Jälleen tappio ja toivottavasti se on taas askel lähempänä Wengeristä eroon pääsyä

West Bromwich – Arsenal 3-1 (1-1)

Tämän päivityksen voisi tiivistää siihen sanomaan, että nykyään jo jopa Webankin kannattajat laulavat vastustajien kannattajien toimesta tutuksi tullutta chanttia ”Arsene Wenger we want you to stay”. Ihan oikeasti WBA:n kannattajat..

Viime aikojen tuloksemme ovat heikoimpia yli 20 vuoteen ja pitää mennä niin kauaksi kuin vuoteen 1995, jotta olisi mennyt huonommin liigassa. Taitaa olla neljä tappiota viimeiseen viiteen peliin plus täydelliset katastrofitulokset Bayernia vastaan. Olemme viime aikoina voittaneet ainoastaan kaksi amatöörijoukkuetta vaivoin ja Hullin kotona lisäajan yliajan paitsiotilanteesta tulleella pilkulla.

Peli tapahtumiin en jaksa suuremmin mennä. Weba teki kaksi erikoistilannemaalia, kuten oli helppo jo ennustaa ennen peliä. Jostain syystä Wenger ei ole nyt 10 vuoteen korjannut erikoistilannepuolustamistamme, vaikka se managerimme omien sanojen mukaan on helpoin asia laittaa kuntoon jalkapallossa.
Loistavaa, että juuri ottelun alkaessa tai hetki ennen alkuvihellystä taivaalla stadionin yllä nähtiin lentokone Wengerin vastaisen viestin kanssa. Samoin hetkeä myöhemmin nähty Wengeriä kannattava lentokone ja sen viesti vain alleviivasi asiaa katsoessa päivän tulosta ja esitystä.

Voi sanoa, että kaikki Wengeriä viimeiset vuodet ja edelleen kannattavat saivat eilenkin juuri sitä mitä ovat tilanneet. Mahtoi tuntua hyvältä. Wengeriä kannattavat eivät todellakaan kannata Arsenalia, vaan ovat Wengerin henkilökohtaisia faneja ja toivottavasti lähtevät jäärän mukana, kun se autuas päivä vihdoin joskus koittaa.

Mitään juttuja ei ole ollut sosiaalisessa mediassa tai mediassa ylipäänsä akb -osaston rahankeruusta voi toisen lentokoneen hyvällä syyllä olettaa olevan parin Wengerin ihailijan epätoivoinen viime hetken veto vastineeksi jo pari viikkoa sitten uutisoidulle Wengerin vastaiselle lennolle. Tai jopa todennäköisempää on ihan, että itse seura on maksanut jälkimmäisen koneen. Ei yllättäisi pätkääkään ja toivottavasti tänään tai lähipäivinä joku kaivaa tiedon esille kuka jälkimmäisen koneen on maksanut.

Eilen taisi vieraskatsomossa olla ennätysmäärä Wengerin vastaisia bannereita, lakanoita ja printtejä esillä. Lisäksi ainakin oman tietämykseni mukaan ensimmäistä kertaa myös Wengerin vastaiset chantit raikasivat oikein kunnolla ottelun aikana.

Wenger on täydellinen narsisti ja ei välitä kenestäkään muusta kuin itsestään. Se on ollut kauan jo selvää ja asian taas kerran todisti täydellisesti pelin jälkeinen haastattelu. Tuossa managerimme sanoi jo päättäneensä tai tietävänsä mitä tulee tekemään jatkon suhteen, mutta ei silti suostu kertomaan asiaa kuin vasta kahden tai kolmen viikon kuluttua eli noin suurin piirtein kuun lopulla ja maaottelutauon jälkeen.

Jos managerimme todella rakastaisi seuraa ja haluaisi sen parasta, niin miksi ihmeessä pantata päätöstä? Siitä ei yksinkertaisesti seuraa mitään hyvää. No ylipäätään kaikki tosiasiat ja realiteetit ymmärtävät (eli muut kuin akb:t) toki tajuavat, että jos Wenger todella haluaisi seuran parasta ei mies olisi enää ollut vuosikausiin managerin paikalla.

