Oraakkeli Wenger vastaa vain helppoihin kysymyksiin, Bayern huhujen päätepysäkkinä ja Gazidis ehkä yrittänyt erota

En aio enää käyttää koko päivitystä Tottenham tappion miettimiseen, mutta yksi asia on silti nostettava vielä esille. Yleensä tai oikeastaan aina Wenger kommentoi haastatteluissa ja lehdistötilaisuuksissa kaikkia asioita maan ja taivaan väliltä, vaikka useasti paljon parempi olisi olla hiljaa ja kommentoimatta.

Wenger kuitenkin kuvittelee olevansa jokin guru, joka on asiassa kuin asiassa oikeassa oli kyse sitten taloudesta jalkapallon ympärillä tai viimeisimpänä Tottenhamin palkkarakenteesta. Siksi on täysin kuvottavaa kuinka sunnuntaina ottelun jälkeen managerimme lähti kesken haastattelun pois, vaikka toimittaja olisi halunnut vielä kysyä vähintään yhden kysymyksen.

Todella tekopyhää toimintaa, mutta se on managerimme tavaramerkki. Mukavahan se on paistatella haastatteluissa ja lehdistötilaisuuksissa, kun kysymykset ovat helppoja ja/tai täysin turhia. Sitten taas kun pitäisi vastata oikeisiin kysymyksiin ja niihin, jotka kyseenlaistavat managerimme toimet ja haluavat vastauksia tappioon tai ylipäätään heikkoon menestykseen ovat sellaisia, joihin managerimme ei suostu vastamaan.

Yleensä vaikeampien ja epämiellyttävien kysymysten tullessa kohdalle managerimme alkaa sättiä toimittajaa ivalliseen sävyyn, kieltäytyy vastaamasta kysymykseen kokonaan tai sitten vain poistuu paikalta sunnuntain tapaan. Säälittävää, että tällainen pelkuri ja egoisti on joukkueemme manageri ja oikeastaan koko seuraa hallitseva diktaattori.

Huhupuolella Sanchezia viedään vaihteeksi Saksaan Bayern Munchenin riveihin. Varmasti yksi vaihtoehto ja jos pitäisi veikata, niin Sanchezin seura ensi kaudella on Bayern, Chelsea tai Manchester City. Ehkä PSG on mukana myös kisassa, mutta en näe chileläisen haluavan siirtyä Ranskan liigaan, joka on kuitenkin PSG:tä ja Monacoa lukuun ottamatta heikompitasoinen kuin Englannin, Espanjan, Saksan ja Italian pääsarjat.

Bayern Munchenistä tuli mieleen ajatus, että Lahmin lopettaessa tähän kauteen hakee saksalaiset myös mahdollisesti uutta avauksen puolustajaa oikealle. Tämä ei todellakaan ole hyvä asia Bellerinin jatkoa ajatellen. Sekä B*rca että saksalaisjätti hakevat uutta pitkäaikaista ykkösmiestä oikean pakin tontille ja veikkaan meidän espanjalaispuolustajan nimen olevan molempien seurojen hankintalistalla melko korkealla.

Myles Palmer heitti eilen mielenkiintoisen huhun ilmoille Gazidiksen suhteen. Mylesin mukaan Gazidis olisi halunnut erota tehtävästään, mutta muu johto ei ollut hyväksynyt eroilmoitusta. Paha sanoa pitääkö paikkansa, mutta tämä vahvistaisi sen, että seurajohdossa ollaan ilmeisesti jakauduttu kahteen leiriin Wengerin jatkon suhteen.

Yleisen käsityksen mukaan Gazidis olisi jo jonkin aikaa halunnut Wengerin ulos, mutta miehellä ei vain ole valtaa päättää asiasta. Uskomatonta sinänsä, sillä juuri Gazidiksen pitäisi olla Wengerin yläpuolella, mutta todellisuudessahan homma menee toisinpäin, kuten alusta asti tiesimme, sillä Wenger oli mukana valitsemassa omaa pomoaan.

Tietysti hyvin mahdollista, että tässä koko huhussa ei ole mitään perää. Tämä on ehkä se todennäköisin vaihtoehto, mutta onhan tämä uskomatonta, että tällaiseen tilanteeseen on ylipäätään jouduttu. Missään muussa seurassa ei olisi mahdollista, että managerin jatkoa edes harkitaan siinä aiheessa, kun mielipidemittausten mukaan suurin osa kannattajista ei halua managerille uutta sopimusta ja managerin vastaiset protestit ovat jatkuneet kuukausia.

6 thoughts on “Oraakkeli Wenger vastaa vain helppoihin kysymyksiin, Bayern huhujen päätepysäkkinä ja Gazidis ehkä yrittänyt erota

 1. Tämä kausi nyt oli vaa huonoa tuuria. Nythän on 200 miltsiä luvattu uusiin pelaajiin ja nyt on Arsenella kovat piipussa.
  Aloitetaa uus joukkueenrakennusprojekti.
  Nyt kyllä Wenger näyttää….
  -Piresgun-

 2. Niinku kaikki tietää nii joukkueenuudelleen rakennus on helvdtin helppo homma ja työn hedelmät on nopiasti korjattavissa.
  Merten, Sanogon ja Wilsheren ympärille ku alakaa hommata samantasoisia tähtiä nii alakaa Moulla, Klopilla, Contella ja kumppaneilla puntit tutista
  -Sama-

 3. Niinpä…kyllä Proffa pysty vielä 15-vuotta sitten kehittämään projektia positiiviseen suuntaan, hankkimaan kehityskelposia äijiä ja muokkaamaan joukkueesta menestyvän…mut mut…EI pysty enää

 4. Mourinho ilmoittaa nöyryyttävästi lepuuttavansa pelaajia sunnuntaina Arsenalia vastaan. Että sellainen ”big match”. Mourinho haluaa pokaalin, ei välttämättä Wengerin pokaalia. No okei, UCL:än johtaa kumpikin tie.

 5. Mou näkee, että nyky Arsenal kaatuu jopa ”kakkosmiehistöllä”, toivotaan että ei kaadu.
  Mediapeliä vai mitä, mutta meidän imago ei ainakaan nouse ko. kommenttien myötä

  • Mou menee tolla kommentilla Wenkulan ihon alle eli lähdetään puolustamaan korkealla linjalla, jolloin hidastunut Väinökin pääsee karkuun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s