Wenger jakaa timanttista tietämystään Contelle ja Guardiolalle

Wengerin ja Guardiolan välit ovat ainakin julkisten esiintymisten perusteella olleet hyvät, mutta managerimme kommentit kuinka Crystal Palace muka ei olisi pelannut tosissaan Cityä vastaan, vaikka sen sarjapaikka ei vielä ollut selvä, sai espanjalaisvalmentajan antamaan samalla mitalla takaisin:

He (Wenger) plays against Everton and Sunderland, no? Both teams are done, no? One is relegated and one is in the Europa League, so it’s the same situation.
So you don’t want to complain. Do it better during the season and you will not have this problem.

Voiko sitä enää paremmin sanoa ja paljastaa kuinka Wengerin kitinä on taas kerran vain yritys syyttää kaikkia muita omasta epäonnistumisesta.

Entäpä Guardiolan kommentit omasta menestyksestä tai ennen kaikkea sen puutteesta:

If what happens next season is not going well, I’ll have one more year of contract, and if it’s not going well they are going to change manager. I am not staying here because I am Pep or what I have done a long time ago.

Kuinka virkistävää kuulla managerin suusta, että hän on tilivelvollinen ja häneltä odotetaan menestystä pokaaleiden muodossa. Ellei noita saavuta, niin tietää joutuvansa maksamaan siitä työpaikallaan. Tämä on normaalia kaikille muille managereille kuin Wengerille jalkapallomaailmassa. Ainoastaan Wenger näyttää olevan turvassa tapahtui mitä tahansa ja heikkenevät tulokset hitaasti tai nopeasti kuinka paljon tahansa.

Siinä samassa Wenger vielä kuvittelee olevansa joku tietäjä kaiken suhteen voiden kommentoida ja jakaa ohjeita viimeisimpänä muu muassa Guardiolalle ja Contelle. Luuleeko Wenger, että kumpaakaan kiinnostaa pätkääkään mitä reilu 10 vuotta sitten huipulta tipahtanut entinen managerisuuruus puhuu.

Conte voitti juuri Valioliigan avauskaudellaan eli sen mihin Wenger ei nyt ole pystynyt 13 vuoteen. Silti managerimme näkee asialliseksi kommentoida kuinka italialaisen luotsaaman joukkueen ensi kausi tulee olemaan huomattavasti vaikeampi. Ainakin kauden viimeinen peli Conten joukkueelle on lähinnä läpihuutojuttu Wembleyllä.

Muutenkin Wengerillä on äärimmäisen surkea kyky ennustaa muiden tekemisiä, sillä viime kauden päätteeksi häpeällisesti ensin jäätyä Leicesterin taakse sarjassa, managerimme sanoi kettujen olevan ongelmissa Mestareiden liigassa seuraavalla kaudella. Yllätys yllätys Leicester menikin pisimmälle kaikista englantilaisjoukkueista ja ensi yrittämällä Mestareiden liigassa pidemmälle kuin Wenger on meidät johdattanut lähes 10 vuoteen.

14 thoughts on “Wenger jakaa timanttista tietämystään Contelle ja Guardiolalle

 1. Kaiken muun ohella wengerin ainainen kitinä ties mistä asiasta on todellakin rasittavaa. Jos joku pitäisi tilastoa, kuka manageri valittaa eniten neljännelle erotuomarille, väittäisin wengerin vievän sen(kin) pokaalin. Kun videotarkistukset väistämättä tulevat valioliigaan lähivuosina, wenger, joka nyt kannattaa videoita, kitisee varmaan niistäkin. Ja kun wenger aloittaa kauden 2025-2026 arsenalin managerina championshipissä, hän vaatii videoita sinne ja rollaattoriin parempia pyöriä.

 2. Mielenkiintoista olis tietää, että minkälainen luottamussuhde Wenkulan ja joukkueen välillä on? Proffan lausunnot, tekeminen penkin takana/taktisesti jne jne.
  Jos/kun kannattajat enemmissä määrin pudistelevat päitään, niin mikähän on tilanne joukkueen sisällä oikeasti? Ei voi kun arvailla?

 3. Pitäs wenkku ees suunsa kiinni helvetti 😵
  Oikea myötähäpeän tunne noista sen jatkuvista kitinöistä 😈

 4. Ensi kaudella on sitten mahdollista saada bänniä jälkikäteen, jos filmaa pilkun tai ulosajon. Joku parannus sekin. Fat Sam, tuo perseestä olevan pelin lähettiläs, haukkui heti tuonkin päätöksen.

   • On jo aikakin alkaa puuttumaan noihin jatkuviin sukelteluihin.tekee todella hyvää ja uskon että kaatuilut loppuu lyhyeen.

 5. Kane noussut jo 24 maaliin. Sanchezin haavee nousta maalikuninkaaksi jäänee pelkäksi haaveeksi. Kaksi ukkoa etuasemaassa ja Kanelle helppo homma ehtiä vielä hattu löysän Lestohin kustannuksella. Ero Tottenhamiinkin jäänee yli 10 pinnaan, mikä on todella paljon.

  • Tulihan se, 25 maalia. Tästä Leicesterin munattomuudesta oikeasti pahoittaa mielestä. Eihän Kane nyt kovin hääppöinen kärki ole.

   • ”Eihän Kane nyt kovin hääppöinen kärki ole”.

    Missä maailmassa jengi oikein elää? 26 pelissä 26 maalia. Ei hääppöistä? Ehkä välttävää?

 6. Kane on pelannut +20 maalin kausia nyt kolme putkeen ja ikää on vasta 23v. Minun mielestäni on varsin kohtuullista sanoa, että kyseessä on huippukärki vaikkakin pelaa ”vain” Tottenhamissa.

 7. Niin, tässä on se ero Pocchettinoon, että pelitapa on räätälöity Kanen vahvuuksille ja ongelmana on, ettei kunnon varamiestä ole. Jansson aika lailla floppasi. Hyvä valmentaja tekee tällaisia räätälöintejä, joilla revitään menestystä. Muut jauhavat nyt paikkoja Kanelle tosi kivasti.

  Itse kommentoin Kanea vain siltä pohjalta, että ärsyttävä jamppa, jolla ei ole aivan ainutlaatuisia vahvuuksia, kuten monella muulla maalintekijällä. Tulee mieleen vähän Manun vanha humma Nistelrooij, joka oli myös vähän keskinkertainen monella tapaa, mutta maalintekijän vaistoa löytyi. Toki Kane on hyvä pääpelaaja ja laukaus on keskimääräistä parempi, mutta ei Kane esim. puolustajilta karkuun kirmaa paljonkaan paremmin kuin Giroud.

  • Tarkoitan sitä, että Wengerin valmennuksessa Kanen maalimäärät puolittuisivat, jos edes pääsisi kentälle, koska ei ole ”complete player”.

 8. Tuo on totta.
  Ei taida Complete playereita olla Sanchezin lisäksi joukkueessa yhtäkään. Joka tietysti pelaajana on aivan eri luokkaa verrattuna naapurin Harriin.

  Semmoinen jack of all trades master of none pelaaja Kane kyllä on. Meillä lähimmäksi pääsee ehkä Welbeck, joka kyllä koheltaa aivan liikaa ja futisaivoa ei vain ole riittävästi ykköskärjeksi. Missään kärkipään joukkuessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s