Huhumylly jauhaa Wengerin ympärillä, lentokoneiden maksajat ja lisää valheita sekä selittelyä

Huhut käyvät kuumina Wengerin jatkosta. Toiset lähteet pitävät jatkosopimusta jo kirjoitettuna, kun taas toisissa tuodaan jo kovaa kyytiä uutta manageria sisälle. Jälkimmäiseen kategoriaan menee saksalaislehti Bildin arvailut, joiden mukaan Dortmundin valmentaja Thomas Tucheliin olisi oltu yhteydessä.

Lautain pelin mielenkiintoisinta antia oli lentokoneet taivaalla. Ensin nähtiin Wengerin vastainen kone, jonka olivat maksaneet ja hankkineet samat kannattajat, jotka olivat järjestäneet jo kaksi protestia ennen viime kotipelejä. En tiedä mistä ihmeen syystä Mirror keksi väittää konetta aasialaisten maksamaksi. Ettei vain kuuluisi kategoriaan seuran pr -osaston toiveesta.

Sen sijaan jälkimmäinen lauantaina nähty Wengeriä puolustava kone on herättänyt paljon keskustelua myös. Koneen lentäminen noihin numeroihin päättyneessä ottelussa ylipäätään oli varmasti enemmän negatiivinen kuin positiivinen asia ja sen avulla ensimmäinenkin kone sai lisää huomiota osakseen, joka taas tietenkin oli ainoastaan loistava asia.

Joka tapauksessa rahoitusta jälkimmäisenkin koneen osalta on mietitty ja ilmeisesti se oli seurajohtomme maksama. Äärimmäisen säälittävää ja Goonerin päätoimittaja Kewin Whitcher asiasta jo kirjoittikin. Lisäksi myös toisten lähteiden muukaan puheenjohtajamme Keswick on asiassa osallinen tai pikemminkin syyllinen.

Ilmeisesti Wengerin vastaiset protestit ovat saaneet seurajohdon melkoiseen paniikkiin ja pelkäämään, että managerimme saa tarpeekseen ja häipyy. Tämähän koko protestien tarkoitus onkin, sillä kukaan ei uskoa seurajohtomme vapaaehtoisesti tai edes protestien alla jättävän jatkosopimustarjousta tekemättä. Sen sijaan Wenger voi todeta, että ei halua jatkaa jos protestit ovat jatkuvia heikkojen tulosten ohella.

Seuraava vaihe olisi sitten ottaa Kroenke ja muu seurajohto hampaisiin, kun Wengeristä on päästy eroon, mutta noista on liian aikaista puhua, sillä ensimmäinenkin tavoite on vielä kaukana toteutumisesta.

Wengerin ainut tehtävä on enää suojella omaa asemaansa ja siinä mies ei jätä mitään kiviä kääntämättä. Aivan häikäilemättömästi kaikki muut heitetään bussin alle parhaasta pelaajastamme lähtien. Nyt uusimpien kommenttien mukaan nelossija ei olekaan enää niin tärkeä kuin ennen. Toki managerimme lisäsi, että taloudellisesti, mutta siihen se jäikin ja urheilullisesti asiasta ei voinut jatkaa enempää.

Uskomatonta kommentointia taas mieheltä, joka on tehnyt neljän joukkoon sijoittumisesta taidetta ja nimennyt sen mukaan jopa oman pokaalin.

Vielä uskomattomampaa on kuitenkin tämä kommentti:

Everybody in life is responsible for his own behaviour. I’m responsible for my own behaviour. I don’t judge other people.

Luulisi, että vähemmästäkin valkotakkiset ovat ottaneet pakkohoidon puolelle. Jep, managerimme ei todellakaan arvostele muita ja kommentoi koskaan asioita, jotka eivät hänelle kuulu millään tavalla. Wenger on jopa mennyt niin pitkälle, että on syyttänyt seuran omia kannattajia huonoista tuloksista ja siksi yllä olevan kaltaiset sanomiset ovat täysin käsittämättömiä ja miksi kukaan ei valtamediassa ja haastatteluissa ota näitä esille.

