Bilicin Hammers Grovelle ja Wenger taas kaiken keskipisteenä

Täytyy sanoa, että nauratti ja managerimme sai todella omaa lääkettään harjoituskeskuksen luona tapahtuneen kannattajien mielenilmauksen seurauksena. Wenger oli juuri taas mainostanut kuinka nelossija on kuin pokaali ja siten kannattajat osuivat naulan kantaan tempauksellaan.

Totta kai managerimme sanoi tempun olleen vain muutaman kannattajan tekemä ja näin olleen taas yritti vähätellä sitä. Entäpä ympäri maailmaa viime päivinä ja viikkoina nähdyt Wengerin vastaiset bannerit, lakanat ja tulosteet eri tapahtumissa. Niitä on ollut satoja kymmenissä ellei jopa yli sadassa eri maassa.

Miksei näistä ole kukaan toimittaja kysynyt Wengeriltä? Toki managerimme jättäisi vastaamatta tai suoltaisi jotain järjetöntä vastaukseksi, kuten aina jos ei tykkää kysymyksestä. Eipä ainakaan vois väittää, että tempaukset ovat vain muutaman kannattajan järjestämiä. Entäpä miksei kukaan kysy mitä mieltä managerimme on yhden suurimman kannattajayhdistyksen olevan 78 prosenttisesti managerimme jatkosopimusta vastaan.

Tässä oli paras heitto eilisen harjoituskeskusprotestiin liittyen mitä olen nähnyt:

Arsenal’s banner protesters showing more creativity and movement than the team’s midfield at present. Getting everywhere!

Tänään pelataan taas ja jos emme nyt pysty voittamaan niin sitten voittoa ei välttämättä ole luvassa enää koko kaudella. Koko kauden sekaisin ja neljän tappion putkessa oleva West Ham saapuu Grovelle. Ellei nyt tule voittoa, niin vaikea nähdä kolmea pistettä tulevan mistään muustakaan jäljellä olevasta ottelusta. Ehkä Sunderland kotona jos vierasjoukkueen tippuminen on jo varmistunut siinä vaiheessa, kun pelipäivä tälle siirretylle ottelulle selviää.

Ilmeisesti Martinez on maalissa, kun myös Ospina on sivussa Cechin tapaan. Uskomatonta kuinka usein Ospinakin on loukkaantunut, vaikka olenkin vakuuttunut, että muutama poissaolo on ollut ns. toimistoloukkaantuminen, koska Wengerhän ei koskaan voi sanoa tekevänsä muutosta pelaajan heikkojen esitysten takia.

Tässä lainaus Onlinegoonerin forumilta, joka nauratti, mutta samalla voi hyvinkin pitää paikkansa illan ottelua ajatellen:

So Martinez in goal, Gabriel in defence… Andy Carroll must be thinking its Christmas

Saa nähdä muuten kuka on kapteeni tänään vai onko sellaista ollenkaan, sillä toisella jaksolla Manchester Cityä vastaan sunnuntaina yhdelläkään pelaajallamme ei ollut nauhaa kädessä. Wenger on tosiaan vienyt kapteenin arvostuksen tai siis sen arvon romuttamisen ihan uudelle tasolle. Enää ei riitä, että kapteenit eivät pelaa juuri koskaan, vaan nykyään enää ei edes nimetä ketään kapteeniksi.

No toisaalta aivan turhaahan se on jos, kuten tänäänkin, nauhaa sitten kantaa joku Walcott tai Ramsey. Kaiken managerimme kapteenivalinnoista kertoo tilasto, jonka mukaan kapteenimme on ollut avauksessa viimeisen 262 ottelun aikana vaivaiset 86 kertaa. Aivan säälittävää, mutta ei mikään mitenkään yllättävää, kun kapteenin nauhaa ovat kantaneet mm. Vermaelen, Arteta, Merte ja kumppanit.

Tämä managerimme kommentti on lähellä kaikkien aikojen pohjia ja se on todella paljon puhuttaessa selittelyn ja oman etunsa turvaamisen mestarista eli Wengeristä:

I can still say, ’Yes we do not win enough games’. But as well we have managed to combine investments, structural change without anybody putting one penny in – all only based on the quality of my work.
If somebody in the next 20 years does much better, believe me I am very happy. But at least he has fantastic conditions – a strong financial situation and good players.

Aivan uskomatonta ja miksi tämän annetaan jatkua vuosi toisensa jälkeen? Managerimme taas täysin väittää, että seura ei ollut mitään ennen hänen tuloa. Käsittämätöntä ja kaiken työn hän on tehnyt itse.

Kukaan muu seurassa ei tehnyt mitään, ei väliä että Valioliiga on noussut sarjana maailman suosituimmaksi ja rikkaimmaksi. Nämä ovat ilmeisesti sivuseikkoja, kun kaikki on Wengerin työn ansiota. Ja vielä sitten jos ja kun tulevaisuudessa seuraava tai seuraavat managerit menestyvät paremmin, niin se on myös Wengerin työn ansiota.

Ja tosiaan omistajien ei ole tarvinnut laittaa rahaa, kun kannattajat ovat maksaneet toista vuosikymmentä maailman kalleimpia lippuja keskinkertaisen joukkueen näkemisestä. On siinä äijällä pokkaa, että kehtaa vielä nostaa tuon saavutukseksi.

