Selhurst Park ja Crystal Palace illan ohjelmanumero

Viikonloppu meni tai ei mennyt putkeen riippuen miltä kannalta asioita haluaa katsoa. Aiemmin olisin ollut erittäin pettynyt, että kaikki kilpailijat voittivat, mutta nykyään se on ainoastaan hyvä asia. Ei ole tulossa nelossijaa tänä vuonna ja se alkaa olla jo varmaa jos tänään tulos on jokin muu kuin voitto.

Toki meillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna kuin Liverpoolilla, mutta siitä huolimatta ero on yhdeksän pistettä ja viime aikojen perusteella on äärimmäisen vaikea uskoa saldon olevan täydet yhdeksän pinnaa, vaikka vastustajat ovatkin sarjan häntäpäästä.

14 pistettä Tottenhamin takana tässä vaiheessa kautta on melkoinen suoritus. Valta-asema on toden totta vaihtunut Pohjois-Lontoossa. Emme ole sitä paitsi voittaneet kertaakaan naapuriamme sen jälkeen keskinäisissä peleissä liigassa, kun Pochettino palkattiin. Tämä on argentiinalaismanagerin kolmas kausi ja ylipäätään juuri Tottenham saattaa olla se joukkue, joka lyö lopullisen naulan Wengerin nelossijahaaveille tämän kuun viimeinen päivä White Hart Lanella.

Tänään molemmilla joukkueilla on panosta, sillä kotijoukkue Crystal Palace taistelee sarjapaikan puolesta. Se on kolme pinnaa edellä Swanseaa ja pari peliä vähemmän pelannut, joten tilanne on kohtalaisen hyvä. Toisaalta Allardycen miehistön loppuohjelma on todella vaikea ja tämä on varmasti sellainen peli, josta pitäisi saada pisteitä ottaen huomioon kuinka heikosti me olemme esiintyneet.

Kotijoukkueen vaarallisimmat pelaajat hyökkäyspäässä lienevät Benteke piikissä ja Zaha laidalla. Zaha on hyvä haastamaan ja antamaan keskityksiä, joista taas belgialaishyökkääjä elää. Paha yhdistelmä tietäen meidän heikkouksien olevan usein laidoilla jonne jää liikaa tilaa vastaiskuille ja ylipäätään oman maalin edustan puolustaminen ilmatilassa ei todellakaan kuulu vahvuuksiimme.

Erikoistilanteet ovat sitten toinen vahvuus kotijoukkueella, vaikka niiden tehoa jonkin verran verottaakin Scott Dannin puuttuminen loukkaantumisen takia. Silti Bentekessä ja kotijoukkueen toppariparissa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi haastetta erikoistilannepuolustamisellemme.

Olemme olleet aivan uskomattoman surkea tällä kaudella vieraspeleissä ja väliä ei ole oikeastaan ollut kuka on vastassa. Jos otteet jatkuvat vähänkään samanlaisina ei mikään muu kuin kotivoitto tule kysymykseen tämän illan kamppailussa.

Crystal Palace taistelee sarjapaikan puolesta ja ei varmasti ole kesätunnelmissa, kuten jotkin joukkueet saattavat jo olla tässä vaiheessa kautta jos sijoitus on turvallisesti keskikastissa. Toki näin oli West Bromwichin kanssa, mutta siitä huolimatta ei meillä ollut mitään mahdollisuuksia ottelussa.

Martinez maalissa, Gabriel topparina, Walcott avauksessa ja kapteenina sekä Wenger kaiken kruununa managerina, joten mikä voisikaan mennä pieleen..

59 thoughts on “Selhurst Park ja Crystal Palace illan ohjelmanumero

 1. Sanogoal iskenyt hattutempun U23 -joukkueen pelissä Readingiä vastaan. Sanchezin korvaajan etsiminen voidaaan siis näillä puheilla lopettaa, Postimieshän on ”like a new signing” ensi kaudeksi.

 2. Wenkula on huolissaan jatkosoppareista.
  Huolestuttavinta tässä on se että seniili on huolissaan siitä saako sopparit tehtyä Oxin, jaskan, ramseyn ja gibbsin kanssa.
  Alexisista ja Özilistä seniili ei lausu mitään.
  Muistaakohan lainkaan että kyseiset herrat pelaa meillä?
  Keskikentällä jaska ja ramsey ja ku toisen ottaa huilaamaan niin ox tilalle…
  Woi wittu sentään

 3. Äskeisen kommentin kuin myös tämän suolsi Piresgun. Lisäystä sen verran mitä tulee Oxiin että seniili suunnittelee jamppaa keskikentän keskustaan. Hohhoi….