Onhan tämä aivan sairasta, että edelleen se todennäköisin lopputulema on jatkosopimus Wengerille. Näin ei pitäisi olla missään nimessä, mutta pahoin pelkään sen olevan tosiasia. Saa nähdä vain uskaltaako Wenger ja seurajohto Wengerin viimeisten puheiden mukaisesti julkistaa sen lähiaikoina.

Itse en jotenkin jaksa uskoa tähän, vaan eiköhän tämä kausi ensin katsota umpisurkeaan loppuun asti, saadaan kausikortit uusittua ja sitten kesällä on sopiva aika ilmoittaa parin vuoden jatkosta, kun mitään protestia kannattajien on lähes mahdoton kesän aikana järjestää.

Toivon niin olevani väärässä tämän ennustuksen suhteen ja seurajohdon ja Wengerin ilmoittavan viimein maaottelutauon jälkeen tämän jäävän managerimme viimeiseksi kaudeksi. Samalla voisi ilmoittaa vaikka Allegrin ensi kauden manageriksi, mutta tuo taitaisi olla jo liian hyvää ollakseen totta.

Mainokset

48 thoughts on “Jälleen tappio ja toivottavasti se on taas askel lähempänä Wengeristä eroon pääsyä

 1. Keown arvelee, että Wenger panttaa jatkoaan, koska uskoo pelaajien romahtavan lähtötiedosta. Hmm, nytkö pelaajat esittävät vankkoja ja optimismia herättäviä otteita?

  Kaikki pelaajapunditit ovat sitä mieltä, etteivät pelaajat pelaa enää valmentajalleen. Heillä lienee jonkin verran kokemusta asiasta.

 2. Minähän vuonna seurajoto herää karuun todellisuuyeen?
  Wenger on täysin munaton mies mutta vielä munattomampi on seurajohto.
  Vittu ku seura pitää päättää kauanko manageri on virassaan eikä niin että manageri sanoo seurajohdolle kauanko hänen työsuhde kestää.

 3. Palaan vielä eilisen matsin jälkitunnelmiin.
  Ne väsyneet katseet kentän pintaan, hartiat kasassa ja mikä tärkeintä.
  Ketää ei tuntunui edes vituttavan että hävittiin weballe vaan kaikki on täysin välinpitämättömiä tai luovuttaneita ja turhautuneita.
  Kuka normaalijärjissään oleva palkkais samaa paskaa jatkavan miehen uudestaan ja uudestaan

  • Tosiaan niin valmennusportaan kuin pelaajien alistunut ja intohimoton olemus näkyi selvästi.
   Kannattajia vituttaa tällä hetkellä enemmän kuin virkamiespalloilijoita ja manageria.

   Ja kysymykseen kuka enää palkkaisi wenkun?
   Vastaus on :Stan Silent Wanker Kroenke, Arsenalin syöpä.
   Pahinta mitä meidän rakkaalle seuralle on tapahtunut on se päivä kun tuo amerikan wanker osti enemmistön seurastamme. 😈

 4. Jos pohjatyö pätevän uuden valmentajan nimittämiseksi on Arsenalissa tyritty, mahdetaanko ottaa romanttinen vaihtoehto B?

  Esim. Thierry Henry keplotteli itselleen vuosi sitten Walesin FA:n kautta UEFA A-valmentajalisenssin, käyttäen ilmeisesti oikoteitä. Eli hän on muodollisesti pätevä ja helposti irrotettavissa näistä maajoukkuehommista.

  Tietysti Wengerin ilmoitus ja Allegrin ilmoitus osuvat mielenkiintoisesti ajallisesti hyvin yhteen. Saa nähdä.

 5. Nyt joku väsynyt huhu, että Wenger tekisi vuoden jatkon, jonka aikana alettaisiin valmistella seuraavan managerin aikaa. Tiedä tuosta sitten. Jos näin olisi, niin itse siihen tarttuisin. Toisaalta näitä huhuja saanut lukea ihan riittämiin ja 99% ne on täyttä soopaa.

