Managerimme lähti sitten lomalle, lisää satuilua ja valheita sekä kuva tulevaisuudesta Arsene FC:ssä

Huhut vellovat koko ajan managerimme tulevaisuudesta, mutta mies on itse painunut Ranskaan lomalle tai kenties kommentoimaan vähän maaotteluita jonkin televisioyhtiön palkkalistoille. Se siitä kovasta työstä, joka Wengerin mukaan piti olla ainut tapa nousta tästä nykyisestä ahdingosta. Jotenkin oli helppo arvata, että Wenger ei Colneyn harjoituskeskukseen jää pelaajien kanssa jotka eivät ole mukana maaotteluissa, vaan painelee samalla sekunnilla maaottelutauon alkaessa lomalla ja muihin hommiin.

Managerimme puhuu halusta kehittyä ja kuinka muka katsoo ottelut vähintään kolmesti uudelleen. Täyttä valetta tai sitten on vielä huolestuttavampaa kuinka mies ei tajua mistä kiikastaa, vaikka katsookin pelimme ties moneenko kertaan uudelleen.

Tämän suurempaa roskaa harvoin kuulee ja se on paljon sanottu managerimme ollessa kyseessä:

I am focused on me, getting to the next level and trying to improve and always trying to see what you can do better and reinvent yourself and that’s what I try to do.

Juuri näin ja tämänhän takia emme ole joutuneetkaan kärsimään viimeistä reilua 10 vuotta täysin saman toistosta joka vuosi, samat virheet on toistettu niin kentällä kuin siirtomarkkinoilla ja joukkueen kokoamisessa.

Entäpä sitten taannoinen pappivertaus. Managerimme yrittää tehdä itsestään jotain messiasta, kun on ”uhrannut” uransa seuralle. Aivan naurettavaa, kun mies on nostanut tuona aikana palkkaa 100 miljoonan punnan verran ellei enemmänkin.

Lisäksi mikään muu suuri seura ei olisi antanut näin kauan aikaa yrittää menestyä. 13 vuotta ilman mestaruutta, 9 vuotta ilman mitään pokaalia ja kaiken huippuna koko aika ilman europokaalia. Myös Liigacupin voitot poistavat poissaolollaan. Luulisi edes niitä olevan, kun europeleissä ei menestystä ole tullut, mutta toisinpa on käynyt.

Nyt on perinteisesti se aika vuodesta, että ensi kesän siirtokassasta ja hankinnoista joudutaan alkaa lukemaan lehdistä, kun seuran pr -osasto laittaa joka keväiset huhut liikkeelle, kuten jo muutama päivä sitten kirjoittelin kausikorttien uusimiseen liittyen. Harmi vain, että kukaan ei viitsi muistuttaa, että managerimme aikoinaan sanoi, että antaisi 100 miljoonaa takaisin jos joku antaisi hänelle kyseisen summan pelaajaostoihin.

Ja todellisuudessahan managerimme jo käytti tuon summan viime kesänä, mutta siitä huolimatta tulokset ovat heikompia kuin koskaan. Todistaa vain, kuten olen niin useasti aiemmin sanonut, että ihan sama ketä pelaajia Wenger hankkii ei tämä enää paremmaksi muutu, vaan koko ajan mennään heikompaan suuntaan joko nopeasti tai hitaasti. 13 vuotta Wenger on nyt vaihtanut pelaajia ja tulos on aina ollut sama. Ei se jatkossakaan muutu, niin kauan kuin mies jatkaa. Uskomatonta kuinka tätä ei edelleenkään tarpeeksi moni ymmärrä.

Loppuun Issen eilisissä kommenteissa linkittämä kuva tulevaisuudestamme, jota ilmeisesti kaikki Wengerin rakastajat ja akb:t haluavat.

