Pari viikkoa kautta jäljellä, Fabregas ja lisää Wengerin vastustusta

Vajaa kaksi viikkoa Valioliigakautta jäljellä ja neljä peliä. Tämän viikon ottelut ovat vieraspelejä eli huomenna Southampton etelärannikolla ja lauantain iltapelissä vierailu aina niin mukavalle Stoken kotikentälle pohjoiseen.

Ensi viikolla on sitten ainakin paperilla helpompaa, kun sarjasta tippunut Sunderland tulee kylään Grovelle keskiviikkona ja liigakausi saa päätöksen sunnuntaina Evertonia vastaan. Ensi viikon otteluilla ei vain ole mitään väliä jos menetämme pisteitä jommassakummassa tämän viikon vieraspelissä ja se on enemmän kuin todennäköistä. Ennakkoon sanoisin jopa, että emme tule voittamana kumpaakaan.

Eilen Chelsea voitti ja se tarkoittaa sinisten mestaruuden olevan enää yhtä voittoa vaille varma, vaikka Tottenham voittaisi kaikki kolme jäljellä olevaa otteluaan. Hyvä näin, sillä Chelsea on kuitenkin pienempi paha kuin loskanvalkoisten mestaruusjuhlat.

Eilen Fabregas oli taas maestro Chelsean voittaessa ja täytyy sanoa Wengerin olevan täysi idiootti, kun ei ostanut vajaa kolme vuotta takaperin miestä takaisin. Hinta olisi ollut edullinen ja kaiken lisäksi meillä oli takaisinosto-optio. Fabregas on parempi pelaaja kuin Özil ja mies pystyisi myös pelaamaan pykälää alempana keskikentällä mihin saksalainen ei kykene. Vai mitä mieltä olette mahtuisiko espanjalainen kentälle ennen Ramseya, Xhakaa, Elneneyä tai Coquelinia? Ei kovin vaikea valinta jos itse saisin päättää.

Toki edelleen tullaan siihen, että ei se ole pelaajista kiinni, vaan managerista. Pelaajia on viimeisen mestaruuden jälkeen vaihdettu aivan tarpeeksi, mutta tulokset ovat entistä huonompia ja ainut yhteinen tekijä on Wenger. Silti olisi se mukavampi katsoa Fabregasia meidän paidassa kuin voittamassa toista mestaruutta kolmeen vuoteen sinisten riveissä.

Wengerin vastaiset mielenilmaukset saivat jatkoa ennen ManU peliä ja nyt eilen Lontoossa O2-areenalla RAW:n showpainitapahtumassa kuultiin jopa Wengerin vastaisia chanttejä perinteisten plakaattien lisäksi. Ei mitään hyvää mainosta koko seuralle taas kerran ja voi vain toivoa näiden tempausten tehoavan, vaikka pahoin pelkään toisin.

Huomenna vastassa Southampton vieraskentällä, jossa emme liigaottelua ole voittaneet kotijoukkueen palattua Valioliigaan neljä vai viisi vuotta sitten. Mennään kuitenkin peliin enemmän huomisessa päivityksessä.

12 thoughts on “Pari viikkoa kautta jäljellä, Fabregas ja lisää Wengerin vastustusta

 1. Sen verran Soton-pelistä, että se ei sit näy Viasatin tuuteista, koska ottelua ei myöskään näytetä Britanniassa. Tässä on jokin sopimustekninen syy – liittynee siihen, että samaan aikaan pelataan CL-välierää. Tulee vain jälkilähetyksenä Viasat Fotbollilta, joka ei näy antennitalouksissa.

  • Viasatin nettisivujen ohjelmaoppaassa sanotaan matsin tulevan suorana Viasat Urheilu HD- ja Viasat Sport Premium HD -kanavilta.

 2. Kas, todellakin! Vielä eilen oli tieto, että oikeuksia ei ole mutta jokin selvitys oli menossa. Eli unohtakaa toi mun eka kommentti.

 3. Tähän asti selvin osoitus siitä, että Wenger haluaa olla diktaattori seurassa, eikä ajattele lainkaan aikaa hänen jälkeensä. Erittäin tyylitöntä rääpimistä.

  ”Director of football, I don’t know what it means,” said the Frenchman.

  ”Is it somebody who stands on the road and directs players right and left? I don’t understand it, I never could understand what director of football means.

  ”I am manager of Arsenal Football Club. As long as I am manager of Arsenal Football Club I will decide what happens on a technical front. That’s it.”

 4. Ihmettelen itsekin tuota case Fabregas’ia.Jos/kun takaisinosto optio oli olemassa, niin miksi ihmeessä sitä EI käytetty?
  Suhteellisen terve kroppainen kaveri ja mies parhaassa iässä…

 5. Fabregas olisi tosiaan ollut tulossa ja halvalla mut vissiin ei käynyt jäärän ylpeydelle ottaa takasin ja annettiin kilpailijan saada hänet ja olla tärkeä palanen mestarijoukkueessa.
  Myöskin Vieirahan olisi aikanaan halunnut palata juuri tykkipaitaan mutta eihän tämä nyt valmentajavelholleme käynyt vaan annettiin mennä kilpailijalle.

  Kun katsoo vuosien saatossa wenkulan myyntejä kilpailijoille ja näitä kahden paluumuuttajan hyljeksintää niin ei voi kuin päivitellä. 😈

 6. Fabregas on usein ollut Arsenalin jälkeen varsin epätasainen kausillansa ja päätynyt suurseuroissa penkkimieheksi. Eikä ole ollut tälläkään ”hyvällä” kaudella likimainkaan millään kriteerillä Chelsean parhaiden joukossa. Jäitä hattuun, petturi ja mulkku se on. Tässä kohtaa Wenger sentään teki oikean päätöksen.

 7. Fabregas parempi kuin Özil? =D hohhoijjaa.. mies kyllä kelpaisi Cazorlaa tuuraamaan, mutta aivan turha Öziliin verrata. Aika eri tyyppisiä pelaajia kuitenkin.

 8. Kyllä olen itsekin samaa mieltä Villen kanssa,pidän cesciä öziliä parempana pelaajana.fabregas mielestäni luonteeltaan enemmän johtajatyyppi ja taistelija kuin usein laiskanoloinen özil.

 9. Niin, Valioliigan maalisyöttötilastossa neljäs – ja melko pienellä peliajalla. Kyl mä laittaisin Cescin meidän keskikentälle laadun puolesta koska tahansa.

  Eri asia toki sitten, oliko oikea päätös olla ostamatta takaisin pelaajaa, joka aikoinaan vinkui barcadnasta ja barcaan oli päästävä. Itse olisin lähdöstä huolimatta ottanut ilomielin takaisin, makuasioita varmaankin.

 10. Wenger rakensi aikanaan joukkueen Fabregasin ympärille. Nolla pokaalia. Sen jälkeen on tullut kaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s