Sanchez tarjousten kohteena ja vanha koira ei edes halua oppia uutta sanoi John Cross mitä tahansa

Tarjouskilpailu Sanchezista näyttää alkaneen jos huhuja on uskominen. Tällä hetkellä oma arvaukseni on parhaan pelaajamme vaihtavan maisemaa kesällä ja valitettavasti vielä Valioliigan sisällä. Näen Conten olevan juuri Sanchezin näköinen manageri ja miesten pelifilosofiat voisivat sopia erinomaisesti yhteen.

Huhuin on noussut kuitenkin viime aikoina Chelsean lisäksi Manchester City. Guardiola olisi kiinnostunut hankkimaan tärkeimmän pelaajamme ja en yhtään ihmettele miksi. Cityn ylin kolmikko voisi ensi kaudella olla Sanchez, Aguero ja Sane. Se olisi kiistatta liigan paras. 55 miljoonan huhuttu siirtokorvaus olisi enemmän kuin olen uskonut Sanchezista saatavan, mutta eihän miestä silti pitäisi myydä missään nimessä Valioliigan sisällä.

PSG olisi puolestaan tarjonnut kymmenisen miljoonaa vähemmän. Mieluummin myisin tuonne kuin Cityyn tai etenkään Chelseaan, mutta toisaalta niin kauan kuin Wenger jatkaa ei pelaajakaupoilla suuntaan tai toiseen ole juurikaan vaikutusta. Ehkä käännänkin kelkkani ja managerimme nöyryytyksen maksimoimiseksi myynti kilpailijaan olisikin se paras ratkaisu.

Emme kuitenkaan kilpaile mestaruudesta jatkossakaan oli meidän pelaajistossa Sanchez tai ei jos Wenger jatkaa managerina. Ja toisaalta se on sama mistä kilpailijat hankkivat vahvistuksensa, sillä jostain he kuitenkin hankkivat tarvitsemansa pelaajat toisin kuin Wenger, joka jättää aina pari osa-aluetta joukkueesta täysin retuperälle, jotta selitykset on valmiina menestymättömyydelle.

Toki nykyään en edes usko, että managerimme tunnistaa laadun tai osaa hankkia sellaista, kuten 100 miljoonan punnan polttaminen viime kesänä osoitti.

Tälle päivälle vielä kaksi Mirrorin uutista. Molemmat ovat jo muutamia päiviä vanhoja. Seuran hallituksessa oleva nuorempi Kroenke halusi Henryn loppukaudeksi mukaan valmennustiimiin, koska tulokset ovat olleet ennätysheikkoja. Valitettavasti tämä ei tule kuuloonkaan Wengerin jatkaessa managerina ja seuran yksinvaltiaana. Se niistä puheista, että managerimme olisi valmis muuttamaan jotain. Yhtä kertaa 20 vuodessa kolmen topparin linjalla pelaamista ei todellakaan lasketa miksikään, joka olisi osoitus uusiutumiskyvystä tai pysyvästä muutoksesta.

Toinen Mirrorin uutinen on lehden jalkapallopuolen pääjehun John Crossin käsialaa. Itse pidän Crossia yhtenä pahimpana ellei kaikista pahimpana Wengerin puolustajana median edustajista. Tätä ei ole vaikea perustella, kun lukee näitä juttuja jatkuvalla syötöllä, jossa mies kirjoittaa kuinka Wenger tulee jatkamaan ja totta kai samassa mainitaan kesän perinteinen remontti ja joukkueen uudistaminen. Ihan kuin tämä olisi kuultu muutama kerta ennenkin Crossin puolelta.

7 thoughts on “Sanchez tarjousten kohteena ja vanha koira ei edes halua oppia uutta sanoi John Cross mitä tahansa

 1. Jos Alexis vaihtaa maisemaa, niin mistäpä mies tilalle? Hän on korvaamattomassa roolissa, kun puhutaan tekemisen tasosta, intensiteetistä ja voittamisen halusta.

  Wenkulalla ei ole mitn vetovoimaa, kun puhutaan huippupelaajista.Ja toisekseen, kukapa menestysnälkäinen parhaassa iässä olevä pelimies haluaa siirtyä nelossijan metsästäjäksi? Ei kovin moni…

 2. Huoh… Ville, lue nyt edes kerran crossin kolumneja. Tässä aika tyhjässä uutisjutussa ei ollut mtn uutta.

 3. No niin, varmistus: ensi keskiviikkona ei tule Viasatilta Leicester-ottelua. Tai siis tulee klo 24 alkaen jälkilähetyksenä. Livenä palace-spuds.

 4. ”Emme kuitenkaan kilpaile mestaruudesta jatkossakaan oli meidän pelaajistossa Sanchez tai ei jos Wenger jatkaa managerina.”

  ”Toki nykyään en edes usko, että managerimme tunnistaa laadun tai osaa hankkia sellaista, kuten 100 miljoonan punnan polttaminen viime kesänä osoitti.” Ööööö… hiukan ristiriitaista. Wenger on vanha jäärä, joka ei todellakaan saa pelaajista irti kaikkea mahdollista niin ei voi mitenkään tietää oliko viime hankinnat heikkoja.

  Xhaka tuli sisään aivan eri pelaajana mitä nykyään taas on.. on hyvin huolestuttavaa, että meillä pelaajien taso lähinnä laskee. Alexis on taas sen luokan pelaaja, että kykenee itse pitämään tasonsa yllä. Viimeaikaiset pallon menetykset johtuvat lähinnä kurin puutteesta.

 5. Jos Alexis lähtee, niin vaikea meidän on huippuja enää sisään saada. Pelin taso laskee, kun viimeinen vastimustasoa yllä pitävä äijä häviää.
  Huolestuttavaa on toi edellä mainittu kehittymisen taso ja ennen kaikkea tason lasku Wenkulan alaisuudessa..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s