Zzzzzzzzzz…

Arsenal – Leicester City 1-0 (0-0)

Voitto on periaatteessa ainoa positiivinen asia, jonka eilisestä voi sanoa. Toki sekin on hyvin kyseenlaista,sillä me kaikki tiedämme sen olevan taas yksi askel lähemmäksi Wengerin jatkosopimusta. Ehkä nollan pitäminen omassa päässä voisi laskea positiivisen puolelle, mutta sekin tuli lähes ilmaiseksi, sillä Leicester oli todella hampaaton hyökkäyspään tekemisessään.

Eilen oli todella lähellä, että olisin nukahtanut kesken ottelun. Varsinkin avausjakso ja suurimmaksi osaksi myös toinen oli todella tylsää katsottavaa. Kumpikaan joukkue ei luonut ottelussa juuri ollenkaan maalipaikkoja ja meidän osuma tuli todella tuurilla. Monrealin laukaus olisi mennyt varmaan sivurajaheitoksi ilman kimmoketta Huthista.

Ilmeisesti kuitenkin Wengerillä on sopimus korkeampien voimien kanssa, olivat ne sitten ylä- tai alakerrasta, mutta ei tätä enää voi muuten selittää. Aina kun managerimme on kovemman kritiikin alla kuin koskaan ennen tulee tällaisia voittoja. Edellisessä pelissä Cityltä vietiin täysin hyvä maali ja lisäksi Guardiolan porukka kolisutteli maalipuita pariinkin otteeseen. Eilen pelitapahtumien perusteella ottelun lopputuloksen olisi pitänyt olla 0-0.

En voi ymmärtää managerimme ajatuksenjuoksua pelaajavalintojen suhteen. Avauskokoonpanossa oli monta asiaa, joita ei voi vain tajuta. Holding on pelannut loistavasti parissa pelissä ja kiitoksena siitä nuori englantilainen tippuu kokonaan kokoonpanosta pois. Juuri näinhän sitä palkitaan pelaajia hyvistä esityksistä ja erityisesti kehitetään sekä rakennetaan nuoren pelaajan itseluottamusta.

Tuskin tulee veikattua väärin, että Wenger onnistuu tuhoamaan erittäin lupaavan Holdingin kehityksen parin seuraavan vuoden aikana eilisen kaltaisilla tempuillaan. Esim. Perezinhän kanssa managerimme on toiminut juuri samoin ja espanjalainen on pilattu jo yhdessä kaudessa, vaikka kyseessä ei tietysti olekaan nuori pelaaja Holdingin tapaan.

Toinen samansuuntainen valinta eiliseltä oli Oxin penkittäminen. Silloin kun Ox on pelannut huonosti eli valtaosan Arsenal urastaan on mies usein saanut vastuuta täysin järjettömästi, mutta nyt kun peli kulkee niin ei muuta kuin penkille. Aivan uskomatonta managerointia, mutta mikäpä minä olen sanomaan, kun takana ei ole yli 30 vuoden kokemusta managerin paikalta, kuten Wenger aina huomauttaa jos joku miestä kritisoi.

Miksi muuten Monreal pelaa topparina ja joukkueen kapteeni, jolle vastikään tehtiin sopimus myös ensi kaudesta, ei mahdu kentälle tai ylipäätään edes kokoonpanoon, vaikka nykyään pelataan kolmella topparilla? Ei mitään järkeä, mutta toisaalta juuri tällaiset päätökset ja valinnat ovat juuri managerimme tavaramerkki.

17 thoughts on “Zzzzzzzzzz…

 1. Onko Ville kuullut koskaan sellaisesta asiasta kuin lepuuttaminen? Sellaista harrastetaan joskus pari päivää aiemmin olleen 120 min ottelun jälkeen

 2. Peliesitysten perusteella Holding ja Ox soisi pelaavan Tottenhamia vastaan. Eilinen peli oli se peli missä otteluruuhkassa lepuutusta pitikin tehdä ja Oxillahan oli kopsua tullut myös City-pelissä.

  Eli fiksu liike Wengeriltä, jos avauksesta molemmat löytyvät sunnuntaina.

 3. Monreal pelas todella hienon matsin topparina ,taisit todella nukkua ottelun ajan.Näköjään toimittajaa vieläkin vituttaa shittymatsi ja meidän voitto siinä.Tänään sulla ja pepillä on uusi mahdollisuus,älä vaan nukahda .