  • Jos näin olisi, että vielä vuosi, että ajetaan seuraava manageri sisään, niin sehän olisi täys vitun vitsi. Ei toi nyt sentään niin raketti tiedettä ole? Simeonettea tms tuskin tarvii vittu vuoden ”valmistaa”! Voi luoja mitä touhua. Ja vaikka olisikin pelkkä paskahuhu, niin ei tulisi yllätyksenä vaikka näin kävisikin!

 6. Sunday Express jo on tietävinään, että wenger on tehnyt vuoden jatkosopparin… sehän tuossa wengerin eilisessä kommentissa on huolestuttavinta, että hän on tehnyt päätöksen. Se jo käytännössä sisältää sen, että seuran puolesta jatkoa on tarjottu.

 7. Luulisi jo arsenen arkussa olevan riittävästi nauloja mutta ei näköjään ole. Nelossija on melkein jo menetetty eikä cupin voitto ole todennäköinen .
  eli huonompaan suuntaan menee wengerin johdolla nyt vauhdilla,Miksei suuntaa haluta muuttaa ?
  Kuka tekee suursiivouksen joukkueessa ?yksinkertaisesti turhat miehet pois ja ostetaan vahvistuksia.
  Junnupuolelta voi toivoa viimeinkin jonkun lupauksen nousevan aloituskokoonpanon mieheksi.
  Mustaakseni 80 luvun boring arsenal aikana oli jokseenkin samat fiilikset mutta silloin oli taisteleva joukkue joka yritti joka pelissä.
  joukkue oli silloin materiaaliltaan heikompi ja niin on nytkin verrattuna menestyviin joukkueisiin vaikka AW toisin väittääkin.

  • Joukkue on niin huonojen tulosten ja paljon puhutun vanhanaikaisen valmennuksen leimojen polttama, ettei varsinaisten vahvistusten hankkiminen ole mitenkään yksinkertaista. Varsinkin jos Wenger tekee minijatkon, kuka siihen synkistelyyn lähtee mukaan, seuraajasta ei tietoakaan?

   Sanchezin ja parin muun lähtö iskee kovaa seuraan, ellei kesällä tule uskottava ja vetovoimainen valmentaja. Todellinen karhunpalvelus Wengeriltä jos pystyy saamaan vielä yhden kauden. Ja samalla tämä seikka olisi viimeinen naula boardn ja Kroenken johtamiskyvyille. Managerin sopimuksen loppuminen ollut tiedossa pitkään, huonoja tuloksia taas sen 3 kk ja jos mitään ei ole pystytty varautumaan, koko boardi ansaitsee potkut.

   Mutta en usko näin käyvän. Wenger lähtee.

 8. …kele, …tana, …tu.
  Onhan tää naurettavaa spedeilyä, et jos Proffa saa itse päättää jatkaako, vai eikö jatka? Ja päättää vielä varmaan oman palkkansakin, viimeisen 10-vuoden näytöillä!
  Jossitteluahan tää on, toistaiseksi, mutta taitaa olla Wenkula jo seuraa suurempi.
  Voisiko tämä olla mahdollista missään muualla.

 9. Kroenke on kuitenkin ollut urheilubisneksessä kauan mukana ja varmaan fanimielipidettä seurataan kehittyneemminkin kuin tätä palstaa lukemalla. Kyllä merkit seuraomistajalle ovat erittäin selvät, valmentajasta on puhti täysin poissa ja kaikki ympärillä sen ovat huomanneet. Vaihto on pakollinen.

  • Toisaalta kun kattoo hänen toisen omistamansa joukkueen meininkiä niin kaikki on mahdollista.
   Avalance selkeästi änärin surkein porukka ja silti seuralegenda saa jatkaa koutsina……..

   • Joo ja kun ei mene millään muullakaan sen jengeistä kovinkaan kaksisesti! Kun wenkku itse saa päättää jatkaako vai ei näiden esitysten jälkeen, niin turha sitä on syyttää. Staniin suurin kritiikki pitää kohdistaa. Jos olisi intohimoisempi omista, niin luonnollisesti wenkkukaan ei jatkaisi. Mätä seura, ei voi mitään.