Loppuun vielä lauantain tapahtumista tehty pilakuva (rullatkaa sivu alas, sillä kuva on lopussa), joka osuu todella asian ytimeen.

Mainokset

23 thoughts on “Huhumylly jauhaa Wengerin ympärillä, lentokoneiden maksajat ja lisää valheita sekä selittelyä

 1. Korjakkaa jos oon vääräs mutta eikös wenkku sanonu n kuukausi sitten kun huhumyllyt alkoi velloa Alexisin ja ja özilin ympärillä ja kun Alexis aloitti penkillä etytei hänen jatkon kannalta ole tärkeää ketkä pelaajat joukkueessa pelaa vaan ainoastaan TULOKSET?
  Oon huomaavinani ristiriitaisuutta nyt esitettyihin lausuntoihin jonka mukaan ei ookaan enää niin tärkeää päästä sieniliigaan.
  (lue tulos)
  P.s aivan loistava vkl takana. Kaikki kärkiseurat otti otti pojoja
  mutta ilman todellista johtajaa oleva arsu ei.

 2. En kyllä koskaan iloitse Spudsin voitoista. Lisäksi wengerin tilanne ei ratkea sillä, miten muut pelaavat.

  Toi Sunin Pulis-läppä on aika lailla tuulesta temmattu, mutta edelleen suurin ongelma tässä on se, että wenger itse päättää, jatkaako vai ei. Kroenkelle ja boardille olisi ilmeisen vaikeaa, jos manageri alkaisi esittää liikaa vaatimuksia mm. pelaajabudjetista. Wenger kun on klassinen esimerkki siitä, että hänelle firman rahat ovat kuin omia. Tämähän on suurin virhe, mitä palkkajohtaja voi tehdä.

  Lisäksi wenger hokee nyt sitä, että hän ei tee ratkaisuja muutaman ottelun perusteella. Sen sijaan ”judge me in may” -hokema on jäänyt eikä ihme…

 3. Jep jep.
  Alkaa olla Proffalla jo sen verran ikää et, ei se muista esim. maanantaina, mitä se on lauantaina puhunut.
  Ja toisekseen, sen verran kova satusetä on kyseessä, et ei ole ihmekään mitä hän horisee, kun ainut tavoite puheilla, on pelastaa oma nahka…ja seliteltävää on nyt kestänyt suunnilleen reilut 10 vuotta!

 4. Täsmennän vielä tuota Pulis-kommenttia: heppu siis sanoi kuten Sun kirjoittaa, mutta tuon “Because he told me” Pulis heitti vitsaillen.

 5. Sorry, mä taas: Arsenal siis jo kiisti tuon Tuchel-uutisen. Lähinnä tuossa on mielenkiintoista se, että nopeasti kiistettiin, kun yleensä ei oteta kantaa ollenkaan. Onks Allegri myös kiistetty?

 6. Voi aikoja, voi tapoja. Upeeta, mahtavaa..
  Arsenalin ja Arsenen kohtalo on täysin kaikkien juonittelijoiden Graalin malja, ehtymätön tarkistamattomien huhujen ja lainausten lainausten seikkailu. Tulee mieleen lapsuuden leikit, jossa kuiskattiin juttu naapurille ja lopuksi katsottiin, millaiseksi viesti oli muuttunut muutamien kuiskausten ja huutojen jälkeen…

 7. Enon kanssa samalla linjalla. En jaksa enää päätäni vaivata tällä spekulaatiolla.

  Omaa suhtautumista kuvastanee se, että lopetin lauantain pelin katsomisen 1-1 tasoituksen jälkeen ja kun kuulin lopputuloksen, oli reaktio lähes välinpitämätön. Surullista, että tähän tilanteeseen on itse ajautunut.

 8. Hyvä fiilis uusista tuulista, mutta pelkään kyllä sitä jatkosopparia. Potkut pitäisi kyllä tulla ihan jo pelkästään WBA-pelin perusteella.