 4. tää on tätä. Jos ketään ei olisi lepuutettu niin kritiikki olisi osunut siihen että samoilla vedetään vaikka takana on jatkoaika peli ja edessä NLD.
  Kritiikki on helppoa koska kaikista asioista löytyy kääntöpuoli.

 5. Joo, Holding on sen verran nuori ja vähän pelannut jamppa, että 120-minuuttisen ja kahden välipäivän jälkeen olisi ollut sulaa hulluutta peluuttaa keskiviikkona. Koko kauden sivussa ollutta (Merte) ei kait suin päin Wengerkään avaukseen laita, mutta sitä voi ihmetellä, että merte ei saa missään pelissä jämäminuuttejakaan.

  Wengerin sopparista: miksiköhän heppu sanoi tammi- vai helmikuussa, että maalis-huhtikuussa kertoo, missä hän valmentaa ensi kaudella. Sit myöhemmin ilmoitti, että seura kertoo sopparista tai sen päättymisestä kun kertoo eli marssijärjestys meni silloin kohdilleen. Nyt on selvää, että kauden loppuun tässä ihmetellään. Mutta mikä ajoi tuohon maalis-huhtikuu-läpätykseen? Hetkellinen kannattajien hiljentämisyritys? Panikointi? Jokin valmisteilla oleva kuvio meni pieleen, joten maalis-huhtikuu feidattiin?

  • Tuota Merteä minäkin olen ihmetellyt: Onko niin, että jatkosopimuksella parannettiin myyntihintaa, kun ei ole odotettavissa, että vuoden vanhempana, mutta vain vesijuoksua rikkaampana (rikastua voi monella tavalla!!!) kyky juosta taaksepäin ja hyökkääjää kiinni tuskin on parantunut kaudesta 2015-2016. Vai onko niin, että siirtyy taustajoukkoihin, kun tuoretta verta (eläköön vampyyyrit!) ostetaan seuraavassa siirtoikkunassa.
   Huhtikuuta on vielä pari päivää jäljellä, joten kiire on ilmoituksella, tulkoon se sitten Boardilta tai Arsenelta.

 6. Se on sitten piste enää Chelsealle, niin Arsenal ei voi enää tavoittaa. Eli hei, toukokuulle taas mukana mestaruustaistossa!

 7. Ziisus, Manchesterin derbyn alkuvaiheessa oli taivaalla pörrännyt ”wenger in” -lakanaa vedellyt lentokone.

 8. Tuo kuraderby päättyi siis kiikareihin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että voittamalla Spursin ja rästipelin, sijat 3-5 on hyvin haarukassa ja mahdollisia. Tuo tietysti karahtanee heti Spursiin, koska Lanella ei ole hirveästi tullut voittoja liigapeleissä.

 9. Kuten Ville totesi, jotenkin nämä loppukauden matsit satavat Wengerin ja tietty myös Arsenalin laariin. Tietty spuds ja muna pitäisi voittaa, jotta mahkuja wengerin pokaaliin olisi, mutta mahkut taas on.

 10. Ymmärrettävästi kiukkua piisaa, kun Wenger ilmoittaa jatkavansa näiden tulosten jälkeen. Ehkä se on se 4sija jonka seuran johto haluaa ja ilman sitä Wenger on ulkona..

 11. Fellaini otti taas kortin tyypilliseen tapaansa ja puoliminuuttia keltasen jälkee katteli suoraa punaista.
  Aguero dissas ja ääliö lähti siihen mukaan
  Mutta lentokonetrikki paljasti käytännös wenkun jäävän ja 4 sija mahdollinen mutta jotenki on semmonen tunne että jäädää vitoseksi Kuitenkin
  -Piresgun-

 12. Wenkulan suosio pahimpien kilpailijoiden silmissä vaikuttaa olevan jo JÄRKYTTÄVISSÄ mittasuhteissa! Onko vastaavaa nähty aiemmin? Mielenkiintoista nähdä mitä ihmettä loskanvalkoisten kannattajat vielä keksivät?

  Arsenalin boardin kannattais kehitellä ”kansainvälinen keräys” Wenkulan palkanmaksuun liittyen! Kilpailijoiden kannattajat maksaisivat varmasti Proffan palkan ja varmasti vähän extraakin…pieni hinta siitä hyvästä, että Arsenal ei sotke tulevaisuudesssakaan mestaruustaistelua.

  Ahdistaa niin …vetisti, että oli pakko purkautua…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s