 4. Martinez
  Bellerin Mustafi Gabriel Monreal
  Walcott Elneny Özil Xhaka Alexis
  Welbeck
  Subs:
  Macey Merte Gibbs Coq Ramsey Ox Giroud
  COYG

 5. Omasta mielestäni Oxin otteet keskikentän keskustassa ovat olleet varsin kelvollisia kun vertaa Ramseyn, Xhakan, Coqin ja Elnenyn suorituksiin tällä kaudella. Periaatteessa Oxilla pitäisi olla kaikki kyvyt loistaa juuri box-to-box -keskikenttäpelaajana, sillä kaveri on (Arsenalin mittapuulla) iso, nopea, omaa ihan kelvollisen laukauksen ja pystyy haastamaan 1 vs. 1 -tilanteissa. Parannettavaa olisi vielä toki niin puolustamisessa kuin myös syöttövarmuudessa, sillä välillä miehen jalasta lähtevät pallot ovat tarkkoja silkkisen pehmeitä namupasseja ja välillä taas aivan osoitteettomia aivopieruja. Potentiaalia Oxilla on mielestäni kehittyä vaikka kuinka paljon vielä, jos siis vain pysyy tulevaisuudessa kunnossa pidempiä ajanjaksoja.

 6. Unohtui mainita, Flamini on Palacen penkillä..toivotaan ettei tule rankaisemaan ottelun loppuhetkillä

 7. Kappas, Tony Adams on Granadan uusi päävalmentaja. Granada on spanskiliigassa 19. ja pesti varmaan kestää vain kauden loppuun, kun tulee putoaminen. Sitkeästi Adams etsii valmennusduunia, vaikka menestystä ei ole tullut vähääkään.

 8. Heh.. Huomaa miten rupee taas Arsenalin peli toimimaan, kun mestaruuteen ei mahdollisuuksia ja taistellaan neljännestä sijasta.

 9. Ois kyl kiva tietää, miksi Welbz aloittaa nyt ottelusta toiseen. Ei oo missään ottelussa ollut yhtään mukana missään.

 10. On tää kyl… palace saa melkein joka hyökkäyksellään jonkinlaisen tilanteen. Arsenal ei kovinkaan kummoisia.

 11. Heh, jos tulee turpiin, niin kauampa kestikin se uusi kiri nelossijaan. Olisi 7 matsia ja 7 pinnaa eroa. No chance. Eli syytä olisi nyt voittaa.

  Mutta ei missään nimessä yllätys. Fat Sam aina hieroo Wengerin naamaan kärsimyksen, ellei vire ole kunnollinen. Ja kuka voi väittää, että yksi voitto korjasi katastrofin?

  • No, Fat-Sam on hävinnyt Arsenalille yhdeksän kertaa viimeisestä kymmenestä kohtaamisesta, mutta Boltonin kulta-aikoina kurmootti kylläkin.

 12. Welbz pikkuhiljaa vaihtoon. Liian paljon kyllä peli pyörii Sanchezin laidalla ja tämän takia varsinkin Bellerinin avut hyökkäyspäähän jäävät melko vaatimattomiksi. Sanchez toki ”hieman” pallovarmempi kaveri kuin toisella laidalla kyntävä Wallu, mutta liian paljon jää tummille lädeillemme viimeistelyvastuuta jos Sanchez putoaa samanlaiseen pallontarjoilijan rooliin kuin Özil.

  • Täähän on yksi Arsenalin hyökkäyksen ongelmista eli Sanchez pyrkii olemaan kiinni pallossa kokoajan.

   • Oot Isse asian ytimessä. Sanchez ylivoimaisesti paras pelaaja, mutta joukkueena todennäköisesti Arsenal paranisi, jos Chileläinen lähtisi.

   • Wenger on taitava paisuttamaan tähtipelaajiensa egoa, kunnes he katsovatkin olevansa tarpeeksi hyviä maailman parhaisiin seuroihin. Sanchezkan ei sentään ole Messi, vaan ovea näytettiin Barcasta.