 9. Isselle: en mäkää siitä spudsin voitosta nauti mutta tää kausi on jo pitkään ollu chelskin heiniä ja kun ainoastaan mestaruus ratkaisee
  niin on sinänsä aivan sama muut sijoitukset ja spuds tulee sulamaan niin ku aina ennenki varsinki jos kane on pitempään pois.
  Spuds voi toki olla 4. ja päästä sieniliigaan mutta ku on siellä samanlainen turisti ku mekin niin saadaan vaa ens kaudella hymy suupieles kattella spudsin konttaamista sieniliigas jos ny sinne pääsee.
  Managerikysymyksen vastauksen tietää ainoastaan wenkku itte ja
  paljastaa sen seurajohdolle sitte ku alkaa siltä tuntua.
  Työntekijä ilmottaa työnantajalle tuleeko ens kaudella töihin vai ei.
  Hohhoi

 10. Olli Giroud kiirehti lausumaan, että jokainen ringin pelaaja toivoo Wengerin allekirjoittavan jatkosopimuksen. En tiedä, montaako pyssyä Sir Chips piti komean ohimolla, kun lausuntoa väsättiin.

 11. Mites muuten tykkimiehet. Jos nyt käy niin, että käy niin kuin lehdet kirjoittavat ja Wenger tekee/on tehnyt jatkon, niin katsotteko ensi kauden pelit? Jos kesäsiirrot menevät reisille kuten voi perustellusti odottaa? Torstailiigassa pelataan?

  Eli: riittääkö enää into? Ostatko Viaplayn? Etsitkö striimit? Menetkö Lontooseen?

  • Jos/kun näin käy et wenkula jatkaa, tähdet karkaa eikä korvaajia hankita niin ainakin minulle tulee pitkästä aikaa tauko pelien katsomiseen maksutv, n kautta.
   Olen kolmisen vuotta ollut ostamatta mitään virallisia tuotteita, sama linja jatkuu niin kauan kunnes meininki seurassa muuttuu.

   Pienen ihmisen pieni protesti 😈

  • En osta. En etsi. Enkä varmasti mene.
   Menen Finngoonersien iltoihin ja itken siellä vuolaasti pelipaitaani.

 12. Jos wenkku jää ja Alexis lähtee niin pelaamme ens kaudella niin huonoa futista että sitä kyllä kannattaa lähteä lontooseen kattomaan vähä kauempaakin

 13. Joskus kerran toivoin ennen peliä Arsenalin häviötä, mutta kun peli alkoi niin…Ei pystynyt.

 14. Arsenal ilmoittaa, että pelaajien ja managerin palkoista yksi nolla pois ja sama linja lipunmyyntiin, niin ilman muuta käyn katsomassa. Täysin brittiläinen joukkue, joka kamppailee parin vuoden päästä noususta championshipsiin… mutta managerina olisi edelleen wenger, joten sijoitus neljäs League Onessa ja nousukarsinnoissa romahdus Bradfordille. Ja sit heräsin eikä mikään ollutkaan muuttunut: wenger jatkaa ensin vuoden, sit toisen, kolmannen…

 15. Arvoisa gooneri Honkanen: Sun suhtautumises on ihan oikea.
  niin se pitäis olla mullaki mutta kun tiädän minkälaista meno ja meininki tuloo olemaan ku seniili jatkaa niin v…tuskäyrä jatkaa nousuaan.
  Siksi oon oon toivonu oman joukkueen romahdusta että pikainen muutos olis pakko tehdä.
  Toisin sanoen paljon parempi äkkirytinä kuin ainainen rutina

 16. Eiköhän motivaatio ukoille tule pelata kunnolla ku ne jossain vaiheessa tajuaa et CL-paikka alkaa olemaan todellakin vaarassa.Pisteenkaulalla sinne on menty useasti aiemminkin.Ja ihan sama kuka toivoo mitä ni 4 sakkiin me mennään tänäkin vuonna.Tosin valmentajan vaihtuessa olisi hyvä olla sieltä pois ja rakentaa jengiä,opetella kuvioita ja keskittyä valioliigaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s