Mainokset

4 thoughts on “Managerimme lähti sitten lomalle, lisää satuilua ja valheita sekä kuva tulevaisuudesta Arsene FC:ssä

  1. Pelaajien ostamisesta ei tosiaan ole mitään hyötyä, jos ostetaan aina samanlaisia pelaajia. Keskikentälle aina teknisiä pallotaitureita jotka eivät osaa puolustaa hirveän hyvin, mutta eivät myöskään tuo tarpeeksi maaleja hyökkäyspäähän vaan lähinnä keskittyvät pallotteluun. Hyökkäykseen pelkkiä laitureita jokaiselle pelipaikalle, puolustukseen brittejä ja maaliin sekoilijoita (pl. Cech jolla vain ikä alkaa tulla pikkuhiljaa vastaan).

    Xhakaa voidaan pitää Bravon ohelle kesän huonoimpana hankintana. Xhaka tosin voi vielä tulevaisuudessa parantaa otteitaan, mutta vaikea nähdä että siirtosumaa voitaisiin koskaan mitenkään järkevästi perustella. Mustafi vaikutti alussa hyvältä hankinnalta ja hetken jo kerkesin iloitsemaan ajatuksesta että meillä olisi pitkästä aikaa vahva ja luotettava topparipari. Olin valitettavasti kuitenkin hyvin väärässä ja Mustafi ilman Koscielnyä näyttää olevan pahemman kerran hukassa. Bayernia vastaan tuli harvinaisen hyvin viimeistään ilmi että kyseessä on aika perusjamppa, ei maailmanluokan toppari.

    Perez on vieläkin aika mysteeri, ehkä kyseessä ei ollutkaan vuosisadan suurin paniikkihankita, vaan jonkunlainen Takuma Asano-tyylinen markkinointikikka Espanjaan, kuka tietää. Holdingista vaikea sanoa yhtään mitään, kun ei laitettu jamppaa jostain kumman syystä lainalle tammikuussa, vaan pelannut ilmeisesti käytännössä koko kauden U23- joukkueen kanssa. Holdingista ja Asanosta kuitenkin maksettiin yhteensä sama 5 miljoonaa mitä Olympialaisissa häikäisseen Gnabryn myynnistä saatiin, joten mitenkään Holdingia kritisoimatta näkisin tämän olleen meidän kannalta todella huono diili.

    Siinähän ne 100 miljoonaa tosiaan iloisesti paloivat, ensi kesänä pitääkin sitten käyttää vielä enemmän jos halutaan haastaa isot pojat Valioliigassa ja mahdollisesti myös Sieniliigassa (jos sinne muka jotenkin selviydytään). Tuntien Arsenalin myyntipolitiikan ja Özilin sekä Sanchezin sopimustilanteet, niin varsinkin Sanchez tulee luultavasti lähtemään roimaan alihintaan samoin kuin Bellerin joka varmasti lähtee enemmin tai myöhemmin takaisin Kataloniaan kun emme pysty tarjoamaan tarvittavaa pelillistä menestystä ja Barca etsii oikeata laitapakkia. Muita joukkueemme pelaajia (paisi Koscielny) muut joukkueet eivät edes pyri metsästämään siirtomarkkinoilla ja tämä on oikeastaan se kaikista huolestuttavin tilanne. Koko rosterimme on ihan pullollaan ylipalkattuja b-luokan jamppoja höystettynä muutamalla lähtökuopissa olevalla starballa. Menestyvän joukkueen rakentamiseen voi hyvinkin mennä vielä pitkään vaikka manageri vaihtuisi, Wenger tuskin sitä koskaan enää saisi rakennettua vaikka miehelle leivottaisiin kuinka monta jatkosopparia tahansa.

  2. Kovasti tuntuu Wenger suunnittelevan tulevan kesän pelaajahankintoja ja rakentavan uutta joukkuetta, joten nyt näyttää siltä että Wengeröintiä saadaan nähdä myös tulevalla kaudella……valitettavasti??

  3. Aina vain sekavammaksi menee: The Timesin mukaan wenger aikoo kesällä myydä sekä sanchezin että özilin – ja aloittaa uuden joukkueen kasaamisen… Timesia pidetään ns. laatulehtenä, mutta… tai siis näinhän sen pitäisikin mennä, sillä wengerhän sanoi helmikuussa, että kumpaakaan ei kesällä myydä. Yleensä tuollainen lausunto on johtanut myymisen. Ja wenger tietty on ja pysyy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s