 13. Wenger on kehittynyt!! Tekee vaihdot jo 10 minuuttia aiemmin kun ennenvanhaan! Hohhoijaa, onneks huomenna näkee taas laatufutista.

 14. Kauanhan tää Wengerin korttipakka pysy pystyssä.. Kyllähän se kaatui jo aikoja sitten. Nyt vain ne loputkin kortin riekaleet lentää pöydältä alas.

 15. Se taisi olla siinä. Sekä tää matsi että haaveet nelossijapokaalista. Hammers oli todellakin vain niin huono, että se onnistuttiin voittamaan.

 16. Wenger ulos!! Ja turha sitäkään tosi seikkaa on kieltää, että huomattavasti parempaan Palacen fanit pystyvät kuin Emiratesin ”kaulaliinakannattajat”. 3-0 ja game over.

  • Jokainen itseään kunnioittava managerinplanttukin ilmoittaisi tässä tilanteessa lähtevänsä kauden jälkeen mut eihän meidän wenkku.
   Kyllä vastustajien kannattajat nauttii ja nauraa., olemme jalkapalloilevan maailman vitsi tällä hetkellä 😈 saatana, kannattajia edes hävettää.

 17. Hyvältä näyttää. Just näin. Pataan ja komiasti. Ainoastaa jatkuvat tappiot voi saada suuren muutoksen aikaan (lue wenkku ulos)
  -Piresgun-

 18. Onhan toi huimaa, että siirrellään ja siirrellään eikä maalipaikkoja käytännössä ollenkaan. Ois kiva tietää, miten treeneissä kuviot menevät.

 19. Hyi helvetti miten surkea esitys meiltä… vaikeaa löytää yhtään mitään positiivista nykypelistä.

 20. Wengerhän vois heittää ottelun jälkeen, että just oltiin nousemassa 3-2-johtoon, kun dumari antoi lahjarankkarin.

 21. Helpottaa boardin kalkulaatioita. Nelossijabonuksia ei tarvitse maksaa pelaajille, mutta koska taloudellinen kehitys on vahvaa, bonuksia johtokunnalle ja Wengerille voi harkita.

 22. Kolme vetoa maalia kohti. Attacking Arsenal. Vaikea tuossa enää sanoa edes vastustajan maalivahdin pelanneen elämänsä pelin. 72% possession ja kolme vetoa!

  • Huima tilasto. Jos Palace ois pelannut ilman veskaria, ois saatu tasuri. Wengerhän vois myös tämän nostaa esille: miksi palacella oli veskari?

 23. Täytyy sanoa. Hävettää. Palacella oli kannattajat jotka uskovat omiin. Täällä ei. Wenger yrittää kaikkensa tällä materiaalilla, uskomaton kaveri. Legenda. Hävettää, kuinka moni manageri Ois pysyny yhtä kauan? Jos Wenger saa jatkosopparin niin mestaruus on meidän ens kaudella (ei europaineita).

 24. Juurikin näin. Sanches ja Özil ulos ja Ramsey ja Jaska dominoimaan keskikenttää. Ja Wenger on todellakin aivan uskomaton kaveri. Seurajohto syö kädestä
  -Piresgun-

   • Sanzes vaihtoon Liverpooliin ja pari nuorta ranskalaista plus tilalle sanogo kaikki hyvin.

 25. Wenger yrittää aina parhaansa. ”Yritän aina voittaa” niin ja nythän Wenger on uhkaillut että aikoo kehittyä. Mestaruus ensi kaudella on todellakin meidän

 26. Jaahas, täällä on joku trolli käynyt munaamassa itsensä.

  John Crossista puheenollen: twiittasi ottelun jälkeen, että wengerille ei voi antaa jatkosopparia. Että se siitä nuoleskelusta.

 27. Ei Wenkula voi enää tehdä/saada jatkosopimusta!
  Ei hän voi enää itsekään uskoa ”parempaan huomiseen”?
  Eihän?
  Ei!

 28. Onhan se kiva, että seuraava vastus on nimenomaan Boro. Moyesin Boro on ollut koko kauden ylivoimaisesti sarjan surkein joukkue ja jos sekään ei kaadu, niin selityksen mahdolllisuuksia ei ole.

  WHL-vierailua ei, taaskaan, odota mitenkään innolla. Pääsevät Spurs-pojat laulamaan oikein kunnolla ja lisäksi vaatimaan Wengerille jatkoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s