Allegrin työnäyte kuinka B*rcan kaataminen ei ole mahdotonta vaikka Wenger toisin väittää

Ei voinut kuin kateellisena katsoa kuinka hyvällä valmennuksella voi tehdä asioita kentällä, joiden ei pitäisi muka olla mahdollisia. Juventus voitti täysin ansaitusti B*rcan 3-0 ja otti erittäin suuren askeleen kohti Mestareiden liigan välieräpaikkaa.

Juventus oli taktisesti loistava, osaa puolustaa erinomaisesti ja pelaajat laittavat kaikkensa likoon. Wenger ei ole onnistunut pääsemään jatkoon B*rcaa vastaan kertaakaan, vaikka yrityksiä vuosien varrella taitaa olla kolme vai jopa neljä jatkopeleissä. Ylipäätään isommilla resursseilla operoivan joukkueen voittaminen on aivan mahdoton tehtävä managerillemme ja nykyään edes pienemmät joukkueet eivät tunnu kaatuvan.

Juventuksen palkkabudjetti on puolet meidän reilusta 200 miljoonasta punnasta, mutta siitä huolimatta joukkue on paljon parempi. Wenger voisi ottaa maalia kuinka jostain Higuainin tapaisesta huipusta kannattaa maksaa lähes mitä tahansa ja sitten vastapainoksi on mahdollista hankkia Khediran ja Alvesin tasoisia loistavia pelaajia ilmaisilla siirroilla jos manageri osaa asiansa.

Valitettavasti tällainen ei Wengerin toimesta onnistu, koska kukaan voittamiseen tähtäävä pelaaja ei halua tulla ja toisekseen managerimme ei suostu maksamaan palkkoja, joilla kyseiset pelaajat tulisivat. Ilmainen siirto tarkoittaa korkeaa palkkaa ja meidän sosiaalisessa palkkamallissa se ei käy päinsä. Ei etenkään kun joillekin pelaajille tässä tapauksessa pitäisi maksaa enemmän kuin mitä Wenger itse saa. Mieluummin pidetään junnut ja keskinkertaiset pelaajat hirveillä ylipalkoilla, jollaisia kukaan muu seura maailmassa ei maksa ja parhaat pelaajat alipalkattuina.

Todella säälittävää, että jos pitkään kestäneet Allegri huhut pitivät edes osittain paikkansa, niin menetimme italialaisvalmentajan, koska mitään päätöstä Wengerin suhteen ei ole saatu aikaan.

Päätöksen suhteen tämä näyttäisi olevan tilanne jos AST:n julkistamia tietoja on uskominen. Ainut hyvä puoli tässä on, että jatkosopimusta Wengerille ei olisi ainakaan vielä olemassa. Tosin alun alkaenkin olen sanonut, että päätös jatkosta tehdään/julkistetaan vasta kesäkuun alussa, kun kausikorttien ja jäsenyyksien uusimisajankohta on mennyt umpeen.

Ilmeisesti Wenger on päästänyt pelaajat taas ”ansaitulle” lomalle tappion jälkeen, kun Bellerin on rannalla juoksemassa. Tuskin laitapuolustajamme mitään omia treenejä tekisi jos joukkue harjoittelisi ja ylipäätään Lontoossa on tuskin tuollaista rantaa missä espanjalainen kuvassa juoksee. No mutta mitäpä sitä turhaan Colneyn harjoituskentillä aikaa viettämään, kun joukkueen peli on satumaisen hyvässä iskussa.

9 thoughts on “Allegrin työnäyte kuinka B*rcan kaataminen ei ole mahdotonta vaikka Wenger toisin väittää

 1. Ymmärsinkö videoista ja uusinnan katsottuani nyt oikein…?
  Arsenal fanit eivät palauttaneet Bellerinille palloa ja sen sijaan buuasivat kaverin maanrakoon?

  • Joo, tosin ei välttämättä kohdistunut nimenomaan belleriniin. Vaikka hyvin ehkä voisi, sillä valioliigan parhaaksi oikeaksi laitapakiksi kehuttu on myös ollut aika lailla yössä.

 2. Mancity kuulemma kans kovasti sanchesin perässä. Ompa ihme.
  Joku 50 milliä on taskuraha sheikeille.
  Vaikka tuskimpa Alexis haluaa mihinkää lähteä ku on saanu nauttia Wengerin laatuvalmennuksesta (minkä takia hän tietysti tulikin) joten eihän Alexis mihinkää muualle mee. Eiei.
  Alexis tietä että 14. kerta toden sanoo
  -Piresgun-

 3. 200 milj. war chest mainittu (Mirror). Eli on joka kevät-kesän varma merkki, Arsenalin boardin siirtokassakusetus. Johon Wenger kuittaa käsikirjoituksen mukaisesti elokuussa: ketään ei löytynyt.

  En tiedä, kumpi on ikävämpää: se että ei tehdä mitään vaikka pitäisi, vai se, että joka vuosi kehdataan kerrata samat sadut ja samat vihjaukset isoista satsauksista.

  Kannattajalla on kaikki oikeus olla kyyninen, iloton ja synkkä. Vaikka ainahan voi virkistää mieltään somevirran lukuisilla Arsenal failure meemeeillä.

  • Joo samaa kusetusta vuodesta toiseen, kannattajien aliarvioimista.
   Ilkeeköhän runkkukroenke nostaa pääsylippujen hintoja ensi kaudeksi?

   Taitaa olla ettei päästä(jouduta) eurooppaliigan joten sieltä ei lipputuloja ole tulossa.
   No pre season kiertueella käydään vähän keräämässä pätäkkää, ollaan taas talous – sarjataulukossa kärjessä, sehän on nautatrophy 😈

   • Itse asiassa torstailiigan välttäminen on aika mahdotonta. Pitäisi pudota kahdeksanneksi, sillä fa cupin voittaa joukkue, jolla on jo europaikka tai sit Arsenal. Ja jos sarjasijoituksen perusteella on europaikka, siirtyy fa cupin torstailiigapaikka liigan seitsemännelle.

 4. Joo-o, Wenkulan näkemyksen mukaan torstailiigasta tulee UUSI hieno kokemus hänelle sekä joukkueelle. Ja tottakai lisää lipputuloja…tupa on täys myös ko. peleissä, koska tulijoita riittää.
  Wenger kuvittelee, että maanosan kakkoskisa on helpompi voittaa kuin sieniliiga, mutta unen näki! Euroopan taso, ennenkaikkea valmennuksellisesti on jo valovuoden Wenkulaa edellä.
  Kannattaminen on rankkaa puuhaa…

 5. Wengeriä innostanee se, että jämäcupin voittaja pääsee mestarien liigaan. Kun se ei enää liigasta onnistu, on tuo oiva vaihtoehto.

  Torstailiigan suurin ongelma lienee tuntemattomat vastustajat, joiden takia yleisöä ei saada lehtereille. Jopa suositulla Manulla on jäänyt 10-20 000 katsojaa saapumatta. Veikkaan, että tulehduhtuneessa Arsenalissa katsomo on puolityhjä. Lippujen hinnoittelu ei ole olemaan tarpeeksi aggressiivista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s