracin, Peytonin, Colbertin ja kumppanit.

Veikkaan kausikorttien ja jäsenyyksien uusimisen olevan suurin neste julkaista Wengerin jatkosopimus, joka valitettavasti saattaa olla jo kirjoitettu. Kausikorttien uusimisajankohta on kohta käsillä ja ennen kuin ne saadaan uusittua en usko Wengerin jatkosopimusta julkaistavan.

Samalla Wengerille itselleen samoin kuin seuralle sopii varmasti paremmin kuin hyvin, että uusi sopimus julkaistaan vasta kauden loputtua, jolloin vihaisilla kannattajilla ei ole paljoakaan mahdollisuuksia protestoida asian suhteen, koska uuden kauden alkuun ja seuraavaan peliin on kuukausia aikaa. Äärimmäisen alhaista jos näin todella toimitaan, mutta oikeastaan en odotakaan mitään muuta Wengeriltä ja seurajohdoltamme.

8 thoughts on “Bayern nöyryytys huipentuu harjoituspelillä ja urheilutoimenjohtaja sekä Primoracin lähtöhuhut pelkkää propagandaa

 1. Kyllä Ville tuo kausikorttiajatus – jota olet käyttänyt aikaisemminkin – on täysin höpöhöpöjuttua. Kausikorttijono on niin pitkä Arsenalilla, että jos joku protestoi sillä, että ei uusisi kausikorttia, on luonnollisesti henkilökohtainen ratkaisu, mutta sillä ei ole mitään tekemistä kausikorttien myynnin kanssa. Jono kausikorteille on niin pitkä, että luovuttamalla oikeuden siirtää samalla itsensä jonon perimmäiseksi, jos myöhemmin haluaisi uuden. Ja jonon perältä piikkipaikalle kestää vähintään kymmenen vuotta.

 2. Aika lyhytaikainen olisi tuon hämäyskortin käyttö. Pikemminkin uskon, että asioita on nyt oikeasti liikkeessä. Se ei TIETENKÄÄN tarkoita sitä, että homma on selvä ja koko valmennus vaihtuu, mutta hyvin mahdolliselta tällainen kuvio tuntuu. Kuten sanottu, odottavan aika ei enää ole pitkä, jolloin asia ratkeaa suuntaan tai toiseen. Tuskinpa kausikorttikysymys on tässä ratkaiseva.

 3. En itsekään usko kausikorttijuttuun.
  Mutta Wengeriin vielä vähemmän mutta taitaa käydä niin että seniili kirjottaa jatkosopparin.
  Se ei kuitenkaan oo Wengerin vika vaan nautastanin ja tän helvetin munattoman seuran johtokunnan.
  Kun nautastan tuli kuvioihin alkoi systemaattinen parhaiden pelaajien myynti ja meistä tuli Ajaxin tapaan kasvattajaseura.
  Parhaat pelaajat laitetaan lihoiksi ja nautastan raapii hillot taskuun ja siivun saa todnäk sekä wenkula että johtokunta.
  Luulin viime kesänä ku ostettiin vahvistuksia että nyt sentään yritetään eikä Artetalle, Rosickylle ja Flaminille enää uutta sopparia kirjoitettu että alkaa uusi ja parempi kausi.
  Kaikissa hankinnoissa ei voi onnistua eikä onnistu kukaan mutta eniten vituttaa ku taas tehdään jatkosoppari yhden eläkeläisen eli siis Mertesackerin kanssa vaikka sokeaki näkee ettei jamppa ehdi enää mihinkään.
  Joo siis toivon todellakin että kaikki matsit keväällä hävitään.
  Muuten emme wenkusta irti pääse

  • Wenger oli aloittanut nämä ikuisuusprojektinsa ja hajottanut ihan liian nopeasti tappiottaman kauden pelanneen joukkueen paljon ennen Kroenken seuraan tuloa. Ei sillä että Kroenke olisi syytön, kaukana siitä, mutta suurin ongelma on silti Wenger tällä hetkellä.

 4. Ei voi olla taas taivastelematta pelaajien ikääntymistä. Walcott, tuo ikuinen lapsitähti, täyttää 28, vaikka on ollul kuvioissa ikuisesti. Wilshere, toinen lapsitähti, on jo 25, vaikka tuntuu että olisi yhä vasta uransa alussa.

 5. Samoin Rambo. Olivat varmaa ikäluokkansa huippua mutta on tunne että näiden varaan on laskettu aivan liikaa eikä kehitys oo ollu sitä mitä pitäis.
  Toki miehillä vielä vuosia edessä joten aika näyttää.
  Theo on kyllä tällä kaudella ollu parempi tai ainaki tehojen suhteen.
  Alexis ei jää meille pyörimään tolla liksalla eikä varmaa jää Özilikää ja Belleriniä ollaa kosiskelemassa.
  No. Merten voi laittaa vaikka Bellerinin tuuraajaksi.
  Nopeus kyllä riittää

 6. Katsoin vasta nyt wengerin tämänpäiväiset jorinat: heppu ei suostu kommentoimaan mitenkään leicesterin CL-menestystä, vaikka yleensä kommentoi muiden asioita turhankin innokkaasti. Taisi osua arkaan kohtaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s