 10. Wenkku siis ilmottaa n kuukauden sisään jatkostaan.
  Toivottavasti on niin että nimi ei vielä alla joten täs on ny 1 kuukausi aikaa toivoa jatkuvia tappioita wengerin johtamalle lammaslaumalle.
  Koko laumaa ei voi vaihtaa eikä oo syytäkää.
  Eikä lampaita voi pitää pääsyyllisenä ku paimen ei perkele ittekkää tiedä mihi lähtis hortoilemaan

 11. Jos nyt Wenger saisi jatkaa, niin pelaajien kannalta varmaan olisi olennaista varmuus, että jatko jää yhteen kauteen. Toisaalta, jos Wenger yrittää palata UCL-sijoille, pakko olisi siivota rinkiä haluttomista pelaajista aika kovalla kädellä. Se yritys johtaisi pahaan heikennykseen, kun yhdistyvät Wengerin tämän hetken vetovoima ja hänen viime aikaiset ostokohteidensa näytöt. Pitkät diilit uusille tusinamiehillä vauroittaisi pahasti seuraa. Aivan kuten Dalglieshin hölmöilyt Poolissa taannoin.

 12. Kroenke on tässä yksi heikoimmista lenkeistä. Sehän siirsi yhden omistamansa joukkueen kaupungista toiseen, vaikka fanien vastustus oli kovaa.

  • Niinkuin aikaisemmin tuolla kirjoitin, ukko on Arsenalin syöpä.
   Ei tosiaan kuunnellut faneja yhtään ku siirsi ramsin toiseen kaupunkiin. Olkoon usmanov vaikka vähän kyseenalaisesti rikastunut niin olisi ainakin kunnianhimoinen ja jos olisi pääomistaja niin väitän et seurassa olisi eri meno päällä.

  • Kroenkeen ei iske mikään muu kuin lippu- ja krääsätulojen voimakas lasku, sekä sponsorisopimusten. Äijä ei koskaan myy muuten mitään. Näyttäisi siltä, että Kroenkesta pääsee eroon vain divarikeikan kautta tai jos hänen koko imperiumista (ja vaimon suvun Walmart) menee kiville. Aika lohduton odotusaika.

 13. Jahas, eilisen AKB-lentokonebannerin oli maksanut Sir Chips Keswickin firma Hongkongista. Se ei kyllä ole kovin hyvä merkki tai tyylikäs ele puheenjohtajalta.

  Anti-banneri oli ilmeisesti kiinalaisen toisen faniryhmän. Ehkä bulvaani sekin.

  • Wengerin vastainen banneri ei todellakaan ollut mikään kiinalaisten. Onlinegoonerin porukan maksama ja hinta oli jotain 750 punnan luokkaa. Sama porukka joka on järjestänyt kaksi protestia ennen kotipelejä ja kerää rahaa koko ajan uusia tempauksia varten.

 14. Kerta kaikkiaan masentavia aikoja Arsenal FC:ssä. Alkaa olla kaikki tyyli, intohimo, urheilullisuus ja seuran perinteinen henki kadonnut. Ei tästä helposti nousta. Varsinkin ylpeyden ja tyylikkyyden palauttaminen ottaa aikaa

  • Elämme pimeää keskiaikaa. Vihollisseurojen kannattajat ovat tyytyväisiä kun eivät koe meitä enää uhkaksi
   😈

 15. Tää muovisuus on se hinta mikä joudutaan maksamaan globaalista maailmasta. Kaikki saatavilla, just nyt ja mulle. Romantiikka huippujalkapallosta kaukana.

 16. Meni maku koko futiksesta, ei kiinnosta enää ollaanko sarjassa 4,6 vai 8. Surullista että mieleni on näin turmeltunut.

 17. En olisi ikinä uskonu että oon onnellinen siitä että muna porhaltaa ohi. Onneksi näin tapahtui ja city ja pool tai ainaki toine kasvattaa vielä eroa meihin.
  Toistaiseksi tämä vkl on parasta mitä Arsenalille on tapahtunut
  sitte 2004 mestaruuden jota johti muuan Arsene Wenger.
  Se oli sitä aikaa kun Wenger oli mies eikä mikää onneton nysvääjä ja tuolloin miehellä oli halu voittaa.
  Nyt vaa tappiota toisen perään ja helvetin isoja sellaisia että päästäisiin munattomasta wengeristä eroon vaikka samantien pitäis pistää eläkkeelle koko johtokunta nauta etunenässä

