Wengerin vastaisia bannereita sekä lakanoita ympäri maailmaa, karu loukkaantumistilasto ja Sanchez haluaa Lontoon voittavaan joukkueeseen

Ilmeisesti Wenger on palannut Lontooseen viimeisimmän televisiointikommentointikeikan jälkeen. Uskomatonta kuinka tässäkin tilanteessa Wenger näki parhaaksi lähteä kommentoimaan Ranskan maaotteluita, vaikka ongelmia olisi enemmän kuin koskaan ihan varsinaisessa työssä. Ja sitten vielä managerimme kehtaa väittää tekevänsä kaikki niin hyvin kuin pystyy ja Arsenalin edun olevan kaiken muun edellä.

Tänään Wenger pitää lehdistötilaisuuden sunnuntain ottelua varten alkaen klo 11. Ketään tuskin kiinnostaa mikään peliin liittyvä, vaan ainut mielenkiintoinen asia on julkistaako Wenger päätöksen jatkonsa suhteen, kuten ennen maaottelutaukoa lupaili. Maaottelutauko on nyt ohi, joten päätös pitäisi tulla kaikkien tietoon, mutta jotenkin epäilen, että managerimme edelleen pitkittää asiaa.

Tässä näkee mitä mieltä kannattajat ympäri maailman ovat Wengerin jatkosta. Eri tapahtumissa, otteluissa ja paikoissa, jotka eivät liity mitenkään Arsenaliin, löytyy Wengerin vastaisia bannereita. Hienoa työtä ja luulisi pikkuhiljaa seurajohdonkin ymmärtävän seuran imagon kärsivän Wengerin takia.

Urheilullinen puoli ei johtoamme niin kiinnosta, mutta jos talouspuoli alkaa myös kärsiä niin se on varmasti asia mihin reagoidaan. Tuskin Puma ja muutkaan sponsorit ovat kovin tyytyväisiä, kun seura ja joukkue saa koko ajan negatiivista julkisuutta muutenkin kuin tappioilla kentällä.

Tuskin tulee suurimmalle osaa goonereita yllätyksenä, että olemme ykkönen loukkaantumistilastossa ja tämä ei olekaan mikään vuoden tai kahden tilasto, vaan kauden 2011-2012 alusta asti. Hienoa työtäkin tällä saralla Wenger. Yksittäisistä pelaajista samalla ajanjaksolla eniten sivussa kaikista Valioliigan pelaajista ovat olleet meidän kaksikko Wilshere ja Diaby, vaikka ranskalainen ei enää pariin kauteen ole ollut palkkalistoilla.

Ei muuta kuin jatkosopimuksia Mertelle, Cazorlalle ja kumppaneille, niin saadaan pidettyä edellä mainitut tilastot samanlaisina myös tulevaisuudessa sekä tietysti se tärkein eli Wengerin oma jatkosopimus mahdollisimman moneksi vuodeksi. Ai niin, mutta managerimme on John Crossin ja kumppaneiden mukaan nyt päättänyt muuttaa täysin toimintatapansa..

Vaikuttaa todella toimintatavat olevan muutoksessa, kun Sanchez antaa lausuntoja, jonka mukaan viihtyy Lontoossa ja haluaa pelata voittavan mentaliteetin omaavassa joukkueessa:

I’d like to stay in the city but with a team that is winning things, that has a winning mentality.

Tuo sanoo suoraan, että jatkosopimus Wengerin Arsenalissa on täysin pois suljettu vaihtoehto. Pochettino on parempi manageri kuin Wenger, mutta ei Tottenhamia silti miksikään voittavaksi joukkueeksi voi kutsua, joten ainut vaihtoehdoksi jää Conten johtama Chelsea. Missä tahansa muussa isossa seurassa parhaan pelaajan myyminen paikalliskilpailijalle olisi täysin mahdoton ajatus, mutta valitettavasti Wengerin johdolla se ei sitä ole, kuten historia todistaa.

Täällä osa Wengerin kannattajista on jo lynkkaamassa Sanchezia, koska tämä haluaa voittaa urallaan jotain toisin kuin suurin osa muista pelaajistamme, jotka tyytyvät vain nostamaan ylimitoitettua palkkaansa ja pelaamaan nelossijasta kausi toisensa jälkeen.

