Voitto ja varmaan sen myötä ihan kohta jatkosopimus

Arsenal – West Ham 3-0 (0-0)

Parempaahan se oli, mutta kuvio on aina sama. Ei paineita ja peli kulkee, mutta jos ottelulla on merkitystä ja menestysmahdollisuuksia on, niin aivan turha kuvitella joukkueen voittavan tai edes pelaavan hyvin.

Totta kai myös vastustajan tasolla oli merkitystä. Eilinen oli viides tappio putkeen West Hamille ja se majailee sarjataulukossa sijalla 15 eli ihan hirveästi ei kannattaisi managerimme henkseleitä paukutella. Liigassa seitsemän pistettä viimeisestä 21 tarjolla olleesta on katastrofaalinen saldo meille ja sitä ei tee yksi voitto heikosta vastustajasta yhtään paremmaksi.

Carroll pysyi yllättävän hyvin kurissa, kun erityisesti Mustafi kunnostautui pääpalloissa ja kaksinkamppailuissa englantilaishyökkääjää vastaan. Myös Gabriel pelasi hyvin ja ei aiheuttanut mitään ongelmia, kuten ennen peliä yleisesti povattiin.

Özil maalinsa lisäksi oli pelipäällä pitkästä aikaa ja mukana lähes kaikessa hyvässä mitä hyökkäyspäässä tapahtui. Ei voi kuin sanoa, että Özil ja eilen ilman tehoja jäänyt, mutta silti onnistuneen ottelun pelannut Sanchez ovat ihan eri tasolla hyökkäyspäässä kuin muut pelaajamme. Siksi onkin melkoisen karua, että vähintään chileläinen tulee vaihtamaan maisemaa kesällä ja pahimmassa tapauksessa vielä johonkin kilpailijaan Valioliigan sisällä.

Wengerin mukaan häntä ja joukkuetta ei ole saanut tuomita muutaman heikon pelin jälkeen, vaikka tosiasiassa niitä on ollut paljon useampiakin puhumattakaan kuinka monta kautta tämä sama pysähtyneisyyden aika on jo kestänyt.

Tuskin silti homma toimii toisin päin eli managerillemme riittää kaksi ottelua ilman tappiota ja yksi vaivainen voitto uuden sopimuksen allekirjoittamiseen. Todella säälittävää ja samalla tuhoaa menestysmahdollisuudet vähintään pariksi vuodeksi eteenpäin ja todennäköisesti pidemmäksikin aikaa, sillä mitä kauemmin nykymeininki jatkuu sitä kauemmin tulee seuraavalla tai seuraavilla managereilla saada joukkue takaisin pokaaleista taistelevaksi.

Nelossijakisassa Manchester City hävisi Chelsealle ja Liverpool jäi loppuhetkien tasoituksen takia kotitasapeliin Bournemouthin kanssa, joten unelma Wengerillä ja hänen faneillaan keksitystä pokaalista elää edelleen vaikkakin heikosti. Kaksi rästipeliä voittamalla olisimme Liverpoolin kanssa tasapisteissä ja Manchester Cityyn nähden rästipelin voitolla olisimme pisteen päässä.

Tosin etenkin Liverpoolin loppuohjelma on paljon helpompi ja niin taitaa olla Guardiolan ryhmänkin, sillä se on nyt pelannut peräkkäin meitä ja Chelseaa vastaan vieraissa.

Tosin tällä hetkellä ei pahemmin jaksa kiinnostaa, sillä nyt vain enää odotellaan sitä julkistusta Wengerin jatkolle, jolloin seuraavat pari vuotta minimissään on tätä samaa. Veikkaanpa että tässä tapauksessa en jaksa ainakaan samalla tavalla seurata joukkueen ja seuran tekemisiä, joka samalla tarkoittaa tämän harrastuksen ja blogin siirtymistä eläkkeellä tai vähintään pitkälle tauolle. No odotellaan nyt se varmistus, mutta enää se näyttäisi olevan ajan kysymys eilisen voiton jälkeen.

Mainokset

16 thoughts on “Voitto ja varmaan sen myötä ihan kohta jatkosopimus

 1. Sama juttu jos Wenger jatkaa päättyy minun 37 vuoden Arsenal kannatus. Sydän jää Arsenaliin mutta kannatus on muualla.

  • Itse tulen lopettamaan Viasatin / Viaplayn tilaamisen joten todella pitkä putki tulee nyt katkemaan kun aikoinaan Canal+ hankin pelien takia. No säästyypä sitten se joku 30-35€ /kk johonkin muuhun.

  • Kari…..ittellä since 1976 ja elä lopeta….lopeta sitten kun mixu tulee joulukuusen kanssa manageriksi….sitten on kaikki menetetty…joko joke…

 2. Haluaisin sanoa että lopetan Arsenalin pelien seuraamisen jos Wenkula seuraan jää. En kuitenkaan pysty itseäni tällä tavoin huijaamaan, vaan tiedän katsovani pelit myös jatkossa oli manageri sitten kuka tahansa. Se katsonko pelejä (myös tulevaisuudessa) turhautuneena pitkin hampain vai uutta intoa ja toivoa täynnä onkin sitten täysin riippuvainen siitä siirtyykö ”Proffa” kesällä pois managerin tontilta. Itse olen kuulunut jo niin monta vuotta #WengerOUT -fanikuntaan, että olisin varmasti lopettanut Arsenalin seuraamisen jo aikoja sitten jos sen aikoisin jossain vaiheessa tehdä.