 18. Kysymys nimmerkki nimettömälle joka muutama päivä sitten arvostelit että me ei olla oikeita kannattajia koska halutaan wengerin ulos niin lukitaanko tämä vastaus?
  Edelleen sanoit että 100 kannattajaa jotka ovat samaa mieltä kuin me wngerin vastustajat täällä niin synnyttävät vain myötähäpeää.
  Niinkuin aikuisena miehenä tiedät että futista kun seurataan ympäri maailmaa niin esim Bayernin riveissä meille on ilkuttu oikein urakalla ja ympäri maailmaa miljoonat tietää että meillä menee tällä hetkelläkin päin persettä ja pahimmat kilpailijat tietysti ottaa kaiken ilon irti.
  Sääliä me herätämme nykypäivänä ja myös varmaan sitä myötähäpeää mutta mulla on sellaine fiilis että myötähäpeää ei herätä ne 100 jotka saavat suunsa auki vaan ne 59 900 jotka vain toivovat parempia aikoja passiivisena.
  Ihminenhän on pääsääntöisesti laumaeläin ja on turvallista seistä suuressa laumassa muiden seläntakana.
  Voi olla että wenkun vastustajia on nyt vain se 100-200 mutta kun osa näistä passiivisista alkaa siirtyä sen pienemmän ryhmän taakse niin nää muut laumaeläimet alkaa pikkuhiljaa hipsiä mukana.
  Toki varovaisin askelin ja toinen jalka jarrulla jos vaikka pitäski taas vaihtaa suuntaa.
  Mutta jonain päivänä nykymenon vallitessa näitä passiivisia onkin jo muutama sata, sitte tuhat, sitte 5000 ja sitte 15000 ja sitte puolet katsomosta vaatii wenkun eroa ja sitten lähes koko katsomo.
  Kirjoitatko sitten että koko katsomon vaatimukset synnyttää myötähäpeää?
  Oon koko tänne kirjoittelun aikani ihmetellyt mitä jotkut wenkussa vielä näkevät mutta en oo koskaan sanonut etteivätkö he ole kuitenkin myös aitoja Arsenalin faneja.
  Mutta kun alat päättää itse että kuka on aito fani ja kuka ei niin mulle ei mee läpi.
  Oon pikkupojasta lähtien kannattanut Arsua ja tuun aina kannattamaan.
  AITONA ARSENALIN KANNTTAJANA TOIVON ETTÄ HÄVIÄMME JOKA PERKELEEN MATSIN MINKÄ WENGER MANAGEROI

 19. No niin, ero spudsiin yhdeksän pojoa.

  Mä en usko, että välttämättä menee pitkään uudella managerilla (jos sellainen joskus tulee) saada homma kulkemaan. Pelityylin muuttaminen onnistuu aika nopeasti eikä nykyään ole enää mtn perinnetaakkoja. Totta kai voi tulla joku moyes-tasoinen vitsi, jolloin mistään ei tule mtn.

 20. Wenger muuten jo valittelee, että Shitty-ottelu tulee liian nopeasti maaottelutauon jälkeen. Ja lisää wba-selittelyä: kenttä oli hidas, syöttely oli liian hidasta plaa, plaa, plaa. Ainoa ilmeisesti, mikä oli kondiksessa, oli manageri. Ja ehkä vetoketju. Tosin sitä ei tainnut tarvita tai se oli jäänyt himaan. Et sekin oli ehkä kuitenkin huono.

  • Kaikessa muussa on vikaa paitsi itsessään. Onhan tämä aivan käsittämätöntä että yleensä edes keskustellaan jäärän jatkosta. Pitääkö se perseraiskaus tulla joltain häntäpään joukkueelta vai vaikuttaisko ees sekään silent wankeriin ja nukkehallitukseen?

   Miten pahasti joukkue pitää häpäistä saatana 😈
   Tällä menolla olemme lopputaulukossa parikytä pojoa spudseja jäljessä mikä on jo pelkästään järkyttävä häpeä.

