Wilshere taas vakavasti loukkaantunut ja Allegrin Juventus nollasi jälleen B*rcan

Wilsheren epäonni jatkuu ja miehen uran huipputasolla voi sanoa olevan ohi viimeisimmän jalan murtuman takia. Ilmeisesti loukkaantuminen ja murtuma on suurin piirtein samassa paikassa kuin aikaisemminkin eli ei hyvältä vaikuta.

Nyt on viimeistään selvää, ettei Jackin kroppa vain kestä jalkapalloa huipputasolla. Sopimusta on reilu vuosi jäljellä, joten tilanne ei seuran kannalta ole hyvä. Kukaan ei todennäköisesti osta loukkaantunutta pelaajaa kesällä tai edes tammikuussa, joten sopimuksen jatkaminen on ainoa keino saada edes jonkinlainen siirtokorvaus.

Toisaalta taas jatkosopimuksenkaan tarjoaminen ei ole hyvä idea, kun Jackinkin palkka on täysin ylimitoitettu eli jotain 100 000 punnan verran viikossa perinteiseen Wengerin tyyliin. Kukaan mahdollinen ostajaehdokas ei maksa tuota ja siirtosumma tulee joka tapauksessa olemaan alhainen jos ostajaehdokkaita edes löytyy, sillä on hyvin epävarmaa tuleeko Wilshere koskaan pysymään enää niin kauaa kunnossa, että kukaan olisi valmis maksamaan miehen palveluksista.

Tänä kesänä Jack myyntiin, vaikka ihan pilkkahintaan jos jokin seura on valmis ottamaan riskin lähes koko ajan loukkaantuneena olevan pelaajan kanssa. Jatkosopimusta 100 000 liksalla en näe millään tapaa järkevänä vaihtoehtona, mutta valitettavasti tämä on se ratkaisu, jonka Wenger todennäköisesti tulee tekemään ja näin ollen Wilshere nostaa seuraavat neljä vuotta huippupalkkaa loukkaantuneena.

Ironista on asiassa, että pitkin kautta on saanut lukea sen suuntaisia kommentteja ja uutisia, että Jack ei olisi jatkanut sopimusta seurassa jos Wenger jatkaa. Nyt kuitenkin loukkaantuminen karsii muut vaihtoehdot ja todennäköisesti siirtoa kesällä ei muualle ole edes mahdollista saada. Näin ollen Wilshere laittaa nimen jatkosopimukseen, kun Wenger jatkaa kroonisesti hajalla olevien pelaajien pitämistä seurassa jättimäisillä palkoilla.

Eilen pelattiin Mestareiden liigan puolivälierien viimeiset osaottelut. Juventus jätti myös toisessa kohtaamisessa B*rcan nollille. Ei voi kuin sanoa, että italialaisjoukkueen puolustaminen, asenne ja voitontahto oli huikeaa katsottavaa. 180 minuuttia B*rcaa ja paljon kehuttua maailman parasta hyökkäystä vastaan nollan pitäminen ei ole ollenkaan hullumpi työnäyte Allegrilta.

Meidän aina pelatessa ja tietenkin hävitessä katalonialaisille, yleensä vielä murskalukemin, Wenger, akb:t ja media selittelevät kuinka se on ihan ok ja odotettavaa eli toisin sanoen meidän ei muka pitäisikään voida päästä jatkoon. Uskomatonta jeesustelua, kun samaan aikaan sitten vuodesta toiseen joukkueet selkeästi pienemmillä palkka- ja siirtobudjeteilla kaatavat B*rcaa, Bayernia ja kumppaneita.

Aina selitetään kuinka ketään manageria ei ole saatavilla Wengerin korvaajaksi. Allegri olisi selkeästi ollut saatavilla jos tahtoa olisi ollut seurajohdossa. Se juna on kuitenkin ilmeisesti mennyt, vaikka en ihan tarkkaan tiedäkään onko italialaisvalmentaja jo kirjoittanut jatkosopimuksen Juventuksen kanssa.

Jos joku todella väittää, että katsoo mieluummin meidän pelejä Wengerin alaisuudessa kuin Allegrin, niin en todellakaan usko kyseisen henkilön olevan gooneri, vaan pelkästään Wengerin henkilökohtainen fani.

3 thoughts on “Wilshere taas vakavasti loukkaantunut ja Allegrin Juventus nollasi jälleen B*rcan

  1. Onhan toi Jack’in tarina kokonaisuudessaan surullista luettavaa. Yllättävän paljon mies on kuitenkin minuutteja tällä kaudella tahkonnut…jossain muualla kuin Arsenal paidassa…

    Jotain tilastoja loukkaantumismääristä on täälläkin ollut linkitettynä silloin tällöin, kiitos
    ”Tilastoniiloille”. Hurjan paljon Arsenal maksaa joka vuosi loukkaantuneille pelaajille palkkaa ja tekee uusia soppareita puolikuntoisille ja loukkaantumisherkille pelaajille.
    Onko tämän kaltaisessa toiminnassa mitn järkeä/logiikkaa? Mielestäni ei

  2. Muuta:
    Lucas = long term injury, onks mitn hajua, mikä miestä vaivaa? Vai onko koirankoppi kutsunut?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s