En kerta kaikkiaan kestä tätä enää kovin pitkään. Toivottavasti häviämme tänäänkin ja mahdollisimman paljon. Se on ainut mahdollisuus päästä eroon tästä syövästä, joka kuvittelee olevansa seura tai jopa sitä suurempi.

Mainokset

30 thoughts on “Bilicin Hammers Grovelle ja Wenger taas kaiken keskipisteenä

 1. Ei mahdu Arsene edes listalle BBC Sportin paras manageri äänestyksessä.

  Vote
  Who is the best manager in the world?

  Choose : Massimiliano Allegri
  Choose : Carlo Ancelotti
  Choose : Antonio Conte
  Choose : Luis Enrique
  Choose : Pep Guardiola
  Choose : Leonardo Jardim
  Choose : Jurgen Klopp
  Choose : Jose Mourinho
  Choose : Diego Simeone
  Choose : Thomas Tuchel
  Choose : Zinedine Zidane
  Choose : Other

 2. Kyllä tämä Arsun kannattaminen menee pahasti huumorin puolelle. Ei jaksa edes masentua. Tosin ei pelitkään enää kiinnosta. Wenkku on ihan kuin joku Putouksen sketsihahmo. Hyvät on proffalla hokemat 😂

 3. Kyllä. Huhuhömppä menee niin sekavaksi, ettei tiedä miten tämä päättyy. Nyt hömppä vie Gazidisia pois, jos Wenger panee toimarin pienille muutostoiveille kovan kovaa vastaan. Ja isä ja poika Kroenke tukevat Wengeriä. Olisi surkuhupaisaa, jos Wenger saisi jatkaa täsmälleen siten kuin haluaa 2+x vuotta ja muutoksia varovaisesti ehdottaneet lempataan vain ulos.

  • Enkä kyllä Gadizisia pidä mitenkään sankarina ja kapinajohtajana Wengeriä vastaan. Toki Gadizis on saanut maistaa kannattajien tunnelmia aivan läheltä, mitä Kroenke huolellisesti välttää, mm. annual meeting on tarkoin putsattu kriittisista viesteistä.

 4. Wenger out
  Gazidiz out
  Kroenke out
  Foxhunters out
  10 player out
  Goonetsaur out

  Siinä olisi muutosta 👍👍👍

   • SAmaa mieltä Brözilin kanssa. Ostin kerran erään Poolin kannattajan tyttärelle Gunnersauruksen ja hän on suuri Arsenalin kannattaja ja nukkuu aina Gunnersaurus vierellään.

 5. Ja Independent povaa Wilsherelle uutta pahvia. Ei siis muutosta.

  Täytyy sanoa, että omasta mielestäni Wisheren kausi on ollut massiivinen pettymys pelillisesti, vaikka eteenpäinmenoa on ollut terveyspuolella. Alkaa toivoa rapistua, että miehestä tulisi dominoiva, keskeinen pelaaja Arsenalin keskikentälle. Kelpo puurtaja toki, mutta sellaisia on jo, esim. Ramseyssä.

  • Wilshere menee heittämällä ramsayn edelle,on toki huolestuttavaa että peliaika ollut nilkkavaivan vuoksi taas kortilla.

   • Kumpikin on leimallisesti ja mentaalisesti varsin hyökkäävä keskikenttä, jolla nollatehot ja heikohko syöttövarmuus. Tarvitaanko näitä paljonkin?

 6. Illan pelissä voi pitää West Hamia ennakkosuosikkina, olenko väärässä? millä laskutavalla ja missä asioissa arsenal olisi edes lontoon ykkösjoukkue? lippujen hinnat korkeimmat,stadion nykyaikaisin…
  Chelsea on mennyt menestyksessä ohi tottenham seuraavana, west ham, palace kiilaa kohta ohi ! jopa watford on aiheuttanut noloja tappioita viime vuosina.
  Ostot on tosi huonoja kalliita miehiä penkille, mitä järkeä siinä on?
  Loukkaantumiset antaa edes hieman peliaikaa ”koville” vahvistuksille(elneny,perez, xhaka).
  Jos pelaajat pysyisi kunnossa koko kauden olisiko nähty hyvää reagointia pelien aikana vaihtojen muodossa?
  Selkeä peluutus omilla pelipaikoilla?joko nyt ajetaan welbeck ensikauden ykköshyökkääjäksi joka tekee 25 maalia kaudessa?
  Varamiehenä ehkä liigan hitain hyökkääjä giroud !
  On ajauduttu jo melko huonoon tilaan … mitä seuraavaksi ??

 7. Jotenkin toi hyökkääminen on epämääräistä vailla ideaa. Klubilla oli tänään enemmän ajatusta Veikkausliigan avauksessa – 5-0 muuten…

 8. Välillä tuntuu kun Özil ja Sanchez saavat olla suhteellisen vapaassa roolissa hyökkäyksessä, niin tämä johtaa siihen että kellään muullakaan hyökkäävällä pelaajalla ei ole kummemmin mitään ideaa koko hommassa vaan juoksentelevat melko päättömästi hyökkäyskolmanneksella. PS. Maaginen pomppupalloveto Özililtä sisään, West Hamin veskari aika unessa kyllä.

 9. 2-0 ja 100 tehtyä maalia tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuina. Jotenkin sellainen ikävä kutina siitä että huomenna tullaan näkemään Wengerin jatkosopimuksen julkistaminen.

 10. Kuten wenger sanoi wba-ottelun jälkeen: tuomioita ei pidä tehdä parin ottelun perusteella… mutta soppareita voi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s