 21. Jos uus manageri on joku ns mr nobody niin tarkoittaa käytännös sitä että se hommataan suoraan wenkun jatkumoksi nautastanin joojoo mieheksi..
  Jos taas tuloo mies eikä marjanpoimija nii se tekee jo haastattelus pelin selväksi että jo eka kesän ostokassa on 300 milliä.
  Jos valitaan marjanpoimija niin tähtipelaajat kiertävät Arsenalin kaukaa

 22. Sehän olisi huippua, jos Wenger ilmoittaisi ennen City-peliä tehneensä jatkon ja sitten hävitään lopuista peleistä 7-8. Siinä olisi boardilla ihmettelemistä, miten munauksesta päästäisiin eroon.

 23. Sagnaa ja Clichyä saisi muuten ilmaisella siirrolla kesällä. Siitä kulta-aikojen kultapoikia sisään. Ehkä jopa Nasri olisi mahdollista saada….

  • Kiitti vinkistä! Alankin seuramaan tuota, menestysmahdollisuudet on ainakin paremmat.
   Niin toivoin tänään Poolin häviävän mutta esitys oli odotetun kova shittyä vastaan. Aprillipäivänä meidän on ryhdistäydyttävä. Luotto wenkkuun ja tiimiin on kova. COYG!

 24. 10 vuotta sitten Mbappe olisi jo Arsenalin mies. Nyt ei scouttihommissakaan ole enää mitään yritystä tai ainakaan onnistumisia. Eikä kukaan luonnollisestikaan enää näe Arsenalia houkuttelevana seurana, ellei sitten ole ns. vähemmän alemman korin talentti. Sanogoille kyllä kelpaa.

 25. Tänään ManC-Liverpool oli ehkä kauden viihdyttävin peli jonka olen nähnyt. Toivottavasti tauon jälkeen ollaan mekin samalla intohimolla matkassa, jolla nuo kaksi ottivat mittaa toisistaa. Nämä huonot matsit pitää nyt vain nollata ja keskittyä tulevaan. Luulisi Cityn vastustajana sytyttävän. Loppukaudesta tulee taatusti ristiin pelaamisia ja yllättäviä tappioita muillekkin. Hyvä huhtikuu voi paikata vielä paljon.

 26. Bild kertoo että Arsenal ois lähestynyt Dortmundin nykyistä koutsia Thomas Tuchelia korvaamaan Wengeriä kesällä.

 27. tuli suorastaan hieno fiillis tosta Arsenal ladies voitosta! Sais ottaa Wenkula ja äijät oppia

 28. Sen sijaan sky sports uutisoi Pulisin todenneen että wenger olisi hänelle sanonut jatkavansa arsenalin peräsimessä.kyllä osaa masentaa,koska tämä melko varmasti on totuus,turha alkaa haaveilemaan uudesta koutsista,vähä sama ku haaveilisi lotossa saavan pääpotin,ihan yhtä todennäköstä.

 29. Nopeasti Wenger sopeutuu muuttuviin tekijöihin (jotka eivät liity itse peliin), että yhtäkkiä asiat mitkä olivat must ei ole enään must. Ennen rahaliigan rahat olivat must mutta sitten kun lopulta putki tulee katkeamaan niin sillä ei ole merkitystä. Eli kun neljän sakkiin pääsyä ei tule tapahtumaan niin kaikki onkin okei vaikka hirveästi hän on sitä painottanut kuinka tärkeää on olla neljän joukossa.

  Missing Champions League Not A Disaster For Arsenal, Says Wenger

  ”Asked after Saturday’s defeat to West Brom, if missing out on the top four would be a disaster, he told Standard Sport: “No I don’t think so anymore. For a long time that was the case.

  “On the sporting front it would be a blow but financially the Champions League doesn’t have the impact it had five-six years ago because of the television money.””

  http://www.allarsenal.com/2017/03/arsenalnews/missing-champions-league-not-disaster-arsenal-says-wenger/#ixzz4bqrw9E1L

  • Onko wenger oikeasti sanonut noin? Missään muualla ei ole ollut vastaavaa. Anyway, jos näin kävisi, tulisi klassiset selitykset, kuinka olemme olleet CL:ssä pidempään kuin muut barcan ja Bayernin ohella ja että väistämättä kaikille käy näin joskus.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s