 3. Vaikka haluankin managerin vaihtuvan, ei wenger ole sellainen mörkö, joka saisi lopettamaan otteluiden katsomisen. Jos pystyy kannattamaan joukkuetta, jonka omistaa amerikkalainen bisnesjamppa ja joka nyhtää kalleimmat lipunhinnat, siinä yhtälössä wenger on aika heppoinen syy heittää pyyhe kehään.

  • Eihän tässä ole mistään pyyhkeen heittämisestä kehään (mikä ilmaisu) vaan nämä ovat jokaisen henkilökohtaisia valintoja. Jos haluaa fanittaa kasvotonta tunteetonta seurajohtoa jossa manageri VOI pitää omilla toimillaan ja ratkaisuillaan panttivankeinaan koko seuraa ja faneja ja haluaa silti olla siinä mukana ja nauttia, niin sekin on jokaisen oma henkilökohtainen valinta. Minä en aio enää olla Wengerin panttivankina jos ja kun hän jatkaa, vaan vien mielenkiintoni ja intohimoni sellaiseen seuraan jossa on yhtenäinen positiivinen fanikulttuuri jota seuran johto ja manageri myös pyyteettömästi arvostaa. Mitä fanittamista se sellainen on kun kaikki mitä seura tekee niin yleensä se aina vaan hatuttaa? Fanittaminen= Suurta positiivista TUNNETTA.

   • Ok, asia selvä. Sitten ei kannata valita valioliigajoukkuetta, jota kannattaa. Onhan se tietty kätevää, jos voi vaihtaa kannattamaansa seuraa aina kun edellinen ei enää miellytä. Gloryhunterit sitä tekevät – ehkä muutkin?

 4. Juurikin näin. Arsenal on Wengeriä suurempi. Goonereiden sydän sykkii Arsenalille vaikeinakin aikoina. Joskus on siedettävä sietämätön ja kestettävä kestämätön. Ajat kuitenkin muuttuvat ja tulevaisuudessa Arsenal nousee voimatekijäksi eurooppalaisessa jalkapallossa. Sitä odotellessa gooneriyhteisö tukekoon toisiaan uskossa parempaan huomiseen.

 5. Joo.. En mä pysty toista suurta joukkuetta kannattamaan. Ehkä sitten naisten puolelle tai muun lajin parissa. Tauko saattaa tehdä hyvää.

 6. Miten helevetissä voi vaihtaa? joukkuetta jota on ikänsä kannattanut!?!

  Vaihetaan porukalla tottenhamiin?
  Scunthorpe unitediin tai portoon?
  Kf apollonia fierillä Albaniassa näyttäs olevan vähän samat värit kuin Arsenalilla, pikkasen vaan hailakammat.. Sinne!

 7. Tilanne alkaa olla tulenarka, niin kuin kommenteista huomataan.
  Jokainen tekee omia valintoja…nykyinen meno ei hyvältä näytä, ei ole näyttänyt enää pitliin aikoihin.
  Heni koht en joukkuetta vaihda, en yksinkertaisesti pysty siihen. Pelejä katson, aina kun pystyn, fanituotteita en hanki, enkä Grovelle mene, ennen kuin Wenkula lähtee.
  Tämä on ”yksinäisen” kannattajan hiljainen protesti.

  • Sama itsellä, virallisia fanituotteita en hanki ennen kuin meno seurassa muuttuu.
   Grovelle sitten kun on uudet tuulet seurassa.
   Pelit tulee varmaan katottua streaminien kautta milloin pystyy ja kerkiää mutta viasattia en enää ota.

   Pienen kannattajan pieni protesti mut jotain kuitenkin.
   Tykkisydän on sykkinyt 46 vuotta. Kukaan pelaaja tai manageri ei oo suurempi kuin seura vaikka wenkku näin taitaa jo kuvitella olevansa.
   Toivon sydämestäni että joskus pääsisimme eroon kroenken runkkarista joka on todellinen syöpäkasvain rakkaassa seurassamme.

   Kaikkein katkerimmaksi tekee se kun tietää mitkä resurssit seuralla olisi nousta yhdeksi Euroopan ja maailman todelliseksi suurseuraksi.
   Mutta kun ei, ei kunnianhimoa vaan pelkkä rahantekokone tällä hetkellä.

 8. Arsenal sai sakot pelattuaan ilman kapteenia. Wenger totesi, ettei kukaan kysynyt häneltä kuka ottaa kapteenin tehtävän Kosin tullessa vaihtoon. Enää ei tarvita edes vastustajaa vaan joukkue osaa itsekin olla naurettava.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s