Muut pelaavat ensin tällä kierroksella, huhuja Sanchzista ja mitä vain pelastaakseen oma nahka

Tänään saa sitten seurata muiden joukkueiden otteita ja kuinka se tulee vaikuttamaan nelossijakamppailuun. Tietysti periaatteessa jos Chelsea häviäisi, mihin en usko, ja Tottenham ottaa todennäköisen kotivoiton Watfordista, niin Pochettinon ryhmä ilmoittautuisi jopa mukaan mestaruustaisteluun Chelsean ainoaksi haastajaksi.

Liverpool pelaa vieraissa Stokea vastaan. Tämä on Wengerin fanien ja nelossijapokaaliuskovaisten paras mahdollisuus päivän otteluista, sillä Manchester Citykään tuskin menettää pisteitä kotona Hullia vastaan. Huomenna ManU sitten kohtaa Sunderlandin, mutta vieraspelistä huolimatta vaikea nähdä Mourinhon suojattien menettävän pisteitä sarjajumboa vastaan.

Huhujen mukaan Sanchez ollaan valmis myymään Chelseaan kesällä 50 miljoonan punnan siirtokorvausta vastaan. Eipä paljoa yllättäisi ja ainut yllättävä asia tässä olisi jos Wenger onnistuisi edes saamaan ehkä koko liigan parhaasta pelaajasta jollain tapaa markkina-arvoa vastaavan siirtokorvauksen. Eiköhän siirtosumma tule olemaan alle 50 miljoonan, ehkä jotain 30-40 miljoonan välillä.

Conte sen sijaan ei kommentoi millään tapaa Sancheziin liittyviä huhuja, joka on varmaan ihan järkevää tässä vaiheessa kautta. Kommentoimalla voisi laittaa vähän painetta meidän suuntaan ja yrittää sekoittaa parhaan pelaajamme otteita, mutta edes tällaiseen mediapeliin italialaismanagerin ei tarvitse turvautua, sillä emme ole enää kuukausiin olleet mikään uhka länsilontoolaisille.

Vaikea sanoa onko tässä uutisessa tai pikemminkin huhussa mitään perää. Silti se kuulostaa juuri sellaiselta toiminnalta, jota manageriltamme voisi olettaa. Wenger on saanut viimein tällä kaudella kritiikkiä enemmän kuin koskaan ennen ja kannattajat ovat protestoineet useilla medianäkyvyyttäkin saaneilla tavoilla.

Kaiken tämän seurauksena on ollut puhetta ja kirjoituksia kuinka managerimme uudistaa toimintatapojaan ja aloittaa uuden projektin ensi kaudella. Siihen kuuluisi yllä olevan jutun mukaan osan taustatiimin ja valmennusporukan vaihto. Sinänsä ihan järkevää, mutta ei auta mitään jos Wenger jatkaa managerina.

Sen sijaan managerimme luottomiehien vaihtaminen parin vuosikymmenen jälkeen nyt painostuksen alaisena vain kertoisi mielestäni sen, että Wenger ei ajattele ketään muuta kuin itseään ja omaa etua sekä asemaa ja on valmis tekemään mitä vain saadakseen jatkaa.

Toki todennäköisin lopputulos on Primoracin, Peytonin ja kumppaneiden jatkavan, kuten tähänkin asti Wengerin rinnalla ja kaikki puheet muutoksista ovat olleet pelkkää sanahelinää tilanteen ollessa tukalin.

Mainokset

7 thoughts on “Muut pelaavat ensin tällä kierroksella, huhuja Sanchzista ja mitä vain pelastaakseen oma nahka

 1. Wenkulaa puhumattakaan ketunmetsästäjistä ja omistajan runkkarista ei tunnu häiritsevän yhtään että paskanvalkoiset ovat nöyryyttävän paljon edellä pisteissä ja sarjasijoituksessa ja ovat jopa vielä mukana mestaruustaistossa ainakin teoriittisesti.

  Kannattajia tämä sylettää tosi paljon ja itseäni suorastaan kuvottaa.
  Todennäköistähän on että myös tulevina vuosina spudsit ovat pohjoislontoon ykkösinä.
  Uusi stadion tulossa ja vaikka vituttaa sanoa niin huippumanageri 😈

  Pelastus voi olla että pocchetti kyllä siirtyy noilla meriiteillä jonkun todellisen suurseuran manageriksi.
  Viekö uusi stadion sitten rahavaroja niin että pelaajia on jopa myytävä kuten meillä toimittiin.
  Tuskinpa heidän kohdallaan vaan juutalaisrahaa löytyy ja runko pysyy. Korkeintaan isot hankinnat voivat olla jäissä.

  Tämäkin piti sitten pitkän ajan jälkeen kokea ettei juhlita paskanvalkoisten jäämistä taakse 😈

 2. Tätä Spurs-asiaa pitää ajatella positiivisesti. Arsenal on päässyt liian helpolla liian pitkään, koska Spursin tekeminen oli niin luokatonta. Nyt on kova kirittäjä ja tällä kaudella se on parempi, pakko myöntää. Kannattaa myös painottaa (toivottavasti boardi kiinnittää Wengerin huomiota erityisesti asiaan), että Spurs on tehnyt 2-3 vuoden nousunsa melko NETTOnollabudjetilla ja lädivoittoisilla pelaajilla. Se on siis edelleen mahdollista. Omia kasvattejakin on ja muita todellisia löytöjä. Pelitapa tukee materiaalia, ei noilla nyt mitään tikitakaa voisi vetää, Nämä ovat nimenomaan niitä asioita ja argumentteja, joilla Wenger ylpeili viime vuosikymmenellä.

  Wenger on menettänyt otteensa ja vaikka nyt jollain ihmeellä saisi jäädäkin, seurassa on kyllä muitakin epäonnistujia kuin Wenger. Jonker sai jo ilmeisesti aiheesta lähteä,vaikka oli tosin vain kolme vuotta yrittämässä. Scoutit eivät ole tehneet ainuttakaan sellaista löytöä, josta olisi huippupelaajaksi, pelkkä rivimiehiä jne.

  Aivan hyvin puhdistukset ja korjausliikkeet voisi jo aloittaa. Tietysti haittaa, jos jaj kun manageri Wenger ei pidä ykkösjoukkueen tekemisessä rimaa riittävän korkealla, näinhän on ollut, mutta Spurs herättelee ja lisää kannattajapainetta sentään.

  • Joo kyllä tosiaan organisaatio vaatii todellista puhdistusta Akatemiaa myöten.
   Minne ovat hävinneet kaikki wonderkidit joita on haalittua ympäri maailmaa?
   Vois ottaa mallia southamptonin akatemiasta joka tuottaa uusia pelimiehiä uskomattomalla tahdilla, siellä tosiaan tehdään jotain oikein vaikka akatemian budjetti on luultavasti pienempi kuin meillä.

 3. Ilouutisena voinee todeta myös sen, että Allegri on jäämässä Juveen (Sky) ja tekee kolmivuotisen jatkopahvin. Huh, väistettiin tämäkin miina.

   • Tässähän seurajohto voisi ilmoittaa kuten wenger siirtoikkunan sulkeutuessa: ketään ei ollut saatavilla, joten näillä mennään.

 4. Ja loppukauden saa sitten kannustaa shelskejä.
  tötteröpäät johtaa 4-0 vätvoorttia vastaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s