Sanchezin syyttäminen on aivan turhaa, sillä mies on tehnyt parin kauden ajan kaikkensa, mutta se ei vain riitä Wengerin ollessa manageri. Kannattajien syyttävän sormen pitäisi osoittaa chileläisen sijaan Wengeriä, sillä parhaiden pelaajien lähteminen ei todellakaan ole uusi asia, vaan jo Henrysta lähtien parhaat ovat lähteneet, kun ovat huomanneet managerimme tavoitteiden olevan aivan muuta kuin pokaalien voittaminen.

10 thoughts on “Wengerin vastaisia bannereita sekä lakanoita ympäri maailmaa, karu loukkaantumistilasto ja Sanchez haluaa Lontoon voittavaan joukkueeseen

 1. En oikein tiedä, oletko Ville tosissasi siinä, että täältä pystyisi sanomaan, mihin se Arsene oikein käyttää aikaansa kun niin hanakasti kritisoit sitä, että hän on ollut kommentoimassa Ranskan pelejä, siihen on varmaankin kulunut koko maaottelutauosta liiennyt aika – tällainen käsitys helposti tulee näkemyksestäsi.

  Sinällään on m*******a, että näin tärkeän asian kuin ensi kauden valmentajan suhteen asiaa vedätetään kuin kunnon huutokaupassa ja pelataan kuuropiiloa, kun jo aikaisemminkin viittasin näihin lasten leikkeihin. Syyttävä sormi – ellei koko käsi – osoittaa tässä asiassa sekä Boardin että Wengerin suuntaan.

  • Totta, eihän tällaista tilannetta vois syntyä missään muussa meidän kokoluokan seurassa ja tuskin pienemmässäkään.
   Ollaan jo futismaailman naurun kohde 😈

 2. Wengerin vastaus pressissä kysymykseen siitä vaikuttaako hänen jahkailu negatiivisesti ilmapiiriin tai seuran vakauteen (vapaasti suomennettuna).. Hakee kyllä vertaistaan.
  En pidä toisten sanomisten vääntelystä ja väkisin ristiriitojen hakemisesta, mutta tämän kertainen farssi on kyllä jo papukaijamerkkikokoelman arvoinen.

 3. Wenger kuulemma ilmoittaa jatkostaan City matsin jälkeen….hm..jos spekuloidaan hieman asialla eli jos Arsenal voittaa Cityn niin uho jatkaa on miehellä varmaankin kova, mutta on kyllä kova äijä jos tappion tullessa ilmoittaa edelleen vielä jatkavansa?

 4. Wenger ei kylläkään sanonut, että City-ottelun jälkeen kertoisi. Mutta jos voitto tulee, saattaa hyvinkin kertoa. Jos ei tule, livauttaa joskus ensi viikolla että pari vuotta vielä.

 5. Maaottelutauon jälkeen on suhteellinen käsite. Voi tässä vierähtää viikkojakin, paine ei ole tarpeeksi kova sanoa mitään.

 6. Mitä pidempään jahkaillaan, sitä enemmän tilanne luo epätasapainoa joukkueeseen…kuka haluaa jäädä, kuka päättää viimeistään nyt häipyä..
  Voisiko tälläinen tilanne olla mahdollista jossain muualla? On tää melkoista teatteria.

  • Tositeeveetä tosiaan. Naurettavaa meininkiä jolle muut nauraa mut se ei tunnu silent wankeria, ketunmetsästäjiä ja itse wenkulaa haittaavan.
   Nauta 🐮 stanin tärkein juttu on että paljonko ilkeää nostaa lipun hintoja ensi kaudeksi.

 7. Wenkula selkeesti vaan oottelee sitä (isompaa) voittoa, niin pystyy ilmoittamaan jatkosopparista. Ilmoitus jatkosta olisi luultavasti tapahtunut jo paljon aikaisemmin, jos olisimme pystyneet lyömään muitakin kuin amatööritason joukkueita viime aikoina. Mitä pidemmälle ilmoittaminen venyy, niin sitä todennäköisempänä itse pitäisin jäämistä.

 8. Joo Wenkun kertomukset vähintäänki ristiriitaisia ku keuhkoaa ajattelevansa koko ajan seuran parasta ja pimittää tietoa ihan piruuttaan ja saa koko seuran näyttämään joltain polvihousupojilta.
  Täs kuitenkin suurin syy on tää polvihousujohtokunta joka munattomuudessaan hakee vertaistaan.
  Ei oo Wenkun vika jos jos/kun johtokunta juoksee vaikka päänsä seinään jos wenkku niin sanoo.
  Ei tietenkään siltä seisomalta vaan koko veijarilauma hakee vauhtia ja kilpailevat siitä kellä on komein kuhmu kupolissaan.
  Woi wittu sentään tätä touhua

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s