Nyt on toukokuu – Judge me in May

Varmaan viimeisen 10 vuoden ja kauden aikana olemme saaneet aina alkukaudesta sekä kesken kauden kuulla kuinka Wenger on pyytänyt lisäaikaa ja sanonut oikean ajan arvioille menestyksestä olevan toukokuussa. Olemme lukuisia kertoja kuulleet tämän managerimme suusta, mutta jostain syystä sitten toukokuussa ei kuitenkaan ole tapahtunut mitään.

Wengerin jatkamisen managerina piti taata meille minimissään paikka neljän joukossa ja sen takia ei ollut muka järkeä vaihtaa manageria, koska osan mielestä vaihdos on aina riski. Itse näen paljon pahemman vaihtoehdon olevan Wengerin pitäminen, sillä miehen johdolla emme enää koskaan voita liigamestaruutta emmekä ole voittaneet yhden yhtä europokaalia yli 20 vuoden yrityksestä huolimatta.

Wengerin piti tuoda sitä jatkuvuutta ja tasaisuutta, mikä muka on hyvä asia. Valitettavasti todellisuudessa asiat ovat menneet juuri päinvastoin ja nyt on toteutunut kaikki uhkakuvat, joista meitä ollaan vuosikausia niin managerimme, seurajohdon kuin mediankin puolelta varoiteltu jos olisimme vaihtaneet manageria.

Wenger on tiputtanut meidät ensin mestaruuksia voittavasta ja niistä lähes kausittain taistelevasta seurasta neljän joukkoon tähtääväksi joukkueeksi ja nyt viimeisimpänä ylemmän keskikastin joukkueeksi, joka pelaa torstailiigaa jatkossa.

Kaikki edellä mainittu oli juuri syy, jonka takia muka emme voineet jo vuosikausia sitten hankkia uutta manageria. Eipä se ainakaan olisi voinut mennä yhtään heikommin jos uusi mies olisi hankittu. Todennäköisesti parempi manageri sen sijaan olisi voinut pärjätä paremmin. Ainakin jos olisi saanut muutaman siirtoikkunan ensin muokata joukkuetta mieleisekseen. Ja mikään ei estäisi vaihtamasta uudelleen jos ensimmäinen uusi manageri ei ole onnistunut hankinta. Näinhän toivat kaikki muutkin (huippu)seurat.

Kaiken järjen mukaan viimein sen tuomion pitäisi tulla tänä keväänä. Tarkemmin sanoen managerin omilla sanoilla toukokuussa. Me goonerit olemme kärsineet jo aivan liian monta vuotta tätä samaa tarinaa, joka päättyy viimeistään joka ikinen kevät pokaalien jaon aikaan pettymykseen ellei sitten menestysmahdollisuudet ole menneet jo hyvissä ajoin syksyllä, kuten useilla kausilla.

Ihan vain pienenä faktatietona, että emme ole johtaneet liigaa huhti- tai toukokuussa sitten tappiottoman mestaruuskauden 2004. Siitä voi jokainen sitten miettiä kuinka lähellä olemme olleet tosiasiassa edes haastaa mestaruudesta sen voittamisesta puhumattakaan viimeiseen 13 vuoteen. Ja kaikki tosiasiat tunnustavat näkevät, että jos Wenger jatkaa olemme entistä kauempana mestaruudesta ja tuskin enää johdamme sarjaa missään vaiheessa kautta.

Loppuun vielä lainaus managerimme sanomisista, kun toimittajat nostivat asian esille, että Wenger lupasi kertoa jatkosuunnitelmistaan maalis- tai huhtikuun aikana, mutta nyt ollaan jo toukokussa:

That means I was wrong.

Ilmeisesti managerillemme tämä seuran ja joukkueen tilanne on joku vitsi. Mitäpä pienistä ja lakaistaan asia maton alle tai jätetään kokonaan huomioimatta, kuten muulloinkin kun vastaan tulee epämiellyttävä kysymys tai sellainen asia, joka selvästi osoittaa managerimme oleva syyllinen.

10 thoughts on “Nyt on toukokuu – Judge me in May

 1. Ja pronssimitalit tulee ”Lontoon mestaruuskilpailussa” eli Wengerin mittapuun mukaan sekin on merkki memestyksestä!?
  Conte chelskissä ja Poche paskanvalkoisissa, saavat joukkueensa tuloksentekokuntoon ja Wenger sen kun wenkuilee…kyllä meille naureskellaan pitkin lontoota

  • Todellakin, olemme vitsi tällä hetkellä 😈
   Seura, jolla olisi resurssit olla oikeesti yksi suurista jos omistajalla ja boardilla ois haluja siihen..

  • On muuten käynyt ennenkin, että Arsenal-voiton jälkeen Spuds sukeltaa. Täysin munaton esitys kohtuullisen hyvään paikkaan.

 2. Tuossa Spudsin touhussa oli kyllä ripaus ylimielisyyttä. Mitään ei ole voitettu ja Dele Allikin lähinnä nilitti.

 3. Jäin tuossa miettimään sanan sisältöä: sysi on puuhiiltä. Jos joku on sysi….., onko kyseessä musta tuote, kenties yön Timo?

 4. Tötteströmin pupeltamista oli kyllä ilo seurata. Jampoilla oli ohuenlaiset saumat mestaruuteen mutta esitys oli aivan naurettavan onneton. En tiedä mitä Pochettino on jorissu ennen matsia ja puoliajalla mutta säälittävältä näytti loskan alkoisten esitys ja ns loppukiri. Esitys muistutti erästä toista munatonta pohjoislontoon jengiä jota Arsenaliksi kutsutaan.
  On tosiaa surullista että ainoastaa loskanvalkoisten konttaaminen aiheuttaa riemua valkun seuraamises
  -Piresgun-

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s