Jatketaan sekalaisilla uutisilla eilisen tapaan

Tämä päivitys on ennakkoon kirjoitettu eilisen aikana.

Pari päivää sitten julkaistiin seuralegendan ja Mr. Arsenal nimellä tunnetun herran palkkaaminen Espanjan La Ligan hännillä olevan Granadan päävalmentajaksi. Tony Adams on ollut Granadan omistavan yhtiön palkkalistoilla ja vetää ilmeisesti kauden loppuun sekaisin olevassa seurassa.

Adamsin valmentajaura ei todellakaan ole sujunut, kuten me goonerit toivoimme. Entinen kapteenimme on valmentanut Wycombea, Portsmouthia ja Gabalaa ennen tätä uusinta pestiään. Mikään aiempi pesti ei ollut menestys, vaan päinvastoin.

Tällä kertaa mitään paineita ei ole, sillä Granada näyttää varmalta putoajalta joka tapauksessa ja vain jonkinasteinen ihme muuttaa asian. Adamsilla ei siis ole paljoa menetettävää ja hyvä näin. Tuskin meidän goonereiden kuitenkaan kannattaa enää unelmoida, että joku päivä yksi kaikkien aikojen suurimmista ellei se suurin seuralegenda olisi managerin paikalla Arsenalissa.

Toinen entinen pelaajamme, ei lähelläkään Adamsin tasoinen, mutta samalta aikakaudelta ja George Grahamin ajan omista junioreista, Niall Quinn sanoo Sky:n jutussa vallan vaihtuneen Pohjois-Lontoossa ja on valitettavasti täysin oikeassa.

Aiemmilla kausilla Tottenham on muutaman kerran romahtanut käsittämättömästi loppukaudesta ja jopa ihan viimeisessä ottelussa, jolloin olemme saaneet nelossijan tai pysyneet muuten vain edellä. Viime kausi oli tästä paras esimerkki. Pidemmässä juoksussa nuo romahdukset ovat kuitenkin vain olleet huono asia ja antaneet Wengerille ns. tekohengitystä.

Pohjois-Lontoon seurojen kehityskäyrät ovat olleet jo lähemmäs 10 vuoden ajan erisuuntaiset. Meidän käyrä on osoittanut hitaasti alaspäin ja toki tällä hetkellä ei edes niin hitaasti, vaan kiihtyvällä tahdilla. Sen sijaan Tottenham on koko ajan hitaasti kehittynyt ja on noussut Mestareiden liigaan pääseväksi joukkueeksi sekä on jopa nykyään jollain tapaa mukana mestaruustaistelussa. Oli jopa viime kaudella pidempään kuin me, vaikka lopussa tapahtuikin sitten täydellinen romahdus.

Pitäisikö tehdä jotain asialle, sillä puolet pienemmällä palkkabudjetilla operoivan Tottenhamin taakse jääminen on melkoinen nöyryytys. Valitettavasti vain meille kannattajille, sillä Wengeriä, Kroenkea ja seurajohtoa se ei voisi vähempää kiinnostaa.

Näin pitkäperjantain kunniaksi loppuun ns. mustaa huumoria liittyen Dortmundin ikäviin tapahtumiin:

Can you imagine if they tried it on the football pitch when Arsenal were playing – The explosive near the Arsenal attacking goal would remain undetonated and the one place near our defending goal, well, it’s such chaos anyway you’d barely be able to tell the difference.

2 thoughts on “Jatketaan sekalaisilla uutisilla eilisen tapaan

  1. Bosnian lehdet kirjoittelevat, että Schalken vasen pakki Sead Kolašinac olisi tehnyt sopparin Arsenalin kanssa. Teoriassa tämä on mahdollista ja sallittua julkistakin tietoa, sillä miehen sopimus saksalaisten kanssa loppuu kesällä eli on bosman.

    • Voi olla hyvinkin siis totta jos kerran ilmainen,musiikkia wengerin ja kroenken korville.mieluummin silti tämä sessegnon fulhamista mistä kaikki englannin isot seurat tuntuu tappelevan,käsittämättömän lupaava ja kypsän oloinen kaveri vaikka ikää vasta 16 vai 17 vuotta.ei taida vaa enää arsenal olla mikään houkutteleva vaihtoehto edes junnuille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s